CHELSEA SWEDISH FAN CLUB
csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
10   Chelsea FC 25 sp 10 v 5 o 10 f 42 - 41 mål +1 35 p

csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea Women för målgörare
1     Chelsea W 14 sp 11 v 1 o 2 f 41 - 13 mål +28 34 p

12 - 18 feb 2024

NÄSTA MATCH: 25 feb kl 16.00- LIVERPOOL -LC FINAL Viaplay
NÄSTA MATCH WOMEN 3 mars kl 19.00 - Leicester -

Nyheter v-7


LÖRDAG 17:
En väldigt fin insats av Chelsea på bortaplan mot Man City men de blev för defensiva och hamnade i knät på Petrovic och lyckades inte hålla ledningen då de bytt ut kontringskraften. En poäng var mer än väntat så... De hade också de vassaste chanserna.
    Klopp fick nog dock en del att fundera på inför nästa söndags final.
    Chelsea har faktiskt häng på en sjunde plats nu.
    De var ett lag i dag. Synd att coachen fegade ur och försökte sluta spela för vinst.

Här är laget som ska ge oss dagens skräll, drömmer vi om. Lite undrande är vi väl ändå.
Petrovic, Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell (k), Gallagher, Caicedo, Enzo, Palmer, Jackson, Sterling
    avb: Bettinelli, Chalobah, Gilchrist, Samuels-Smith, Casadei, Harrison, Madueke, Mudryk, Nkunku

Man City:Ederson, Walker, Dias, Akanji, Ake, Rodri, Foden, De Bruyne, Alvarez, Doku, Haaland

Oj vad roligt det skulle vara med en skräll i kväll. Realistiskt sett dock kommer den inte att ske, men kanske får vi se Chelsea göra en bra match, de har ju gjort de bättre matcherna mot de bästa lagen - undanaget förstås mot Liverpool borta (och Man U om de nu räknas som ett av de bättre lagen, i våra ögon är de inte mycket bättre än Chelsea).,

Med tanke på Chelsea Womens spelschema framöver måste nog Chelsea ses som utmanare, inte längre titelfavoriter. Även Chelsea fortfarande leder ligan, för att C kommer före M och att Chelsea gjort fler mål (men släppt in fler också), samma målskillnad.

FREDAG 16:
Man City ville mest. Chelsea var nog bättre sett till hela matchen men motivation vann den. Och ett stort misstag förstås. Svårt förstås att svälja att vi inte fick en given straff. Domarinsatsen imponerade inte i en sådant viktig match.
    Det som oroar är att det hänt förut mot de bättre lagen. Som mot Arsenal. Och efter uppehållet väntar många tuffa uppgifter.

WSL
CHELSEA WOMEN - MANCHESTER CITY     0-1
Tre poäng och Chelsea rycker i ligan, oavgjort och inte så mycket förändras. Förlust och City blir nya knappa favoriter till titeln. Chelsea är knappa favoriter idag med hemmaplan och fin form men City har också kanonform.
    Chelsea saknar sina förmodligen två bästa spelare, Sam Kerr och Millie Bright. City saknar en av sina bästa, Jill Roord.
    Intensiv inledning utan någon direkt målchans för något av lagen. Trots ibtebnsiteten fibbs det enviss försiktighet också. Trots det är Ganoptiob yte icg hänger tvätt. 4 Direkt efter skjuterCuthbert och skottet blockeras. Mv Keating räddar enkelt en nick från Björn på efterföljande hörna.
   Första tio till Chelsea helt klart. Det saknas dock inte vilja från något av lagen och vi tror inte på en målrik match.
  Cuthbert av alla tappar boll och Bunny Shaw kommer helt fri och gör mål. Vilken miss av Chelseass på sistone bäste spelare. Hampton gick ned tidigt, men.... 14 Chelsea är klart skakade efteråt. Chelsea måse lugna ned sig, och framförallt få grepp om mitten och låta bli de misstag de gjort där.
  Bra räddning av Hampton, och hon plockar sedan hörnan. 21 City har tagit över matchen och Chelsea är fortfarande skakade. Chelsea spelar för långsamt i jämförelse.
    Chelsea klarar inte Citys press och anfallet har varit helt isolerat. Lauren James har varit helt osynlig, liksom resten av Chelseas anfall. Just då jkommer Ramirez fram men fälls och det hade nog varit straff med VAR. 31
    Inte helt nöjd med domaren just nu, missad straff och bestraffar inte Kelly som avsiktligt sparkar bort bollen, 33
    Bra anfall av Chelsea men mv tippar Kirbys skott utanför. 34
  Shaw nere efter en duell (ok i våra ögon) där kommentatorerna klart tagit ställning emot. Time-out vid linjen. Hayes måste hitta en lösning för det här duger inte. 41
    Cuthbert skott just över ribban. 43
    City har haft de lite vassare anfallen, de har varit rakare och haft mitten. Men det är ett stort misstag som gett City ledningen i halvtid. James måste vakna och ta ansvar. Chelsea har haft klara problem med Shaw. Kaneryd behövs kanske men för vem, Reiten har varit helt osynlig. Ramirez klarar inte tempot. Leipolz har nog varit Chelseas klippa idag. Björn bra. Domaren är vi inte helt nöjda med även om vi sett värre. Hayes pratade om tålamod men kanske har Chelsea haft för mycket tålamod. Chelsea hade behövt utjämna före paus. Vi får hoppas Hayes hittar en tweak som hon såp ofta gjort förr. Vi hoppas också domaren inser vilket misstag hon gjort. Med VAR hade Chelsea haft en straff.
    -ANDRA-
Chelsea måste stepp upp, ordentligt. Se till att James kommer in i matchen och ta befäl över mitten. Domaren kan de inte hjälpa. Men första halvlek ger vi inte Chelsea godkänt för. Inte så fruktansvärt uselt som mot Arsenal men de har inte övertygat i de matcher de ska vara bäst i hittlls.
  Bra start av Chelsea. De vill mer, de får in James i spelet. 50
  Cuthbert som är skakad av sitt misstag tar ett gult efter en sen attack. 52 Sedan tar domaren ännu ett konstig beslut emot Chelsea. Domaren inte i våra ögon direkt varit neutral. Det är olika bedömningar för samma saker.
    Nära, Reiten sätter in bollen men mv hinner före Ramirez. 58 Just nu borde det vara oavgjort men det är det inte.
  Ännu en straffsitaution men mindre än förra som vi ser det. 62
    Kaneryd in för Kirby, Beever jones in för Reiten. 63 Andra halvlek har nästan helt varit Chelsea men de riktiga farligheterna saknas.
  Så fejkar Keating skada, något vi tyvärr ser väldigt oftra i WSL.
    Nüsken in för Lawrence. 72
    Bra räddnig av Hampton, 73
    Ciuthbert bra skott utanför på Kaneryd pass. 77
    Chelsea helt klart det bättre laget i andra. Men...
    Cankovic in för Leupolz som kanske varit bäst i Chelsea. 79
    James kortas. 84 För stört mv.
    Chelsea har varit bäst,helt klart i andra. Men de har inte gjort mål vilket kan kosta titeln. Vi skulle hag en straff, men domaren var som hon var.
    Trippeeräddnign av Keating . Cankovcic, och så...90+6
Det är tydligt nu att Hampton pga sitt fotspel är Hayes förstaval. Trist för Musovic som vi anser varit minst lika bra, men vi är kanske inte helt objektiva, å andra sidan är kanske inte Hayes det heller. Kaneryd får börja på bänken vilket är lite överraskande men konkurrsensen där framme är stentuff.
    Det här är laget som startar Seriefinalen. Säsongens hittills viktigaste match utan tvekan.
Hampton; Lawrence, Carter, Björn, Charles, Cuthbert (k), Leupolz, James, Kirby, Reiten, Ramirez
    avb: Musovic, Buchanan, Perisset, Mjelde, Ingle, NÜsken, Cankovic, Rytting Kaneryd, Beever-Jones
    TV10 visar matchen från 20.10

Från presskonferensen:
Robert Sanchez är skadefri, (men vi hoppas väl att Pochettino är klok nog att spela Petrovic).
    Colwill och Gusto är OK att spela trots smällar senast men Silva och Chukwuemeka är borta. Chuk vred en vrist i veckan på träning. Silvas skada anses inte allvarlig men han kan inte spela den här helgen.
    Pochettino förklarade situationen med Cesare Casadei som återvände till klubben från ett lån som var framgångsrikt. Detta då Chelsea hade för många skador på mittfältare men valet att återkomma var Casadeis eget. Tyvärr fick han ju inte spela varken i Ligacupen eller FA Cupen då han redan representrat Leicester i dem så än har han inte fått så många chanser, Poch menar att de kommer absolut att bli fler.

Det är åter åtta spelare på skadelistan då Thiago Silva inte kommer kunna spela i helgen.

Nathalie Björn lovar att Bunny Shaw ska inte få göra ett hattrick på henne i kväll. Det hände nämigen i december när Man City mötte hennes förra klubb, Everton. Läs mer här>>

Emma Hayes menar att Chelsea Women är inte jättestora favoriter till att vinna WSL. Säger hon innan seriefinalen mot Manchester City som av någon okänd mystisk anledning spelas på Kingsmeadow och inte på Stamford Bridge (trots att Chelsea har bortamatch i helgen). (Samtidigt sägs Arsenal sålt ut Emirates med sina lägre biljettpriser inför sitt möte med Man U. Men Boehly är ju inte intresserad av att göra fotbollen större, bara dyrare och mer vinstrik för ägarna).
    Lauren James är frisk igen och är aktuell för en start i kväll.
    Cat Macario är inte aktuell före landslagsuppehållet som väntar efter helgen. Millie Bright är något närmare en comeback och vi vet inte om det innebär att hon kanske t o m finns på bänken i kväll. Sam Kerr har påbörjat sin rehab efter korsbandsoperationen och allt verkar bra än så länge. Hayes menar att de första 90 dagarna är vitala för hur rehaben ska gå.
    Chelsea är obesegrade på Kingsmeadow i 33 matcher, ett rekord som Hayes menar är oväsentligt och mer en distraktion. De är dock inte ensamma om det då Man City har samma fina siffror på sin hemmaplan. En vinst eller oavgjort och Chelsea är ensamma om rekordet. De svek.

***
CHELSEA BLÅSTE TITELN Hayes gjorde inte jobbet idag. Fel spelare, fel taktik. De var det bästa laget men vägrade göra mål.
Vi är besvikna. Chelsea var inte sämre än City men de var bättre anfallsmäsigt och ett jättemisstag av vår favorit Cuthbert kostade Chelsea segern och kanske titeln. Men Chesea har inte presterat i de stora matcherna den här säsongen och det oroar. Även om de var klart bättre i andra. Rättvist, nej.

TORSDAG 15:
Chelsea U21 förlorade till Jong PSV (Eindhoven) i PL International Cups kvartsfinal hemma. Slutresultatet 1-2. Stutter gjorde Chelseas mål.

Chris Kavanagh kommer döma Ligacupfinalen mot Liverpool. VAR kommer användas för första gången i Ligacupfinalens historia på Wembley.

ONSDAG 14:
Datum har bestämts för Chelsea Womens semifinal i Ligacupen mot Manchester City. Den ska spelas 7 mars.

Rättelse. Nicolas Jackson är inte avstängd mot Manchester City. Vi hade fått fel uppgifter om hur många kort han hade. Han fick sitt nionde kort när han från bänken sprang in på plan för att fira tredje målet, inte den tionde som vi och andra uppgav. Ett gult kort till ger dock två matcher avstängning. Det är lika många kort som mål och bara ett enda av de korten har kommit för en foul. Resten för snack och andra rena dumheter.
    Chelseas disciplin på plan är förfärligt dålig och ett riktigt problem. Chelsea har dragit på sig 75 stycken kort, det är mer än dubbelt så många som Arsenal som är tvåa på 37. Det finns inga ursäkter. Tänk hur många fler det skulle bli om dumheterna med tidsbestämd utvisning och blå kort införs!?

Matchen mot Tottenham 23 februari har skjutits upp och har inte fått nytt speldatum. Detta är förstås för den kolliderar med Chelseas ligacupfinal mot Liverpool 25e februari.

TISDAG 13:
Chelsea Women har lottats mot Everton i FA Cupens kvartsfinal. Matchen spelas på bortaplan söndagen 10 mars.

Chelsea U18 möter Millwall borta på The Den 21 februari i kvartsfinalen i FA Youth Cup.

MÅNDAG 12:
Som det såg ut i första får vi vara tacksamma för vad vi fick. Sent sent avgörande men rättvist ändå trots den pinsamma första halvleken. Tre mycket viktiga poäng.
    Det är dock oförlåtligt av Nicolas Jackson att ta ett gult kort fast han inte ens är på plan.Han är avstängd mot City och tror vi, ytterigare en match då det är hans andra avstängning för för många kort (de flesta för snack med domaren).

