CHELSEA SWEDISH FAN CLUB
csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
11   Chelsea FC 31 sp 10 v 9 o 12 f 30 - 33 mål 38 p

csfc    LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea W för målgörare
2     Chelsea W 16 sp 13 v 1 o 2 f 42 - 14 mål 40 p

Winston Churchill sa det inte om Chelsea men det gäller banne oss för Chelsea
"... is a riddle, wrapped in a mystery, inside an enigma"

10 - 16 april 2023
NÄSTA MATCH: 18 april kl 21.00 - REAL MADRID - CL  
NÄSTA MATCH WOMEN 22 april kl. 13.30 - BARCELONA - CL  

Nyheter v-15


SÖNDAG 16:
FA CUP WOMEN Semifinal
ASTON VILLA W    -    CHELSEA WOMEN      0 - 1
Planen ser lite bättre ut än före uppehållet när de möttes senast. Chelsea har fem ändringar från den matchen och i våra ögon är det nog en lite starkare elva än i den 3-0-vinsten.
    Reiten nära ta sig igenom men en bra brytning ger bara hörna. 3 Leupolz spelar med ansiktmask efter skadan mot Lyon.
    Villa spelar med en annan taktik idag, det är långt mer långbollar där de hoppas deras anfallares fart ska orsaka Chelseas mittförsvar problem. Det har fungerat rätt bra då Chelsea står väldigt högt upp.
    Eriksson nickar en hörna men rakt i händerna på mv. 11
    James i bra läge men skjuter utanför. 14
    Bra försvar av Eriksson mot Lehmann som kommer fri gång på gång. Men det var offside... tveksamt domslut 15
    Hörna som James får bra läge på men hon lyfter bollen över mål. 17 Såg ut som bollen studsade på den dåliga gräsmattan just innan tillslaget.
    Kerr styr ett inlägg mot mål men mv är med på det. 26
    James som haft flera bra chanser redan bryter och går inåt innan hon skjuter hårt just utanför. 27 Sedan blåses Kerr av fleaktigt för offside men då hade mv redan kommit ut och fått bort bollen.
    (James har den bästa bollbehandling vi någonsin sett hos en damspelare, fullt i klass med de största av alla spelare. Den dag hon blir lite rörligare, snabbare och mer defensivr skicklig kommer hon bli en av damfotbollens största. Hon är bara 20 vilket är lätt att glömma).
    Villas bästa chans men det blir bara hörna då Magda får ut bollen. 35 De har haft en bra period.
    Musovic behöver behandling. Och ingen Berger utan unga Emily Orman på bänken. 40 Hayes som var klart missnöjd med de senaste minuterna tar chansen till en time-out.
    Musovic gör en riktig tv-räddning och klistrar bollen ute vid stolpen. 43 Hennes första riktiga ingripande.
    Perisset får bra läge men skjuter över. 45+2
    Chelsea har dominerat stort men Villa avslutade halvleken riktigt bra då Chelsea inte omsatt sina chanser.
    -ANDRA-
Emma Hayes har nog haft en del att säga i halvtid.
    Chelsea har verkligen skaffat sig en ovana att vara väldigt tröga efter uppehållen. Det är inte bra även om man kan förstå det med tanke på att nästan varje spelare utnyttjas tungt i landskamperna.
    Cankovic sätter bollen i stolpkrysset. 46
    Mayling sätter en lobboll i nättaket ovanifrån. 51 Lite nervöst. Vila spelar verkligen bättre än senast, vi kan inte riktigt säga detsamma om Chelsea, snarare tvärtom.
    Stor chans för James igen men Turner blockerar. 56 Chelsea hade stor press på Villa där.
    Jättechans för Villas Lehmann när Leupolz inte får bort bollen, volley som skruvade sig just utanför stolpen. 59 Chelsea lever farligt då de inte omsatt alla sina chanser.
    MÅL. Just då dyker förstås Sam Kerr upp och nickar in bollen i mål. Perfekt inlägg av Reiten. 59 Vi säger som alla andra; Who else?
    Eriksson bryter bra och passar uruselt så anfallet fortsätter men Musovic kan rätt lätt ändå rädda skottet som kommer. 63
    Ingle in för Leupolz. 64 Charles in för James. Defensiva byten från Hayes.
    Villa har långt ifrån gett upp och en uddamålsledning känns inte ett dugg säker. Även om hörnan nickas över av Daly. 67
    Chelsea är rent passiva och låter Villa ta över spelet känns det som. Vi är faktiskt rätt oroade trots ledningen som Kerr skänkte oss.
    Nästa byte, Fleming in för Cuthbert. 70
    Bra aktion av Charles men bollen går sedan mellan benen på Kerr tyvärr. 71
    Lehmann skjuter ur vinkel men utanför. 78
    Kerr missar en jättechans. när hon direktskjuter just utanför. 79
    Dali skjuter just över. 81
    Chelsea är pressade och rensar mest nu. Villas Mayling sätter en boll i stollpen och ut längs linjen. 84
    Chelsea måste få tag i bollen och lugna ned sig nu. Men då blir det offside istället.
    Reiten av för Kaneryd. 88 Villa fortsätter pressa Chelsea som får tacka bra försvarsspel just nu, men ännu mer ineffektivitet hos Villa.
    Fyra minuter tillägg.
    Nobbs prövar från långt håll men Musovic tar hand om den. 90+3
    Kerr helt fri med målvakten men skjuter bollen rakt på Hampton, svagt agerat av Kerr där. 90+4
    Absolut ingen bra match av Chelsea men de fick ändå jobbet gjort. Även om det var knappt. Aston Villa gjorde en riktigt bra match men var inte effektiva nog. Eriksson och Musovic får plus. Bäst kanske Cankovic var. Tyvärr fick vi inte se Harder på plan. Nu väntar Manchester United i finalen på Wembley 14 maj.
    Men vad är det med Chelsea och första matchen efter varje landslagsuppehåll?

U21-laget i PL2 förlorade med 1-3 borta till Man City. Tröstmålet gjordes av Castledine i 86e.

Vinner Chelsea över Aston Villa idag väntar Manchester United i FA Cupfinalen på Wembley. De slog Brighton igår med 3-2.

Pernille Harder är på bänken idag. Det är dagens hittills bästa nyhet. Avbytarna är Ingle, Fleming, Rytting Kaneryd, Charles, Harder, Abdullina, Orman

Emma Hayes startar följande elva idag:
Musovic - Carter, Eriksson, Mjelde, Perisset, Cuthbert, Cankovic, Leupolz, Reiten, James, Kerr

Damernas semifinal i FA Cupen visas på Viaplay idag.

Chelsea är inne på sin tredje manager den här säsongen och ryggradsreaktionen i fotboll är ju att alltid skylla på managerna. Det gör vi absolut inte.
    Vi skyller den här säsongens fullständigt obegriplig och framförallt oacceptabla fiasko på den nya ledningen som rensade ut så mycket av Chelseas ryggrad de kunde och försökte leka videospel med resten, inte minst när det gäller värvningarna. Utan tanke, utan att veta vad de sysslade med köptes spelare och tydligen till stor del bakom ryggen på de som var managers under transferfönstren. Vilket gav en så stor trupp att det till slut inte ens blev konkurrens i den utan alla bara sket i det för de räknar med att bli utrensade i sommar. Chelsea idag saknar hjärta och vilja, trots så många egna produkter - det är ännu ett mysterium i denna idag fullständigt gåtfulla klubb.
    Har Chelsea fått sina Glazers, fast annorlunda ändå? De är erfarna sportägare ändå är delbetyget just nu häpnadsväckande inkompetent ledarskap och ägarskap. Det kan inte bara bero på att de inte fattar fotboll per se för så annorlunda kan det inte vara att äga stora sportklubbar oavsett sport. Snarare det att de som ägare inte kunnat låta bli och gå in och peta i precis allting utan att lyssna till människor som kan något och istället lyssna på komiker som håller på andra klubbar. (James Corden-historien om att Lampard anställdes som interim på hans rekommendation, om den är sann vilket inte känns som omöjligt).

LÖRDAG 15:
Kai Havertz vilades idag inför Realmatchen, men han dras också med en mindre knäskada som tydligen besvärade honom och höll honom från en start i onsdags.

Chelsea gjorde mål och det redan i 14e minuten. Visserligen med en del tur men ändå, vi tackar och tar emot. Vi var utspelade på hemmaplan då nästan ingen i Chelsea verkar vilja spela för Chelsea. Vilken pinsam insats av Chelsea, det verkar inte som spelarna vill ens spela för klubben, i övrigt.
    Efter dagens match vet vi en sak. Vi vill ha en ny manager som har en klar spelidé och kan organisera ett lag. Vi ser ju inget hjärta, ingen aggression, ingen vilja hos det här Chelsea där ingen verkar känna sig hemma just nu. (Med något enstaka undantag). Gallagher som verkligen isar Chelseahjärta och Kepa klart bättre än sina lagkamrater.
    En välskött klubb utklassade en namnkunnig klubb i kaos. Siffrorna kunde varit värre. Man skäms å klubbens och spelarnas vägnar.
    Vilja och motivation slår klass brukar man säga, men idag såg vi ingen klass (hos Chelsea).

Chelseas U18 slog Leicester med 3-0 på bortaplan.

Lampard kör hela havet stormar med laget och roterar sex spelare från i onsdags. Kai Havertz, Kantéoch Thiago Silva får inte ens en plats på bänken. Frågan är fortfarande, får vi se något enda mål från Chelsea? Vi var inte favoriter innan, vi är absolut inte favoriter med det här laget men... Och fyrbackslinje igen ser det ut som.
      Kepa, Chalobah, Fofana, Badiashile, Chilwell, Fernandez, Gallagher, Zakaria, Pulisic, Mudryk, Sterling.
    avb Mendy, Kovacic, Aubameyang, Felix, Mount, Ziyech, James, Azpilicueta, Cucurella.


Emma Hayes har bekräftat att både Bright och Buchanan saknas till söndagens semifinal i FA Cupen. Inga besked om långtidsskadade Pernille Harder. Katerina Svitkova är borta säsongen ut.

Lampard har bekräftat att Kepa Arrizabalaga fortsätter som förstemålvakt. Han menar att Kepa liksom han själv har utvecklats. Samtidigt som Mendy fortfarnande har känning av någon form av skada, okänt vilken.

Brighton piskade Chelsea ordentligt i höstas, förlust med hela 1-4. Vi misstänker det kan ske igen. Vi spekulerar inte ens i att Chelsea ska vinna. Vi vågar knappt ens hoppas på att de ska klara av att göra ett mål. Den stora frågan är inte när längre utan om de överhuvudtaget kommer göra mål. Det är bortom allt förnuft att ett lag med en sådan trupp inte klarar av att göra ett enda mål på över sex timmar och 61 skottförsök. Så bra har motståndarmålvakterna inte varit.

FREDAG 14:
Från presskonferensen:
Lampard förvarnar om rotation inför returmötet på tisdag mot Real. Andra spelare än de som delvis underpresterade i onsdags ska få chansen.
    Koulibaly är borta en tid, flera veckor, och kommer inte spela varken i morgon eller returen mot Real.
    Han antydde att Kanté inte kommer starta utan de fortsätter matcha honom tillbaka mycket försiktigt.
    Chukwuemeka och förstås Broja är fortfarande borta.

Akademispelaren Mason Burstow har utsett till Månadens Spelare i PL2 för mars.

TORSDAG 13:
Vi visste alla att Real skulle vara bättre. Men hade Chelsea satt sina chanser... Misstag kostar och nu är det mer än en uppförsbacke i returen. Ändå, Chelsea var inte dåliga även om några av de vi trodde mest på inte var bra. Tvåmålsunderläge är mer än svårt att vända. Vi skäms dock inte för matchen, som vi gjort i många andra den här säsongen.

ONSDAG 12:
Chelsea kan inte göra mål hur bra chanserna än är, inte ens om deras liv beror på det. Det plus amatörmässiga misstag i kortpassningar kostade Chelsea modet och matchen. Lite för många spelare som vi hoppades på levde inte upp till vad vi hoppades på. En utvisning på Chilwell hjällpte ju inte på något sätt.
    En supertuff uppgift nu. Speciellt för ett lag som inte kan göra mål på något enda sätt. Kul så länge hoppet varade. Chelsea var egentligen inte dåliga bara inte bra nog, misstag från James och utvisning kostade oss matchen.
    Man undrar ju, om Chelsea köpte Mbappe, Lewandowski, Osinhem, Haaland - skulle de ens då göra mål. det här har pågått i åratal.

CHELSEAS STARTELVA:
 Kepa, Fofana, Koulibaly, Thiago Silva, James, Kante, Kovacic, Enzo Fernandez, Chilwell, Sterling, Joao Felix
    Havertz petad. Vi återkommer med avbytarna när de kommer. Silva tillbaka, superviktigt. Också att det ser ut att vara en trebackslinje som kan täcka till som fembacks. Starkt mittfält men framåt...
   *Avb: Mendy, Azpilicueta, Chalobah, Cucurella, Gallagher, Loftus-Cheek, Zakaria, Mount, Mudryk, Pulisic, Ziyech, Havertz

Rüdiger startar inte för Real mot Chelsea ikväll men det är en mycket bra startelva, toppad av (för oss) Benzema och Vinicius Jr som vi haft problem med förr.
     Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga, Valverde, Kroos, Modrić, Rodrygo, Benzema, Vinicius

Chelsea har träffat ett sjuårsavtal med teknologi-företaget Tempus Ex om att hitta nya vägar att interagera med fans.

En vinst ikväll vore en underbar dröm. Oavgjort en skön dröm, en uddamålsförlust hanterbar. Så vi förväntar oss nog ett Chelsea som framförallt försöker undvika att förlora. Vilket är helt ok med oss. De får gärna parkera hela laget, bussen och tetanterna i mål bara det blir något av de resultaten.

TISDAG 11:
Manchester City är nog i princip klara för semifinal efter slagit Bayern med 3-0 hemma i vidrigt väder. Tuchels taktik fungerade rätt bra men individuella misstag sänkte Bayern helt och de tappade modet. (Upamecano hade en mardrömsmatch men byttes aldrig ut)
    På den lätta halvan vann Inter lite överraskande borta mot Benfica med 2-0 efter att inhopparen Lukaku fick sätta en sen straff.

Från presskonferensen:
Goda nyheter; Thiago Silva, N'Golo Kanté och Mason Mount är alla tilgängliga för spel mot Los Blancos imorgon.
  Lampard pratade om att ledare på plan idag är annorlunda än för 10-15 år sedan. Idag handlar det mycket mer om vad du presterar på plan än i omklädningsrummet. Han anser det finns många spelare med stor karaktäre i laget.
    Chukwuemeka och förstås Armando Broja är på skadelistan, annars har den inte varit så här liten på nästan hela säsongen.
    Chelsea har hela sju möjliga startspelare på ett gult kort så de får vara försiktiga med att dra på sig sådana. Bl a Kepa, Enzo, James, Silva Koulibaly...
    Francois Letexier dömer, han dömde också Chelsea i 2-1-vinsten över Zagreb.

OFFICIELLT
Ben Chilwell har förlängt sitt kontrakt med Chelsea till 2027. Det är irktigt goda nyheter. Nu kanske Lampard till och med spelar honom.

