csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
4   Chelsea FC  33 sp 17 v 6 o 10 f 60 -44 mål 57 p
länk
csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,    ej färdigspelad. i Mästare efter point per game
1     Chelsea W   15 sp 12 v 3 o 0 f 47 - 11 mål 39 p
länk W res
- always proud to be Blue -
<<50 år med Chelsea>>

Chelsea Women - CHAMPIONS - WOMEN SUPER LEAGUE 2019-2020
Continental Tyres Cup Champions 2020

6 - 12 juli 2020
    NÄSTA MATCH:

    7 juli kl 19.00 - Crystal Palace

  TV

Nyheter v-28


MÅNDAG 6:
OFFICIELLT
Nathan som varit utlånad till Atletico Mineiro har anslutit till den klubben på permanent basis. Vi har ingen aning om vilken övergångssumma, om någon som kan kommit i fråga men det kan inte vara någon i sammanhanget större summa. Vi önskar honom lycka till, han fick aldrig arbetstillstånd och har inte heller kunnat representera Chelsea.

Kantés skada känner vi till, Tomori är borta till nästa vecka och Kovacic har kunnat träna men kommer inte att spela imorgon. Odds på att Jorginho får sin första speltid sedan omstarten.
    Lampard gillar vätskepauserna och de är lika för alla. Han försöker självklart utnyttja dem som coach men han tror inte det blir något permanent i matcherna.
    Han ser United som största hotet bakifrån då de ligger närmast och har ett bra lag och väldigt bra form.
    Pressen ökar hela tiden ju närmare säsongslutet vi kommer och Lampard erkänner att han njuter av det. Det är något laget måste kunna hantera.
    Han har stora förhoppningar om Loftus-Cheek, mer för nästa säsong men han kan bidra redan nu. Samma gäller för Hudson-Odoi (båda har ju fått säsongen förstörd av skador). Sedan får vi se vad som händer med Willian och Pullsic säger Lampard (man får nästan intrycket att han tror att Willian förlänger).
    Han vill inte säga om Jorginho startar imorgon men han berömde denne för hans professionalitet och vilja att delta.
    Han vill aboslut inte jämföra Hazard och Pulisic. Som spelare drog Hazard motståndarna in på sig medan Pulisic är mera direkt.
   
N'Golo Kanté är skadad och kommer med stor säkerhet inte kunna spela mot Crystal Palace imorgon. Vi vet ännu inte hur det står till med Kovacic. Tomori är nog fortfarande borta. Chelseas skadefacit den här säsongen har nog varit det värsta sedan Roman kom till klubben.

 

 

Rykten, notiser m m, v-28


MÅNDAG 6:
Veckans lånerapport>>

Vi kan förneka förra veckans rykten om att Chelsea inte ska godkänt en kortare kontraktsförlängning för lånet Victor Moses, för det har Chelsea gjort. Han spelade i veckan men var skadad i helgen.

The Sun hävdar att Christian Pulisic har gjort fler mål och mer dribblingar än Eden Hazard, vid motsvarande tid i deras Chelseakarriärer. Lovande. Sju mål för Pulsiic på hans första 20 matcher, Hazard hade 4. Hazard hade dock 6 assist mot Pulisics 2, fast han fick ju straffen så kanske borde vi räkna det som tre... Läs mer här>>

Mycket Kai Havertz-rykten idag och de är positiva. Så positiva att man nästan luras att tro det kommer att hända snart. Det gör det dock nog inte för vi är tämligen övertygade om att prislappen är lite för hög och kommer att kräva tuffa förhandlingar och det krävs nog att Chelsea kvalificerar sig för Champions League. Det är dock trevligt att se hur övertygade andra är.

En del om Declan Rice som beskrivs kunna bli en ny John Terry i Chelsea. En liknelse både vi och säkert också Rice vänder sig emot. Det handlar väldigt mycket om att Lamps ser honom som en mittback. Däremot sägs det lite om den mycket tunga prislappen på Rice som nog stoppar en försäljning om West Ham inte trillar ur PL. Och det såg ju Chelsea till att de nog inte gör.

Fler och fler rykten om att Kai Havertz vill ha ett möte om sin framtid med Bayern Lweverkusen trots två år kvar på sitt kontrakt. Det är mycket Havertz med att han vill till PL, att Bayern inte kommer lägga bud och att Real Madrid förmodligen inte heller gör det men att Chelsea ska öppnat förhandlingar med Leverkusen om honom. Samtidigt går Rüdiger ut och bekänner sin stora beundran för Havertz av vad han sett honom i tyska landslagets träningar.
    Nog känns det som om det finns fog för optimism att han kan bli Chelseas tredje stora värvning om klubbarna kan enas om en prislapp för den som nämns i medierna är nog lite väl hög.

Samtidigt förhandlar Chelsea fortfarande med Willian som varit mycket bra i omstarten och visat en annan effektivitet än tidigare under säsongen. Jobbat hårt har han alltid gjort. Kan Chelsea och han enas om ett 2+1 kontrakt kanske det är en kompromiss som fungerar för alla parter. Annars lär United stå i kön numer.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

NEJ till näthat

 

Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!