- always proud to be Blue -
FA CUPMÄSTARE 2018

Chelsea U18:
Premier League Cup, Premier League South 2017-18, FA Youth Cup 2017-18, National Champions
Årets Spelare damer: FRAN KIRBY Årets Manager: EMMA HAYES
Chelsea Ladies: DUBBELVINNARE - WSL1 2017-18 + FA Cupvinnare 2018

Sommarens transfers>>


11 - 17 juni 2018
    NÄSTA MATCH:

        23 juli i Australien vs Perth Glory

    -

Nyheter v-24


SÖNDAG:
Andreas Christensen som haltade av igår är inte allvarligt skadad. Han hade krampproblem och Åge Hareide tog av honom mest av försiktighetsskäl.

LÖRDAG:
Andreas Christensen gjorde en bra match mot Peru men tvingades halta av strax före slutet. Särskilt en löpning och block stod ut. Danmark hade nog lite tur men de vann ändå matchen med enda målet. (Peru förtjänade mer). Och det är ju det enda viktiga, vilket en del människor inte tycks hålla med om ;). (Det var också VMs hittills sämsta domarinsats vilket är tråkigt att konstatera, men VAR ingrep och fick honom att göra något rätt även om Peru missade chansen).

Det är nu klart att Harvey St Clair går till Venezia. Han har skrivit på för tre år. Chelsea har inget sagt ännu men vi misstänker att han valt att inte förlänga sitt kontrakt så Chelsea kommer enbart att få den s k utbildningsersättningen för den unge skotten.
    Det har senare framkommit att Chelsea ska varit kloka nog att inkludera en s k buy-back-klausul i kontraktet med Venezia, så uppenbarligen måste St Clair haft tid kvar på sitt kontrakt med Chelsea. (Han ingick ju inte i den lista på kontraktstider vi känt till - se här bredvid lite längre ned i menyn).

Willy Caballero, Chelseaspelare i ytterligare 14 dagar, startar för Argentina och är därmed deras förstemålvakt i VM.

Kanté matchens bäste spelare (ändå har vi sett honom klart bättre i Chelsea) trots att Pogba fick ett mål och en assist (men i övrigt impar han inte alls). Frankrike var sannerligen inte bra och långt från att leva upp till sin favoritroll. Utan VAR hade Frankrike förlorat matchen för VAR ändrade ett ögonblicksbeslut av domaren till en straff och mållinjesteknologin bekräftade det andra målet. Umtiti däremot verkade tro han spelade VM i basket idag! (Giroud var inhoppare och var inblandad i andra målet).

FREDAG:
Det må bara vara andra dagen av VM men VM-hjälte hittills för mig är VAR. Precis så här drömde vi om att systemet skulle fungera, inte som engelsmännen fumlade runt med det i cuperna. Hoppas PL och FA nu skäms hur de fuskade bort möjligheten att få bra bedömning nästa säsong. (Och nej vi håller inte med Jonas Eriksson utan VAR för Pepe filmade ordentligt vid kontakten med Costa. Kanske därför han sitter i studion och har lagt ned karriären istället för att döma iVM. Men det är ruskigt intressant att höra hans resonemang kring VAR och domslut, något vi alltid saknat då domare inte får uttala sig annars.).
    Så skönt särskilt med tanke på hur svårdömd och underbar match Spanien och Portugal bjöd på. Mer sådant och VM kan bli mysigt värre.

Snacka dock om att vi saknar Diego Costa. Antonio Contes största misstag någonsin var att låta det gå som det gick. Oförlåtligt även om vi försökte förstå det då.

TORSDAG:
Liverpools damlag håller på att implodera och idag förlorade de ännu en spelare. Det är Sophie Ingle som återvänder till Chelsea. Den walesiska landslagsspelaren kan spela både försvar och mittfält. Hon är 26 år gammal. Ingle har tidigare spelat i Chelsea dit hon kom från Cardiff, innan hon gick till Liverpool 2015. Hon utsågs till Liverpools Årets Spelare förra säsongen.

Chelsea har fått ett udda spelschema i år. Vi både startar och slutar med bortamatcher, så brukar det inte vara. Det brukar vara en hemma och en borta. Udda är också att nästan alla matcher mot förväntade topplag blir på hemmaplan under hösten. Helgmatcherna, jul, blir borta men inte långt borta då det är derbyn.
    Många matcher kommer att flyttas, inte minst efter EL-matcherna som ju spelas på torsdagar. Kommande matchdatum är just nu lördagar så de vet vi kommer att flyttas och så ska tv-bolagen säga sitt. Så schemat är ju som alltid preliminärt och beror på tv-bolag och cupavancemang. Europa Leaguefinalen spelas i Baku, det blir en lång resa för våra fans. Men två chanser till att återvända till CL, både ligan och EL. Plus att bucklan är rätt trevlig även om vi har en redan.
    Viktigaste datumet att hålla reda på, ligastarten är 11 augusti och räkna inte med att Viasat kommer att välja Chelseas match den dagen då det har blivit tuffare lottningar för andra, som Arsenal mot City den dagen.
    Hela spelschemat hittar ni här>>

Viasat och NENT-Group har försäkrat sig om rättigheterna till engelsk fotboll till 2022. Nuvarande avtal går ut nästa år. Nya prishöjningar säkert att vänta. De hävdar också att de har PL, ligacupen och FA Cupen, men FA Cupen sändes senaste säsongen av Discoverygruppen så något verkar inte stämma. Förhoppningsvis innebär det att FA Cupen återvänder till Viasat för ärligt talat, Discovery gjorde ingen stor succé med hur de skötte de sändningarna, även om de hade gratismatcher som alltid i Discovery mest var reklam och väldigt lite studio.

Det blir premiär mot Huddersfield i Premier League 11 augusti, sedan följer en hemmamatch mot Arsenal (som börjar mot City). Vi kommer under dagen att publicera hela spelschemat under Resultat.
    Noterbart är att det är mycket ovanligt att ett lag som förlorar första matchen vinner ligan. Bara United har överkommit det hindret.

I brist på nyheter från och om Chelsea får vi nöja oss med den bästa perioden av VM, fotbollsmatcher varje dag under gruppspelet. Tyvärr startar det inte direkt med en smällkaramell, Ryssland mot Saudiarabien höjer inte direkt någon puls. Risken är väl att Ryssland gör den sämsta insatsen ett värdland någonsin gjort. Däremot blir det bättre imorgon med Spanien mot Portugal. Det kan bli något, inte minst efter omvälvningarna i den spanska truppen. Förståsigpåare hävdar att det kan bara bli till det sämre, vi undrar det. Visst skadar det deras förberedelser, men de är ju ändå redan gjorda nu är det dags att göra jobbet för spanjorerna och om Hierro inte ändrar för mycket utan följer upplägget kan det bli precis tvärtom. Som vi Chelseafans vet, managerbyten kan innebära många saker men kanske är managerrollen också överskattad i dagens fotboll....?! (Chelseas ledning verkar åtminstone tor det, liksom oftast också Real Madrid).
    Intressant blir det i alla fall.

Dagens viktigaste är ändå spelschemat för Premier League som släpps under förmiddagen. Vi återkommer med det så snart vi hinner följa upp. Det ska ju också läggas in cupdatum mot ännu okända motståndare i de engelska och europeiska cuperna.

ONSDAG:
Gemma Davison blir den fjärde spelaren som lämnar Chelsea W. Det sker en uppenbar föryngring av truppen och äldre spelares kontrakt har tillåtits löpa ut, som Davisons.

Imorgon förmiddag kommer spelschemat för kommande säsong, minus förstås Europa Leaguematcherna då de lottas först i augusti.

Så har vi fått besked och Sverige har rånats på chansen att få se Chelsea i sommar.
    Vi skulle ju få se dem i Göteborg och Solna sades det. Nu är de matcherna flyttade, motståndarna är desamma men inget Chelsea till Sverige.
    Vi får vänta mycket längre och varför matcherna flyttades lär vi väl aldrig få veta men säkerligen, med allra största sannolikhet handlar det om pengar. Andra arrangörer har erbjudit mer pengar och International Champions Cup, en kalleankacup som bara handlar om pengar och att få spela på största arenorna eller på andra sätt tjäna mest pengar har flyttat matcherna till München och Dublin. I det här fallet har matcherna flyttats till mindre arenor men med något kortare restid från London.
    Att matchen på Friends mot Arsenal skulle flyttas var givet då den kom att krocka med Community Shield i och med att Chelsea vann FA Cupen, det var givet. Den flyttades nu till samma datum som Chelsea skulle mött Inter i Göteborg, men nu spelas den i Dublin. Matchen mot Inter flyttas till Nice och 28 juli. (Chelsea spelar i norra Australien 23 juli, så snacka om resschema).
    Dessutom har det lagts in en extra träningsmatch på Stamford Bridge 7 augusti mot Lyon.
    Kanske får Sverige chansen igen nästa år men plånboken bestämmer.
    (Dublins Aviva Arena tar 51,7t åskådare, Nice Allianz Riviera tar 35,6t. Friends tar 54,3t och Nya Ullevi 45t).

Sommarens minst oväntade besked från Fifa kom idag. Det blir Nordamerika (Canada, Mexico och USA) som för VM 2026. Att Marocko skulle vara chanslöst var väldigt klart med tanke på skillnaden i infrastruktur och de arenor som finns. Plus tidsaspekten, det var 1994 som Nordamerika senast arrangerade VM.

TISDAG:
Trots storspel av Hedvig Lindahl mellan stolparna förlorade Sverige till Ukraina på bortaplan. Det ingick inte i deras planer men det var rättvist. Övriga Chelseasvenskor startade också, Magdalena Eriksson och Jonna Andersson. Obefintligt anfallsspel kan vi väl skylla det hela på, det var lika tamt som herrarnas i experimentmatcherna före VM.

MÅNDAG:
Som vi berättat förut ersätter Hyundai Alliance Tires som armsponsor de närmaste fyra åren. Det blev officiellt idag.

På torsdag kommer spelschemat, det blir nog veckans största nyhet för oss Chelseafans.
    För vi har närmast gett upp hoppet om att få några klara besked om något före VM. Och under VM lär vi knappast få några besked om något alls heller. Vilket innebär en lucka om cirka tre veckor då precis allt ska hända med manager, ev sportchef, nya spelare, spelare som lämnar innan engelska fönstret slår igen före alla de andra i Europa. Det är helt rätt att transfers inte ska få ske efter att ligorna har startat, men samma borde ju gälla för alla och inte bara för ett enda land.
    Kanske får vi några klara besked om spelare runt sista juni då det är sista dagen för kontrakt. Nu är det bara Willy Caballeros kontrakt som går ut då och listan på spelare som "släppts" av klubbarna kom ju redan förra veckan.

För VM väntas dock många besked om annat. Griezmann har lovat besked, stalltips att han stannar i Atletico trots Messis försök till charmoffensiv. Liverpools sega försök att få klart med Fekir ser ut att ha spruckit men det kanske blir en comeback på de ryktena då Fekir själv t o m ska poserat i deras tröja redan. Real Madrid har utlovat att deras nya manager ska presenteras innan landslagen drar igång. Jorginho ska bli klar för City.
    Och som sagt, för Chelsea väntar vi oss inget alls på nyhetsfronten. Vilket är extremt frustrerande för en supporter, djupt oroande (särskilt att managerfrågan befinner sig i total limbo) och mer irriterande än en miljon myggbett ungefär. Dock, något händer säkert bakom kulisserna. Det måste det göras men Chelsea håller på vad som händer mer än någonsin och då är ändå Chelsea fotbollens Kreml när det gäller locket på om rykten och information. Så har det varit sedan Roman tog över och det är en av de saker vi tycker allra sämst om med klubben, att de är så oerhört snåla med information och har en kommunikation som inte ens är usel utan ännu sämre med sina fans. Det hjälper liksom inte att göra bildrena och rubrikerna större på hemsidan, det är inte kommunikation det är bara kulisser för att dölja att inget kommuniceras ut från klubben till de hundratals miljoner fans som klubben faktiskt har och missköter.


   
   

 

Rykten, notiser m m, v-24


SÖNDAG:
Vi tar det för varifrån det kommer, skvallertabloiden Daily Express, men de hävdar (eller någon okänd expert enligt dem) att flera Chelseaspelare inte vill fortsätta under Conte. Läs själva och avgör hur mycket värde ni sätter på påståendena om att Willian m fl vill ha bort Conte (konstigt det där, det är alltid spelare som inte spelar så mycket som de själva vill som vi förväntar oss som vill sådana här saker, i alla klubbar! Och det presenteras alltid som chockerande nyheter). Läs här>>

Som väntat handlar det mesta om VM just nu, dåliga förlorare och länder som överraskar åt olika håll. Och så lite om andra klubbar som trots pågående VM tycks hålla igång sina spelaraffärer i Ryssland. Dock mycket lite om Chelsea, och absolut inget nytt även om Martialryktena går en ny sväng (Tottenham eller Chelsea, det hela känns väldigt mycket som placerade rykten av Martials agent).
    Martial ska nu fått en prislapp och den är fullständigt löjeväckande för en spelare som inte ens kom med i VM-truppen för Frankrike. 75m pund vill United ha för honom.

