- always proud to be Blue -
<<50 år med Chelsea>>

csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
10   Chelsea FC  2 sp 1 v 0 o 1 f 3 -3 mål 3 p

länk


csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea W för målgörare
2     Chelsea W   2 sp 1 v 1 o 0 f 10 - 1 mål 4 p

länk W res

<<Transfers Silly Season 2020>>

Chelsea Women - CHAMPIONS - WOMEN SUPER LEAGUE 2019-2020
Continental Tyres Cup Champions 2020

Community Shield-vinnare 2020-21

Hur Chelsea kan storvärva den här säsongen utan att bryta några FFP-regler. LÄS HÄR>>


21 - 27 sep 2020
    NÄSTA MATCH:

   23 sep kl 20.45 - BARNSLEY - LC

  TV

Nyheter v-39


MÅNDAG 21:
En intervju med Thiago Silva som vi hoppas få se mot Barnsley på onsdag, från klubben.>>
  Vinna är vad som motiverar honom.

Det var ingen rolig dag igår och det var ju en sådan där match där inget ville gå vår väg. Att tre stora individuella misstag bidrog rakt av till förlusten och att det blev som det blev. Bara glömma och gå vidare. Det fanns några få bra saker att ta med även från Liverpoolmatchen men den kom på tok för tidigt för oss.
    Den här förlusten betyder väldigt lite för säsongen. Den förändrar i princip inget alls. Sättet den kom till på med Christensens utvisning och Kepas grova tavla och Jorginhos straffmiss svider dock. Men inget annat.     Bara att bita ihop och komma igen, redan på onsdag.

Barnsley i Ligacupen, Caballero i mål det har redan bekräftats och det var bestämt innan gårdagens match. Det är en bra match att studsa tillbaka i.
    Förhoppningsvis får vi också tillbaka några skadade spelare och att Silva kommer ifatt så Frank Lampard kan bygga det lag Chelsea har värvat för.
  Förmodligen kommer Lampard matcha ett ungt lag och vila kanske en spelare som Werner. Barnsley fick också två spelare utvisade i helgen så de är försvagade inför det här mötet. Christensen är avstängd till den matchen och ett par till då det var direkt rött.

West Bromwich väntar i helgen sedan. De har haft en riktigt svag start på säsongen och är tippade för nedflyttning. De kan inte heller använda lånet Conor Gallagher mot Chelsea.

Det är ett rätt bra läge att komma tillbaka i efter den tuffa söndagsmatchen. Säsongen är inte slut, inte över och Chelsea är fortfarande på den kurs vi tror och hoppas på.

Något vi verkligen väntar på är att få se Hakim Ziyech spela och hitta Timo Werner. De två kommer bli riktigt spektakulära tror vi. Vi såg igår att Chelsea inte kunde utnyttja Werners styrkor helt ut ännu. Werner gjorde många fina löpningar men fick inte bollen, vi tror Ziyech ser dem bättre och kan leverera bollen till honom som han gjorde i träningsmatchen mot Brighton.

Vi förväntar oss besked om Edouard Mendy snarast i veckan och samma sak gäller ju för honom som för övriga nyförvärv. Han måste få tid att komma in i klubben.

 

 


Rykten, notiser m m, v-39


MÅNDAG 21:
Klubbens lånerapport, det gick bra för Zapapcosta, Broja och Kenedy. >>

Stackars Kepa Arrizabalaga är just nu fotbollens i särklass mest mobbade. Dvid de gea och Jordan Pickford båda landslagsmålvakter har gjort många fler direkta målvaktstavlor än Kepa, men Kepa är den som pekas ut. Hans statistik är dålig, det går inte att förneka. Men som en artikel i Guardian pekar ut. Alla målvakter under Frank Lampard har haft samma usla statistik! Det är väldigt väl värt att titta på som CSFC försökt hävda hela tiden, det är inte bara Kepas fel. Det är dock nu då att Kepas självförtroende nu är så lågt att han får väldigt svårt att komma upp i den klass han hade första året i Chelsea. För de som påstår att han alltid varit dålig är rena skära lögnare.
    Läs mer här>>

Imorgon ska Tottenham möta Leyton Orient i Ligacupen. Nu framkommer det att matchen kan bli inställd då Leyton har drabbats av corona. Det betyder att slår Chelsea Barnsley på onsdag kan nästa ligacuipmatch bli uppskjuten av två anledningar. Dels för att våra kommande motståndares match blir inställd i morgon, dels om Tottenham går vidare i Europa League på torsdag.

Blame games, pågår efter förlusten till Liverpool och alla tar samamposition och skyller nu även Christensens utvisning på Kepa. En förenkling som vi inte helt ställer upp på. Det är möjligt att Mané hade kommit först till bollen och hade kunnat runda Kepa, men att påstå att han istället skulle stannat i mål och inte rusat ut är helt fel. Självklart måste Kepa rusa ut, annars är han bara en trafikkon på vägen till mål. Så att skylla på Kepa där också är fel, men sådan är fotbollsvärlden just nu. Skyll allt på Kepa. Andra målvakter får inte ens en tredjedel av den kritik han får. Inte undra på att Kepas självförtroende är helt kört nu.
    Har vi nu nått en punkt i fotbollstittandet då vi inte längre tror på våra egna ögon utan bara lyssnar till vad tvs s k experter vräker ur sig? För väldigt många av dem har väldigt lite positivt att säga men är väldigt koncentrerade på att hitta vem man ska skylla på. Särskilt som de inte heller tittar på saker som skadeläget som ändrar planer och taktik. Kai Havertz har spelats ur vad vi ser som hans naturliga position och kritiseras nu för detta. När förklaringen är hur enkel som helst, med både Ziyech och Pulisic skadade är det Havertz som fått fylla hålrummen och detta efter bara en handfull träningar där han omöjligt kan hunnit komma in i något system vilket som helst. Ändå ska det skyllas på honom och Lampard för det.
    Det överanalyseras numer alltför mycket i fotboll.

Premier League är på väg mot ett målrekord för en omgång. Vi tror det bara krävs två mål i kvällens två matcher för att det ska bli ett nytt rekord.
    Som många kommenterat, försvarsspel är inte det hetaste just nu.

The Athletic hävdar att Chelsea fortsatt söker en defensiv mittfältare. Enligt dem ser inte Chelsea Kanté som en defensiv mittfältare och de tvivlar på Jorginho i rollen. Så tillbaka till lösning nummer ett för The Atheltic som pushar vilt för Declan Rice.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

NEJ till näthat

 

Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!