Chelseas match i slutet av april mot Arsenal flyttas till 2 maj. Detta efter begäran från polisen.

Att försäsongen skulle ske i USA med de nya ägarna var fullsrtändigt givet. Chelsea ska i sommar spela en turnering påolika platser i USA. I den ska Chelsea möta andra mittenlag och ett ev topplag; Aston Villa, Brentford, Brighton & Hove Albion, Fulham och Newcastle United. En plats lär hållas öppen för Leeds men är avhängig bottenstriden.

Goda nyheter inför morgondagen.
    Mason Mount, N'Golo Kanté och Thiago Silva tränade alla med Chelsea igår. Närmast spel är nog Kanté men allra mest kanske Silva behövs.

MÅNDAG 10:
Ligan gav vi upp om för länge sedan och vi får väl vara glada om vi inte slutar sämre än nuvarande elfte plats.
    Ändå har vi länge haft en känsla av att Chelsea skulle kunna ta sig förbi Real Madrid i Champions League. Real är ordentligt ojämna i år. Långt efter Barcelona i ligan men utklassade dem i Copa del Rey i veckan för att förlora till Villarreal i lördags. Även om de av nästan alla är STORfavoriter.
    Däremot tror vi det bli klart svårare i nästa omgång mot som vi tror Manchester City som vi numer har mycket svårt mot.
    Dock, tyvärr har den goda känslan helt försvunnit nu. Droppen blev att se Chelsea spela ännu sämre i lördags. Trots de dåliga resultaten på sistone var spelet ännu sämre under interrimmanagern Frank Lampard när denne gick tillbaka till fyrbackslinje och gjorde en laguttagning som helt klart var mer med tanke på onsdagsmatchen än matchen mot Wolves. Spelet har ju trots resultaten tidigare inte varit så illa.
    Chelsea var så erbarmligt dåliga i hela matchen förutom en 15-20 minuter period i andra halvlek att vi kan inte längre tro på laget. Det går inte.
    Faktum är att vi undrar om de ens kan göra ett mål på Real Madrid i dubbelmötet?
    Visst, spelare skärper sig med motståndet men sådana brister som Chelsea visar, det försvinner inte bara plötsligt för att det står ett helvitt lag på andra planhalvan med ett fantastiskt rykte istället för ett lag från Midlands i orange tröjor.

Det kan bli en tuff kväll för oss Chelseaälskare på onsdag. Drömmen finns kvar men nu erkänner vi att det bara nog är just en dröm om avancemang. För vi kan inte hitta någon som helst logisk förhoppning att bära upp vårt hopp.

Tilltron är borta men det finns fortfarande drömmar och hopp om en vändning av säsongen på onsdag. Men man ska nog inte satsa pengar på det.

Damerna återvänder efter landslagsuppehåll och de har visat en märkvärdig svaghet efter sådana tidigare under säsongen. De är helt enkelt svårstartade.
    Nu väntar Aston Villa igen och även om det är på samma usla gräsmatta så är det ändå en helt ny match då det är en FA cupsemifinal och en plats i finalen som står på spel.
    Det vi hoppas mest på är dock att uppehållet innebär att skadade spelare kommer tillbaka. Vi undrar fortfarande över läget med både Pernille Harder och Fran Kirby. Leupolz och förmodligen Bright bör vara tllbaka och Erin Cuthbert har förhopningsvis återhämtat sig.
    Vi skulle också uppskatta att få veta något om kontraktsläget för Magda Eriksson och Pernille Harder. Tystnaden kring det är oroande. Vi ser ju helst att båda stannar.
    Alla de som spelar landskamper har en match kvar att spela nu i veckan så vi får också hålla tummarna för att det inte ska bli nya skador.

 

Rykten, notiser m m, v-15


SÖNDAG 16:
Andrey Santos som är utlånad till sin förra klubb Vasco da Gama startade för dem i deras första match tillbaka i högsta divisionen i Brasilien. Det tog fem minuter för honom innan han gjorde mål.

Det pratades om att Luis Enrique blir nästa Chelseamanager var Jan Oblak hans första värvningsval. Det ser inte möjligt ut då det ser ut som Oblak kommer förlänga med Atletico istället.

Pratet om Gavi fortsätter, det är nog något vi lär få höra länge till men även om hans situation med konkursfärdiga Barcelona är knepig misstänker vi att Barca hittar ännu en väg att komma undan reglerna och kan förlänga med honom.

Tyvärr lär Mauricio Pochettino fortfarande vara med i bilden i managerjakten. Ni vet CSFCs uppfattning om honom som en av världens mest överskattade.
    Inte ett dugg oväntat pratar nu de sk experterna om att Chelsea borde gå för Roberto de Zerbi efter Brightons utklassning av oss igår. Vi tror inte Brighton lär släppa honom till oss.

LÖRDAG 15:
Luis Enrique påstås vara besviken på att Chelsea valde att gå med en interimmanager. Han ville ta över direkt och ta sig an Real Madrid. Enligt ryktena.
    Nagelsmann däremot lär gjort klart att han vill inte ta över ett lag i slutet av en serie. Utan vill starta från noll i sommar.
    Det kan ju fortfarande bli någon annan men nog känns det som det står mellan de två och CSFC har ingen uppfattning om vem som är bäst för Chelsea. Båda kommer med fina CV och olika egenskaper. Men som vi skriver här bredvid; vi måste få en manager med en spelidé som bygger på spelarmaterialet och som kan organisera ett lag bakifrån fram.

Först sades det att Ruben Amorin inte var intresserad men nu ska Chelsea ha fört samtal med Sporting Lissabons manager.

Barcelona vill värva Malo Gusto som just nu är på lån hos Lyon. Vi har svårt att tro att det ska hända men just nu vet ingen vad som händer eller inte händer i Chelsea.

Chelsea lär förbereda ett sista bud till att förlänga Mason Mounts kontrakt, om vi ska tro medierna.

Rykten om att Chelsea tänker ge sig in i jakten på Declan Rice i sommar återkommer nu.

FREDAG 14:
Mykhailo Mudryk har haft en tuff start i Chelsea och tålamod är inget som ges i PL, särskilt inte i engelsk media. Han kom utan försäsongsträning och det finns en som hoppas han inte får spela imorgon. Det är Brightons manager de Zerbi som hade Mudryk i Shaktar och som hoppas slippa se honom spela imorgon. Vilket är kanske troligt då det verkar som Lampard lutar åt att matcha Aubameyang.
    Läs mer om de Zerbis tankar kring Mudryk här>>

Tipsarna: Även Skys Lewis Jones tror att Chelsea faktiskt kan göra ett mål. Han tippar 1-1 mot Brighton.

Manchester City vill värva Levi Colwill i sommar. Colwill gör succé på lån i Brighton och självklart ska Chelsea inte sälja men som klubben sköts och stoppar utvecklingen av sina egna just nu är ju frågan om Colwill vill tvinga fram en försäljning.

Det verkar som löftet Lewis Hall i skymundan har försvunnit ur a-lagstruppen. Ingen förklaring har getts men Chelsea redovisar honom inte just nu smo en spelare i a-truppen.

TORSDAG 13:
Det är inte officiellt bekräftat men Enzo Fernadez ska redan ha förlängt sitt kontrakt till 2032. Detta är ett rykte från Argentina.

Tipsarna: BBCs Sutton tror Chelsea kan göra ett mål på lördag. Men att Brighton gör två och vinner. Hans gästtippare tror dock på 2-1 till Chelsea istället.

Arsenal rycker i N'Golo Kanté och försöker locka över honom till sig.

Det är nu över sex timmar, 61 skott och Chelsea har inte gjort något mål. Så dåliga har Chelsea inte varit de senaste trettio åren, närmare bestämt sedan 1993.

ONSDAG 12:
Kul, eller åtminstone udda fakta. N'Golo Kanté har spelat fyra matcher för Chelsea. Han har i dem haft fyra olika managers; Tuchel, Potter, Saltor och Lampard.

Paul Merson tyckare, pundit, sk expert, tidigare Arsenalspelare som lär vara Chelseasupporter har utnämnt dagens Chelsea till Historiens Sämst Skötta Fotbollsklubb. Inte så snällt. Men inte heller någon ren lögn.

Todd Boehly tippar 3-0 till Chelsea ikväll.

Det är mycket snack i medierna, som ju leker Följa John som alltid, om Gavi till Chelsea. En övergång som skulle kunna bli gratis i sommar. Gavi sägs då bli Chelseas bäst betalde spelare etc.
    Det är ett spännande rykte men vi har sett hur Barcelona lyckas komma förbi alla regler förr så vi tar inget för givet. (Gavi får ju inte registeras som seniorspelare för Barcelona då de inte följer de spanska FFP-reglerna, därför skan de tvinga släppa honom då det inte finns någon utköpsklausul. De ville ha en om en miljard pund i det kontrakt som inte har godkänts i två omgångar nu.)

Marcelo Gallardo har plötsligt återkommit i snacket och det mycket starkt som ny manager i sommar. Enzo Fernandez vill gärna ha sin förre manager igen.
    Carlo Ancelotti har sagt klart ifrån att han är inte aktuell och kommer inte överväga att återvända, han rekommenderar istället att Chelsea gör Lampard till permanent manager.

TISDAG 11:
Englands lejoninnor förlorade för första gången på 31 matcher och hemma dessutom till VM-värdarna Australien med svenska förbundskaptenen Tony Gustavsson. Sam Kerr gjorde ett mål och assisterade till ett. Slutresultat 0-2

Magda Eriksson fullföljde matchen men såg skadad ut och haltade stora delar av slutet av Sverige mot Norge. Fler skador är inte vad Chelsea behöver.

Chelsea jagar Gavi som hamnat mellan stolarna i Barcelona som inte kan registrera honom för spel. Det ska redan hållits ett möte mellan parterna i Madrid för ett par veckor sedan.

Spanska AS hävdar att Chelsea vill ha kvar Joao Felix och att de vill starta förhandlingar med Atletico Madrid om detta.

Denis Zakaria förvämtas inte stanna i Chelsea i sommar men kanske i England då Man United nu sägs vara intresserade av schweizaren.

Vi sätter väl upp det som mindgames, men Toni Rüdigre går nu ut och säger att dagens Chelsea liknar inte alls det Chelsea han spelade för.

Dean Smith förväntas ta över Leicester och han sägs vilja ha John Terry som assisterande.
    * Det är bekräftat att Dean Smith tar över som interim-manager och att JT följer med honom.

MÅNDAG 10:
Enzo Fernadez valde Chelsea, inte på grund av årets brist på allt utan för att han tror på det långsiktiga projektet och att han redan har ett bra förhållande med Havertz och Felix. Läs mer här>>

Ben Chilwell förhandlar om att förlänga sitt kontrakt med Chelsea till 2027.

Frank Lampard ska ha skickat ut hela Graham Potters stab i kylan (eller som det kallas på gardering leave) och istället tagit in sina egna, Ashley Cole, Joe Edwards och Chris Jones.

Samma gäller ju för Anthony Barry som vill till Tuchel i Bayern. Chelsea påstås enligt tyska källor nobbat ett sexsiffrigt bud på Barry. (Ingen specifik summa har nämnts men det lär väl vara i pund eller euros).

     


<<50 år med Chelsea, 14 mars 2020>>

Biljettinformation; finns även under CSFC>>
Köp ALDRIG biljetter från Viagogo = blufföretag

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(finns också under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt, åsikter och väldigt mycket fakta och resultat.


CSFC.SE

NEJ till näthat