Ryktet går att Diego Costa fick sin hämnd på Antonio Conte. Costa ska gjort vad han kunde för att avråda Sergio Ramos och Real Madrid för att intressera sig för Conte. Ramos pratade med Costa och övriga spanska spelare från Chelsea om Conte och blev övertalad om att avråda Reals ledning från Conte som manager. Vi vet ju inte hur sant det är men liksom för Mourinho är det uppenbart att vissa spelare har svårt för Conte, om det är med rätta eller för att deras egon är sårade det vet vi dock inget om.

Real Madrid ska ha lagt ett rent skambud på Thibaut Courtois. De vet ju att han har famljeskäl att återvända till Madrid. Hur de dock kunde tro att 35m pund skulle intressera Chelsea är svårare att tro, men Real lever ju i sin egen verklighet vilket de bevisade när de förstörde Lopeteguis landslagskarriär.

LÖRDAG:
Vi kan med absolut säkerhet avskriva gårdagens påstående i Mirror om att N'Golo Kanté är skadad. För han startar för Frankrike mot Australien. Vilket bara visar hur lite vi ska lita på något som sägs i medierna just nu Så glöm ryktet om att PSG ska bjuda 90m pund för Kanté för det ryktet från igår hade så många falska fakta att vi kan knappt räkna dem.

Det enda det snackas om idag är att Sarri med Zola är klara som managers för Chelsea. Det vill säga överallt utom det enda ställe där det betyder något att det pratas, på officiella kanaler.

Italienska, ja vi vet och han som utsett sig själv till transferguru är självklart inblandad. I vilket fall som så säger de att Real erbjudit Chelsea 40m € för Courtois vilket Chelsea nobbat. Självklart, det är ju ett rent förolämpande bud och det borde vara mer än det dubbla.

FREDAG:
PSG lär bjuda 90m pund för N'Golo Kanté. Trots att de inte får handla i sommar om de inte säljer spelare för lika mycket. Det sägs också att Kanté är skadad och kommer att missa VM. Ett stort minus för Frankrike om det stämmer. Vi har inte koll på om det är sant. (Det är Mirror som säger han blev skadad och är borta tre veckor efter att få gått av i en kvalmatch mot Bulgarien - en match som absolut inte spelats så vi vet liksom inte vad vi ska tro...)         Självklart ska Chelsea inte ens diskutera en försäljning av Kanté, han och Hazard är våra helt Untouchables.

Det blir rea på spelare från Sporting Lissabon, t ex Gelson Martins som Arsenal lär vara intresserade av. Sju spelare i klubben har lyckats få sina kontrakt uppsagda efter det att femtiotalet s k supportrar, maskerade förstås då bara fega människor göra sådana saker, attackerade spelarna tidigare i vår under träning. Det och ordförande Carvalhos hot och uppträdande efter förlusten till Atletico i EL har gjort att spelarna lyckats rättsligt få sina kontrakt terminerade. Vi vet dock inte om klubben fortfarande har rätt till ersättning när de lämnar, men uppenbarligen kan Sporting inte hindra dem från att lämna. Ibland är lagens supportrar verkligen klubbarnas största problem!

Så är det klart, att Marcelo Bielsa blir Leeds nye manager. Det skedde inte i någon löjlig tv-sändning som Griezmanns ickebeslut (Barca har redan släppt en massa "ursäkter" om varför G nobbade dem, fast i deras version tackade B nej...) men det här känns nog som en härlig kulturkrock på g. Ska bli mycket intressant att se Biielsa i engelsk fotboll, i synnerhet i Championship och särdeles i Leeds.

Ta det för vad det är för det är ett sk kompisrykte, när "vänner" till någon säger något om någon. I det här fallet att Antonio Conte förbereder sig efter semester som vanligt för att återvända till Chelsea och ta hand om klubben även nästa säsong. Börjar alltmer kännas som bästa lösningen även om kanske några spelare (Bats, Drinkwater, Barkley, Luiz) kanske inte tycker det.

Samtidigt håller italienska källor på; och säger att Sarri kommer allt närmare och att Zola kommer att bli hans assistent...

TORSDAG:
Griezmann gjorde sitt avslöjande om var han spelar nästa säsong till ett av de mest patetiska mediefjanterier som någonsin funnits. Bara det var nog för oss att vara glada att han inte någonsin kom till Chelsea. Vissa spelare borde verkligen se sig själva i spegeln, en av dem är en gapig svensk som just rest till Ryssland för att snacka skit om Sverige och svensk media som rövslickat honom i åratal, fast det bevisligen bara är han själv som tackat nej! (Likheterna med Trump...) Nej, fotbollsspelare är inte bättre människor.
    Just det, det blev Atletico Madrid för en spelare som man nu förlorat all respekt för. Precis som CSFC sagt i flera veckor nu. Hur löjliga får fotbollsspelare bli, en sådan cirkus om en icke-nyhet! Atletico kommer dock att ha ett riktigt bra lag nästa säsong och som ni vet har CSFC redan tippat att de vinner La Liga.

Le10Sport som blivit omsprungen som mest oseriösa sajt inom fotbollen försöker ta sig tillbaka genom att påstå att Arsenal erbjudit Chelsea 17,6m pund för David Luiz.

Napoli ska ha sänkt sitt ersättningskrav för Maurizio Sarri till 4,5m pund. De har väl insett att de annars måste betala honom lön i två års sedan, om de inte kan få någon annan klubb att köpa honom. Liksom Chelsea lär få ersätta Conte och hans personal med stora pengar om Conte sparkas. Vår inställning till Sarri är som sagt kluven, men inte ska Chelsea betala ett enda öre för en manager som redan är ersatt av en annan manager, Carlo Ancelotti.

Anthony Martial lär vara på väg att lämna in en ansökan om att få lämna United. Vilket självklart gett massor med bränsle till ryktesfloran. Liksom för Grealish kan det komma att handla om Chelsea mot Tottenham i de kamperna.

ONSDAG:
Då Chelsea också lär vara intresserade kan det vara intressant att veta att Tottenham erbjudit Aston Villa 15m pund för Jack Grealish. En summa Villa nog ser som en ren förolämpning än ett reellt bud då de gjort klart att de förväntar sig minst dubbelt så mycket, och förmodligen mer för Grealish om de ska sälja.

Det blev den sportsligt ansvarige i förbundet, Fernando Hierro som ersätter Lopetegui i Spanien under VM. Även han med Real Madridbakgrund.

Frank Lampard jagar Jay Dasilva. Det handlar dock säkerligen om ett lån i så fall. Cole Dailva släpptes nyligen av Chelsea men Jay är det större löftet och en av de mest lovande vänsterbackarna i sin åldersgrupp.

Italienska rykten menar att Chelsea diskuterar en övergång med Atleticos Stefan Savic, en försvarare.

Det var underligt när Lopetegui utsågs till Real Madrids nya manager två dagar innan VM startar. Idag önskar de nog, inte minst Lopetegui att de hade hållit det hemligt som de borde gjort till efter VM. Detta då han fick sparken från Spaniens landslag som var stora favoriter i VM bara dagen innan det startar. Ännu ett exempel på arrogansen hos de stora spanska klubbarna när de uppträder som de tror de kan göra precis vad de vill. Synd om Lopetegui men också dåligt omdöme att gå med på att offentliggöra det hela.
    Det har framkommit att spanska fotbollsförbundet inte hade informerats om förhandlingarna på något sätt utan informerades först fem minuter innan Real offentliggjorde det. Som sagt, arrogansen är enorm. Klantigheten också. Spanska förbundet ansåg sig därför inte ha annat val än att sparka honom trots att särskilt Realspelarna i landslaget ville ha honom kvar.
    Ingen ersättare har utsetts men kanske gör Del Bosque en brandkårsutryckning?!
    Chelsea däremot håller världen i osäkerhet vem som är manager i klubben, vi har en anställd men får han jobba?

Fler och fler av våra unga spelare nobbar kontraktsförlängningar nu då de vet att det bara handlar om att bli utlånade. Så har också unge skotten Harvery St Clair gjort och han är nu mycket nära ett kontrakt med Venezia i Italien efter att sagt nej till Watford.

En försäljning av Tomas Kalas och LucasPIazon, som väntat, till Fulham närmar sig. De två förväntas kosta 8m pund tillsammans vilket är ungefär den köpoptionssumma som Chelsea hade bara på Kalas (men det var då det).

Teamtalk kommer med en mycket överraskande nyhet och vi tvivlar. De säger Chelsea gett Aston Villa ett bud på 50m pund för Jack Grealish som var väldigt bra förra säsongen och äntligen motsvarar alla förväntningar. De säger också att budet innebär att Grealish lånas ut till sin moderklubb (har spelat där sedan han var 6-7 år gammal) nästa säsong.

TISDAG:
Mino Raiola som inte är populär i Chelseahiearkin försöker sig nu på en överraskning. Hans klient Gianluigi Donnarumma som haft en sisådär säsong i Milan och han har skurit sig med Milans ledning så plötsligt dyker det upp rykten om Donnarumma till Chelsea som del av en övergång för Alvaro Morata till Milan. Låter lite väl komplicerat och frågan är var Donnarumma egentligen står idag. Han har haft en fantastisk utveckling fram till nu men i år har han inte övertygat.

Mycket överraskande, har inte sett det någonstans. Julen Lopetegui, Spaniens förbundskapten blir ny manager för Real Madrid! Efter VM tar Lopetegui över, där CSFC håller Spanien som vår kanske största favorit, även om det är jämnt mellan dem, Frankrike, Tyskland (alltid), Brasilien (bästa attacken men kan de försvara?) och vår outsider Belgien. (Argentina är så svårbedömda att vi vågar inte utse dem till favoriter).
    Lopetegui förlängde sitt kontrakt med Spanien så sent som för en månad sedan men bryter det nu för att återvända till Real där han tidigare var coach för deras utvecklingslag Castilla.
    Kommer Chelsea kunna matcha den överraskningen?

Vi står med blött finger och väntar på att någon vind ska blåsa. Det enda som kommer är dock italienska rykten om Sarri. Vi är rätt trötta på dem vid det här laget. Bra tränare men en människosyn som vi kanske inte direkt anser hör hemma i Chelsea med tanke på hur han blivit avstängd och fått böta för saker som homofobi och rasim. Sådant kommer utan tvekan att ge honom stora problem i England och med engelsk media.

Ett nytt rykte är Newcastlefloppen Florian Thauvin som vänt sin karriär i OM och nu räknas som succéspelare. Vi har inte hört rykten om honom till Chelsea tidigare men nu verkar de komma.

Michy Batshuayis comeback efter skada var inte dålig. En av målgörarna, som inhoppare, när Belgien utklassade Costa Rica med 4-1 i går kväll. Eden hazard gjorde inget mål, en assist dock, men kan nog ändå sägas varit matchens stjärna.

Tuttosport säger att Inter är intresserade av Davide Zappacosta som har blandat och gett under sitt första år i Chelsea.

Jean Michel Seri är hetaste namnet fortfarande till Chelsea men frågan är om han är än hetare för Arsenal och City. City lär se honom som alternativ om de fortsätter misslyckas med att värva Jorginho. Något som i sig själv säger lite till alla som betraktar värvningar som något man bara gör typ i videospel. När inte ens en av världens rikaste klubbar lyckas kanske det ändå sänder en signal om att det inte är så lätt.
    I fallet Seri ser det också ut att bli extra svårt för Chelsea då managerfrågan är öppen även om det nu handlar om Sarri igen och inte Blanc som förra veckan. Blir det Conte nästa vecka?

MÅNDAG:
Inte bara vi väntar på besked om vad som händer i Chelsea. Det gör även spelarna även om många av dem just nu har annat att ägna sig åt. Som Eden Hazard. Läs mer här>>

Marina Granovskaia förväntas vara tillbaka i London idag efter resande. Det är ju alltid en fördel att ha chefen på plats om något ska hända.

Clement Lenglet har som rykte växt de senaste dagarna. En fransk försvarare som spelar för Sevilla med en utköpsklausul om i dagens läge facila 35m euro. Han ska enligt flera källor redan träffat Granovskaia för att diskutera en ev övergång. Flera andra klubbar jagar honom.

En hel del snack om Jasper Cillesen sent igår kväll. Liverpool lär jaga Barcas andremålvakt hårdast men Chelsea sägs konkurrera.


Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
 
CSFC