Biljetter

Köp ALDRIG någonsin biljetter från ett företag som kallar siga VIAGOGO, det är ett blufföretag.

Annan artikel på samma tema; >>>

En liten guide för den som reser och vill ta en öl eller så >>>


Chelsea Swedish Fan Club har inga medlemstjänster och kan inte hjälpa till med biljetter till några matcher.

Biljetter säljs till medlemmar i Chelsea FC via Chelseas officiella hemsida. Överblivna biljetter, eller vidaresålda biljetter kan också köpas av medlemmar genom Ticket Exchange som Chelsea sätter upp inför säsongen 2014-15. Det gäller dock enbart för Premier Leaguematcher.

Det finns dock mängder av reseföretag som till en mycket väl tilltagen penning kan ordna både resor, hotell och biljetter. Observera väl tilltagen penning. Det är alltid billigare, oavsett om ni bara åker till en enda match, att bli True Blue internationell medlem och köpa biljetter genom Chelsea.

Om ni väljer att köpa dyra biljetter via agenter och reseföretag var försiktiga, undvik företag som Onlineticketexpress. Välj helst ett företag som är officiell samarbetspartner med Chelsea, det kan ni lätt kontrollera med klubbens hemsida och genom kontakt med dem. Eller genom personliga referenser. Ett annat gott råd är att bara köpa genom företag som måste agera enligt svensk lagstiftning, dvs inte utlandsregistrerade, vilket ger ett visst skydd. Det kan löna sig att kolla med Konsumentverket om biljettsäljarna finns anmälda dit.

Vi beklagar, för det tillhör de stora upplevelserna i livet för ett Chelseafan att få åka till Stamford Bridge och se Chelsea spela live. Men tyvärr är fotbollsbiljetter idag lika svåra att få tag i (och dyra, trots att Chelsea långt ifrån är dyrast i London eller ens England) som bra teaterbiljetter.

Chelseas matcher är alltid i princip utsålda även om de inte annonseras som sådana då klubben inte säljer alla platser på grund av begränsad sikt på några platser. Så det är en god idé att alltid ha biljetter klara innan resan, även om det ibland är möjligt att få tag i restbiljetter i London. Detta är dock aldrig helt att lita på.

Befinner man sig i London finns en chans att icke uthämtade eller tillbakalämnade biljetter kan säljas på biljettkontoret på Stamford Bridge.

Biljetter för säsongen kostar cirka 50 pund och uppåt, beroende på placering. Fotboll är verkligen inte längre ett billig nöje.


 

VÅR REKOMMENDATION:

1. Bli internationell medlem i Chelsea FC. Det kallas True Blue och kostar ca 25-30 pund/år. En summa ni nästan omgående tjänar in jämfört med att köpa biljett på annat håll. Ni får också andra fördelar av det medlemsskapet. >>>
True Blue-medlemsskap ger er möjlighet att köpa en biljett. Om det finns fler biljetter kan ni någon dag senare ofta köpa fler biljetter. Många med True Blue-medlemsskap samarbetar genom att låna medlemsskapsnummer. (Hänvisning till CSS).
True Blue-biljetter skickas hem till er och kommer väldigt snabbt faktiskt.

Som True Blue-medlem (ett krav) får ni också köpa biljetter som t ex säsongsbiljettinnehavare säljer officiellt om de av någon anledning inte kan gå på matcherna.

2. Bli dessutom medlem i CSS, Chelsea Supporters Sweden, som också har viss biljettservice. De kräver True Blue-medlemsskap för denna men de kan ofta hjälpa till.

VARNING
Chelsea hade för flera år sedan ett samarbete med ett biljettsäljföretag som heter Viagogo. Håll Er Borta Från Dem.
    Det är ett rent blufföretag som skörtar upp Chelseaintresserade och Chelsea har brutit alla band med dem och varnar för Viagogo. Köp aldrig biljetter från dem, det kan kosta er stora pengar.
    Även Aftonbladet har skrivit om dem och varnar. Läs här>>

PS
Det har dykt upp en sajt som kan vara intressant för den som vill resa och få biljett. Vi garanterar inte trovärdigheten men den har fått rätt bra omdömen av folk som prövat den. Dock, en liten varning för deras hotellval. Det kan verkligen löna sig att ta ett bättre hotell än de visar billigaste priset för. De heter Fotbollsresoronline. Klicka här >>


Mer biljettinformationen hittar ni hos Chelseas officiella svenska supporterklubb: >>>

BILJETTINFORMATION på Chelsea FCs hemsida: >>>

Mer information om vad CSFC verkligen är: >>>


CSFC