17 juni 2009

Spelschemat 2009-2010

Spelschemat för nästa säsong har publicerats.

Chelsea börjar hemma mot Hull som med ett nödrop klarade sig kvar men som är aktiva på transfermarknaden inför nästa säsong. Datumet är 15 augusti. Varning för ändringar av datum då tv-bolaget nu ska säga sitt och det kan innebära flyttning av matcher till söndagar och måndagar.

Vi avslutar säsongen mot Wigan, också hemma vilket känns bra. Redan 9 maj.Om vi inte tar oss till Champions League-final eller FA Cup-final.

Enda invändning är att vi liksom i år har får många topplag hemma redan på hösten. Jag föredrar alltid att ha de matcherna borta så att vi får möta så många av toppkonkurrenterna som möjligt hemma på Stamford Bridge när säsongen börjar dra ihop sig.

Motståndet under den kritiska perioden, jul och januari ser inte omöjligt ut. Vilket är bra då Chelsea som vanligt kommer att ha massor av spelare borta på Africa Cup. Däremot är början av februari tuff med Arsenal och Everton efter varandra. Liverpool möter vi hemma i oktober och borta i maj, det lär väl som vanligt bli många möten med dem om Platini kan påverka CL-lottningen.

Hela spelschemat hittar du under rubriken resultat här bredvid.

Lindy

 

www.sportingbet.com

www.sportingbet.com 

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC