23 juni 2009

Malouda förlänger med Chelsea

Florent Malouda, 29, som sin första en och en halv säsong såg ut som ett stort misslyckande men som avslutade förra säsongen magnifikt och kanske var klubbens bäste spelare i april-maj, har förlängt sitt kontrakt med Chelsea till 2013.

Något som säkert inte uppskattas i Turin (Juventus) och Barcelona där han bland annat har placerats av alla dessa, enligt dem själva, insatta reportrar som skriver fria fantasier under rubriker som Silly Season.

Malouda var länge ett mysterium i Chelsea, långt från den form han visade i Frankrike och Lyon men han lyckades under Guus Hiddink hitta tillbaka till den spelare han en gång var. Det övertygade uppenbarligen klubben att fortsätta att satsa på honom. Och satsa länge.

Fortsätter Malouda nästa säsong som han avslutade denna är hans förlängning nästan lika viktigt för klubben som när Frank Lampard förlängde förra säsongen.

----

(Som vanlig under Silly Season skriver CSFC inte om alla löjliga rykten, annat än i förbifarten när riktiga fakta och verkliga händelser sker. Ifall ni undrar över den relativa tystnad vi visar. CSFC är en plats för verkligheten, inte fria fantasier.)

Lindy

 

www.sportingbet.com

www.sportingbet.com 

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC