AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 11 sp 7 v 1 o 3 f 24 - 15 mål 22 poäng

7 november 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

Let's stick together

Elva omgångar har gått av världens bästa liga, 22 poäng  24-15 i målskillnad är vårt resultat hittills.  Vi supportrar tycker det är åtminstone 3-6 för lite, men varför kan inte alla försöka att hålla ihop och och se det positiva istället för att kräva spelarköp och tränarbyte! som det bl a gjorts av en skribent hos css?

När AVB tillträdde så vet jag att nästan alla chelseasupportrar såg framtiden. En manager som kunde jobba alla dygnets tjugofyra timmar för att nå framgång, skulle ju vara den perfekta arvtagaren till vår ögonbrynshöjande bamsebjörn Carlo.

Nu efter förlusten mot Arsenal så höjs det direkt röster om AVB:s förmåga som tränare ! För det är väl så man måste tolka all kritik om försvarsspelet (har varit bristande) presspelet det så viktiga återtagandet av boll, hans byte, hans oförmåga att få våra forwards att göra mål etc.

Herregud ge mannen TID!
Det är nu ägare, styrelse, ledare , spelare samt supportrar skall hålla ihop och jobba konsekvent varje dag mot de mål som de tillsammans satt upp!
AVB som är ett konrollfreak jobbar garanterat stenhårt med spelarna varje dag och jag tror, vis från tidigare år, att även styrelse och ägare kommer låta AVB genomföra den generationsväxling som redan påbörjats samt införa det nya spelsystemet fullt ut.
Att vi supportrar har åsikter om vårt kära Chelsea är helt naturligt, men börjar vi spreta åt alla håll så är i alla fall min känsla att sådant smittar av sig…

Vi är nu inne i ett ”bad moment” som vår bamsebjörn kallade det , och det gäller att stoppa blödningen så fort som möjligt.
Vad kan då vara bättre än att ta en ”ugly win” på bortaplan samt att även hålla nollan för första gången på evigheter?
De närmaste matcherna (Liverpool x2) samt de i Champions League kommer naturligtvis bli väldigt avgörande för hur säsongen kommer att se ut och jag kommer åtminstone tro på häng i ligan, samt avancemang i både ligacupen samt Champions League innan denna månads utgång.

Visst är det väl dags för revansch mot Liverpool??

chelsea fc4-4 mötet mot dem i för några år sedan är  förresten fortfarande det värsta tryck jag varit med om live på Stamford Bridge. Förhoppningsvis så kommer det att slås vid julen närmare bestämt den 22 december då jag skall se Tottenham-Chelsea på White Hart Lane och känna av vårt härliga bortasupport för första gången sedan 2004 då jag var på Craven Cottage .
Resan avslutas också med Chelsea-Fulham på boxing day innan hemfärd och hörs vi inte före det så kommer det en reseskildring senare.

Till sist vill jag viska till AVB att ge Luiz rollen som holding midfielder… Lyssna på Lindy…



Mattias Pettersson

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC