CHELSEA SWEDISH FAN CLUB
csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
12   Chelsea FC 38 sp 11 v 11 o 16 f 38 - 47 mål 44 p

csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea W för målgörare
1     Chelsea W 22 sp 19 v 1 o 2 f 66 - 15 mål 58 p

CHELSEA WOMEN FA CUPMÄSTARE för tredje året i rad
CHELSEA WOMEN MÄSTARE - IGEN, fjärde året i rad

Winston Churchill sa det inte om Chelsea men det gäller banne oss för Chelsea
"... is a riddle, wrapped in a mystery, inside an enigma"

22 - 28 maj 2023
NÄSTA MATCH: spelschemat kommer 15 juni  
NÄSTA MATCH WOMEN    

Nyheter v-21


SÖNDAG 28:
Thiago Silva har utsetts till Chelseas Årets Spelare. Så helt rätt. Före Enzo Fernandez och Kepa Arrizabalaga.

Lewis Hall har utsetts till Årets Akademispelare. Ett ganska självklat val också.

Conor Gallaghers skruvade kanon mot Crystal Palace 1 okt 2022 blev Årets Mål.
    Alla Årets hittar ni i högermeny under Spelare.

Det blev Everton som klarade sig kvar genom en uddamålsseger mot Bournemouth. Leicester, Leeds och Southampton spelar Championship nästa säsong.

Chelsea har spelat hyfsat bra, inte jättebra men bättre än tidigare i de sista tre matcherna. Resutaten har dock inte varit med dem då de envisats med att göra riktigt billiga försvarsmisstag och så kan de ju inte göra mål på något enda sätt, förutom när motståndarna själva gör dem åt oss.
    Nu väntar en sommar som måste ägnas åt att bygga om och börja om från början där fokus måste läggas på försvarsspel och att göra mål. Spelare med kvalitet finns det, problemet är att minska truppen och ändå spetsa den.
    Det kommer bli spännande att se om Chelsea klarar av det, vi tror det förstås bara ägarna håller fingrarna borta från fotbollen. De har trots allt 2,5 månad på sig att vända skutan.

Egentligen är väl allt fokus idag på vilka lag som följer Southampton ned till Championship och ersätts av Burnley, Sheffield United och Luton. För vår del gäller bara att få avslut på säsongen.
    Dagens stora fråga är dock om och när Chelsea bekräftar den nyhet även de seriösa medierna kommer med att kontraktet med Pochettino ska ha singerats nu. Förmodligen inte förrän imorgon. Chelsea är ju inte direkt bra på att ge nyheter.
    Det här är Chelseas sista startelva säsongen 2022-23 och Lampards sista. Ska debryta Chelseas värsta hemmafacit på 35 år?
    Kepa, Azpilicueta, Thiago Silva, Chalobah, Hall, Gallagher, Fernandez, Loftus-Cheek, Madueke, Havertz, Sterling.
    avb: Mendy, Kovacic, Pulisic, Felix, Mudryk, Ziyech, Koulibaly, Chukwuemeka, Fofana. 

Sam Kerr blev Chelseas Årets Spelare, igen. Framröstad på Chelseas hemsidor. Det går ju inte att bestrida hennes betydelse för Chelsea Women, även om det fanns konkurrens i år. Inte minst från tvåan Guro Reiten och trean Lauren James. Hon vann också Spelarnas Årets Spelare.

Chelseas Women vann igen igan. Trots en konkurrens som nog varit tuffare än männens. Männen skämde ut sig och ser ut att sluta väldigt långt ned. Med mindre poäng än någonsin i Premier League. Avslutningsmatchen är bara något vi måste genomlda, vi tror inte Chelsea slår Newastle då fotboll är ett lagspel och Chelsea är absolut inget lag. Även om vi tycker Chelsea spelat bätte mot manc-lagen senaste veckan, de kan dock inte försvara sig och de kan inte göra mål. So what. Newcastle är klara för Champions league och vi gratulerar dem och tycker synd om oss själva. Det enda positia vi ser är qtt säsongen nu är över och klubben har kvalitet i sina spelare och kanske kan någon får dem att visa vad de kan. Det här har för CSFC varit den värsta upplevelsen sedan huliganerna kidnappade klubben och nästan lyckades få oss försvinna ned i tredje divisonen på 80-talet.

LÖRDAG 27:
Luton (för övrigt ett starkt Chelseasupporter-fäste) hade tre mål bortdömda i playoff-finalen mot Coventry. Otroligt nog, och kanske även en straff för dem bortdömd. Fotbollen är grym och väldigt grym ibland. Publiken njöt inte på Wembley, de led båda lagens supportrar led långt mer än de uppskattade matchen. 1-1 vid fulltid. 1-1 efter förlängning efter det sent bortdömda målet som touchade Taylors hand innan han satte bollen. I våra ögon var Luton det bättre laget. Det gick till straffar.
    Luton vann straffarna efter att f d Chelseaspelaren Dabo missade den tolfte straffen.
    De var utanför det professionella seiesystemet nio år sedan.
    Luton omsätter 17 miljoner pund, det är tre miljone mindre än grundlönen för Erling Haaland i City. GRATTIS LUTON.    

CHELSEA MÄSTARE - IGEN
WSL sista omgången
READING WOMEN -    CHELSEA WOMEN      0 - 3
Matc hen speals på Readings huvudarena, Majedski. Fast det känns nog som Chelseas hemmaarena för det verkar vara klart mer Chelseafans där än Readingfans.
    James fick tidigt en smäll över höften som hon fotfarande besväras av. Cooper kortades för en grov tröjdragning på Kerr just innan. 5
    En tam ijnledning, men så kom ett skott från James, men klart över. 10
    Vilken miss. Kerr missar öppet mål på et tinlägg från tre meter. En av de största missar vi någonsin sett henne göra. 13 En liten studs precis innan ursäktar inte den missen.
    Cuthbert i ribban efter en hörna,må¨lvakten tippar den i ribban. Eriksson slår returen utanför. 16 Hårt trängd och hon är nog inte sist på bollen ser vi på returen. Men ingen ny hörna.
    Chelsea vill ha en hands på ett skott men armen var längs kroppen. MÅL sedan hittar Reiten förstås Kerr som med huvudet revanscherar sig. 18 För övrigt första målet i hela sista omgången.
    Stor chans för Reading som får enspelare afri att nicka men klart över. 21
    James tar ned skickligt, i bra läge, byter fot men skottet är svagt. 22
    Tungt byte. Deanne Rose, Readings förmodligen bäste spelare, som varit borta nästan hela säsongen håller inte utan får gå av. 33 Perry in.
    Kerr villha en straff på en hörna för hands, Cuthbert lobbskjuter ett konstigt skott som är betydligt närmare än alla tror. 38
    James nickar men målvakten lyckas sträcka ut och stöta bort bollen. 40
    James i fin aktion utifrån in, men skottet täcks. 41 Det är bara Chelsea just nu.
    En stor försvarstavla och Guro Reiten bjuds på friläge mot mv Maloney. Hon sätter bollen i MÅL mellan benen. 42 (Nio mål och elva assist i ligan nu).
    Inget tyder på en vändning i Reading och två mål upp känns bra. Särskilt som Man U bara har 0-0 mot Liverpool.
    -ANDRA-
Reading har öppnat andra bäst. Det känns lite som autopilot för Chelsea, enhalvleks väntan på pokalhöjning.
    Lurigt inlägg från James men Kerr startar lite sent och hinner inte dit. 52
    Reiten kommer nästan loss men vänder upp och det blir inte så mycket av anfallet efter det. 61
     Ett par bra minuter av Chelsea i en händelselös andra halvlek. Vi hoppas Reiten kan nå dubbelt i både assist och mål. Vi hoppas Harder kan få göra mål i sin sista match (hon har hittills inte haft sin bästa match).
    Kaneryd och Cankovic in och Harder har gjort sin sista match i Chelesa. James har gjort sin sista match för säsongen. 72 Harder fick stora ovationer av den stora bortaklacken.
    Ingle av för Leupolz. 84 Cuthbert av för Fleming. 85 Magda Eriksson går av för sista gången och får ett jättejubel av fansen. 85 Carter ersätter.
    Berger fjantar sig och försöker dribbla, det klarar hon inte av men till slut lyckas hon åtminstone slänga sig på bollen. Du milde vad hon kan blanda högt och lågt. 86
    Cankovic bryter på mitten, en yttersida till Sam Kerr som sätter bollen i stolproten, för att själv ta returen och gära ännu ett MÅL. 86
  ---
Chelsea mästare före Manchester United, som väntat. Oväntat dock att Arsenal förlorade, för första gången i WSL, till Aston Villa. De klarade dock tredjeplatsen på sin stora målskillnad.
    Ingen särskilt bra match av Chelsea men total kontroll och de kunde närmast gå på autopilot matchen igenom för att säkra titeln. Det varnästan som de ville vara snälla mot Reading som åkte ur och får börja om i Championship.
  Dags att höja bucklan få medaljer och fira med alla tillresta fans. Tyvärr sista gången vi fick se Magdalena Eriksson och Pernille Harder i Chelsea, hur obegripligt det än känns.

Både Eriksson och Harder startar i sin sista match för Chelsea. Det här är laget som ska spela hem guldet till Chelsea.
Berger, Ingle, James, Reiten, Perisset, Eriksson, Mjelde, Kerr, Charles, Cuthbert, Harder.
    avb: Musovic, Carter, Leupolz, Svitkova, Fleming, Kaneryd, Buchanan, Abdullina, Cankovi

Idag avgörs Women Super Leabue. Förutsättningarna är enkla för Chelsea. En poäng eller vinst mot bottenlaget Reading och Chelsea är återigen Mästare. (Reading däremot åker ut så de kommer inte ge sig enkelt)
    Man United har en liten chans om Chelsea bara tar en poäng, men då måste de vräka in mål mot Liverpool på bortapan. Chelsea har fem plusmål på Man United.
    Arsenal kan känna sig rätt säkra på trede Champions Leagueplatsen då de har en överlägsen målskillnad tillgodo på Manchestrer City.

FREDAG 26:
Emma Hayes ser kontraktsförlängningen för Fran Kirby som att få tillbaka en ny fräsch spelare. Millie Bright saknas fortfarande men Hayes tror hon kommer att bli spelklar till VM.
    Att säsongen avgörs först sista spelomgången är något de är vana vid. Det har aldrig varit stora marginaler i WSL när det gäller att avgöra vart titlarna ska gå Det är de förberedda på och har planerat för.

TORSDAG 25:
Att så många bra spelare kan vara så dysfunktionella som ett lag är anmärkningsvärt. De lyckas misslyckas med nästan allt och ändå var spelet inte alls illa, bara sämst när det gällde att försvara sig och göra mål. Nästa manager måste nog börja om från absoluta grunden med de här spelarna som har individuella kvaliteter men som inte fungerar ihop. De kan ju inte ens sätta på sig rätt skor utan halkade omkring som bambi flera av dem. Det gör ont att se dem misslyckas så totalt med det enda som gäller, trots att de på många sätt gjorde en bra match.
    Vi såg också laget fallaihop som ett korthus "tack vare" en spelares individuella insatser. När man inte trodde det kunde bli värre - fram till dess var ju Chelsea spelmässigt med, men då de vägrar göra mål så förlorade de ändå fast med siffror som bätter speglade matchen kanske.
    Bara en match kvar sedan kan vi försöka glömma och titta framåt.

Förlåt att vi svamlade lite tidigare och fick för oss att Chelsea spelar hemma idag. Så är det ju inte alls. Kanske ändå roligare om vi kan stoppa Man U från att kvalificera sig för CL ikväll på Old Trafford.

Två matcher återstår av säsongen sedan kan vi lägga herrarnas eländiga säsong bakom oss och försöka glömma. Det finns ju en hel del att se fram mot, även om inget klickat i år. Att få avsluta säsongen positivt vore väldigt skönt och efterlängtad. Kan vi sätta en käpp i hjulen för Man U i deras jakt på CL-platsen så blir det bara ännu ljuvare. Så vi hoppas på en bra match och ännu mycket mer hoppas vi på en vinst för en gångs skull.
    Det här är laget Frank Lampard hoppas ska kunna ge oss lite glädje ikväll:
    Kepa, Chalobah, W.Fofana, Hall, Azpilicueta, Gallagher, Enzo, Chukwuemeka, Madueke, Mudryk, Havertz. 
    avb: Mendy, Silva, Pulisic, Felix, Loftus-Cheek, Ziyech, Koulibaly, D.Fofana, Gilchrist
    Silva vilas oväntat och Gilchrist kan få göra Chelseadebuyt från bänken.

 


Sky Sport ställer frågan vi alla ställer oss. Var står Chelsea nu?
    Läs mer här>> Det är viktig läsning och rätt genomlysande.

ONSDAG 24:
Chelsea har ställt in den sedvanliga festligheten kring Årets Spelare-utdelningen. Detta efter säsongens stora besvikelser inom herrfotboll och akademifotbollen.

Från presskonferensen:
Mount, James, Chilwell och Badiashile är borta. Liksom Cucurella, Kovacic, Kanté, Broja. Felix hade en skada men är aktuell för matchen imorgon.
    Han menar att bara Mason Mount kan besvara frågor om hans framtid.

OFFICIELLT
Fran Kirby har förlängt sitt kontrakt med Chelsea för ett år till över nästa säsong. Hon har haft en skadedrabbad säsong därhon till slut tvingades till en operation för att rensa sitt knä.

TISDAG 23:
Newcastle blev igår helt klara för Champions League vilket innebär att söndagens match mot Chelsea nu är mer eller mindre betydelselös för båda lagen.

MÅNDAG 22:
Emma Hayes betonar att livet är lika viktigt som fotboll. Inte riktigt detsamma som Bill Shanklys berömda ord om att fotboll är viktigare. Läs mer här>>
    Artikeln tar upp hennes sjukdom, nödoperation tidigare under säsongen och hennes prioritet på sin son, men nämner ju kanske inte en av de stora sorgerna i hennes liv. För Harry, sonen skulle ju egentligen haft en bror. Hayes bar på tvillingarna men en dog i förtid. Emma Hayes liv har sannerligen inte bara varit fotboll.

Benoit Badiashiles skada i ljumsken var långt värre än vad som först rapporterades. Badiashile är borta till i september och måste genomgå en operation framöver.
     Skadeeländet vägrar ge sig.

I 90e minuten igår i Manc-derbyt var Chelsea mästare. Sedan gjorde United mål och nu måste vi vänta till på lördag med att fira, för nog tror vi att Chelsea kommer hålla undan mot Reading. Även om Reading kämpar för sin existens i Super League. Reading måste slå Chelsea för att stanna kvar. Chelsea måste ta poäng av Reading och United får inte vinna med mer än fem mål mot Liverpool.
    Det är förutsättningar. En vinst för Chelsea innebär att Chelsea behåller titeln ett fjärde år på raken.
    Det är veckans absolut viktigaste för Chelsea Football Club.

Ett enda lidande mot säsongsavslutningen är det att var Chelseasupporter just nu. Ändå drömmer vi om att Chelsea ska kunna sätta åtminstone en käpp oi hjulet för Manchester City på onsdag. Det skulle vara väldigt trevligt om vi försvårar för dem att spela Champions League nästa säsong. Chelsea kommer inte spela i Europa, och vi såg vilken stor fördel det varit för Arsenal den här säsongen. Det är dock en ännu större nackdel när det gäller spelarrekrytering då de bästa spelarna idag kräver CL-spel.
    Herrarna avslutar sedan mot Newcastle borta, Newcastle är i praktiken klara för Champions League då Liverpool knappast kan ta igen deras överlägsna målskillnad (+7). Newcastle har dessutom en match mindre spelad, som de spelar ikväll mot Leicester som ännu har en chans att undvika nedflyttning.

Annars har ännu en vecka gått utan att någon ny manager har utsetts trots mediernas ständiga löften om att det kommer ske snarast. Det har de lovat i veckor nu.
    Kanske är allt klart men Chelsea inte berätta eller kanske drar Pochettino öronen åt sig när han sett de viljelösa, oinitresserade insatserna från så många spelare i de senaste matcherna. För väldigt många har inte tagit chansen att visa att en ny manager ska behålla dem.

 

Rykten, notiser m m, v-21


SÖNDAG 28:
Tipsarna: Sky tror på 3-2 til Newcastle. BBC och deras gästtippare tror båda på 2-0 till Newcastle.

Cesare Casadei gjorde två mål i Italiens 3-0 vinst mot Dominikanska republiken i U20-VM igår.

Metro m fl säger nu att Mauricio Pochettino har skrivit på kontraktet med Chelsea och att det kommer bekräftas inom 48 timmar. Vi har hört liknande flera gånger redan så vi avvaktar tills det blir sant.

LÖRDAG 27:
Emma Hayes ville inte prata om framtiden men ingen Chelseasupporter kan tänka oss ett Chelsea Women utan Emma Hayes. Vi är inte oroade men lite kanske ändå när hon säger så. För oss är hon en slags guardiola i damfotboll. Läs mer här>>

En annan läsvärd artikel om Chelsea Women hos BBC.>>

Sky skriver om när ligan vänder för Chelsea Women. Man kan hålla med eller inte, men nog var det ett viktigt ögonblick mot Liverpool. Läs mer här>>
    Vi som följt Chelsea Women noga under längre tid har noterat ett par. Ett, Chelsea startar aldrig bra och inte heller efter landslagsuppehåll. Två, Chelsea avslutar alltid säsongen oerhört starkt.

Chelsea Women vann ligan igen. Det gjorde även Bayern München i Tyskland. Dortmund hade allt i egna händer i Bundesliga men Tuchels Bayern München kunde smita förbi i deras sista omgång. På målskillnad då Dortmund kvitterade långt in på övertidenmot Mainz och fick samma poäng.
    I italienskaligan har Napoli redan krönts till mästare och i Spanien är det Barcelona, i Frankrike som vanligt PSG. Och i Premier League förstås då Manchester City.

Marco Asensio har nobbat en kontraktsförlängning med Real Madrid och självklart leder det till spekulationer om vart han kommer gå. Chelsea tillhör de klubbar som nämns.

Napolis Kim Min-Jae har nästan redan presenterats för Man United om vi ska tro engelska medier. Nu sägs han istället vara på väg till Chelsea. Vi lär väl få se.

FREDAG 26:
Gabriel Slonina har hållit nollan i USAs samtliga gruppmatcher i U20-VM.

Silly season må inte vara här ännu officiellt men det är full fart på silly season ändå. Nu spår flera medier att Chelseas första värvning blir Manuel Ugarte från Sporting Lissabon. Vi får se, men faktum är att vi är nog nästan mer nyfikna på vilka kommer att lämna i sommar.
    Om nu inte Christopher Nkunku inte redan är den första värvningen. Det har varit tyst på sistone men det sägs ju finnas ett förkontrakt.

Southamptons frisparksmästare James Ward-Prowse är ny på rytkesfronten. Vi misstänker många klubbar är med i den kampen.

Evening Stadard (inte alltför trovärdiga) hävdar att Kalidou Koulibaly blir förste man ut. Juventus är den adress de tror på. Vi

Vi tvivlar med tanke på att Koulibaly själv vill revanschera sig från en mindre lyckad första säsong, och han har en lön ingen italiensk klubb kan betala.

Vi har otroligt svårt att tro på det men ryktena om Harry Kane till Chelsea ger sig inte, utan tycks snarare öka något litet.

TORSDAG 25:
Chelseas utlånade Bashir Humphreys gjorde första målet när England slog Uruguay i U20-VM. (3-2)

Chelsea ska ha matchat PSGs bud på Sporting Lissabons mittfältare Manuel Ugarte på 52m pund. Det motsvarar hans utköpsklausul men Sporting vill ha pengarna i en avbetalning medan PSG vill sprida ut betalningarna.

Boehly köper spelare för 600m pund men de stora övergångspengarna sparar han tydligen på att sänka lönerna och därmed mister spelare i sommar. Enbligt Daily Mail har de sänkt lönerna i Chelsea till ett genomsnitt på 75.000 pund i veckan. Läs mer här>>

Ryktena om Jules Kounde har ju börjat igen och spelaren sägs vara intresserad. Dock, Barcelona kommer inte släppa honom för mindre än 75m €.

Leandro Paredes i PSG, utlånad till Juventus den här säsongen kommer att lämna Parisklubben. Nu kopplas han till Chelsea därför han har ett förflutet med Pochettino i PSG.

En Chelseadirektör var på Brightons match mot City igår och applåderade bland annat Moises Caicedo, vilket nu innebär att medierna svämmar över med nya rykten om Caicedo till Chelsea.

Många lyfte Roberto de Zerbi som ny manager.
    CSFC har försökt hålla sig neutrala. Vi tror det är omöjligt att Brighton släpper honom, efter Chelsea försökte köpa sönder klubben och misslyckades med värvningar och managers.
    CSFCs val för ny Chelseamanager är inte Pochettino.
    Även om alla medier anser att det är helt klart. Han är ingen vinnare!
    Även om han nog kan vara en riktigt bra utvecklare för våra unga spelare. Bättre hade det dock varit om Chelsea gått för Roberto de Zerbi redan nu.
    Hade någon enda lyssnat till CSFC hade idioterna som äger klubben jagat de Zerbi först. Mudryk hade varit den förste spelaren i Chelsea att visa varför.
    Men vem vet vad Boehly, Eghabi och de tänker. De kan inte fotboll, de har inte en susning om fotboll. De kan pengar. Och som så gott som alla med pengar tror de att de därmed kan allting. Utom konstigt nog arabaiska sportwashing-ägare, som i City och Newcastle som låter fotbollskunnigt folk driva klubbarna.
    Det är kanske tidigt men CSFC misstänker att de Zerbi är nästa stora manager bakom Guardiola. Vad han gjort med ett tidigare rätt bra Brighton är otroligt imponerande. Brighton var inte dåliga när han kom men de är underbara nu. På en skosnörerbudget jämfört med var Boehly och hans anhang spenderat. Frågan är bara Var kommer han bevisa det härnäst. Vårt grundtips är att han är kvar i Brighton en säsong till sedan kanske han efterträder Guardiola till och med.
    Då vi aldrig kommer att få en manager som Guardiola.

ONSDAG 24:
Joao Felix har gjort det klart att han väldigt gärna vill stanna i Chelsea om det går att lösa med Atletico. Det handlarom nytt lån eller en 87m pund övergång. En näsknäpp för alla som sagt att han bara vill spela för en klubb i Champions League.

Manchester United kommer att ge sig in i jakten på Mason Mount genom att lägga ett 55m pund bud på honom i sommar. Även Arsenal och Liverpool sägs förbereda bud.

Ett nytt rykte som känns agentplacerat är Man Citrys förre anfallare Ferran Torres som inte lyckats i Barcelona och som de nu vill göra sig av med.

Flera klubbar i Saudi Arabien jagar nu också Thiago Slva liksom hans genombrottsklubb Fluminense. Medierna påstår att Chelsea är villiga att låta honom gå om han så vill.

Han var aktuell mycket länge men hamnade i Barcelona. Nu lär dock Jules Kounde återigen vara aktuell för Chelsea.

Förutom Mason Mount är det inga utgående rykten nästa alls. Loftsu-Cheek till Milan är det enda som verkar ha lite substans bakom sig vid sidan om att alla nu tror Mount säljs i sommar, vart går dock inte att svara på. Det är dock massor med rykten om ingående spelare - trots att alla vet att Chelsea måste sälja för att kunna köpa.

Skvallermedierna har svårt att bestämma sig. En del säger Chelsea är nära att värva Neuymar. Andra säger att United är närmast att värva Neymar.

TISDAG 23:
Chelsea ska vara intresserade av Steve Biko FCs anfallare Adama Bojang. Trots att denne inte kan få arbetstillstånd i England. De vill köpa för att låna ut den gambianske 20-åringen. Han gör just nu Succé i U20-VM.

Fabrizio Romano har gått ut och antytt att det är och blir väldigt svårt för Chelsea att förlänga Mason Mounts kontrakt. Det handlar tydligen om mer än pengar och kraven är sådana att Chelsea tydligen inte kan gå med på dem. Vi blir onekligen lite nyfikna på vad det handlar om. Det pågår tydligen en hel del konstigheter inom Chelsea när det gäller spelare på utgående kontrakt, vi såg ju att klubben släppt Magda Eriksson och Pernille Harder vilken få eller ingen förstår varför. Stor osäkerhet råder kring N'Golo Kanté trots att denne sagt han vill stanna.

Alla andra vill ju ha honom så det var ju bara en tidsfråga innan han också kopplas till Chelsea. Vi talar om Napolis sensation Khvicha Kvaratskelia.

Neymarryktena vill inte riktigt dö ut. 606.000 pund i veckan lär hans lön vara. Nu ska dock Man United och Newcastle lagt sig in i jakten.

MÅNDAG 22:
Tiemoue Bakayoko var på fotboll i helgen. Problemet för medierna var att han var och såg West Ham på London Stadium. NI förstår vad som hänt härnäst, självklart kopplas det nu till en övergång.

Matchen mellan lånespelarna i U20-VM vanns av italiens Cesare Casadei som gjorde två mål mot Andrey Santos Brasilien. Italien vann med 3-2. Båda spelarna var kaptener för sitt landslag.

Real Madrid påstås göra ett försök att värva Gabriel Slonina från Chelsea i sommar.

     


<<50 år med Chelsea, 14 mars 2020>>

Biljettinformation; finns även under CSFC>>
Köp ALDRIG biljetter från Viagogo = blufföretag

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(finns också under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt, åsikter och väldigt mycket fakta och resultat.


CSFC.SE

NEJ till näthat