2 juni 2009

Ballack fortsätter

Personligen är jag väldigt glad över dagens nyhet att Chelsea förlänger kontraktet med Michael Ballack ytterligare ett år.

Ballack har inte spelat samma roll i Chelsea som i Bayern eller tyska landslaget, men han har i alla högsta grad bidragit till klubbens framgångar under de år han tillhört Chelsea. Han tillhör dem som de sk fantasy football-fansen inte klarar av att uppskatta då han inte är så framträdande och central i Chelsea som han varit i tidigare klubbar och i landslaget - men han är en viktig kugge i den trupp som förhoppningsvis får revansch nästa år i både liga och europaspel.

Ballacks nya kontrakt är ettårig och gäller till juni 2010. Inget sägs om han tagit en lönesänkning som är naturligt för spelare i hans ålder. Ballack har ju varit en av klubbens största lönekostnader då han kom gratis och därmed fick en betydligt högre lön till sig själv.

Ballack som har haft mer otur än de flesta i stora finaler fick vinna FA Cupen i år, förra gången var han skadad. Nästa år hoppas vi alla att vi tillåts vinna den cup vi skulle vunnit i år hade det inte varit för en norsk skalleper som Ballack lät veta vad han tyckte om.

Lindy

 

www.sportingbet.com

www.sportingbet.com 

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC