21 sept 2014

     CSFC are Back, sort of

CSFC återvänder efter skadefrånvaro.

Det blir i mycket begränsad skala men bättre än inget hoppas vi. Från och med i morgon återkommer veckorapporteringen av nyheter och skvaller.

Lite har redan smugits igång. En form av anteckningar vid de matcher som spelades senaste tiden gjordes och har laddats upp som matchrapporter om dem. Det var visserligen synnerligen svårtolkade anteckningar (skriver man som en kratta i bästa fall, blir det absolut inte mer lättläst när man gör det med vänster hand).

Chelsea gjorde delvis en mycket bra match mot Swansea och mot Schalke även om vi mot Schalke återvände till gamla farliga synder och tappar givna segrar. CSFC har även samlat några av de viktigaste händelserna i en kort separat artikel med en del lästips. Se meny och >>>

Matchen mot Manchester City är säsongens hittills viktigaste match och även om den kommer tidigt kan den få ett enormt inflytande på hur hela säsongen kommer att se ut. En seger för Chelsea och klubben kan rida på självförtroende och med en lucka i ryggen mot konkurrenterna. Därtill blir det ju en taktisk mästarklass igen, men frågan är om det blir samma sorts taktiska match som senast? Chelsea spelar nu ett helt annorlunda spel och ärligt talat, bakåt ser vi inte alltför täta ut vilket nog är en nödvändighet mot lag med Citys anfallskapacitet. Även om vi gjort massor med mål framåt (undantag slarvet mot Schalke). Otroligt spännande blir det ändå och även City vore nog nöjda med ett oavgjort resultat - CSFC är det inte!

---***---

Jag vill åter säga ett STORT TACK till allt stöd jag fått under frånvaron. Om jag någonsin tvivlat på att allt arbete för och om Chelsea varit värt det, vet jag nu att det verkligen är det. Om jag någonsin tvivlade på att CSFC lästes, vet jag nu att sajten både läses och uppskattas. Jag kan bara mycket rörd och ödmjuk tacka för allt stöd och allt beröm jag har fått.

TRUE BLUE EVER



Besök csfc-facebook: facebook