CHELSEA SWEDISH FAN CLUB
csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
9   Chelsea FC 21 sp 9 v 4 o 8 f 35 - 31 mål 31 p

csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea Women för målgörare
1     Chelsea W 11 sp 9 v 1 o 1 f 32 - 12 mål 28 p

Transfers januari 2024>>

15 - 21 jan 2024

NÄSTA MATCH: 23 jan kl 21.00 - MIDDLESBROUGH - LC Viaplay
NÄSTA MATCH WOMEN 24 jan kl 21.00 - REAL MADRID - WCL DAZN YouTube

Nyheter v-3


SÖNDAG 21:
Ett tiomanna Chelsea U18 är vidare i FA Youth Cup efter 2-0 mot Everton. Målen av McNeilly 21, Tyrique 62 (Chelseas Wilson utvisad redan i 8e minuten).
    De möter i nästa omgång Crystal Palace borta.

Lauren James hattrick innebar också att hon gick i topp på WSLs skytteliga med tio mål, ett före Bunny Shaw i City (som dock spelar sin match senare).

WSL
CHELSEA WOMEN    -   MANCHESTER UTD    3 - 1
Fyra byten sedan senast, tre av dem kunde vi vänta men varför Musovic petas förstår vi inte alls. Hayes har dock roterat målvakter mer än någon annan manager. United bara en, Galton in för Parris.
    Chelsea har vunnit de senaste 20 hemmamatcherna, United har förlorat alla bortamatcher den här säsongen.
    -Stark start av Chelsea som på andra hörnan skapade kalabalik framör Earps.
    Minuten efter sätter James bollen i MÅL. Kaneryd vrider och vänder och spelar oväntat till James som ur dålig vinkel sätter bollen. En liten touch kanske på backen. 5 James har varit spelsugen och spelat med ett leende sedan avspark, fast den nya frisyren... vi låter bli att kommentera.
    Uniteds första attack. Zelem skjuter över. 11
    James är så mycket bättre i den fria roll hon har idag än när hon bands upp som falsk nia senast.
    MÅL. Lawrencegörs ned, frisparken går till Lauren James som löper sig fri och sätter bollen utan pardon. På studsboll. Klass. Björn slog den perfekta mycket långa frisparken. 23
    Chelsea är fullständigt överlägsna och det kunde mycket väl varit fler mål, Niamh Charls sätter en volleyi utsidan av sidnätet. 30
    Inlägg, skott? Det överraskade men Hampton styr ut bolen bra. 36 Hörnaninga problem. Chelsea har dragit ned lite på tryckoch tempo.
    Chelsea rensar inte bort bollen och United får ett gratismål. Haley Ladd gär det när Buchanan stoppar bollen men den hamnar hos Ladd. Inte på något sätt rättvist. Men, Charles sålde sig billigt mot Geyse och det skapade målet. 43
    Chelsea spekar skärrat efteråt. United repade verkligen mod. Chelsea borde avgjort matchen men nu är det öppet inför andra halvlek. Chelsea överlägsna i 40+ minuter men de kopplade ur och fick betala för det. En läxa inför andra.
    -ANDRA-
Nüsken ser ut att förbereda sig på ett tidigt byte. Chelsea måste skärpa sig och inte slappna av fler gånger hur överlägsna de än var nästan hela första.
    Man U har börjat andra klart bättre och Chelsae har inte fått till något spel alls egentligen. Bra försvarsspel av Lawrence på en fri Toone. 53
  ‘ Mycket högre press och aggressivitet från United och Hayes har fått nog. En blek Fishel byts ut mot Nüsken. 54
    Chelsea får inte alls till sitt spel i andra, United borde gjort mål men Hampton räddar bra. 58 Det är nästan kollaps från Chelsea mot det som de visade första 40 minutrarna.
    James på egen hand vride och vänder men skottet i burgaveln via Earps händer. 60 Det tog en kvart innan Chelsea ens hotade, vad har hänt med laget från första?
   Chelsea har höjt tempot och kommit in i matchen igen. 64 Bra räddning av Earps på Björn-nick.
    Hampton har problem med högerhanden. Behövr tillsyn. Kan fortsätta. 67
    United sätter in offensiven med Parris och Naalsund. Garcia och Ladd ut. 69 Chelsea spelar åter James som falsk nia efter att Fishel gått av.
    Chelsea har börjat stressa igen och slår obetänksamma passningar under press. Tala om en match med två ansikten, och Chelseas ledning är långt ifrån säker. James stoppas och hon har börjat spela lite väl individuellt, försöker göra allt.
    Kanske hade Chelsea tur när Galton gick ned i boxen. Domaren tyckte dock hon gick ned för lätt. 76 United höll inte med. Chelae lever farligt, inte minst Lawrence som inte övertygat idag.
    Carter in för Buchanan. 77 Säkring från Hayes men vi vill nog se ABJ också. Någon som oroar framåt.
’  Matchen avgjord. MÅL . Lauren James förstås. Hon kommer fri igen och överlisrtar lätt Earps, igen. Nüsken nickar fram henne, hon avancerar och så förbi sin back och mål ensam mot Earps. 85 Hatrck. Matchens dominant förstås.
    Kirby in för James. 89 Sju minuter tillägg.
    Hörna United och bra nick av inhopparen Williams men Cuthbert i vägen och nästa skott över. 90+1
    Bra räddning av Hampton på Naalsunds långskott, farlig retur men ingen var framme före Hampton själv. 90+3 Hampton har gjort en bra match med ett par taffligheten som stört helhetsintrycket.
    Kirby vill ha en straff men domaren har tillåtit mycket hårt spel. Sedan får Kirby spela fram Nüsken som i dålig vinkel drar till över krysset. 90+5United tar ut Blundell för Evans.
***
Första 40 var välidgt bra, mycket övertygande. Sedan slappnade de av och släppte till ett onödigt mål. I andra var det som ett annat, mycket sämre lag. De lyckades stabilisera sig runt timmen men fick aldrig tag i matchen igen. Prata om en match med två ansikten och Chelsea hade nog lite tur att det slutade som det gjorde. Fotboll är ibland väldigt svårt att föstå sig på hur ett lag bara kan släppa allt och bli ett helt annat lag. Hade vi haft de positiva glasögonen på oss kanske vi kan säga att Chelsea "managed the game" som det kallas. De stötte, blötte och störde United hela tiden i avgörande ögonblick för att till slut göra slut på den.
    Mer än halva serien spelad och frågan är om United inte är borta ur titelstriden.

Johanna Rytting Kaneryds utveckling i Chelsea har varit sensationellt bra. Börjar hon göra fler mål måste hon räknas till kanske en av de två-tre bäst svenska spelarna just nu. Hon väljer dock på tok för ofta att spela bollen vidare. Så bra har hon blivit. Nathalie Björns debut i Chelsea kan inte heller börjat bättre, så övertygande har hon varit i den en och en halv match hon spelat.
    Matchens spelare var ju Lauren James som var på strålande spelhumör och då är hon nätan utan överkvinna i världen. Erin Cuthbert är en jättefavorit för CSFC och visar varför den här säsongen. Då kan man ändå hävda att Niamh Charles varit säsongens bäste Chelseaspelare, åtminstone jämnaste. Idag hade hon dock inte sin bästa match.

Hayes roterar ordentligt, överraskande mycket men det blir ingen James som falsk nia. Däremot får Hannah Hampton göra ligadebut för Chelsea i mål. Mycket överraskande. Björn ersätter Carter, samma byte som skedde under matchen mot West Ham.
Hampton; Lawrence, Buchanan, Björn, Charles (k); Cuthbert, Leupolz; Rytting-Kaneryd, James, Reiten; Fishel
    avb: Musovic, Carter, Perisset, Mjelde, Cankovic, Nüsken, Ingle,  Kirby, Beever-Jones

Emma Hayes sa före matchen att hon funderar på att fortsätta spela Lauren James som falsk nia, trots att det inte alls fungerade bra mot West Ham förra helgen. Vi får väl se när matchen börjar.

Manchester United är inte riktigt lika bra som förra säsongen i WSL, men det är ändå en stormatch Chelsea Women måste vinna. Särskilt på hemmaplan, Stamford Bridge. Arsenal står just nu på samma poäng efter vunnit sin match i går så ska Chelsea behålla försprånget, ett försprång som kommer behövas, måste Chelsea höja sig från förra helgens insats. Vilket de säkert är medvetna om. Emma hayes fick superutdelning på inhoppen mot West Ham så det blir intressant att se vilka av dem som får en startplats.

LÖRDAG 20:
Vi vet att Chelsea på amerikaniserat sätt litar mycket på big data som det kallas, databaserad rekrytering. Det kommer de göra i än större utsträckning framöver trots att det bevisligen ännu inte fungerat. Chelsea har nämligen slutit avtal med ett företag om AI-generad data, aiScout. Läs mer här>>
  CSFC delar inte den tron utan menar att data om passningar och sådant säger inget alls om spelares karaktär och annat som vi tror är absolut viktigt, rent av avgörande, för en spelares utveckling. Men det gör det lätt för rekryterare att ha något att skylla på, för än tycks tron på att data och datorer är objektivt överlägset leva hos väldigt många.

Det tycks stå mer och mer klart att Chelsea avbröt Cesare Casaddeis lån till Leicester för att förstärka vår egen trupp. Vilket vi faktiskt inte kan komma ihåg att klubben gjort tidigare men som är väldigt välkommet och i våra ögon smart gjort istället för att värva en förstärkning nu i januari. Vi var mycket imponerade av Casadei under försäsongsturnén ohc var lite förvånade över att han lånades ut. Men väldigt roligt att det lönar sig för en lånespelare att glänsa så att moderklubben vill ha hem honom i förtid. Det händer inte ofta (vilket kanske många gånger beror på att kontrakten skrivs så att de inte kan avbrytas mitt under en säsong).

FREDAG 19:
TV10 och Viaplay kommer visa Chelsea Women mot Manchester W på söndag kl 13.30.

OFFICIELLT
Chelsea har återkallat Cesare Casadei från sitt lån till Leicester. Vi trodde han hade gjort bra ifrån sig där då säsongen började bra, han har spelat 25 matcher och gjort tre mål vilket låter helt godkänt, ändå återkallas han. Vi vet inte men känslan är nog att han liksom Andrey Santos inte lånas ut igen. Chelsea ger som alltid aldrig något svar på varför. Samtos ska spela för Brasilien i OS-förberedelser närmaste tiden vilket gör ett lån omöjligt. Sedan lär det väl bli U23-laget vilket nog blir vägen för Casadei också.
    **Allt tyder, och understryks av Romano, att Chelsea tagit hem Casadei för att ta in honom i a-truppen för att få mer alternativ på mitten. Han får dock inte spela i returen mot Middlesbrough då han inte var spelklar till första matchen. En del tror det kan innebära att Chelsea ändå tänker sälja Gallagher men det är nog tveksamt.

U18-lagets andra match i FA Youth Cup visas gratis på Chelseas webb och app. De möter Everton borta. Tyvärr går matchen samtidigt som damerna spelar mot Man United (matchstart 14.00).
    U18 gick vidare i december efter en 3-1 vinst mot Leicester, målen av McNeilly, Golding och Mhueka.

TORSDAG 18:
OFFICIELLT
18-åriga Aimee Claypole, anfallare, lånas ut säsongen ut till Lewes i Women Championship för att få nödvändig speltid.

ONSDAG 17:
Sky har tagit en noggrann titt på Cole Palmers passningsspel. Intressant läsning här>>

Det tycks reta Daily Mail att Chelsea inte straffades av FAs FFP-regler för sina ekonomiska utlägg under Boehly nu när Everton och Nottingham har fällts, men de tröstar sig med att de kan komma i framtiden. De försöker förklara sig här. Läs mer här>>

TISDAG 16:
En FA skräll. West Ham åkte ur FA Cupen mot Bristol City.

Åtta managers har spenderat mer än en miljard pund på spelare, en nionde är nära den summan. I olika klubbar men av de nio har fyra varit verksamma i Chelsea. José Mourinho (som sparkades av Roma idag) är den f d Chelseamanager som spenderat mest, näst mest av alla managers (Pep Guardiola leder). Trea är Carlo Ancelotti. Thomas Tuchel och Antonio Conte är också i topp. Nian, just under miljarden (enligt Transfermarkt) är vår nuvarande manager Mauricio Pochettino. Klart kan vi säga att det har lönat sig för dem. De tre i topp har gett dem 88 titlar. Pep, = 36, Mourinho = 27, Ancelotti = 25.
Läs mer här>>

Sam Kerr och Lauren James har blivit uttagna i Fkfa Best Awards världslag.

MÅNDAG 15:
Chelsea Women har lottats hemma mot Crystal Palace W i femte omgången av FA Cupen. Matchen ska spelas 10/11 februari.

Fler och fler ifrågasätter alla rykten om vansinnet i att Chelsea sägs fundera på att acceptera bud på Conor Gallagher. Det här är Sky Sports funderingar kring ett av de dummaste rykten vi någonsin hört>>
   
Förre Chelseaspelaren Joe Cole tycker som fansen också. Han menar att det vore en jättetavla att sälja Galalgher. Läs mer här>>

Chelseas spelare har fått tre dagar ledigt efter Fulhammatchen. Det kanske de behöver.

En bra helg för Chelsea då både herr- och damlaget vann sina matcher. Även om de fick kämpa hårt för att göra det. Hoppas det är något båda kan bygga på.

Spelledig till nästa tisdag för herrlaget. Då kommer en riktigt viktig match, de måste vända underläget mot Middlesbrough. Ett Middlesbrough som säkerligen kommer för att parkera bussen och försöka kontra in något mål för att göra den uppförsbacken ännu större. Vi vet ju tyvärr hur svårt Chelsea har för lag som försvarar sig.

Damerna har ett toppmöte mot fjärdeplacerade Manchester United Women på söndag. En match som spelas på Stamford Bridge. Några dagar senare möter de Real Madrid på samma plats i Champions League. Damerna går in i en tuff spelperiod nu efter deras vinteruppehåll. Som tyvärr vanligt, övertygade de inte helt i sin första match efter uppehållet så det är kanske tur att de har veckan på sig att förbereda sig för serietvåan förra säsongen.

 

Rykten, notiser m m, v-3


SÖNDAG 21:
Det är enormt stora skor att fylla och det verkar som kandidaterna är livrädda för att göra det. Laura Harvey, Seattle och vår favorit Casey Stoney, San Diego sägs båda tackat nej. Vilket plötsligt gör Kristianstads f d tränare Elisabet Gunanrsdottir till den hetaste kandidaten, vilket inte direkt känns hett. Chelsea håller tydligen på att blåsa Emma Hayes efterträdare. De agerar nästan som SvFF när det gäller förbundskaptensjobbet för Sverige.

Chelsea, med flera inkl Man U förstås har erbjudits att värva Moise Kean från Juventus. Vad får Juventus att tro att de klubbarna skulle vara intresserade av en Everton-flopp?

Spanska (tro dem inte) Fichajes påstår att Chelsea gör allt för att försöka lura Real Madrid på att värva Alphonso Davies från Bayern.

LÖRDAG 20:
Chelsea och därmed Man United samt Bayern München sägs vara seriösa i sin jakt på unge Jonah Kusi-Asare, 16 år, från Sverige.

Everton är ett lag i kris efter poängavdrag och hot om nya poängavdrag. Därmed dras andra klubbar onekligen till att försöka värva det bästa från dem. Och den bäste är tydligen Amadou Onana som Man United och därmed Chelsea, Newcastle och Arsenal alla vill ha. Vi tvivlar på att Chelsea verkligen är seriösa spekulanter men vem vet.

FREDAG 19:
Kendry Paez får inte ansluta till Chelsea förrän 2025. Men han är ändå en Chelseaspelare och Chelsea bryr sig verkligen om honom. Han tränar så ofta som möjligt hos klubben och Chelsea betalar för livvakter för honom och hans familj då säkerhetsläget inte är det bästa i Ecuador där det närmast pågår ett krig mellan landet och kriminella gäng. Läs mer här>>

Förhandlingarna (om sådana verkligen skett) mellan Chelsea och Tottenham ska ha kollapsat. Det gäller en övergång för Conor Gallagher. Tottenham tänker istället försöka i sommar. Nu kommer dock det här ryktet från FootballInsider så vi tar det för vad det är då FI är de vi litar minst på i engelska medier.

Chelsea förväntas kämpa mot Tottenham om att värva det senaste norska stjärnskottet Antonio Nusa från Club Brugge. Det har varit på gång tidigare men just nu ser Tottenham ut att vara framför Chelsea i jakten på 18-åringen.

Ryktena om Sportings försvarare Ousmane Diomande, 20, fortsätter. Svårt att bedöma hur seriösa de är. Chelsea sägs vara i kontakt med Sporting om honom. Det är dock troligast att intresset ligger still fram till sommaren då han ännu inte har gjort så många matcher för Sporting.

TORSDAG 18:
Under dagen ska prislappen på Armando Broja gått upp ordentligt om vi ska tro Sky. För Sky säger att Chelsea begär 50m pund för albanen från Slough. Tidigare sa medierna 35m. Vad Chelsea säger vet vi förstås inte mer än vad de gör.

Trots att det förnekats från flertalet källor fortsätter ryktet att Chelsea ska lagt ett bud som nobbats av Sporting Lissabon på Viktor Gyökeres. CSFC tror inte det kommer hända. Vi tror inte heller Chelsea har lagt ett bud om Gyökeres även om det hade varit roligt med en svensk i Chelsea.

En av dessa brittiska förståsigpåare som nästan aldrig någonsin har rätt, Ben Jacobs hävdar att Chelsea kommer bara göra en värvning i januari, och det är Jean-Clair Todibo från Nice för 60m €.
  En annan av dem påstår det blir Roberto Firmino, fast troligen på lån.

Chelsea påstås satt en prislapp om 35m pund för Armando Broja.

Samtidigt ska det satts en reaprislapp på Kepa Arriziabalaga som blivit petad under sitt lån till Real Madrid. Chelsea ska vara beredda att släppa honom för 17m pund. Han kostade 72m när han kom men han får inte till sin karriär som går från höga höjder till rena dalar och saknar konsekvens eller stabilitet.

ONSDAG 17:
Fulham är den senaste klubben som uttryckt intresse för Trevoh Chalobah. De vill tydligen låna med en köpmöjighet. Fulham sägs också vara intresserade av Armando Broja och allt fler rykten påstår att Chelsea överväger nu att sälja Broja.

Källan är inte den trovärdigaste, Daily Express, men ryktet är rätt intressant. De påstår nämligen att saudiska ligan har erbjudit dem Karim Benzema, Roberto Firmino och/eller Aleksandar Mitrovic. Som sagt, svårt att tro på men att särskilt Benzema inte trivs står rätt klart men är han villig att tacka nej till sin enorma lön om 700.000 pund i veckan?

Wolverhampton sägs vara intresserade av Armando Broja. Det är seriösa Guardian som hävdar det.

The Sun å sin sida är inte lika seriösa men de hävdar att Liverpool har inte gett upp försöken att värva Levi Colwill. Colwill har ett sex års kontrakt med Chelsea.
    Det är också Sun som pushar ryktet om Aston Villas Jhon Duran, ett rykte vi har svårt att tro på men det är ju en ung spelare som inte presterat ännu, och sådana gillar ju vissa ansvariga i Chelsea.

Ryktena om unge, 16 år, Estevao Willian från Palmeiras ökar. Chelsea sägs vara väldigt angelägna men så lär Barcelona vara. Även om det blir affär får spelaren inte ansluta förrän om två år. Hans utköpsklausul är 60m €!

Chelsea hoppas låna ut finske målvakten Lucas Bergström men utesluter inte en försäljning. Däremot kommer inte Alfie Gilchrist att lånas ut utan Chelsea planerar att ha honom kvar i a-truppen.

José Mourinho sparkades från Roma igår och ryktena om en återkomst till Chelsea är redan igång. Ett rykte som Mourinho sägs vara öppen för.

Victor Osinhem sägs avfärda en transfer i januari men är öppen för en flytt till sommaren. Arsenal och Chelsea sägs vara de klubbar som är mest intresserade.

TISDAG 16:
Napoli är den senaste klubben som är intresserade av Trevoh Chalobah. Det tycks vara väldigt många som är intresserade av Chalobah som varit skadad hela säsongen men som nu är nära en återkomst. Dock verkar få göra något konkret av sitt intresse.

Chelsea förväntas förlänga Omari Hutchinsons kontrakt. Han är just nu på lån hos Ipswich där han gör succé. Hans nuvarande kontrakt går ut 2025.

Portugisiska Record hävdar att Chelsea lagt ett konkret bud på Viktor Gyökeres. Budet ska varit på hela 85m € och omedelbart nobbats av Sporting Lissabon. Vi tvivlar på uppgiften.
  **Fabrizio Romano håller med CSFC och dementerar helt uppgifterna.

Alla som har en åsikt hävdar nu att Chelsea jagar en spelare de själva tycker Chelsea ska jaga. Så rykten om Benjamin Sesko från Leipzig har åter börjat cirkulera.

Manchester United ska gett sig in i jakten på att värva Trevoh Chalobah. Å andra sidan kommer det ryktet från hittepå-sajten Fichajes i Spanien.

Ian Maatsen sägs ha en utköpsklausul i sitt nyss förlängda kontrakt med Chelsea. Den ska ligga på 30m pund vilket är högre än vad hans marknadsvärde just nu anses vara. Dortmund har ingen köpklausul i lånekontraktet inte heller någon förköpsmöjlighet.

Så fort någon sajt, särskilt en fansajt, hävdar att ett transferrykte kommer från en respekterad sportskrivare kan vi avfärda det mer eller mindre direkt. Som nu när det sägs att Chelsea ska värva Southamptons Kyle Walker-Peters därför att Reece James är skadad.

MÅNDAG 15:
En bra nyhet. Christopher Nkunku förväntas kunna komma tillbaka i träning efter minisemestern för Chelseas spelare.

Everton, igen och Nottingham Forest kommer bestraffas för överträdelser mot de ekonomiska reglerna i Premier League. Det är dock ännu inte fastställt vad straffet blir. Poängavdrag det troligaste.

Chelsea sägs vilja värva Aston Villas Jhon Duran. En spelare som ännu inte ens gjort debut i Villa. Nog är det silly season alltid.

Nicolas Jackson fick hoppa in för Senegal i deras AFCON-match mot Gambia.

Ett helt nytt och inte ointressant rykte är Karim Benzema. Han trivs inte i Saudiarabien tydligen. Precis som Jordan Henderson som redan, av helt okända skäl förutom klickbete, kopplats till Chelsea. Ekonomiskt sett är det dock mycket svårt att tro på en sådan utveckling. Inte ens Chelsea skulle kunna ens drömma om att matcha deras löner (varför vinu skulle vilja ha Henderson, vilket vi inte på minsta sätt kan förstå. Benzema är dock väldigt lätt att förstå).
    Även Roberto Firmino lär dykt upp på Chelseas radar. Det ska handla om lån för alla namnen om vi ska tro Daily Mail.

Halva transferfönstret så när som på en dag har gått och den enda värvning Chelsea gjort är Nathalie Björn.
    Vi tror inte mycket händer den här veckan heller. Varken ut eller in känns något rykte så där hett att man börjar följa det noggrant.
    Vi vet inte om det är bra eller dåligt men Chelsea behöver en bra central anfallare. Varken Broja eller Jackson övertygare och Nkunku verkar vara en nästan lika skadedrabbad spelare som Wesley Fofana. Målvaktsfrågan tycker vi Petrovic har löst för oss.
    Däremot börjar skadeläget bli bättre nu. Flera långtidsskadade spelare börjar komma tillbaka och viloperioden som kommer nu bör ge dem mer tid för att komma i form igen.

Av de kandidater som svenska medier förde fram som ersättare för Emma Hayes föredrar vi nog utan tvekan Casey Stoney om Denise Reddy och Paul Green följer med Hayes till USA. (De andra var Laura Harvey från Seattle och Beta Gunnarsdottir tid Kristianstad). Stoney har ju en fyrårig spelarkarriär i Chelsea, även om den tog slut 2011 just innan Emma Hayes kom till klubben. Hon var också spelande manager år 2009. Hon började sin spelarkarriär i akademin som 12-åring.

Då Chelsea lånade ut Ian Maatsen kom genast ryktena om ökat intresse i Alphonso Davies från Bayern. En spelare på väg bort då Bayern inte lär vara intresserade av hans lönekrav. Vanligtvis tippas han dock hamna i Real Madrid.

En av de självutnämnda brittiska transferskrivarna Simon Phillips släpper en bomb och påstår att Chelsea väckt liv i ett tio år gammalt transferrykte, då från Southampton. Då också delvis känd som Chelseafan. Idag spelar han i Man United, Luke Shaw. Om vi säger så här, CSFC tror inte mycket på dt snacket.

     

 <<50 år med Chelsea, 14 mars 2020>>

Biljettinformation; finns även under CSFC>>
Köp ALDRIG biljetter från Viagogo = blufföretag

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(finns också under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt, åsikter och väldigt mycket fakta och resultat.


CSFC.SE