csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
5 Chelsea FC   30 sp 17 v 5 o 8 f 52 -27 mål 56 p
- always proud to be Blue -
12 - 18 mars 2018
    NÄSTA MATCH:

         TOTTENHAM - 1 april kl 17

  TV

Nyheter v-11


SÖNDAG:
BRA DAG:
Första bucklan för i år för ungdomarna och en semifinalplats för både herrar och damer.

DET BLEV SOUTHAMPTON. Tack för det Cech och Zola. I andra semin möts Tottenham och Manchester United även om United har hemmaplansnamn på Tottenhams hemmaarena i år, Wembley.
    Semifinalerna spelas 21 och 22 april. Matchen mot Huddersfield kommer alltså att flyttas.

Petr Cech och Gianfranco Zola sköter dragningen av semifinalerna. Vi håller tummarna för Southampton. Alla semifinaler spelas på Tottenhams hemmaarena.

Spelet i andra halvlek gjorde oss förtvivlade men som tur var redde de ut det. Men vi har sett det för många gånger nu och tror det är någon form av taktik som Chelsea helt enkelt inte klarar av. Att försöka spela av matcher med ledning. Sluta med det, gå för fler mål istället.

Första bucklan, första titeln till Chelsea U18 i nyinstiftade Premier League Cup för U18. De slog Tottenham i finalen med 2-0. Båda målen av Charlie Brown. Det var ett ungt U18, reservbetonat skulle vi kunna säga.
    Laget och målgörare:
Karlo Ziger; Tariq Lamptey, Marcel Lavinier, Marc Guehi, Clinton Mola; Conor Gallagher (k), Billy Gilmour; Tariq Uwakwe, George McEachran, Juan Castillo (Tino Anjorin 83); Charlie Brown (Martell Taylor-Crossdale 71)
avb aj använda: Jack Wakely, Nicolas Tie, Daishawn Redan
Målgörare: Brown 18, 45+1

Chelsea Ladies klarade sin kvartsfinal mot Liverpool alldeles utmärkt och är klara för semi. De vann idag med 3-0 hemma mot Liverpool. Första målet av svenska Jonna Andersson. I startelvan också Magda Eriksson. I Cuperna står Telford för CHelsea. Målgörare: Andersson 21, Chapman 45, Mjelde (str) 58
    I veckan väntar Champions League mot Montpellier.

Thibaut Courtois har dragit på sig en muskelskada vilket anges som anledning till att han inte är med i matchtruppen idag.

Southampton tog den tredje semifinalplatsen efter vinst mot Wigan. Detta efter att faktiskt blivit utspelade av div III-laget i första halvlek. Sedan fick Mark Hughes ordning på sydkustarna. Slutresultat 0-2 till Southampton.

Förmodligen står Willy Caballero idag. Det har ju blivit kutym att andremålvakten står i cuperna. Conte är en av få managers som brutit den vanan som i slutskedet av förra årets FA Cup, men efter Courtois's minst sagt bristfälliga målvaktsspel i Barcelona lär nog Caballero få chansen idag.
    Visserligen har Courtois hållit nollan sexton gånger i år men han har ändå inte imponerat. Han vann Golden Glove förra året på 17 nollor, men han har helt enkelt inte nått de höjder vi förväntade oss när han tog över från Cech, även om den generationsväxlingen skedde när den skulle. Tyvärr har vi inget bakom och även om Caballero har gjort det bra som andremålvakt är han knappast en målvakt att bygga framtiden på. För det måste vi bedöma då Courtois fortsätter strula om sitt kontrakt och en förlängning trots att han lär blivit erbjuden en lön som matchar de Gea även om han spel inte längre matchar Unitedmålvaktens.

LÖRDAG:
Tottenham och United är vidare till semifinal på Tottenhams tillfällifa hemmaarena. Har vi tur lottas de mot varandra. Imorgon möts Leicester och Chelsea samt Wigan och Southampton.

Ett ungt U23-lag förlorade idag borta till Arsenal trots att de tog ledningen med ett mål. Kyle Scott gjorde det tidigt. Slutresultat: 1-3

Ethan Ampadu som fick kliva av mot Real Madrid lär inte vara spelklar mot Leicester imorgon.

VAR kommer att användas under VM i Ryssland i somras. Synd att det inte var det i onsdags för då hade kanske Skomina insett att han gjort en Ørvrebøe och dömt bort en given straff från Chelsea. Vi vet inte hur Chelsea någonsin kommer att få en straff mot Barcelona för det är uppenbarligen svårare än att bli av med en rysk diktator eller något sådant.

FREDAG:
Willy Caballero har kallats till Argentinas landslag för första gången sedan 2015.

Äntligen har Spanien fattat och Marcos Alonso har fått sin första landslagskallelse, att följa i sin pappa och farfars fotspår. Det var på tiden och Alonso har förtjänat det. Morata däremot har nobbats med tanke på hans form och självförtroende. Hoppas han hittar det snart igen för någon måste börja göra mål i Chelsea med tanke på alla skapade chanser. Azpi är också med i truppen men även Fabregas har lämnats utanför. Spanien saknar ju inte direkt duktiga mittfältare.

TORSDAG:
Sport är inte alltid rättvis. Det är inte alltid det bättre laget vinner.
    Historien kommer att visa att Barcelona slog Chelsea med solklara 3-0, nästan utklassningssiffror. Den kommer inte att visa att Chelsea var det bättre laget med det bästa spelet, mest idéer och bäst fotboll...
    Statistik är som det är också och kanske kan Opta eller någon snart kunna redovisa att årets Chelsea är det lag i historien som har sämst omsättningsprocent av alla när det gäller att omsätta chanser i mål. För det är sanningen om Chelsea 2017-18. V kan inte göra mål på våra chanser.

ONSDAG:
Ja vi förlorade, ja vi hade otur för turen spelade absolut roll för Barcelona. Men vi är ändå stolta över Chelsea som stod upp och försökte men något flyt har vi sannerligen inte den här säsongen. Vi är dock som sagt stolta över att de försökte.
    Skillnaden var förstås Messi som var bättre än någonsin mot oss. Världens bäste spelare, förmodligen genom tiderna.
    Ändå Chelsea gjorde en bra match men man måste ju ha lite flyt också och inte sätta bollarna i stolparna fyra gånger mot Barca i två matcher. Plus en domare som ballar ur helt.
    Ikväll är vi stolta över Chelsea och förbannar vår otur. Fotboll är inte alltid rättvist.
    Och Courtois kan vi diskutera en annan dag men det var nog hans sämsta insats någonsin i Chelseatröjan!
    Vi tycker synd om Chelsea idag för de förtjänade mer. Fyra ramträffar. Tänk om vi hade omsatt våra chanser i år....
    Vi kommer tillbaka. Laget är ännu oerfaret faktiskt.

Damir Skomina från Slovenien dömer ikväll. En erfaren domare men vi hade hellre sett Felix Brych.

I andra semin i Uefa Youth League möts Man City (som slog Liverpool på straffar idag) och Barcelona.

REAL MADRID v CHELSEA U19       2 - 4
    Uefa Youth League kvartsfinal. Resultat>>
Chelsea fick en ren mardrömsstart i mötet då Oscar klämde in en ruskigt bra frispark via ribban över muren redan i 6e minuten.
  Så kvitterade en omarkerad Luke McCormick i 15e minuten.
    Chelsea tog ledningen i 20e minuten på ett härligt inlägg men ett mycket kontroversiellt mål då Real Madrid ansåg att det var hands. Reprisen visade att Daishawn Redan stötte in bollen med armen men domarna godkände målet. Vilket de förstås inte skulle gjort. Vi får hoppas Chelsea gör fler mål så matchen inte avgörs på ett felaktigt domslut.
    I 23e fick Reece James ett härligt inlägg från Castillo men nicken gick rakt till målvakten.
    Domarna kompenserade, kanske, i 38 min då en Chelseaspelare drogs ned i straffområdet på en frispark men det kom ingen signal.
    Chelsea har varit det bättre laget men Real Madrid har hotat flera gånger med vassa attacker. I slutminuten av halvleken hade McCormick ett svagt avslut som målvakten lätt tog hand om.
    Så gjorde Chelsea ett riktigt mål på övertid av Redan. Ett fint inlägg och han smög in mellan backarna och vinklade in bollen otagbart för målvakten.
ANDRA HALVLEK
En dålig utspark av Cummings gjorde att Chalobah var tvungen att dra på sig ett kort ca 25-30m ut. 46
    Första kvarten av andra var en avslagen historia med mycket långbollar, inte minst från Reals sida och en hel del filmningar. De lär sig tidigt ungdomarna.
    Och just när det var skrivet får de till ett skott som sjunker och träffar ribban och när försvararna står och sover på returen kommer Alvarez först och sätter bollen via stolpen. Det försvarsspelet får verkligen inte godkänt varken i första eller andra skedet. Chelsea somnade helt enkelt in med sin ledning.
    Så klev domaren in i handlingen och gav Jacob Madddox direkt rött kort för att han sträckte sig fram mot bollen och råkade trampa på en motståndare som kom först. LÖJLIGT. 68 En av de billigaste utvisningar man sett.
    Planen är dygnsur och spelarna har problem att stå upp. Flera attacker, särskilt från Chelsea har stoppats upp på grund av spelarna har halkat i blötan och regnet som är nästan horisontellt. I 76 min tacklades Ampadu så illa att han skadade både handen när han föll och fotleden när spelaren föll på honom. Det ser inte bra ut. McEachran ersätter.
    I 82 minuten gör Cumming en närmast avgörande reflexräddning på en nick. Chelsea är pressade i matchslutet. Sedan skott i ribbans överkant. Det var bara försvarsspel på slutet, inte oväntat efter utvisningen och att det bara skiljde ett mål.
    Ismael blev helt fri på en hörna men missade nicken totalt och lätt för Cumming. 90
    Så lyckades Viasat bryta matchen helt för reklam när det blev fem minuter tillägg!!!
    Chelsea lyckades i övertidens sista minut avgöra matchen genom mål av Harvey St Clai. 90+5. Tyvärr vägrade Viasat visa det då de tyckte det var viktigare att bryta för att visa dansk reklam.
    Chelsea lyckades till slut vinna matchen med tio man (stundtals nio man då flera spelare fick gå av för behandling av skador), en match präglad av uselt väder och flera ordentliga domartavlor. I semifinalen i slutspelet i Nyon möter Chelsea nu Porto.

Barcelona har enligt statistiken 68% chans att gå vidare. Barcelona-Chelsea spelas för 14e gången tävlingen, det är tredje mesta mötet mellan två lag. Bara Real-Bayern och Barca-Milan har mötts fler gånger.
    Engelska lag har dåligt facit på Nou Camp. Bara två vinster, men elva oavgjorda och 14 förluster.
    Chelsea är dock obesegrade på Nou Camp under deras åtta senaste matcher, två vinster och sex oavgjorda. De fyra senaste har slutat oavgjort. Oroande är dock att Chelsea har dragit på sig en tredjedel av alla sina röda kort i CL mot just Barcelona. Fyra stycken.
    Så gott som alla förståsigpåare tippar dock att Barcelona lätt går vidare. Vilket kanske går att förstå med tanke på vissa insatser på sistone, men detta är en helt ny match.

Ross Barkley och David Luiz är Chelseas enda skador inför kvällens match. Barcelona saknar Semedo och Dennis Suarez. Frågetecken kring Andres Iniesta som testas sent inför match.

Drömmen för ikväll är att Chelsea spelar med en anfallare och gör mål första tio så Barcelona måste jaga matchen. Oh yes!

Idag gratulerar vi oss själva, och vi hoppas sedan i tur och ordning få gratulera Chelsea U19 till en semifinalplats i Uefa Youth League mot Porto och under kvällen Chelsea till en kvartsfinalplats i Champions League. Det vore en trevlig dag.

Det är idag 48 år sedan Chelsea Swedish Fan Club bildades. Efter upplevelsen att på svart-vit tv i dåvarande Tipsextra och lerplan (för övrigt våra mindre trevliga grannars nu försvunna arena White Hart Lane då semifinalerna spelades på neutral plan och bara finalen på Wembley) såg Chelsea slå Watford i semifinalen i 1969-70 års FA Cup med 5-1. En upplevelse som blev till ett livslångt engagemang på flera nivåer, inkl en lång tid som officiell fanklubb men idag lyckligt inofficiell.
    Så vi säger helt fräckt, grattis till oss själva - Chelsea Swedish Fan Club.
    Målgörare i den matchen var för övrigt; David Webb, Peter Osgood, Ian Hutchinson, Peter Houseman 2. (För Watford; Garbett). Chelsea gick sedan vidare och vann FA Cupen för första gången efter två matcher mot Leeds. (2-2 samt 2-1 i omspelet på Old Trafford).
    Chelsea har sedan dess vunnit FA Cupen ytterligare sju gånger och vi hoppas på en nionde cupvinst i år. Men först måste Chelsea vinna mot Leicester på söndag.

TISDAG:
Ursäkta jag njuter. Tottenham och Man United är borta ur Champions Leauge. Båda lagen ansågs av de som säger sig veta vara mycket bättre än Chelsea. Men de är helt borta. Underbart. Men alla experter säger ju att de är så mycket bättre än vad vi är!

Vinner U19 mot Real Madrid i morgon väntar Porto i semifinalen. De slog idag ut Tottenham borta med 2-0.

Chelsea är seriöst nedklassade och ges i princip inte en enda chans mot Barcelona, det talas mer om utklassningsseger för Barca än att Chelsea ska ha en chans.
    Det är klart, efter sett hur Chelsea uppträdde i andra halvlek mot Barcelona efter att tagit ledningen. Hur Chelsea uppträdde mot United efter tagit ledningen. Hur Chelsea uppträdde hela tiden men framförallt i andra halvlek mot City. Hur Chelsea närmast utklassade Palace och ändå höll på att förlora poäng för att de stängde av i andra halvleken. Jo, vi är lite oroade.
    Antalet chanser Chelsea har skapat 2018 är djupt imponerande, antalet omsatta chanser i mål 2018 är så långt från motsatsen vi kan komma. Som t ex i lördags. 27 chanser, ett mål via touch och ett självmål! Hmmm.
    Ändå, det som oroar oss allra mest är att vi frutkar och många av mediernas experter är övertygade om att Antonio Conte tänker spela Eden Hazard som falsk nia mot Barcelona, igen. Trots alla dessa bevis för att det fungerar inte, det är en grov otjänst mot Eden Hazards fotbollstalang och det är en negativ, förlorarinställning som ingen som gillar Chelsea ens kan acceptera.
    Det är möjligt att Barcelona kanske spelar ut Chelsea, det är möjligt att det blir en storförlust. Det är också möjligt att Chelsea gör mål, det är möjligt att Chelsea klarar av att spela bra en hel match och vinner eller gör tillräckligt många mål för att gå vidare på oavgjort. Allt är möjligt och vi vill tro de sistnämnda scenarierna.
    Spelar Conte falsk nia, tror vi inte på någon alls av de positiva utgångarna. Och ärligt talat, vi förlorar hellre med ett Chelsea som försöker vinna än ett Chelsea som försöker inte förlora. CSFC lovade häromveckan att dra in stödet för Conte om han väljer att spela med falsk nia, och det gör vi oavsett resultatet för om Conte inte klarar av att se vad det gör med spelarna, med klubben, med fansen och framförallt med möjligheterna att göra något positivt - då ska han inte vara Chelseas manager längre. Då kan han följa Pellegrino.
    Att förlora är en sak men att vägra försöka vinna som mot City, det är en helt annan sak. Med falsk nia ser vi samma scenario framför oss. En match vi skäms för - igen.
    Så vi väljer att tro att Conte kommer att spela med Morata, som vi tror han väljer då denne är smidigare, snabbare och har bra facit på Nou Camp. Giroud var bra i mottagningsspelet i helgen, men han missade så mycket att vi nu vet att han är en Chelseaspelare. Det viktiga är dock att någon av dem spelar. (Personligen är vi också lite rädda att Bakayoko kommer att starta - annars är nog startelvan till 9/11-delar rätt given). Willian och Hazard är i form, Kanté är alltid i form och även om Christensen varit skakig senaste matcherna är Azpilicueta det inte och Rüdiger var tillsammans med Azpi bäst i Chelsea mot City.
    Bara Conte får till taktiken den här gången! Då kan vi förhoppningsvis få alla dessa experter att skämmas för att de ännu en gång dömt ut Chelsea. Så kanske Messi kan åka på influensan också om vi får drömma lite. Lite tur behövs nog nämligen...

MÅNDAG:
Antonio Conte ger en tänkvärd insikt inför hur han förbereder Chelsea för returen mot Los Arrogantos. Noterbart, vilket vi kanske glömmer, är att han påpekar att laget egentligen är rätt oerfaret på CL-nivå när vi tittar på enskilda spelare i det. Läs mer här>>

Datumet för första matchen i FA Youth Cupsemi blir 4 april. Datum för returen på Stamford har inte bestämts än. Motståndare är Birmingham City U18.

En väldigt viktig vecka för Chelsea.
    Det finns två möjliga titlar att kämpa om, ja vi har räknat bort Premier League. Det är Champions League och FA Cupen. Chelsea har avgörande matcher i båda den här veckan.
    Först den otroligt tuffa bortareturen mot Barcelona på Nou Camp. Chelsea hade ett bra läge men en usel ogenomtänkt passning senare har Barcelona det bästa utgångsläget. Chelsea hade som vanligt gjort en sämre andra halvlek och tappat greppet om en match vi kanske borde ha avgjort efter en utmärkt första halvlek. Nu har Barcelona bortamålsfördel.
    Det hela är dock absolut inte avgjort. Chelsea har gjort det förr, slagit ut Barcelona på deras hemmaplan. Chelsea måste då dock omsätta sina chanser för Chelsea måste göra mål mot Barcelona och helst förstås mer än ett mål även om ett mål räcker om Chelsea kan hålla tätt hela matchen.
    På söndag är det sedan bortamatch mot Leicester i FA Cupens kvartsfinal. Också en tuff match. Leicester har mycket lite att spela för i år, utom FA Cupen och de kommer att satsa stort på den här matchen.

Fast ska vi tro TV-matchen och Viasat så ska Chelsea möta Burnley på lördag istället. VI tror nog inte det. Det är mer än osannolikt att Chelsea spelar både lördag och söndag, samt onsdag den här veckan. I vilket fall som har de lyckats göra tre tv-sändningar av det. Viasat visar CL-matchen och säger de ska visa Burnleymatchen, men det lär bli FA Cupen på Eurosport 1 på söndag istället.

 


 

Rykten, notiser m m, v-11


SÖNDAG:
Michy Batshuayis jättesuccé i Dortmund fortsätter. Han gjorde ett snabbt första mål för de gula mot Hannover idag. Det blev också det avgörande målet.

LÖRDAG:
En tidigare ungdomsspelare i Chelsea, nu i Molde är aktuell för svenska mästarna Malmö.  Isak Ssewankambo. Därmed har allsvenskan i alla fall två f d Chelsea ungdomsspelare. Amin Affane är nu i Göteborg.
    Det vore roligt att en dag någon gång få uppleva en svensk som tar sig hela vägen fram i Chelsea och representerar klubben inte bara på ungdomsnivå. Chelsea är en av få klubbar som aldrig haft en svensk spelare, om vi undantar flera duktiga kvinnliga representanter förstås. Vilket kan förklara att klubbar som haft framstående svenska spelare fortfarande är lite populärare i Sverige än Chelsea.

Han spelar inte längre för oss men vi saknar hans ledarskap ordentligt även vid sidan av plan och hoppas därför han återvänder som ledare nästa år. Här är Skys analys vad han betytt för Aston Villa den här säsongen, vi talar förstås om John Terry. Läs mer>>

Nya rykten om att Gareth Bale föredrar Chelsea till Manchester United som alltid varit klubben det talas mest om. Men då Don Balon är inblandade så lägger vi dem på hyllan. Däremot ser det kanske mer troligt ut att Bale faktiskt kommer att lämna Real till sommaren.

Ett annat spanskt rykte hävdar att Robert Lewandowskis agent förhandlar, eller pratar med Chelsea om en övergång. Bayern har alltid hållit stenhårt i polacken som dock närmar sig de 30. Han är 29. Ryktet kommer dock från Spanien och ska mer ha sitt ursprung i att Real sägs vara intresserad av Lewandowski istället för den åldrande Benzema. (Noterbart är då att denne är knappa året äldre....) Så vi lägger detta rykte på samma hylla för osannolika.
    Andra säger att det blir Real som värvar honom. Att de velat det länge har vi hört ett par år.

Skotske ungdomsspelare Ruben Sammut ska ha tränat med Portsmouth och det ser ut som han kommer att lämna som fri agent i sommar.

Och så har Conte återigen snackat om uteblivna transfers, eller så vill medierna få det till att han gör det. Börjar bli rätt tjatigt det där och alla dessa rykten om hans missnöje - kraftigt understrukna av vissa medier som t ex Daily Mail.

Chelsea ska nu ha nått överenskommelser med alla grannar kring de bråk, right of light som regeln heter, kring nya Stamford Bridge. Så bygget kan nu fortsätta planeras.

Liverpoolexperterna njuter och förutspår nu att Chelsea kommer att drabbas av stor CL-baksmälla och förlora till Leicester på söndag i FA-kvarten.
    Vi tror de lär bli riktigt besvikna för även om vi förlorade gjrode Chelsea bra ifrån sig och även om Leicester är en motståndare att respektera och ett lag som också vill avancera tror vi på Chelsea.
    Det vore inte så dumt heller om de börjar göra mål på chanserna på söndag.

FREDAG:
Daily Mail hävdar att Chelsea jagar Arsenals Aaron Ramsey, vars kontrakt går in på sista året. Känns inte direkt som rätt värvning även om han hade ett bra EM förra sommaren.

Det s k blame-game är i full gång efter uttåget ur Champions League. Lett på sociala medier av fans som kallar sig Chelseasupportrar men som mest verkar intresserade av att skylla på någon. Inte roligt att se efter en match som var bra av nio av Chelseas spelare men där ändå allt från domslut till annat gick emot laget.

Real Madrid rycker nu i snart alla Chelseaspelare om vi ska tro publikationer som Don Balon och andra. Vi är vana vid snacket om Courtois och Hazard. Kanté är också alltid aktuell för andra klubbar även om PSG kanske nämns oftare än Real för honom. Nya på skvallerlistan är Marcos Alonso till Real och att Alvaro Morata ska återvända - det sistnämda ska tydligen ske när Zidane ersätts av Allegri som haft Morata i Juventus. Undrar om Zidane vet om att han ska lämna?!

TORSDAG:
Förre Chelseaanfallaren Mark Hughes som fick lämna Stoke tidigare tar nu över Southampton, åtminstone fram till i sommar.

ONSDAG:
Bild påstår att Chelsea har satt en prislapp på Michy Batshuayi på 60m € eller 53m pund.

Chelsea möter ju Tottenham 1 april (nej inget skämt) och idag fick vi veta att de då kommer att sakna sin bäste spelare då Harry Kane beräknas vara borta i sex veckor.

TISDAG:
Chelsea är i Barcelona enligt vissa medier inte tydligen helt för en fotbollsmatch imorgon utan för att värva Samuel Umtiti... Tycker nog både medierna och klubben i så fall kanske borde ägna sig mer åt matchen.

Kurt Zouma hade en bra match mot City igår, eller ska vi säga han hade en bra match mot Gabriel Jesus och en mindre bra mot Kevin de Bruyne. Vilket självklart fick alla twitter/socialamedierexperter att omedelbart kräva honom tillbaka från lån och att han är bättre än Christiansen. Han had eju varit bra i en match. Andra tyckte förstås tvärtom om att han måste säljas i sommar. Tur att twittermänniskorna inte styr Chelsea. Det måste väl räcka med att den sortens människor styr ett stort och viktigt land.

Roligt nog kommer Viasat.se att visa U19-lagets match mot Real Madrid i Uefa Youth League imorgon eftermiddag kl 16. Chelsea möter alltså båda spanska giganterna samma dag!

Mauricio Pellegrino har sparkats från Southampton med åtta matcher kvar av säsongen.

Fler och fler rykten om att N'Golo Kanté är PSGs absoluta första önskemål att värva i sommar. Självklart får det inte ske, lika lite som Eden Hazard får lämna för Real Madrid.

MÅNDAG:
Lånerapporten bl a om Bats lyckade inhopp för Dortmund i Bundesliga. >>

Den spelare som varit längst i Chelsea, målvakten Matej Delac kommer att lämna klubben till i sommar. Det står redan klart. Hans kontrakt går ut då. Han har varit utlånad tio gånger men aldrig någonsin gjort en match för Chelsea. Detta då han aldrig kvalificerade för arbetstillstånd. Han är nu 25 år och kom till klubben 2009.


Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC