AKTUELL LIGAPLACERING
3 Chelsea FC 8 sp 6 v 1 o 1 f 20 - 9 mål 19 poäng

16 oktober 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

5.999 ligamål

Lite oväntat stor seger mot Everton och Chelsea står nu på 5.999 gjorda mål i engelskt ligaspel under de 96 säsonger Chelsea FC spelat.

Klubben är 106 år gammal, men då 10 år försvunnit på grund av världskrigen har vi bara deltagit i 96 års ligaspel. Men ändå har vi snart gjort 6.000 mål. Sextusen mål. Det är 62,5 mål per säsong utslaget, även om dubbelårets 103 mål självklart lyfter snittet.

Den här säsongen är också bara i sin början. Vi kan mycket väl nå mycket fina målsiffror i år också.

Så vem gör det. RÖSTA! Gå till Fråga här bredvid och välj ut din favorit att göra målet.

Själv är jag 100% övertygad om att målet kommer på söndag mot Queens Park Rangers på Loftus Road. En arena där jag fick uppleva en mycket pinsam förlust, den enda match jag sett Chelsea förlora live tror jag (jag kan ha förträngt någon match 30-40 år sedan ;-)
Ändå sjöng Chelseafansen de tvärrandiga från arenan.

Men vem blir historisk. Det enda jag vet är att det inte blir Torres då han är han avstängd i den matchen. Lampard, Drogba, Sturridge, Mata är toppgissningarna. På något sätt önskar jag verkligen det blir Lampard då han är en Chelsealegend och det skulle kännas skönt med att en legend gör ett sådant mål. Han hade chansen på övertid mot Everton, men satte skottet rakt i famnen på Tim Howard.

 



Lindy

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC