CHELSEA SWEDISH FAN CLUB
csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
8   Chelsea FC 2 sp 1 v 0 o 1 f 6 - 4 mål +2 3 p

csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea Women för målgörare
-     Chelsea W 0 sp 0 v 0 o 0 f 0 - 0 mål +0 0 p
CHAMPIONS - femte raka ligatiteln 23-24
<<sommarens transfers>>

19 - 25 aug 24

NÄSTA MATCH: 25 augusti kl 15.00 – Wolverhampton Viaplay
NÄSTA MATCH WOMEN 20 september kl 20.00 - ASTON VILLA -

Nyheter v-34


SÖNDAG 25:
Träningsmatch
ARSENAL WOMEN - CHELSEA WOMEN 0-1
Chelsea började helt klart bäst i Washington DC mot Arsenal. Spelade med mycket hög press. Förvånande nog spelade Bright till vänster i mittförsvaret. Kaptein en ny bekantskap då hon var utlånad förra säsongen. Cuthbert och James saknades helt. Kaneryd spelade mer tillbakadraget än vi var vana vid från start. Däremot gillade vi inte alls tröjorna (förra säsongens?), mörka närmast svarta med rosa siffror som var oerhört svårlästa. De hade dessutom förra sponsorn på tröjorna, vilket de inte får ha när säsongen börjar.
    Efter inledningen började Arsenal få lite spel och det märktes att de var längre fram i sina förberedelser och hade fler av sina troliga startspelare på plan, inte minst i passningsspelet. Kafaji imponerade, Chelsea borde verkligen försökt värva henne. Arsenal startar sin säsong tidigare i september än Chelsea då de ska spela kvalspel till Champions League, Chelsea är direktkvalificerade till gruppspelet i oktober.
    0-0 i halvtid och enda riktigt farliga målchansen var när Musovic slog en boll rakt på Russo, sedan gjorde hon en dubbel kanonräddning och revanscherade sig. Det var dock ingen tråkig match utan höll hög kvalitet trots bristen på mål.
    Massor med byten som väntat i halvtid. Chelsea bytte sex spelare. Ingle, Björn, Perisset, Charles, Baltimore, Hampton. Arsenal inga byten.
    Sandy Balitmore gör mål med sin första touch, 48.
    Efter timmen gjorde Arsenal fyra byten. En av de som fick gå ut var Kafaj isom var utmärkt i första men stoppades helt i andra av Chelsea. Strax efter satte Chelsea in Ramirez, Bernabe, Wardlaw, Potter, Watson.
    Naturligt nog dominerade det närmast ordinarie Arsenal mot Chelsea med flera akademispelare i slutet, men Chelsea höll skickligt undan.

Chelsea Womens startelva mot Arsenal: Musovic, Lawrence, Bright, Buchanan, Bronze, Nüsken, Reiten, Rytting Kaneryd, Hamano, Beever-Jones
      avb: Hampton, Cox, Charles, Wardlaw, Bernabe, Perisset, Björn, Ingle, Potter, Baltimore, Ramirez, Watson

Nyförvärvet Kafaji startar för Arsenal: Zinsberger, Williamson, Catley, McCabe, Wienroither, Little, Cooney-Cross, Kafaji, Mead, Russo, Foord

Sonia Bompastor hoppas får se bra försvarsspel mot Arsenal ikväll. De är några veckor före Chelsea i sina förberedelser och Bompastor planerar att använda hela truppen i matchen så vi ska inte dra några slutsatser från hur den slutar, oavsett. Matchen visas på DAZN gratis kl 22.00

Försvarsspelet är inte på korpnivå men det är långt ifrån Premier Leaguestandard i första. Wolves var dock ännu sämre försvarsmässigt. Vi saknade verkligen Silva. I första halvlek. Andra delen av matchen påminde inte ens om den första.
    Andra halvlek var mycket bättre av Chelsea som vann stort när Wolves rasade ihop, men Chelsea förtjänade verkligen vinsten med stora siffror efter en stark andra halvlek. (Wolves fick dock två mål bortdömda, helt korrekt, vilket säkert bidrog till deras kollaps).

Det har bekräftats att Romeo Lavia är skadad igen. Det är en lårskada men den ska inte vara allvarlig enligt Maresca.

Laget mot Wolves.Sanchez får fortsätta men de vi tyckte var bäst framåt senast i ligan bänkas, Lavia och Nkunku. Lavia saknas helt så kanske finns där redan en ny skada?! Cirkus Chelsea är igång igen.
Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Caicedo, Enzo; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson
    VB. Jörgensen, Tosin, Badiashile, Veiga, Dewsbury-Hall, Neto, Nkunku, Joao Felix, Guiu

Chelsea har 42 spelare idag. Nog för tre startelvor som enligt Robbie Salvage alla är bra nog för att inte behöva riskera nedflyttning. Det går dock inte att hålla spelarna nöjda och på sitt sätt har Chelsea skapat en kruttunna som kan explodera, och kanske redan gjort det med tanke på Sterlings reaktion på den hänsynslösa behandling han fått. Läs mer om hur spelare känner sig och vad Chelsea riskerar i Savages krönika här>>
  Det hjälper inte inte heller att Enzo Maresca visat noll ödmjukhet och medlidande mot de petade spelarna.

LÖRDAG 24:
Chelsea har klättrat två placeringar i tabellen trots att de inte ens spelat ännu.

Chelsea Womens möte i USA mot Arsenal imorgon visas på DAZN YouTube. Matchstart 22.00.

FREDAG 23:
OFFICIELLT
Jelena Cankovic som kom till Chelsea Women från Rosengård 2022 har lämnat klubben och gått till Brighton and Hove Albion. Hon lyckades aldrig helt slå sig in i Chelseas starka mittfält men gjorde många riktigt bra insatser. Vi önskar henne lycka till i hennes fortsatta karriär i WSL.

OFFICIELLT
Chelseas tredjemålvakt, akademispelaren Katie Cox, 18, har skrivit sitt första professionella kontrakt med Chelsea. Till 2026 med option på ett år till. Cox är engelsk ungdomslandslagsmålvakt.

TORSDAG 22:
Chelsea fick en straff mot Servette och Nkunku satte den. 50. Madueke gjorde andra målet i 76.
  Chelsea buades av plan vid halvtid efter en enligt uppgift bedrövlig insats så långt. Fansen är verkligen inte nöjda med vad som händer i klubben varken på eller vid sidan av plan.
    Marc Guiu gjorde tydligen vad som redan sägs vara säsongens miss. Han missade totalt öppet mål, och missade även returen efter missen.

Jörgensen gör debut för Chelsea och värre än Sanchez ska han väl inte vara även om vi inte kommer kunna bevaka det. Här är Chelseas laguppställning mot Servette. Vi bedömer den som rent experimentell och möjligen underskattar Maresca Servette.
Jörgensen; Disasi, Tosin, Badiashile, Veiga; Caicedo (k), Dewsbury-Hall, Nkunku; Neto, Guiu, Mudryk.
    avb: Bettinelli, Sanchez, Cucurella, Gusto, Colwill, Enzo, Lavia, Madueke, Palmer, Jackson

OFFICIELLT
Chelsea Women har värvat ännu en spelare från Paris, från Paris FC den härgången. Det är 20-åriga anfallaren Louna Ribadeira som nu är Chelseaspelare men ändå inte. Detta då hon omedelbart lånas tillbaka till Paris FC för säsongen.
    Hon utsågs till franska förstaligans Årets Unga Spelare förra säsongen.

En läsvärd artikel om en person det aldrig talats om som hade avgörande betydelse för Chelseas framgångar under Roman Abramovich. Självklart är han nu inte i Boehlys planer vilket kanske förklarar varför Chelsea får så mycket skador. Vinay Menon har ett annat perspektiv på välmående och hur spelare ska hantera kropp och sinne. Läs mer här>>

ONSDAG 21:
Inget tv-bolag är intresserade av att visa Chelsea ECL-kval mot Servette så klubben försöker själva sälja matchen på sin app. Det säger en hel del. Ingen tröjsponsor och ingen vill visa Chelsea. Det är närmast tragiskt att behöva konstatera men även bland fansen är tron på klubben hård prövad.

Chelsea har tagit bort Raheem Sterlings nummer 7 och gett till nyförvärvet Pedro Neto. Ännu ett tecken på hur illa Chelsea behandlar sina spelare utan anledning bara för att tvinga bort dem. Joao Felix kommer ta nummer 14 som Trevoh Chalobah, en annan spelare Chelsea försöker tvinga bort haft.

Chelsea har nu handlat för 202,6m, förmodat, i sommar. Vilket gör klubben till den klubb som spenderat mest tredje sommaren i rad. Frågan är när kommer baksmällan med de ekonomiska realiteterna med PSR och FFP-regleringar? Runt 1,15 milarder pund sedan Boehlys anhang tog över klubben och började köpa spelare i parti utan att ha ens en plan för deras utveckling eller plats i klubben, enligt The Sun. Nu ska runt 20 av Chelseas spelare tvingas bort utöver de som redan gått.
    Ändå sägs det att Chelsea inte är klara med värvningar.
    Vi har inte exakta summan som Chelsea sägs sålt för men det bör ligga någonstans runt 100m pund.

OFFICIELLT
Chelsea har nu bekräftat att Joao Felix, 24, är åter i Chelsea, nu i en permanent övergång. På ett mycket långt kontrakt såsom Boehly vill ha det av någon amerikansk anledning. Sju år är kontraktet på.
    Vi kan inte se det här som en viktig värvning med tanke på att han under 20 matcher 22-23 bara gjorde fyra mål. Det var inget succélån, inte heller var hans lån till Barcelona förra säsongen någon succé. Förhoppningsvis blir det bättre den här gången.
    Han kostar gissnignsvis hela 42,7m pund plus okänt antal bonusar.

Enzo Maresca som sannerligen inte har haft en bra start i Chelsea, varken på plan eller vid sidan om. Han har bara vunnit en enda träningsmatch och förlorade mot City i premiären efter en upp-och-ned-insats som mer visade svaghterna i hans spelmodell än styrkorna. Han har också visat sig vara en marionett för den sportsliga ledningen och har varit dem behjälpliga i att tvinga bort spelare från klubben. Han har inte imponerat i intervjuer utan har haft många konstiga uttalanden om spelare som fansen uppskattar men som ledningen vill tvinga bort.
    Nu kommer nästa underlighet. Wesley Fofana som spelade hela matchen mot City ställs utanför truppen mot Servette, liksom nyförvärvet Tosin Adarabioyo. Mer väntat är att spelarna de vill tvinga bort, Ben Chilwell och Raheem Sterling också är utanför truppen.
    **Adarabioyo är tillbaka i truppen och de skyller på ett administrativt misstag. Fofana är inte med på grund av försiktighetsskäl efter hans två år med skador sedan han kom till Chelsea. Det är åtminstone Marescas ursäkter.

OFFICIELLT
Chelsea har skamligt nog lyckats tvinga bort Conor Gallagher från Chelsea. Han är nu klar för Atletico Madrid, för en summaom 34-36m pund sägs det.
    Vi önskar Conor all lycka till och hoppas han på varje upptänkligt sätt bevisar vilka idioter som leder Chelsea. Och stort tack för allt du gett Chelsea och fansen.
    Vi skäms å Chelseas vägnar över hur de behandlar sina spelare.

OFFICIELLT
Försvararen Bashir Humphreys får inte chansen i år heller utan lånas ut till nedflyttade Burnley. Det är ett säsongslån. Det finns tydligen också en köpoption.

OFFICIELLT
Mittfältaren och akademispelaren Samuel Rak-Sakyi, 19, har förlängt sitt kontrakt med Chelsea med två år.

TISDAG 20:
Cole Palmer blev PFAs Årets Unga Spelare. Lauren James, Niamh Charles och Erin Cuthberth togs ut i PFAs Året Damlag.

Chelseas ägare säger de är stolta över att de har 42 spelare på kontrakt som gäller i 191 år till. Hmm?!

OFFICIELLT
Aimee Claypole, akademispelare i Chelsea Women lånas ut året ut till Linköping FC i Damallsvenskan. Det är första gången en brittisk klubb lånar ut spelare till en svensk klubb. Claypole är 18 år och ungdoms-landslagsspelare för England. Hon har dock också spelat för Finlands U15-landslag innan hon bytte till England.

Chelsea Women vann sin första träningsmatch i USA mot NY/NJ Gotham med 3-1. Gotham är mitt i sin säsong och förra säsongens mästare. Målen gjordes av Johanna Rytting Kaneryd, två styckeninom första kvarten och Aggie Beever-Jones, assisterad av Kaneryd. Gothams mål gjordes av förre detta Chelseaspelaren Jess Carter.
    Alla utom mv Cox fick spela i matchen: Hampton (Musovic 46), Bronze (Wardlaw 72), Bright (Buchanan 66), Bjorn (Perisset 46), Charles (Bernabe 66), Cuthbert (Ingle 21), Kaptein (Potter 66), Reiten (Baltimore 46), James (Hamano 46), Kaneryd (Lawrence 46), Beever-Jones (Watson 72)

MÅNDAG 19:
Todd Boehly med anhang satt på läktaren och hade de kunnat något om fotboll hade de konstaterat två saker. Chelsea behöver en spelare som Victor Osinhem och det är inte smart att sälja spelare som Mateo Kovacic. Nu kan de inget om fotboll så!
    Istället gör Chelsea allt för att bli av med ett Chelseahjärtan i Conor Gallagher (en spelare som hade behövts igår med sin kämpaanda) med flera och erfarna spelare som Raheem Sterling för att värva sådana som Joao Felix för mycket stora pengar.

Chelsea var inte dåliga men de var absolut inte bra heller. Särskilt usla är de i avsluten och som fotbollsskribenter älskar att säga, sista tredjedelen. Och precis som förra säsongen i slutet av matcherna där de släpper in kopiöst med mål. Där visar de sin oerfarenhet, sin brist på rutin och därmed också kvalitet. Chelsea borde gjort mål om de hade haft måltjuv som Haaland och rutin som Kovacic. Talang är inte allt.

Nu vänder vi blickarna mot Servette. Åtminstone hade vi velat det men det verkar inte som någon sänder matchen. Inte ens Disney+ som ska köpt in rättigheterna för ECL från Viaplay för att vi ska behöva lägga ut ännu mer pengar än de 800 ett sportpaket kostar plus uppkoppling och annat som tillkommer.
    Allt annat än vinst i den matchen, utan att vara respektlösa mot schweizarna, är ett fiasko.

I helgen väntar Wolverhampton som sålt sina två bästa spelare, eller åtminstone två av sina allra bästa spelare. Blir det inte vinst då kommer Enzo Maresca få tuffa frågeställningar redan innan augusti är över.

 

Rykten, notiser m m, v-34


SÖNDAG 25:
Daily Mail har tagit en titt och tror sig avslöjat Chelseas rekryteringspolicy och varför så många spelare placerats i soptunnan, bomb squad som engelsmännen kallar det, av Enzo Maresca. Chelsea vill bara ha spelare som kan spela på mer än en position. Läs mer här>>

Chelseas nya lönepolicy ser ut att stoppa en övergång för Victor Osinhem. Chelsea vill helt enkelt inte betala det Osinhem vill ha i lön. Ryktet säger att Osinhem tror han kan få en lön om 500.000 pund i veckan i Premier League (kanske i Saudiarabien, men dit vill han ju inte). Det skulle bli den högsta lönen i hela PL (någonsin?) och vad vi förstår en enorm höjning från vad han har i Napoli.
    Därför påstås det att Chelsea nu tittar på skadedrabbade Dominic Calvert-Lewin. Ett högst udda alternativ som vi ser det. Även Federico Chiesa ses som ett alternativ.

Noni Madueke har flera gånger visat prov på dåligt omdöme. Han har nu lyckats uppröra en stor del av engelsk press och alla Wolvessupportrar genom att kalla Wolves ett skitlag på Instagram. Han har tagit bort inslaget och hävdar att det var menat för hans privata konto. Det är ingen ursäkt.

LÖRDAG 24:
Chelsealånet Aimee Claypole fick en drömstart i Linköping. Hon fick hoppa in efter dryga halvtimmen.Sex minuter senare gjorde hon sitt första Damallsvenska mål.

Det ser inte ut att bli något Ipswich-lån för Armando Broja. Det råder osäkerhet om varför. En del säger det är något med papprena, andra säger att de upptäckt en skada på Broja som stoppar lånet.
    **Senare uppgifter säger att de upptäckte en hälseneskada på Broja.

FREDAG 23:
Chelsea och Napoli är överens om en övergång för Romelu Lukaku. Napoli köper honom för 25,4m pund, långt under det pris Chelsea ville ha. Summan kan dock uppgå till 38,1m om samtliga add-ons/bonusar faller ut.
    Chelsea har inte bekräftat ännu. Kl 22.15

Bournemouth är intresserade av ett lån av Kepa Arrizabalaga. Problemet är som vanligt, och som med Sterling, lönen. Det är också ett kontraktsproblem då Kepas kontrakt går ut nästa sommar och måste förlängas med en lönesäkning då Chelsea inte spelar CL i så fall.

Aston Villa sägs vara intresserade av Raheem Sterling, på lån. Om en överenskommelse om Sterlings höga lön kan göras (dvs att Chelsea fortsätter betala en stor del av den). Sterling själv vill helst stanna i London av familjeskäl. Hans lön uppges vara 300-325.000 i veckan. Även Crystal Palace är intresserade men samma problem där, lönen.

Noni Madueke gjorde mål igår och är den som gjort flest mål med Nkunku på försäsongen. Ändå säger Maresca att Madueke kan komma att säljas innan månaden är över. Chelsea alltså.
    Newcastle är en klubb som hoppas kunna värva honom på lån.

Chelsea är en av klubbarna som tros vara intresserade av Liverpools försvarare Joe Gomez. Han kostar 45m pund.

Cole Palmer hoppade in runt timmen mot Servette men haltade när matchen var över och tog sig åt låret. Chelsea säger dock att det ska inte vara någon fara eller någon större skada.

TORSDAG 22:
Tipparna:
BBCs Sutton tror bara på 1-1 för Chelsea mot Wolves. Hans gästtippare (ljum plus stark Arsenal-fans) tror på 2-0 till Chelsea resp 2-2.
    Skys Lewis Jones tror också på 2-0 till Chelsea.
    CSFC tror att om Chelsea inte vinner kommer det börja talas om Enzo Marescas coachframtid redan den här månaden.
    **Alan Shearer tippar Wolves-vinst men ger inga siffror.

ONSDAG 21:
Malmös stjärnspelare Sebastian Nanasi har sålts, inte till Chelsea men till vår systerklubb Racing Strasbourg.

Chelseas rykte har gått från väldigt fint till en klubb som spelare avråds från att gå till. Inte kul att uppleva, men inte mindre sant för det. Senast är Sportbladets Asahara som tar upp ämnet och pratar om hur skamligt Chelsea behandlar sina egna produkter. Läs mer här>>

Chelsea ska ha erbjudit Raheem Sterling till Aston Villa. CSFC tror inte det kommer hända trots det pratas om att Sterling vill spela i PL för att återvinna sin landslagsplats. Något vi ser som osannolikt oavsett var han hamnar. Villa kommer heller aldrig kunna matcha Sterlings Chelsealön, inte ens i närheten. Sterling har tre år kvar på sitt kontrakt och sägs tjänar upp mot 300.000 pund i veckan (vi är lite tvivlande till summan men han är utan tvekan Chelseas högst betalde spelare just nu). Han vill inte till Saudi dit Chelsea helst vill sälja honom även om den saudiska ligan tycks nästan helt slutat köpa in spelare för jättesummor.
    Han är en av 20 Chelseaspelare som Maresca inte vill jobba med, eller som ledningen bestämt ska tvingas bort från klubben. De flesta av dem sitter på mycket långa kontrakt. Vi tror Kepa Arrizabalaga är den som har kortast kontraktstid kvar, hans kontrakt går ut nästa sommar.

TISDAG 20:
Armando Broja är hos Ipswich och gör en läkarundersökning inför ett lån med köpoption om 30m pund om Ipswich lyckas klara sig kvar i PL.

Chelsea fortsätter försöka tvinga bort även Ben Chilwell och Raheem Sterling. Ingen av dem är med i truppen inför ECL-kvalmatchen mot Servette på torsdag.

Armando Broja är på väg till Ipswich. För ett lån med köpoption. Om Ipswich mot oddsen klarar av att slippa nedflyttning köper de Broja för 30m pund. Läkarundersökningen ska ske imorgon.

Nu sägs prislappen för Joao Felix stigit igen, nu handlar det om 46m om alla bonusar faller ut.
    Conor Gallagher har flugit tillbaka till Madrid nu när Atletico fått loss pengar från Chelsea för att köpa Gallagher. Och de påstår Boehly och hans anhang är duktiga affärsmän.

Joao Felix ska ha gjort färdigt sin läkarundersökning hos Chelsea och de sista detaljerna diskuteras nu. Chelsea har ännu ej bekräftat affären om 36m, tror man.

Av alla ryktesskäl vi har hört är detta första gången. Man United har en känsla av att Chelsea kommer bjuda 40m pund för Jadon Sancho!

MÅNDAG 19:
Metro och The Athletic m fl hävdar att det är klart med Joao Felix, som inte är den anfallare vi behöver. Det var han inte förra gången och inte nu heller. Bra spelare men en av samma sort som vi redan har flera av. Ateltico har sänkt prislappen till samma nivå som de är villiga att betala för Gallagher och Felix får ett sexårskontrakt (!) med Chelsea. Till lägre lön sägs det dock.

Det är silly season och nu har tydligen PSG backat ur sitt intresse för Osinhem för en andra gång, vilket bara innebär saudiska klubbar (och dit vill inte Osinhem) och Chelsea är med i leken. Boehly, även han och hans sportsliga ledning måste ju inse att Osinhem behövs, Chelsea har struntat i att värva en bra anfallare i alltför många år nu. Jackson har talang men inte omdöme att bli en bra anfallare.

Det dröjde kortare tid än vi någonsin kunnat ana. Chelsea fullständigt manglas i brittisk press för det mesta efter ågrdagens match. För hur de spelade matchen, för hur Jackson och Sanchez uppträdde, hur spelarna behandlas, varför Enzo blivit kapten och en hel del till. Vi orkade helt enkelt inte gå igenom allt. Så illa var det inte, men vi måste också erkänna att det finns fog för röken. Jackson och Sanchez var usla, men de var inte de enda. Maresca däremot slapp konstigt nog kritik, som vi sett, för att han tog av sin bäste anfallare och sin bäste mittfältare först av alla.

Carney Chukwuemeke som inte fick vara med igår lär vara nära att lämna för Crystal Palace. Osäkert hur hett ryktet är men att Chelsea kommer tvinga bort spelare är givet och i vissa fall nödvändigt. Problemet är att vilka de behandlar på detta sätt istället för att uppträda som en ansvarig klubb. De har förköpt sig och har en massa individer men inget lag vilket vi ännu en gång såg igår.

Raheem Sterling petades också och var inte nöjd med det, och varför ska han vara det. En spelare måste också ha rätten att ifrågasätta. Vi tror faktiskt inte, vet gör vi förstås inte, att petningarna var Marescas utan de på order kom uppifrån. Anledningen kan vara att Juventus uttryckt visst intresse för Sterling som är bäst betald i Chelsea och som Chelsea därför nu vill tvinga bort då det finns en intressent. En sådan övergång skulle dock innebära en kraftig lönesänkning för Sterling som har flera år kvar på sitt kontrakt.
    De amerikanska ägarna börjar kanske till slut fatta att fotboll fungerar inte som sport i USA där ägarna kan göra precis vad de vill med spelare och klubb, inkl flytta dem utan deras medgivande och till och med byta ort för klubben. Så fungerar inte fotbollen, spelare måste faktiskt vilja lämna också.

En som däremot verkligen vill lämna Chelsea och som fansen vill ska lämna är Romelu Lukaku. Nu sägs Napoli lagt ett konkret bud på honom. Frågan är om avståndet mellan deras bud och Chelseas krav fortfarande är för stort. Det här ska vara oavhängigt vad som sker med Osinhem, en annan spelare som vill bort från sin klubb.

Todd Boehly lär lämnat i förtid igår från matchen. Han var nog inte särskilt nöjd med att fansen buade åt hans nya kapten Enzo Fernandez och sjöng sånger om Conor Gallagher som de försöker tvinga bort från Chelsea.

     

 



Biljettinformation; finns även under CSFC>>
Köp ALDRIG biljetter från Viagogo = blufföretag

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(finns också under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt, åsikter och väldigt mycket fakta och resultat.


CSFC.SE