csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
8   Chelsea FC  3 sp 1 v 2 o 1 f 6 -9 mål 5 p

- always proud to be Blue -
samtliga transfers i Premier League sommaren 2019>>


2 - 8 sep 2019
    NÄSTA MATCH:

        14 sep Wolverhampton - kl 16.00

  -

Nyheter v-36


SÖNDAG 8:
Som om vi behöver fler skador. Emerson Palmieri skadades redan tidigt i matchen och tvingades gå ut i 8e minuten mot Finland. Det är bara att hålla tummarna att det inte är en allvarlig skada.
    Jorginho satte en avgörande straff för Italien mot Finland som var på väg mot en sensation.

Det var en målsnål första omgång av WSL. Bara Arsenal gjorde mer än ett mål, de gjorde två hemma mot West Ham när de vann 2-1. Chelsea, City, Reading och Everton vann sina matcher med enda målet och Bristol och Brighton spelade oavgjort utan något mål alls.

CHELSEA W vs   TOTTENHAM       1 - 0
Utan skadade Kirby och Bachmann men Chelsea bör ändå klara Tottenham.
    Det tog mindre än fyra minuter innan Chelsea hade skapat flera bra lägen. Beth England trycker undan en försvarare, avancerar några steg och sätter ett drömmål från ca 20+ meter, helt utan chans för målvakten. Hon gjorde allt själv.
    Chelsea har totaldominerat starten av matchen och Tottenham har bara varit i närheten av Bergers mål en enda gång.
    Chelsea har varit totalt överlägsna, närmast spel mot ett mål och mycket fint spel dessutom. Enda plumpen är att det är bara ett enda ynkligt mål av allt det fina första halvtimmen. Ji har varit överlägdsern och Reiten verkar bli ett mycket fint tillskott. Tottenhams enda försvar har varit att spela väldigt hårt och fysiskt och ta frisparkar. De är inte alls samspelta vilket Chelsea ecxcellerar i.
    Det tog 32 minuter sedan skapade Tottenham en bra chans som tvingade Berger att släppa retur men som tur var kunde Eriksson ta bort bollen. En väckarklocka.
    Halvtid. Chelsea borde lett matchen med flera mål men som så ofta bjuder det ju in motståndarna och Tottenhan skapade några farligheter i andra delen av halvleken då Chelsea inte utnyttjade sin överlägsenhet.
    ANDRA. Tottenham startar andra halvlek långt mycket bättre och tvingar Berger till en bra räddning. De har en helt annan press och Chelsea kan få betala för sin oförmåga att avgöra matchen i första. Bäst i Tottenham är två f d Chelseaspelare; målvakten Becky Spencer och Gemma Davison.
    Det är bara tio in på andra halvlek men en helt annan karaktär på matchen och Tottenham buder helt annat motstånd offensivt.
    Du milde. Spence drar iväg ett långskott som Spencer tippar i ribban och returen nickas sedan i stolpen av Reiten. 59 Som tack fick Spence gå av för Deanna Cooper (och inte Cuthbert som vi ville ha in) minuten senare.
    Dubbla träträffar men annars har Chelsea inte imponerat i närheten lika mycket i andra somi första, ärligt talat har de spelat klart sämre. Men nu kommer Cuithberrt in för Chelsea, Engman av. även Tottenham byter.
    Jonna Andersson Chelsea tredje byte. Chelsea forcerar på slutet.
    Chelseas första halvlek var en njutning att se, andra glömmer vi då Tottenham lyckades stänga ned Chelsea alldeles för lätt. Att man bara hade ett mål från första kändes aldrig tryggt. Ji bäst på plan vilket gav henne tuff uppvaktning i andra. Även England var mycket bra och inte bara för målet. Reiten får också överbetyg men hon saknade pricken över i. Spencer mycket duktig i spuds mål.
    En besvikelse också att så många stolar som hade biljett stod tomma. Bara! 24t åskådare!
    Chelsea borde verkligen vunnit med mer. Dock, en vinst är en vinst och det är till slut det enda viktiga, målskillnad får jagas i andra matcher.
   
Idag startar Women Super League för Chelsea med ett derby på Stamford Bridge mot nyuppflyttade Tottenham. Igår sattes publikrekord i Manc-derbyt, en siffra vi hoppas Chelsea slår idag.
    Arsenal utklassade konkurrenterna förra året och måste få favoritsskapet även den här säsongen. Manchester City är främsta utmanare efter att Chelsea gjorde en rätt svag säsong förutom i Champions League där de pressade mästarna Lyon i semin. Emma Hayes och nya lagkaptenen Magda Eriksson har en tuff uppgift. Flera tongivande spelare har försvunnit och bara en en värvning har gjorts, Guro Reiten. Hayes har medvetet dragit ned truppen också så vi får hoppas vi slipper skador. Fran Kirby är redan skadad och alla vet hur viktig hon är. Vi räknar också med att Beth England får sitt stora genombrott i år. Hon har tagit sig in i landslaget efter en mycket starkt vårsäsong. Försvaret med Magda och Bright blir viktigt. Vi är ännu långt ifrån övertygade om målvakterna; Carly Telford har stått i landslaget på sistone men inte utan kritik och Ann-Katrin Berger som väl ses som förstemålvakt har absolut inte impoenrat efter flera kostsamma rena tavlor i våras. Berger är också mil från att ta en plats i tyska landslaget. Så målvaktsposten är långt från förtroendeingivande.
    En seger mot Tottenham är alltid en njutning och skulle bli en fin start på säsongen..

LÖRDAG 7:
Olivier Giroud får inte så mycket speltid i Chelsea men i franska världsmästarlaget är han given. Han startade idag mot Albanien och gjorde mål.

Mason Mount fick göra debut på Wembley för Jordan Henderson som blev väldigt irriterad över det (vilket han inte borde vara då han var rätt usel i matchen). Bytet blev av i 67e minuten när England ledde komfortabelt mot Bulgarien med 3-0.

Det tog inte många matcher. Watford som har kvickaste avtryckarfingret av alla klubbar (oavsett vad folk säger om Roman och Chelsea) sparkade förra säsongens så hyllade Javi Gracia idag och ersatte honom med en före detta manager, Quique Sanches Flores.

Skadeläget i Chelsea är påfrestande men borde vara klart bättre redan mot Wolves nästa helg.
    Pedro och Kovacic kan förhoppningsvis spela. Liksom N'Golo Kanté och Antonio Rüdiger. Det är nog lite tidigt för Callum Hudsdon-Odoi men han bör kunna börja spela i september. Samma gäller för Reece James. Det är för tidigt för Ruben Loftus-Cheek och vi vet inte riktigt hur det står till med Marco van Ginkels knäskada men vi har sett bilder på honom i rehab. van Ginkel är dock inte med i någon trupp för PL eller CL och det innebär ju att han kan inte bli aktuell före januari.

FREDAG 6:
Svenske Magdalena Eriksson är ny lagkapten för Chelsea Women. Med tanke på hur stort det är i engelska lag är det mycket ärofyllt. Vi hoppas en dag fortfarande få se en svensk spelare i Chelseas herrlag. Den senaste Joseph Colley som aldrig kom längre än till U23 har ju nu lämnat klubben.
    För en svensk är det nog den dröm vi har mest, att få en svensk som spelar för Chelseas a-lag och gör en insats för vår klubb. Den drömmen har delvis uppfyllts nu då Magda blir damernas kapten. Vi är stolta över att hon tagit det steget. Och om hennes partner Pernille Harder väljer att komma till Chelsea snart blir vi ännu gladare... ;)
  Glöm inte att se damernas premiär mot Tottenham på söndag i Kanal 10 på söndag 13.30. Magda fyller också 26 år den dagen.

Kepa hylllas stort efter Spanien vinst över Rumänien. Vår målvakt gjorde flera fina räddningar och en excellent sent i matchen som gav honom hyllningar även i England där de har svårt att förstå att han petat de Gea.

TORSDAG 5:
Många Chelseaspelare i farten i landskamper ikväll. Intressantast är nog ändå att Kepa Arrizabalaga fortfarande håller David de Gea borta från förstaplatsen i Spaniens mål. Skönt att några fattar hur bra han är, även om det är många i Brexitland som inte fattat det.

OFFICIELLT
Michael Hector flyttar till Fulham. Transfern kan inte genomföras förrän i januari men Hector kommer att träna med Fulham tills han blir spelklar för vår grannklubb. Inget sägs om övergångssumman men det har spekulerats om att Hector har en prissumma om 8m pund på sig.

Fran Kirby är skadad och kommer inte att spela mot Tottenham på söndag.

Nästa år går ligans näst största sponsorsavtal ut. Då har det gått fem år sedan Yokohama blev Chelseas tröjsponsor för dryga 200m pund. Chelsea har redan börjat undersöka marknaden inför antingen en förlängning vilket de börjat diskutera med Yokohama eller ett byte av tröjsponsor. Bara det inte blir ett spelbolag.

Premier Leaguetruppen är uttagen och nu har även Champions Leaguetruppen tagits ut. Olika kriterier gäller för de båda trupperna beroende på olika regler kring s k home-grownspelare. Det innebär att förutom basen i truppen ingår också ungdomarna Billy Gilmour, Marc Guehi och George McEachran i CL-truppen. Med tanke på kvaliteten på motståndet i vår CL-grupp lär Lampard knappast kunna experimentera med laget alltför mycket, gruppen är svår nog att ta sig ut ur.

ONSDAG 4:
Det är en tunn trupp som tränar försvarsspel (åtminstone hoppas vi de tränar på det) på Cobham just nu. Följande spelare i a-truppen är borta: Kepa, Christensen, Zouma, Batshuayi, Jorginho, Barekley, Mount, Giroud, Emerson, Pulisic. Däremot verkar det till vår förvåning som om Tammy Abraham inte ska spela i ungdomslandslaget. Kovacic, Kanté, Rüdiger är hemma pga skador.

Chelsea liksom flera andra klubbar presenterar nu tredjeuppställningen av tröjor, byxor och strumpor. Det är helsvart för Chelsea. Se mer här>>

Alla Premier Leaguetrupper har nu presenterats av ligan. Se här>>

TISDAG 3:
Ett transferförbud som ändå innebar en transfer till Chelsea (Kovacic) samtidigt som klubben, trots att vi förväntade oss mer, sålde spelare för 1,5 miljdarder kronor. Vilket placerar Chelsea som sjua på listan över klubbar som sålt mest i sommar. En bra kassa att sitta på om CAS stoppar transferförbudet till i januari, vilket borde ske med tanke på hur Fifa behandlat Chelsea och Man City så olika för samma förseelse. Det lär bli ett prejudikat och bakläxa, det är vi övertygade om, till Bodström och Fifa.

Det vore onekligen trevligt om Chelsea äntligen löser problemet med Callum Hudson-Odois kontraktsförlängning nu när han väntas kunna komma tillbaka efter landslagsuppehållet även om vi inte förväntar oss att han kommer att starta de första matcherna.
    Om kontraktsörjan inte löses då måste Chelsea sälja i januari. Det är det bara fyra månader. Det är enda chansen att få ut några pengar för honom då övergång utomlands som ses mest troligt sker enligt andra regler än inom England.
    CSFC vidhåller också att han ska inte ha speltid om han inte förlänger. Det finns ingen anledning för Chelsea att ge CHO ett skyltfönster för att han ska kunna få ett så bra kontrakt som möjligt i en annan klubba.
    Fotboll är en affärsverksamhet numer och då måste också tuffa beslut tas hur mycket vi än vill se Callum Hudson-Odoi spela i Chelsea och utvecklas till en stor och vikrtig spelare i sin barndomsklubb.
    Se bara hur Christian Eriksen i Tottenham och David de Gea i United nu håller sina klubbar gisslan för att de vill bort och stoppa övergångssummorna i egen ficka som bonus istället för att klubbarna ska få pengar för dem. Det kanske är agenttaktik för att få så bra kontrakt som möjligt, men det är också cyniskt. Särskilt när det är spelare som klubbarna inte kan ersätta. Vi vet ju hur Courtois agerade mot Chelsea och hur ont det gjorde och hur mycket extra Chelsea tvingades lägga ut för att köpa en en fullgod ersättare.
    Övriga Chelseaspelare som går in på sitt sista kontraktsår är Pedro, Olivier Giroud och Willian (även om det pratas om att det förs förhandlingar med Willian, dock inget om Pedro och Grioud).

OFFICIELLT
Lucas Piazon har lånats ut till Rio Ave till säsongen 20-21.
    Jamal Blackman lånas ut till Vitesse Arnhem för säsongen.

Alla Chelseas transfers hittar ni på länken ovanför Nästa match.

MÅNDAG 2:
OFFICIELLT
Kenedy lånas ut till Gatefe i Spanien. Så bra som hna var på försäsongen hade vi hopp om att han skulle ta en plats i Chelsea, men icke.

OFFICIELLT
Marc Guehi har förlängt sitt kontrakt till 2022, men till skillnad från nästan alla andra så lämnar han inte på lån efter det. Guehi anses ju vara en av de allra mest lovande försvararna Chelsea har.

OFFICIELLT
Vi har ärligt talat glömt bort honom bland alla hans allvarliga skador och lån. Men nu har Baba Rahman förlängt sitt kontrakt till 2022 och därmed lånas han också ut till Real Mallorca. Vi hoppas han kan få tillbaka sin karriär på spåret där.

Landslagsuppehåll, något vi normalt betraktar som något värre än förstoppning av fotbollssäsongen. den här gången välkomnar det.

Först och främst för det ger Chelsea flera spelare tillbaka. De två just nu viktigaste Antonio Rıüdiger och N'Golo Kanté ska om inget oturligt händer vara fullt spelklara mot Wolverhampton. I kulisserna väntar också Reece James och Callum Hudson-Odoi samt Pedro. Ruben Loftus-Cheek får vi vänta ännu ett tag på men där har vi mycket god täckning så den skadan oroar oss mindre även om RLC nog inte riktigt tycker samma sak.

Därnäst för att det ger Frank Lampard och ledarstaben tid och nödvändig möjlighet till att träna försvarsspel. Även om Christensen och Tomori är upptagna av landslagsspel. (Vi vet inte om Tyskland tagit ut Rudiger men vi tror inte det pga skadeläget).
    Vi har inte sett så dåligt försvarsspel i Chelsea det här århundradet som vi kan påminna oss. Det imponerade inte på försäsongen och om något har det blivit värre och ännu mer osäkert in på säsongen, trots att vi inte direkt mött något riktigt topplag (sorry United vi räknar inte er dit). Försvaret klarar inte ens av de allra mest grundläggande kraven på positionering och markering just nu och det spelar ingen roll hur mycket Lampard försöker släta över det och hävda att försvarsspel är hela lagets ansvar. Det är självklart att det är så men om mittfältet och även yttrarna inte för en sekund vågar lita på sina backar så blir det fel ändå upp till motståndarmålet vad det gäller att försvara. Och vem kan lita på Chelseas försvar baserat på vad de presterat hittills. Nio insläppta mål mot b-motstånd, ursäkta men det är sanningen, och en enda bra insats i Supercupen.
    Christensen ger vi med knapp nöd godkänt. Emerson får godkänt fast han egentligen så att säga är vårt offensiva försvarsvapen. Azpilicueta och Zouma måste vi helt klart underkänna i säsongsinledningen. Tomori har bara spelat en match som i huvudsak gick bra men han gick bort sig på kvitteringen. Det intressanta med Tomori som tyvärr inte kan testas på Cobham pga landslagsuppdrag (U21) är att han kan även spela högerback. Den position de flesta nu skyller allt på, men riktigt så enkelt är det väl ändå inte. Lampard har ju till stor del rätt att det handlar om fler än enskilda spelare, även om vi ändå måste koncentrera oss på bristerna hos flera enskilda spelare i backlinjen.
    Som tur återstår mycket av säsongen men Chelsea kan ändå inte skänka bort matcherna och massor med mål till motståndarna.

Före säsongen oroade vi oss för arifrån målen skule komma, särskilt som Tammy Abraham faktiskt inte alls övertygade inledningsvis. Nu har han kommit loss men hur mycket beröm han än förtjänar för det är det ändå mot Norwich och Sheffield, två lag vi stensäkert räknade som nedflyttningskandidater före säsongen. Vi kan inte döma Abraham ännu för som någon sa, han var bra i Championship förra säsongen och mot samma Championshiplag har han nu imponerat igen. Det är mot Premier Leaguemotstånd han ska vägas och med Wolves, Valencia och Liverpool i nästa tre matcher får vi en riktig uppskattning av vad han går för. Förhooppningsvis har han fått självförtroende att ta för sig i de matcherna också. Faktum är att det är nog nödvändigt för målen måste komma tills försvaret slutar leka jultomten i september också.

Frank Lampard har fått en tuff start. Vi ser massor av roliga saker, intressanta saker och idéer men CSFC är fast övertygade om att finns det något managers som Mourinho har rätt i så är det att lag byggs bakifrån. (Om man inte heter Arsenal förstås för de vägrar acceptera det). Lampard måste reda ut försvarsspelet och få trygghet bakifrån fram. För det går inte att lita på att Chelsea ska göra många fler mål när vi möter bra mostånd.



 

 

 

Rykten, notiser m m, v-36


SÖNDAG 8:
Chelsea, Liverpool och Tottenham gjorde marknadsavtal med ett spelbolag baserat på Cypern vid namn 1xBET i somras. Nu förbjuds klubbarna, Tottenham har redan avslutat samarbetet, att göra reklam för vad man tror är ett ryskägt spelbolag då detta fått sin spellicens indragen i England. Det lär handlat om rätt stora pengar för klubbarna - på papper för det är väl okänt om de fått några ännu.

Danny Drinkwater som åkte dit för fyllekörning förra året ska blivit svårt misshandlad efter en utekväll där flera män avsiktligt försökte bryta hans ben. Drinkwater ska variot ordentligt berusad enligt The Sun! och försökt uppvakta fel person. Drinkwater ska inte anmält överfallet som ska skett i fredags.  
    Drinkwater är utlånad till Burnley till januari i hopp om att få tillbaka sin karriär på rätt håll men sådant här lär knappast hjälpa. Ingen vet ju nu heller när han kan spela igen.
    Senare uppgifter pekar på att Burnley kommer att försöka bryta lånet av Drinkwater efter att Dyche och ledningen ska ha ett allvarligt samtal med Drinkwater som uppenbarligen inte bara dricker vatten.

LÖRDAG 7:
César Azpilicueta har fått ta emot hård kritik i säsongsinledningen och nu börjar rykten om att de två baskiska klubbarna Real Sociedad och Athletic Bilbao jagar honom.

Christian Pulisic hoppar av USAs vänskapsmatch mot Uruguay på onsdag för att kunna komma tillbak tidigt till Chelsea och förbereda sig för matchen mot Wolves. Sådana spelarinitiativ gillar vi.

Michy Batshuayi gjorde två mål, en straff, för Belgien i deras 4-0-seger över San Marino igår. Vi hoppas han får chansen att göra om det för Chelsea snart.

Ethan Ampadu får itne chansen i Leipzig (och vi undrar verkliben om det är ett bra lån för honom) men startade för Wales igår i deras vinst mot Azerbadjan.

FREDAG 6:
Pedro, Kanté och Rüdiger verkar alla bli spelklara till matchen mot Wolves nästa helg. Även Callum Hudson-Odoi och Reece James tränar nu med Chelsea för fullt även om Lampard går fram försiktigt med dem och betonar att de tränar exttra för de skadeutsatta områdena. Vi tror inte de spelar mot Wolves men troligen får de matchtid i september.

TORSDAG 5:
Lizzie Durack var en av fyra målvakter i Chelsea W förra säsongen. Av de idiotskäl som är ålder förlängde Chelsea inte kontraktet med sin bästa målvakt utan Hedvig Lindahl fick flytta till en klubb med ännu bättre internationella meriter (Wolfsburg). Så de var tre. I sommar slutade 25 år gamla Lizzie Durack sin karriär i Chelsea för att satsa på en civil karriär i ett av världens största finansiella bolag, Goldman Sachs. Så var det två. Läs gärna den här intervjun med Lizie Durack där hon förklarar sitt val>>

Olivier Giroud som sitter på ett utgående kontrakt som knappast lär förlängas i Chelseas generationsväxling medger att han tittar redan på nästa steg i sin karriär och det lutar tydligen åt en avslutning i pensionsligan MLS.

Så släpper FourFourTwo sina förväntningar om att Callum Hudson-Odoi kommer att skriva på ett nytt kontrakt med Chelsea. Den här följetången måste få ett slut. Den börjar alltmer påminna om de Gea som enligt medierna varit nära att skriva på ett nytt kontrakt i United de senaste 2-3 åren men ännu inte gjort det.

ONSDAG 4:
Marcos Alonso var tydligen väldigt nära en övergång till Atletico Madrid innan Frank Lampard utsågs till manager. Det som stoppade affären var transferförbudet som innebar att Chelsea inte kunde ersätta Alonso. Klubben är lite svagare även med löften på vänster sida än höger.

Nigeria försöker få Tammy Abraham att byta den nation han är född i och redan spelat två a-landskamper för. De vill att han ska byta till Nigerias landslag istället. Då landskamperna Abraham har spelat bara är vänskapsmatcher och inte tävlingsmatcher kan han tekniskt sett byta landslag vilket är den regel som Nigeria försöker utnyttja, och har utnyttjat så många gånger redan. CSFC finner det lite fult då vi anser att om en spelare är född som medborgare i en nation, har haft hela sin utbildning i det landet så ska man inte kunna byta landslag bara för att man har en släktning som kommer från ett annat land vid ett annat tillfälle. Men sådan är idrottsvärlden idag och det är ju inte mycket man kan göra åt det.

Fyra matcher spelade och inte de resultat vi hoppades på men Chelsea leder i alla fall ligan i antalet lyckade dribblingar. Med 15 per match är Chelsea mer än dubbelt så bra som det minst imponerande laget i kategorin, Burnley.

Nya rykten säger att Callum Hudson-Odoi hade kommit överens om de personliga villkoren med Bayern München i somras innan Chelsea vägrade sälja. Vi har sagt det förut, senast igår. CHO och framförallt hans bror till agent är på väg att ge spelarövergångar lika dåligt rykte som när Mino Raiola är inblandad. Om CHO inte skriver på kontraktet snarast anser vi att CSFC ska inte erbjuda dem något skyltfönster. Frisk eller skadad vill vi hellre att Chelsea bänkar honom till han lämnar ifall han inte accepterar sitt nya, mycket generösa kontrakt.
    Spelare och framförallt agenter ska aldrig någonsin få hålla klubben gisslan oavsett hur talangfulla de är. När det gäller CHOs bror och Bayern München är det nog snart dags att Uefa gör en ordentlig undersökning över hur det förhållanden är. Han har redan tagit två unga spelare från Chelsea och vi ser ju hur han till varje pris försöker få CHO att lämna klubben för Bayern också. Är han agent eller anställd av Bayern undrar man nog?

Chelsea, liksom många andra, är intresserade av Wigans unga anfallslöfte Joe Gelhardt, 17 år.

TISDAG 3:
Chelseas match mot Tottenham i helgen visas på TV10. Det är första matchen för säsongen i WSL. Chelsea floppade förra året och det kommer inte att bli lättare att nå minimimålet med att komma sämst tvåa och ta sig till Champions League igen. Tiden är 13.30 söndag.

Nästa tisdag avgörs vilket lag Chelsea får möta i Ligacupen. Det är på Stamford Bridge 25 september som antingen Grimsby eller Macclesfield Town är vår första motståndare i cupen den här säsongen.

Mateo Kovacic har fått lämna återbud till Kroatiens landskamper på grund av ett problem med hälsenan. Det ska dock inte vara så allvarligt att han blir borta länge. Men oj vad vi har otur med skador just nu, något som vi faktiskt sluppit rätt mycket genom åren.

En förklaring till ungdomarnas succé i Chelsea kan vara att de tagit efter Frank Lampards arbetsetik. De stannar ofta kvar efter träning för att jobba extra, ibland med Frank Lampard. Enligt ryktena handlar träningen mestadels om avslut. Vilket onekligen gett resultat.
    Hoppas försvararna gör detsamma och går igenom grunderna i försvarsspel också.

MÅNDAG 2:
Kenedy tros genomgått en läkarundersökning i eftermiddags hos Getafe. Ännu inget från klubbarna.

Klubbens lånerapport>>

Sista dagen på det internationella transferfönstret. Vi förväntar oss inga stora nyheter.
    Kanske går Kenedy på lån, kanske går några fler av lånearmén som aldrig varit nära a-laget också iväg på fler lån fast vi hellre ser försäljning.
    Kenedy var aktuell för Sassuolo men nu talas det om Getafe.

Notera att Viasat visar Chelsea W mot Tottenham på söndag kl 13.30.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!