Vi har stora förhoppningar om att Chelsea ska kunna upprepa spelet från FA Cupmatchen mot Villa i onsdags. I så fall är det det här laget som ska göra det mot Crystal Palace på Selhurst Park. Rotation där bak förstås men också bara en reservmålvakt på bänken för första gången på mycket länge.
    Petrovic; Gusto, Disasi, Silva, Chilwell (k); Caicedo, Fernandez; Madueke, Gallagher, Jackson; Palmer
    avb: Bergström, Chalobah, Colwill, Gilchrist, Chukwuemeka, Casadei, Sterling, Mudryk, Nkunku

TV10 visar seriefinalen mellan Chelsea och Manchester City i WSL på fredag.

Chelsea gjorde oss väldigt glada i onsdags och spelar de som de gjorde större delen av den matchen (inte som de spelade sista tjugo när de fegade ur och skulle bevaka ledningen) ska ett vitalt skadedrabbat Crystal Palace kunna besegras även om det är på bortaplan. Chelsea var väldigt bra större delen av matchen mot Aston Villa. De spelade utan handbromsen på och när de började bry sig, ja då tappade de matchen och släppte in ett mål sent som så ofta.
    Om ryktena stämmer kommer Palace sakna sina kanske tre bästa spelare, Olise, Eze och Guehi. Det är väldigt tufft för en klubb med mindre trupp så att säga.
  För Chelsea gäller det att visa att onsdagens match inte var en enstaka tillfällighet för vi vågar absolut inte på minsta sätt säga att detta var en vändning på säsongen. Men kanske vågar vi hoppas på att det kan vara början till början av en vändning.

Det är europavecka för de bättre lagen och ett lag som spelar sin första åttondel är Manchester City (mot FCK). Samma Man City som vi ska möta på lördag. Att tro att det ska kunna bli samma raggarmöte med 4-4 som i höstas går väl inte att hoppas på. City har kommit igång som alltid på vårsidan och det är en match vi bara kan hoppas Chelsea gör bra ifrån sig i. Poäng vågar vi inte hoppas på.

Damerna å sin sida spelar seriefinal mot samma klubb dagen innan. På fredag möter Chelsea Women Manchester City och en vinst där kan ha avgjort ligan trots att det återstår en hel del matcher. En förlust och Man City tar över favoritskapet till att vinna årets säsong.
    Man City har varit mycket kaxiga redan inför matchen och säger de kommer till Chelsea för att vinna. Och det är klart, spelar Chelsea som igår vinner City. Chelsea hade trots allt en del tur vid första mötet, som slutade oavgjort i höstas. Vi får hoppas Lauren James förkylningssymtom har försvunnit till på fredag. Det är lite oroande för vi behöver nog henne.

Lottningen för kvartfinalerna i Women's FA Cup sker klockan 20.

 

Rykten, notiser m m, v-7


SÖNDAG 18:
Dan Ashworth är sagan för dagen, ska han lämna Newcastle med sina hemligheter för att gå till Man United. Medierna är övertygade och nu är de övertygade om att om han gör det kommer han försöka värva Chelseas analytiker Kyle Macauley som han känner sedan Brighton-tiden.

Ibland, ganska ofta, undrar man över s k fotbollsexperter i tv. Som Jamie Carragher som hävdar att Thiago Silva kommer få svårt att ta tillbaka sin plats efter skada efter Axel Disasis mycket fina insats igår. Har det verkligen undgått Carragher att de spelar på olika positioner och har spelat nästan alla matcher tillsammans? De konkurrerar liksom inte med varandra. Men det ligger väl i experternas jobbeskrivning att försöka hitta på konflikter och saker som inte stämmer för att väcka intresse, och i England tas deras ord alltid upp av de skrivna medierna. Tack och lov är det inte likadant här i Sverige även om Sportbladet alltid hänvisar till en viss Erik Niva när denne varit i tv.

Vi hade ju väntat oss att nu skadefrie Robert Sanchez skulle finnas åtminstone på bänken i går. Nu avslöjas det att han hade ett personligt problem som gjorde att han behövdes hemma och att Pochettino beviljade det. Vi vet inte om det kan varit en orsak till att Petrovic gjorde sin sämsta insats i Chelsea med en nervös och osäker insats efter varit en klippa därbak.

LÖRDAG 17:
Diskussionerna (och motståndet mot) om multiklubbar går starkt just nu och det finns tecken på att Uefa gärna vill stoppa det om de kan, vilket de inte verkar kunna. Fifa däremot är ju än mer korrupt och har inget emot det. Kanske är det därför som BlueCo med Boehly och Clearlake nu försöker köpa Leo Messis och Mauricio Pochettinos gamla klubb i Argentina, Newell's Old Boys. Något som bland annat Pochettino uttryckt skepsis mot. Argentinas superkapitalistiske nye president säljer också väldigt gärna ut en av landets bästa tillgångar.

FREDAG 16:
Tipparna:
BBCs Sutton tror på hemmalaget med 2-0 i morgondagens Man City-match. Hans gästtippare, Songer som är Chelseasupporter tror på 2-2.
    **Skys Lewis Jones tror på utklassning från Man City mot Chelsea, med 1-4 till City.

De flesta Chelseafans är väl sisådär entusiastiska över mötet mot Man City i morgon. Vi är ju långt ifrån tippade som favoriter. En som däremot ser fram emot matchen är förre Man City-spelaren Cole Palmer. Läs mer här>>

Tammy Abraham är på väg tillbaka från långvarig skada och det vi ju vad det innebär. Ryktena om att han ska tillbaka till Chelsea har redan startat. Vi är mycket skeptiska, särskilt med en prislapo om 69m pund då han knappast var ordinarie i Roma ens innan sin skada.

Mohammed Kudus var aktuell för Chelsea redan förra sommaren. Han gick till West Ham. Nu påstår vissa att Chelsea vill betala 45m € för honom. Arsenal lär också vara intresserade.

TORSDAG 15:
Ett obehaglig rykte går. Crystal Palace sägs ha sparkat Roy Hodgson, vilket det talats om att kunna ske en tid. Men inget sägs offentligt, däremot har Hodgson förts till sjukhus för sjukdom har man gått ut med. Hans presskonferens inför helgens match ställdes in i dag. Om det finns ett samband där är det väldigt obehagligt.

Chelsea påstås nu jaga Brightons chefsrekryterare Sam Jewell, som om det inte räckte med det fiasko Paul Winastanley har stått för sedan han kom till Chelsea från Brighton. Brighton är en extremt välskött klubb men de värvningar som gjorts därifrån särskilt på ledarsidan har klart visat att det är helt olika tänk och målsättningar som gäller för dem än vad den sportsliga ledningen i Chelsea hade förr.

Jack Grealish skadade sig mot FCK och kommer inte kunna spela mot Chelsea. Det är också tveksamt om Bernardo Silva kan spela.

Pat Nevin, Chelsealegend och kommentator som är en av alla de med Chelseahjärta som Boehly rensat bort ur klubben hävdar att Cole Palmer kan bli enny Kevin de Bruyne. Enlikhet är ju att båda bytte klubb unga för att de inte fick speltid nog, de Bruyne bort från Mourinho och Chelsea och Palmer från Guardiolas City. Läs mer här>>

ONSDAG 14:
Petr Cech hoppade av från sitt jobb i Chelsea en månad efter Boehly och Clearlake tog över klubben. Det var hans eget beslut, han höll helt enkelt inte med om alla förändringar och allt som Boehly ställde på huvudet. Det förklarar han nu i denna artikel>>

Sky säger att Chelsea ska ha kontaktat Lyon Fs coach Sonia Bompastor som ersättare till Emma Hayes. Bompastor har kontrakt till 2025 och är den första Chelsea tagit direkt kontakt med om jobbet som blir ledigt i sommar när Hayes tar över USAs landslag. Hon har varit Lyons manager sedan 2021 och vann Champions League 2022. Läs mer här>>

Simon Bank har tagit en titt på Boehly och Clearlakes ägande av Strasbourg. Intressant läsning. (Kommer kanske låsas in då det är Sportbladet). Läs här>>

Att Todd Boehly inte vet ett skvatt om fotboll har bevisats närmast dagligen sedan han och Clearlake köpte upp klubben. Det yttersta beviset är förstås allt kring Conor Gallagher, älskad av fansen (även om jag känner till fans som av någon anledning inte gillar honom), av spelarna och av managern - ändå vill Boehly inte ge honom det kontrakt han förtjänar.
Daily Mail har tagit en titt på det, läs mer här>>

Conor Gallagher sprang över tretton kilometer i matchen mot Crystal Palace. I andra halvlek lönade det sig verkligen med ett mycket tidigt och ett mycket sent avgörande mål.

Andrey Santos genomgår idag sin läkarundersökning inför lånet till Strasbourg. Övergången gjordes i januari men sedan dess har Santos varit upptagen med Brasilien i deras misslyckade OS-kval, så själva övergången kommer först nu. Förhoppningsvis får Santos speltid av Vieira så han får utvecklas efter att inte fått visa vad han går för Nottingham.

Juventus intresserar sig för Noni Madueke som lite grann driver oss tokiga. Han är antingen extremt bra som mot Villa eller så fungerar inget för honom som mot Palace. Men han är också bara 21 ålr gammal.

TISDAG 13:
Enzo Fernandez som ser ut att börjat hitta något av den form som gjorde att Chelsea lade ut 105m pund på honom totalt och kategoriskt förnekar alla rykten om att han vill lämna. Det kommer inte ens sakta ned spanska rykten om att han vill till Barcelona för det ligger i spansk sportmedias DNA att alla spelare vill till dem eller Real.

Chelsea fansajt hyllar Nicolas Jacksons för hans firande av Fernandez mål i går. Det gör sannerligen inte vi. Det var fullständigt idiotiskt att ta ett gult kort från bänken och bli avstängd. Att han är engagerad och bryr sig det gillar vi men man måste ha huvudet med sig också. Man springer inte in på plan och tar ett kort när man står på nio gula kort redan. Det var inte ens det viktigaste målet för det gjorde ju Conor Gallagher tre minuter tidigare när han satte tvåan. Trean var bara grädde på moset så att säga.

Ian Maatsen som Pochettino vägrade använda i hans egentliga position som vänsterback gör storsuccé i Dortmund och klubben lär redan överväga att göra hans lån permanent i sommar.

MÅNDAG 12:
CSFC har valt att hålla sig utanför den teoretiska diskussionen om Blå kort, det vill säga tillfälliga utvisningar likt hockeyn som fotbollens regelnissar hos Ifab vill pröva. Vår initiala reaktion är att det låter som fullständigt vansinne och kommer göra fotbollen ännu mer oregerlig att styra. OM det här införs får vi återkomma till frågan men det kommer krävas väldigt mycket för att övertyga oss om att det här är en bra idé. Till skillnad från VAR är det ingen bra idé (vilket VAR är hade det skötts ordentligt, för tanken är bra men som det sköts har VAR blivit ett problem snarare än en hjälp. Och lösningen är fortfarande enkel, använd specialdomare i VAR-rummet så blir bedömningarna konsekventa istället för att använda det som någon slags bonusjobb för plandomare.)

Benoit Badiashile senaste skada ser ut att hålla honom borta i minst en månad. Just när skadeläget äntligen började lätta.

Chelsea påstås redan vara i kontakt om att värva Amadou Onana från Everton, för 70m pund. det är inte första gången vi hör det ryktet. I en position vi sägs ha kvalitet i redan. Överpris och samma gäller fortfarande, Chelsea måste sköta sina affärer först och sedan tänka på att värva för vi kan värva hur mycket som helst men om vi ska tappa poäng vill vi att det händer på fotbollsplan inte i styrelserummen. Men verkligheten ger inga klick på mediesajterna så vi kommer få höra om många påhitttade svindyra värvningar innan nästa säsong börjar.

FourFourTwo och Fabrizio Romano hävdar båda att Conor Gallagher ställs inför ett ultimatum. Förläng kontraktet eller du säljs i sommar. Hans kontrakt går ut nästa sommar och vi vet att Chelsea kommer inte att acceptera att någon får spela ut sitt kontrakt som Rüdiger gjorde. Vilket självklart är rätt. Till sommaren är det en helt annan situation för Gallagher än vad det var vid skvallerryktena i januari.

Vanligtvis seriösa Guardian hävdar att Chelsea har absolut inga som helst planer att förlänga Thiago Silvas kontrakt en gång till.

Arsenal och Chelsea påstår jaga Athletic Bilbaos ytter Nico Williams. Ett nytt rykte som fått mycket spaltutrymme.

Fichajes (ja de...) påstår att Chelsea jagar portugisiske målvakten Diogo Costa för 80m € trots att de har Petrovic, Sanchez, Kepa kommer tillbaka, Bettinelli som väl dock sitter på utgående kontrakt och Lucas Bergström som dock förväntas lämna i sommar.

     

 <<50 år med Chelsea, 14 mars 2020>>

Biljettinformation; finns även under CSFC>>
Köp ALDRIG biljetter från Viagogo = blufföretag

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(finns också under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt, åsikter och väldigt mycket fakta och resultat.


CSFC.SE