csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
5 Chelsea FC   35 sp 20 v 6 o 9 f 60 -34 mål 66 p

- always proud to be Blue -

Chelsea U18: Premier League Cup, Premier League South 2017-18
Årets Spelare damer: Fran Kirby

23 - 29 april 2018
    NÄSTA MATCH:

          LIVERPOOL - 6 maj kl 17.30

    TV

Nyheter v-17


SÖNDAG:
Chelseas damer gjorde en bättre bortamatch mot Wolfsburg, men inte bra nog. Tyskorna är därmed i final mot Lyon igen. Och efter Lyons insats i semin måste de nog Wolfsburg räknas som favoriter den här gången.
    Chelsea förlorade med 2-0 på AOK Stadion men hade behövt vinna med tre mål. Chelsea var inte ens nära att nå det målet då Wolfsburg dominerade matchen. Sammanlagt 5-1 till Wolfsburg efter Harders och Pajors mål idag.
    Det är ändå Chelseas bästa insats hittills i Champions League, att de nått semifinalen. Förhoppningsvis kan det innebära något lättare lottning nästa år.

Lyon slog ut Manchester Citys damer ur Champions League idag. Med enda målet. Ironiskt nog var det en fd Cityspelare som gjorde det, Lucy Bronze.

Idag är det damernas eldprov. De har en supersvår uppgift. Att trots lite väl många skador i truppen vända underläge med 1-3 från hemmaplan mot Wolfsburg i semifinalen i Champions League. Samma lag som slagit ut oss de två senaste åren och nu kan göra så även i år. Deras vinst på Kingsmeadow var lite i överkant men de tog sina chanser, det gjorde inte Chelsea trots en bra start. Matchen startar 17.30.

LÖRDAG:
Stoke tog två poäng från Liverpool. Det innebär att Liverpool är nio päng före Chelsea. Men med två matcher mer spelade och de ska möta Chelsea också. Så teoretiskt sett kan Chelsea fånga in dem också ävenom det inte är många matcher frö Liverpool att förlora fler poäng på.

Swansea saknar Bony och Fer. Det finns frågetecken kring flera spelare; Bartley, Fernandez, Narsingh och lånet från Bayern Renato Sanches. Chelsea saknar Luiz och Ampadu och har frågetecken kring Barkley och Drinkwater. Alonso avtjänar sista matchen på sin avstängning.

Returen i Youth Cupfinalen spelas på måndag, borta mot Arsenal. Chelsea har fördel inför den.

FREDAG:
CHELSEA U18     vs     ARSENAL U18       3 - 1
Final FA Youth Cup, match 1:2
Vi kan tyvärr inte följa matchen i tv men kommer att uppdatera om det viktigaste under kvällen:
    Chelsea hade en jättechans i 7e minuten men missade genom McEachran och Brown.
    I 10e fick Hudson-Odoi ett bra skott blockerat.
    22. Brown missar ännu en chans.
    29 Det är Chelsea som skapar chanserna men Arsenals målvakt Virginia har ännu räddat allt.
    33 ännu en stor räddning av Virginia. Hudson-Odoi sköt.
    SÅ har Chelsea släppt in sitt första mål trots övertaget, i årets FA Youth Cup. Amaechi gjorde det. 36
    42 Uwakwe har nästa chans men lätt för målvakten Virginia. Verkar som det dålig spelet från Nyon fortfarande sitter i fast det egentligen är olika lag och olika managers. Chelseas ineffektivitet går genom hela klubben.
    Chelsea har dominerat första halvlek och skapat flera chanser men inte satt dem. Arsenal hade en chans som Amaechi verkligen gjorde det bästa av. Fint mål.
ANDRA
Oväntat byte. Chelsea sätter in Dujon Sterling för Uwakwe. Inte direkt ett offensivt byte men det kanske finns skada i bilden.
    48. Chelsea börjar andra som de gjorde mestadels i första genom att missa en bra chans.
    Nästa chans missas av Hudson-Odoi två minuter senare. Nu måste väl Chelsea snart börja sätta chanserna?
    60 Chelsea har en ny chans som de inte sätter. Brown byts ut mot Redan.
   66 En chans för Arsenal på frispark men Cumming räddar. Vad har hänt med akademilaget, de går inte att känna igen den senaste veckan?
    Äntligen kvitter Chelsea. Det är Redan som sätter bollen efter pass från McEachran, mellan målvaktens ben. 67 Härligt inhopp.
    Chelsea tar ledningen. 78 Marc Guehi gjorde det.
    85 Lamptey in för Castillo. Som omedelbart sätter upp för Redan att göra 3-1.
    90+1 Redan borde gjort mål.


Från presskonferensen:
David Luiz tränar igen men Conte är osäker på om han hinner komma tillbaka i matchform den här säsongen efter sin svåra knäskada.
    Conte är inte intresserad av statistik men om han vinner mot Swansea imorgon har han nått 50 segrar på bara 73 matcher. Mycket fint facit onekligen.
    Conte kommenterade också att Tammy Abraham har fått speltid om än ej med regelbundenhet i Swansea. Han får dock inte spela imorgon förstås. Conte tror Tammy Abraham kommer att ha en stor roll att spela i Chelsea i framtiden.

Ramona Bachmann har förlängt med Chelsea. Det nya kontraktet gäller till och med 2021.

U18 spelar idag första finalen i FA Youth Cup mot Arsenal. Det blir förhoppningsvis dagens höjdpunkt. Chelsea TV kommer att visa matchen med start 20.45.

TORSDAG:
Imorgon möter Chelsea Arsenal i den första av FA Youth Cupfinalerna. Given i mathen hade 18-åringen Ethan Ampadu varit om han inte hade drabbats av den där skadan mot Real Madrid i UYL. Därmed hade intresset onekligen varit än större för laget de möter, Arsenal U18 tränas av hans far Kwame Ampadu.

U18-mötet mellan vinnarna av södra ligan, Chelsea, och den norra, Manchester United blir 5 maj i Manchester. Vinnarna blir nationella mästare.

Helgens ligaomgång är en där topplagen nog lär tippas vinna alla, utom möjligen United som dock har hemmamatch mot ojämna Arsenal som kanske vilar spelare beroende på hur det går ikväll mot Atletico. Liverpool har Stoke hemma och Tottenham har Watford hemma. Kan vi hoppas på hjälp? Chelsea har Swansea och så här års gillar man ju inte att möta lag som kämpar mot nedflyttning, så är det bara.

ONSDAG:
I efterdyningarna till Mo Salahs extrema succé, tals det nu om att Chelsea ändrar strategi. Kan han upprepa den nästa säsong till stor del är det han som kommer att ersätta Messi och Ronaldo i världstoppen, så är det.
    Effekten för Chelsea är den att Chelsea kommer inte, som det nu sägs, släppa unga spelare som klubben trott på på samma sätt som tidigare. Det innebär att även om t ex Bakayokos första år knappast kan kallas succé eller ens i närheten av det kommer Chelsea att fortsätta satsa på honom. Förmodligen inbegriper det också spelare som Michy Batshuayi och andra yngre spelare. NÅgot Conte eller ev ny manager måste hantera.

TISDAG:
Chelseas största misstag någonsin och vi kan tacka Jose Mourinho för det. Att vi sålde Mo Salah utan återköptsklausul. Han är just nu i världsklass och Mourinho ansåg honom skit och sålde honom för inga pengar alls.

Michael Oliver, domaren som skänkte Real en straff på övertid och räddade dem mot Juventus (jo, vi tycker det var en skänk i det läget) dömer FA Cupfinalen med Neil Swarbrick som videodomare. Många är kritiska men det kunde varit värre, det kunde varit Graham Scott, Englands värsta domare som dömde oss i matchen mot Nottingham och som vid ett avsevärt antal situationer vägrade använda VAR för han ansåg han kunde bättre. Hade VAR använts i CL undrar vi fortfarande om det hade varit straff i Reals match. Men vi är ju vana vid att spanska lag, åtminstone två av dem, alltid har fördel hos domarna.
    Oliver anses av många Chelseasupportrar vara partisk till Manchesterlags fördel, senast i matchen mot City. Vi har nog sett värre tycker CSFC men vi får väl se.
    Vad både United- och Chelseafans däremot har enats om är att FA borde skämmas över prissättningen på biljetter till finalen. 145 pund kostar bra biljetter även om de billigaste uppe i nästblodssektionerna på kortsidorna "bara" är 45 pund! Det priset är 15 pund dyrare än semifinalens, de dyraste biljetterna är 80 pund dyrare!Samtdigit reserveras fler och fler av de bra biljetterna för företag och s k sponsorer. Fotboll är numer en sport för mycket välbeställda.

MÅNDAG:
Final Uefa Youth League
CHELSEA U19 vs BARCELONA U19         0 - 3
Svensk domare; Andreas Ekberg. Det har vi dåliga erfarenheter mot Barcelona, men det kanske blir annorlunda påungdomsnivå. Barca vann första officiella upplagan av UYL. Chelsea har vunnit två och inte fått delta i några år, förmodligen inte heller nästa år då vinnaren inte får delta om klubben inte är kvalificerad till CL - av någon mystisk anledning.
    Chelsea mönstrar ungefär samma XI som startade mot Porto förutom att Maddox ersätter Gallagher och Guehi den uppenbarligen skadade Chalobah, trots Charlie Browns succéinhopp.
    En jämn inledning där Chelsea kanske startade lite bättre och Barcelona tog över spelet medan Chelsea var lite avvaktande för att sedan gå fram igen. Chelsea visade stor respekt för Barca som spelade med mycket bollinnehav men också gärna snabba omställningar. Högt tempo. Inga direkta målchanser första kvarten även om Chelsea hade ett riktigt bra inlägg som Hudson-Odoi inte nådde. Hörna på det dock. 13
    Båda lagen fortfarande ganska försiktiga och lite mer rädda att tappa boll och släppa till än våga framåt. Chelsea har dock tryckt på lite bättre igen. 23
    I 33 minuten hängde Chelseas högersida inte med Ruiz och inlägget gick in till en helt fri Marquez som från två meter kunde knoppa in ledningen. Inget vidare försvarsspel.
    Reece James varnas för en lätt hand i ansiktet på Miranda som låg och vred sig i minuter trots den minimala kontakten. Trist att se och hårt dömt kort, men filma löna sig ibland. 40 Minuter senare lyckas han filma till sig en frispark till. Hoppas den svenske domaren höjer sin nivå lite.
    Chelsea höjde tempot och var lite mer offensiva efter målet men skapade bara halvchanser. CSFC tycker nog fortfarande att jämfört med U18 (som på så många punkter är samma lag) spelar det här laget sämre än vi sett U18 göra. Det sagt så har Barcelona mer fart och mer självförtroende i sitt spel, vilket efter ledningsmålet är naturligt. Ledningen i paus är rättvis, Chelsea måste höja sig i andra om det ska klara det här och ta tillbaka sin titel. De har slarvat på tok för mycket i första.
    ANDRA
Det slarvas tyvärr inte mindre i andra utanfullständigt uruselt försvarsspel gav ytterligare ett mål tidigt till Barcelona i andra. Guehi klarade inte av att stå på fötterna eller på ett vettigt sätt ta emot ett enkelt pass och Marquez kan göra sitt andra mål. Jag känner inte igen det här lagets spel. 52 Det här målet var en gåva och något av det sämsta försvarsspel jag tyvärr sett av en enskild spelare.
    Bästa försöket av Chelsea när McCormick försöker sig på en bicycleta men bollen halvmetern utanför stolpen. 56. Synd.
    Syndabocken Guehi får gå av och McEachran in. Lär innebära omstuvningar i lagett också då den ene var central mittback och inhopparen mer en offensiv mittfältare. 58
    Frispark i bra position och gult kort till Orellana. 59 Hudson-Odoi sätter den i stolpen. Vilken osis. Ett mål där hade kunnat sätta fart på matchen.
    McCormick som nyss knockades av Orellana i en annan duell (hopnick) missar grovt i hyfsat läge. 64
    Brown in för Redan. 68 Maddox ut för Lamptey. 73. Barcelona har återtagit mycket av initiativet igen. Chelsea hade verkligen behövt mål tidigare.
    Jättechans för Barcelona men Ruiz slår hål i luften. 74
    Lamptey görs ned av Mirande men inget kort.... konstigt nog. 75
    St Clair skjuter, halvmetern utanför. 77 Det vill sig inte, en comeback ser mer och mer osannolik ut. Barcelona har trots allt rätt bra kontroll nu. Det är flera Chelseaspelare som inte står att känna igen, allra mest kanske den tidigare under säsongen så dominante Hudson-Odoi.
    Så höll Chelsea på att skänka bort ett mål till med en idiotisk bakåtpass. Som tur var redde de ut det. 80
    Varenda 50/50 situation och knappt det, går till Barcelona. Det är något särskilt med domare när den klubben spelar.
    Charlie Brown nickar i ribban, och så går den över. Chelsea har också haft ordentligt med otur idag. 83
    Barcelona försöker bara spela av matchen och har också blivit varnade för maskning. 85 Chelsea hade behövt ett reduceringsmål (eller aldrig gett bort det andra) då hade de kanske klarat detta. Nu blev det för stor uppförsbacke mot ett bollskickligt lag och inte särdeles trevlig uppförande lag.
    Fyra minuter tillägg. Med tanke på maskandet kunde det varit mer.
    Så får de ännu en jättechans och avgör helt klart matchen med tredje målet. Ruiz gör det. 90+2 För stora siffror.
  Chelsea skapade chanser men hade ordentlig otur med flera. Stolpe och ribba och vid något tillfälle typ skorna på fel fot.
    Barcelona förtjänade att vinna men de gjorde det mot ett Chelsea som gav dem varje möjlighet att vinna. Vi är klart besvikna på lagets spel i Nyon och vet inte om det är Joe Edwards eller spelarna som underpresterat. De stod inte att känna igen, massor med felpass och slarv samt missade chanser. De saknade också Chalobah i backlinjen, Guehi hade en sådan där match som han kommer att ha mardrömmar om.
    Det sagt, det är dock alltid trist att se filmningar och oj vad Barcelonas spelare överdrev och filmade och den svenske domaren köpte det mesta av det. De tillämpade också en hel del andra spelförstörande trick. På något sätt är det ännu tristare att se filmningar hos unga spelare!

Fran Kirby har utsetts till spelarfackets, PFA, Årets Spelare. (Mo Salah vann den manliga motsvarigheten även om de Bruyne tidigare var favoriten till den. Kanté vann förra året). Priset röstas ju fram bland spelarna.
    Tvåa i omröstningen kom Ji So-Yun och trea Maren Mjelde. Storslam för Chelsea alltså.
    Priset delades ut av Chelseas Marcos Alonso!

Dagens höjdpunkt är förstås U19-lagets finalspel i Uefa Youth League mot Barcelona. Matchen startar kl 17.00.
    Chelsea spelade enligt oss något under sin förmåga mot Porto i semin men visade karaktär, vilja och motivation att kvittera och sedan vinna straffläggningen. Egenskaper som bör komma väl till pass mot ett Barcelona som imponerat i turneringen hittills.
    Vi väntar oss kanske några justeringar i laget av Joe Edwards. Nog borde Charlie Brown få starta efter sitt härliga inhopp i semin.

Girouds mål igår måste bli kandidat till månadens mål. Twinkle toes kallas det på engelska och att en så storvuxen spelare kan göra det på den lilla ytan och med den balansen. Underbart.
    Ännu en final och den som allra mest visade att han ville dit var ju Eden Hazard som var strålande.
    Conte försöker redan skriva över favoritskapet på United genom att hävda att förra året kom vi in som favoriter att vinna men det gör vi inte i år.

Damerna hade lite otur. De är ordentligt skadedrabbade och fick inte ens ihop en full bänk mot Wolfsburg. De drog dock på sig för många fasta situationer och de var tyskorna överlägsna på. De förlorade också mitten vilket också spelade roll. Tyvärr är nog 3-1 för mycket att hämta upp. De måste ju vinna med tre mål borta mot tyska mästarna.

 

 

Rykten, notiser m m, v-17


SÖNDAG:
Sunderland som tog hissen rakt ned genom Championship till League One har idag både sparkat sin manager, fd Wales förbundskapten Chris Coleman och sålt klubben till nya ägare.

Carlo Ancelotti ska ha tackat nej till att bli förbundskapten för Italien. Han är därmed nu förstanamn för Arsenal enligt sportjournalistiklogik. Den tidigare "favoriten" Luis Enrique anses nu vara för besvärlig och krävande och Arsenal ska tappat intresset. Det faktum att han begär en lön som är nästan dubbelt mot vad Wenger fick kanske också spelar roll. Hoppas att det inte blir snack om Enrique till Chelsea istället, för vi blir mer och mer skeptiska till hans "kandidatur" ju mer vi lär. Alla Barcelonamanagers är inte av Guardiolakvalitet.

Chelsea ska vara närmast att värva Napolis försvarare Elseid Hysaj, 24 år, för 44m pund. Han spelar åtminstone på rätt sida, till höger där Chelsea behöver förstärka då många inte är nöjda med Zapapcosta och Moses inte har varit i närheten av förra årets form.

Mer prat om Robert Lewandowski nu när det sägs att Real Madrid tappat intresset för honom.

Så dagens tokigaste spanska rykte, vi måste ju ha ett sådant dagligen. El Conficencial påstår att Pochettino tröttnat på att vänta på bud från Real Madrid och överväger Chelsea istället. Hoppas det inte innebär klartecken för filmningar och sådant som Tottenham håller på med.

Monaco är intresserade av att värva David Luiz. Om det sker beror medierna mycket på om Conte är kvar eller inte i Chelsea. Vi har aldrig trott särdeles mycket på journalistmyten att Luiz och Conte är i krig med varandra, vi tror betydligt mer på att han verkligen har varit och är skadad - men de verkar ju inte heller vara bästa kompisar som Bakayoko och Conte om vi säger så...

The Sun hävdar att Chelsea tänker bjuda 45m för Tottenhams Toby Alderweireld. Ett stort överpris om ni frågar oss, för en spelare med skadehistorik som sedan inte fått spela och sitter på kort utgående kontrakt. Men då United lär vara med i leken är det väl anledningen till det höga priset.

LÖRDAG:
Utlånade Ruben Loftus-Cheek som är tillbaka från sin tuffa skada gjorde ett av målen i 5-0 segern för Crystal Palace mot tiomanna Leicester idag.

Ännu ett försvarsrykte även om det är flera klubbar, mest tydligen Arsenal som vill ha honom. Det handlar om Dortmunds mittback Sokratis Papastathopoulos. En värvning som kommer att sätta stavningen på sajterna på hårda prov.

Vi har hört det förr, Kwadwo Asamoah till Chelsea. Försvararen som kan spela i olika positioner har ett utgående kontrakt och Chelsea lär tagit upp intresset för honom igen om vi ska tro Tuttosport. Han är dock 29 år och vi har gott om försvarare så det känns ju inte direkt angeläget.

FREDAG:
Daily Mail har skrivit om spelare att kolla i kvällens final i FA Youth Cup mellan Chelsea och Arsenal. De har tillsammans 15 segrar (Chelsea åtta). DM tar fram tre spelare i varje lag att hålla ögonen på. Läs mer här om Callum Hudson-Odoi, Reece James, Conny Gallagher och Arsenals spelare>>

Shahid Khan har sagt att han kommer att låta Chelsea spela på Wembley om han lyckas föra köpet av nationalarenan i hamn.
    Igår sa Daily Mail att köpet skulle kosta 500m, alla andra tidnngar har mer trovärdiga siffror. Så idag har DM höjt priset till 1 miljard pund. Den tidningen skäms inte ens för alla felaktigheter de sprider och de ber aldrig om ursäkt för dem heller. Men då de har största sportredaktionen måste man ju ändå bevaka dem.

Daily Mail som vi inte litar på alls hävdar att Roman A har gett styrelsen order om att värva utan att veta vem som blir manager. Som om bra spelare då vore intresserade av att komma till Chelsea. Visst kan vi bygga på med truppspelare som vi hävdar i artikeln Conte eller..., men några toppnamn vilket vi behöver lär inte nappa på att gå till en klubb där ingen riktigt vet vem som är manager. Så som vanligt tror vi väldigt lite på Daily Mail. Att förberedande arbete sker, så är det säkert, och annars vore det tjänstefel men rätt spelare lär inte gå till Chelsea innan det är klart vem managern är. Det kan väl ändå bara Daily Mails Manu-supportrar tro.
    Noterbart är också att årets transferfönster blir annorlunda och inte bara pga VM, utan framförallt för att det engelska fönstret stänger innan nästa säsong börjar vilket ställer nya krav på klubbarna.

Ett nytt men ändå gammalt rykte är John Stones. Det var mycket snack om honom innan City tog honom. Nu tror medierna att City kommer att dumpa honom och att Chelsea då vill värva. Vi är osäkra då Stones utveckling knappast varit den som förutspåddes.

José Mourinho går nu ut och menar att han var inte skyldig till att Chelsea sålde Mo Salah utan det var klubbens besked. Kanske var det så, kanske kunde han gjort mer för att Salah skulle ackliimatisera sig i London. Vi tar det dock inte för osannolikt att beslutet kan tagits av Emenalo eller någon i klubblednngen. I vilket fall som är det ett av de dummaste beslut klubben gjort. Och det visar att Emenalos filosofi med att köpa på sig unga spelare som inte var färdiga för att få chansen och sedan avfärda dem som försäljningsvaror inte var särskilt lyckat. Kanske det också är en förklaring till varför Emenalo lämnade så plötsligt i höstas.
    Läs Mourinhos försvar här>>

Det är reprisssäong på alla rykten just nu. Dagens repris är Radja Nainggolan. Hur många gånger har vi inte hört det hittills. Vi tror inte det händer ändå.

Ett annat rykte som återkommer är Portos vänsterback Alex Telles. Det är ju knappast på vänstersidan vi längre behöver förstärkningar. Vi har Alonso som växt ytterligare i år, vi har Emerson Palmieri som verkar mycket lovande och vi har Kenedy där. Problemet i år har snarare varit andra kanten..
    Notera dock att rykten kommer i allra högsta grad från Telles agent, vilket gör det ännu mindre trovärdigt. Samtidigt som det nu sägs att Chelsea redan i januari bjöd 20m pund och fick nobben.

TORSDAG:
FA förhandlar med Fulhams ägare Shahid Khan om att sälja Wembley. Det trodde man aldrig man skulle få uppleva men money talks. I det här fallet 800m pund. (Några källor hävdar 500m pund vilket låter löjligt lågt då en ny mindre stadia kostar runt 1 miljard pund att bygga. DM 500m, Guardian 900m, Sky + BBC 800m). Khan planerar tydligen att placera ett NFL-lag (han äger redan Jacksonville Jaguars som överraskade i förra årets NFL) i London. Eller om vi förstår det hela rätt, osäkert, att han vill att Jacksonville ska spela fler matcher i London.
    Däremot verkar han inte ha några planer att flytta Fulham från Craven Cottage någon kilometer från Stamford Bridge. Förre Chelseaspelaren Jokanovic med bla två lån från Chelsea är ju nära att föra Fulham tillbaka till Premier League.
    En annan fråga däremot är hur det påverkar Chelsea som förväntas spela på Wembley med fotbollskatedralen byggs på Fulham Road. Ska ett NFL-lag spela där under hösten lär de planerna sjunka som en ubåt. Twickenham har redan försvunnit som alternativ då rugbyn inte vill upplåta arenan. Återstår bara att dela arena några år med West Ham på London Stadium! Hmmmm!

Enligt Skys Guillem Balague, mer trovärdig än Don Balon om vi säger så, har Real Madrid som visade hur erfarenhet ofta vinner igår, tappat intresse för Eden Hazard och är nu mer intresserade av att värva Mo Salah. Låter bra för oss.

Det har varit tyst ett tag så nu tar spanska rykten fart igen och pushar för att Chelsea ska värva Luis Enrique. CSFC är fortfarande inte särdeles entusiastiska. Vi kanske får en något mer offensiv manager men som person förmodligen än mer krävande om vi får använda det ordet, än Conte.
    Det har också börjat visa sig att CSFC som aldrig varit entusiastiska inför honom inte är ensamma. En växande rörelse bland fans har etablerat sig mot en sådan managerutnämning. Enligt Football Fan Cast>>

ONSDAG:
Inte en dag utan ett Don Balonrykte om en Realspelare till Chelsea. Dagens är Casemiro som Chelsea ska kappas med PSG om. Hans utköpsklausul är 176m pund!

Nya rykten om att Barcelona jagar vår enda spelare i Årets Lag, Marcos Alonso.

TISDAG:
David Luiz har inte haft mycket att fira den här säsongen med sin envetna och efterhängsna knäskada och allt tidningstjafs om bråk med Conte (vilket vi ställer oss väldigt skeptiska till trovärdigheten i). Men sin födelsedag firade han i stil. Se här och förfasas över en del utstyrslar>>

Carlo Ancelotti har blivit erbjuden jobbet som italiensk förbundskapten och skriken från sportredaktionerna når yttre rymden då det förstör deras ryktesspridande helt. Han skulle ju ta över Arsenal och Conte skulle gå tillbaka till jobbet som förbundskapten enligt dem. Inte för att Conte en enda sekund sagt att han vill ta det jobbet igen, snarare tvärtom - men som vi vet betyder fakta inget för vissa.

Skvallersajten Diario Gol hävdar att Real Madrid kommer att få köpa Eden Hazard för reapriset 88m pund i sommar. Vilket skitsnack.

Ett rykte som aldrig går iväg är Kalidou Koulibaly. Det minskade inte då försvararen nickade in det mäktiga segermålet mot Juventus i helgen. 75m € sägs det att Chelsea kommer erbjuda Napoli för honom.

Chelsea lär vara intresserade av PSGs portugiske ytter Gonçalo Guedes. Just nu utlånad till Valencia. Vi lär väl få se men det är en bra spelare som PSG uppenbarligen vill, eller måste (de dansar ju på linjen till alla finansiella regler) sälja.

MÅNDAG:
Eden Hazard tar på sig ansvar för Chelseas mindre bra säsong. Läs mer här>>

Helgens lånerapport om våra spelare i förskingringen. Läs här>>


Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC