csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
5 Chelsea FC   30 sp 17 v 5 o 8 f 52 -27 mål 56 p
- always proud to be Blue -
19 - 25 mars 2018
    NÄSTA MATCH:

         TOTTENHAM - 1 april kl 17

  TV

Nyheter v-12


TISDAG:
England kommer inte att ha en enda domare med i fotbolls-VM i sommar. Vem är förvånad med tanke på den domarstandard vi sett den senaste säsongen? Även om Michael Oliver fortfarande har utvecklats, men i övrigt är standarden verkligen inget som hör hemma i ett VM.

MÅNDAG:
Det är en enda match i veckan. Det är damerna som möter Montpellier borta i Champions Leagues kvartsfinal. På onsdag kväll. Matchen visas i Chelsea TV.

Damerna har lottats mot antingen Sunderland eller Manchester City i FA Cupens semifinal.

Det blev en riktigt bra dag igår.
Första bucklan för i år för ungdomarna och en semifinalplats för både herrar och damer.
    Ska Chelsea fortsätta spela med den här "taktiken" att försöka stänga och spela av matcher med uddamålsledning blir dock resten av säsongen inget att se fram emot. För den kommer att kräva antingen en hjärtattack eller att man letar reda på en bössa med saltskott och ger sig på jakt. Det är vansinne och Chelsea har gång på gång på gång nu bevisat att de inte klarar av det, inte vill spela så och absolut inte ska spela så.
    Tills dess njuter vi dock av gårdagens fina resultat för klubben.

För nu följer ju pestveckor med träningslandskamper. Lika intressant som att sitta ute den här vintern och se tårna förfrysa.

Därefter följer ligamatcher vi antagligen måste vinna samtliga av och först av dem är Tottenham den första april. Särskilt matcherna mot Tottenham och Liverpool måste ju vinnas då de är före oss på CL-platserna som vi just nu är lite väl långt ifrån men med trepoängssystemet kan poängtapp för lagen ovanför betyda mycket (förutom för City för där spelar det ingen roll då de har för stort försprång).

 


 

Rykten, notiser m m, v-12


TISDAG:
Thibaut Courtois' skada kommer förmodligen att stoppa honom från att spela träningslandsmatch mot Saudi-Arabien för Belgien.

Antonio Conte sa det var trötthet men nu kommer rykten om att Andras Christensen dragit på sig ett ljumskproblem och att det var orsaken att han fick gå av. Vi lär väl få se om han spelar någon meningslös träningslandskamp eller tvingas vila.

MÅNDAG:
Andreas Christensen har haft en lite tuff månad med några misstag som skakade hans självförtroende. Han hade en klart bättre match igår. Kanske är hemligheten till förbättringen det samtal han haft med John Terry. Ännu ett bevis för att vi behöver JT som ledare i klubben. Läs mer här>>

Lånerapporten med bland annat Lucas Piazon och Michy Batshuayi som målgörare. Läs mer här>>

Att ta med framöver:
Chelsea har slagit ut Leicester ur FA Cupen tre gånger tidigare. 1997, 2000, 2012. Det är också tre år som Chelsea har vunnit hela FA Cupen!
    Pedro har sex mål och två assist i hans tio senaste FA Cupmatcher! Cupspelare.

Förutom att Chelsea lyckades ta sig tillbaka in i matchen efter försökt ge bort den (eller vad de gjorde) gladde mycket igår. Visst, det var en mycket tuff match att spela efter en otroligt tuff match med stor besvikelse i veckan, men ärligt vi kräver faktiskt att spelarna och ledarna ska klara av sådana saker ändå. De har en kravbild som är tuff men också ersättning för densamma. Näst det var det roligt att Morata äntligen fick göra mål efter sin knepiga ryggskada, efter att hans bäste vän gått bort i en olycka och annat som inte direkt satt ett leende på hans läppar under inledningen av 2018. Det behövde han och Chelsea behöver två bra anfallare. Så är det ju lite roligt att Chelseas kanske? kortaste spelare näst Kanté är den som når högst mot en målvakt och två fyrtorn i en fyrbackslinje och nickar in segermålet.
    Conte sa efter matchen att både Willian och Christensen togs av på grund av trötthet igår. De såg inte pigga ut, det är sant.


Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC