csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC   12 sp 8 v 1 o 3 f 23 -10 mål 25 p
Premier League Champions 2016-17
- always proud to be Blue -
13 - 19 nov 2017
  NÄSTA MATCH:

   Qarabag - CL - 22 nov kl 18

  TV

Nyheter v-46


SÖNDAG:
Alvaro Morata har gjort åtta mål och assisterat till fyra mål på elva ligamatcher. Därtill ett viktigt mål mot Atletico. Ingen Chelseaspelare har börjat sin karriär bättre. Vi kallade honom lite optimistiskt drömvärvning (mest för att det blev han och inte Lukaku) när han kom till Chelsea. Han har mer än levt upp till våra stora ord. Måtte det fortsätta så kanske han kan nå 25 mål i år, det enda som oroar är att han skadas igen - för det ska vi inte glömma, han har redan varit borta flera matcher för skador och det är klent på back-upsidan bakom honom. Särskilt nu när Batshuayi är skadad ett tag.
    Morata blev vår spelare i matchen igår (av det vi lyckades få se av matchen vilket ändå var majoriteten). Hazard var kanske bättre egentligen men en sådan framspelning som Morata gjorde till Hazard, de måste ju helt enkelt belönas. Nu när båda är friska, som Antonio Conte påpekade att de är för första gången under säsongen, ser vi ju hur fantastiskt bra Morata och Hazard fungerar tillsammans. Bäva månde motståndarna.
    De börjar också redan refereras till som MoZard, vi får se om det namnet fastnar. De skapar närmast musik tillsammans också.

Antonio Conte har åter tagit upp hur Premier League misshandlar, det är tyvärr rätt ord, sina lag när de sätter ihop spelscheman för de lag som spelar i de europeiska cuperna. Hur PL är den liga som tar minst hänsyn av alla till det faktum att några lag får tuffare spelscheman för de presterat bra förra säsongen. Han påpekade hur laget bara hade en dag att förbereda sig på före matchen mot City, mindre tid än vad City hade (och så fick vi Morata skadad tidigt, den matchen kunde slutat annorlunda om PL tog mer hänsyn). Nu åker Chelsea till Baku på onsdag, kommer hem tidigt på torsdag morgon och ska sedan till Liverpool för att spela mot ett annat förväntat topplag.
    Sådana konflikter kunde lätt lösas om Premier League brydde sig lite. Att lotta serien låter som slumpen bestämmer men så är det ju inte. Därmed borde PL också kunna ta hänsyn till att topplag inte får spela mot varandra på bortamatcher i europacuperna - för det är egentligen väldigt lätt att både flytta matcherna och ta hänsyn till det sportsliga också. Även klubbarna måste börja agera i frågan och det är de flesta förmodligen ense om, utom PLs ledning som bara ser till det ekonomiska.

LÖRDAG:
U23-laget vann borta mot Tottenham i en match med två övertidsmål, varav ett för Chelsea. Resultat 3-2 till Chelsea. Målgörare: Taylor-Crossdale 2, 53; Hudson-Odoi (str) 90+2

Chelseas U18-lag slog Brighton med 1-0. Målgörare unge skotten Gilmour tio minuter från slutet.

FREDAG:
Michy Batshauyi, Moses och Musonda är skadade och inte aktuella imorgon. Bats har en vristskada, Moses kämpar med sin muskelskada och Conte räknar med att han är aktuell nästa helg och Musonda har problem med ett knä.
    Skandalskribenterna var mest intresserade om Luiz ska spela, och han är med i truppen. Vilket laget är avslöjade Conte förstås inte. Cahill är också skadefri efter vilat landskamperna.

Fotbollskatedralen som ska byggas på Stamford Bridge är redan försenad minst två år, kanske fyra år.
    Den planerades till 500m pund vilket aldrig kändes realistiskt med tanke på att Tottenhams nya arena redan kostat dubbelt så mycket som tänkt (nu runt 800m) och den är på sitt sätt mindre ambitiös.
    Så inte oväntat kommer nu nya uppgifter om att nya Stamford Bridge kommer att kosta det dubbla, runt en miljard pund. Vilket också förklarar varför Roman för diskussioner med olika konsortier om finansieringen.
    Läs mer här >>

TORSDAG:
En artikel det gör ont att läsa, men Chelsealegendaren Alan Hudson är inte den ende före detta fotbollsspelare som fått problem efter karriären. Kanske dags för spelarnas fackförening att ta större ansvar och ta ut större försäkringar för sina spelare. Läs om en stor idols öde här >> Vi som såg Alan Hudson glömmer honom aldrig. Och vi är absolut inte stolta över hur Chelsea behandlade honom, även om det var under Ken Batesperioden och Bates gillade aldrig att ha med före detta spelare att göra. Hudson var inte den ende som Bates "försköt" från klubben under sina år som ägare.

West Bromwich har bara två segrar den här säsongen, i augusti, och har inte gått att känna igen. De har därmed nu lite grann hamnat i kategorin krislag i medierna.
    Efter förra landslagsuppehållet mötte Chelsea krislaget nummer ett, Crystal Palace, som inte ens hade en seger då. Hur det gick, hur pinsamt det blev det kommer vi ihåg. Vi kan bara hoppas spelarna och ledarna också kommer ihåg det, för vi vill verkligen inte se det upprepat mot ett WBA som kunnat träna ihop och förbereda sig på ett sätt som Chelsea aldrig kan under landslagsuppehållen. Faktum är att med tanke på ojämna Chelsea varit är vi lite oroade inför lördag, alla tror och förväntar sig vi ska vinna men så lätt lär det knappast bli.
    Det är dessutom något av att vara eller inte vara för Tony Pulis vars jobb kan hänga i vågskålen då klubbens kinesiske ägare kommer till England för att se matchen och ta några beslut.

Annars är på papper helgens stora match Nordlondon-derbyt mellan Arsenal och Tottenham. Oavgjort passar oss väldigt bra, även en seger för Arsenal skulle passa oss riktigt bra.

ONSDAG:
Chelsea är klara för kvartsfinalen i Champions League. Nu får vi bara hoppas på lite mer tur i lottningen än vi brukar ha. Vi vill undvika Lyon och Wolfsburg mest av allt och gärna Barcelona. I övrigt ska Chelsea kunna klara vilket lag som helst av de som är kvar i damernas Champions League.
Att lottas mot City känns dock lite B, så gärna något lag från annat land. (City spelar först i morgon men har en stor ledning så vi räknar med att de också går vidare).

CL
ROSENGÅRD v CHELSEA       0 - 1     (match 1: 0-3)
    Lindahl - Thorisdottir, Bright, Eriksson, Flaherty, Chapman, Dunn, Mjelde, Ji, Cuthbert, Bachmann
    Fd Chelseaspelaren Asante spelar för Rosengård i mittförsvaret. Kanske hennes sista då hon lär lämna efter säsongen. Rosengård som inför årets CL var rankat trea i Europa efter Lyon och Wolfsburg... Lite oväntat var att Emma Hayes vilade Frank Kirby och Karen Carney från start.
  Första chansen till Chelsea då Ji skjuter utanför. 2
   Första hörnan till Chelsea. 6 Det är tyvärr väldigt lite publik, men det kanske var väntat med resultatet i första matchen.
    Den väntade anstormningen av Rosengård i starten har inte skett utan Chelsea har dominerat inledningen.
    Bästa chansen i matchen var Rosengårds första anfall men Troelsgard lägger bollen just utanför. 12
    Ji var nära på en frispark från ca 22m, men Musovic räddade vid stolproten och sedan en bra räddning igen på hörnan. 18
    Chelsea har ganska totalt dominerat större delen av halvleken men också missat flerabra möjligheter. Mot slutet fattade Rosengård dock lite mod och hade några fina anfall.
    ANDRA. Rosengård försöker vara mer ofensiva i böjran av andra, men Chelsea kontrollerar skeendet rätt väl.
    Där avgjorde nog Chelsea matchen. En fin räd av Dunn på kanten och lägger upp den för Ji som skjuter och Musovic är på fel fot och måste släppa in bollen. Nu måste Rosengård göra fem mål och det gör de aldrig om vi ska döma av vad de visat hittills. 53.
    Musovic gör en bra räddning på nick av Mjelde. 59 Chelsea spelar ut Rosengård igen. Hon har även i dag nog varit Rosengårds bästa spelare. Seger återigen en stor besvikelse.
    Thorisdottir av för Blundell. 62 Karen Carney ersätter Erin Cuthbert. 69
    Ännu en räddning av Musovic. 75
    Bachmann frispark till Mjelde som på fem meters avstånd lyckas få bollen över. På nästa boll gör Musovic åter en bra räddning när Mjelde är närmast fri.
    Så kommer Frank Kirby in för lagkaptenen Katie Chapman, det var ett offensivt byte. Troelsgard av för kanadensiskan Hellstrom. 78
    Musovic lyckas tippa ett skott från Kirby över. 80
    Chelsea kunde och borde nog gjort fler mål. Rosengård bjöd något bättre motstånd men långt ifrån vad de borde vara kapabla till.
    Damernas resultat och spelschema>>

Vi hade hoppats på ett skadefritt Chelsea till lördag eller senast onsdag mot Qarabag men det verkar som landskamperna kostat oss, åter igen. Cahills skada, Batshuayis verkar också värre än väntat liksom Bakayokos. Det råder också osäkerhet kring David Luiz. Eden Hazard vilades (hoppas vi) igår.

Ikväll hoppas vi Chelsea går vidare i Champions League. De har ett utmärkt läge efter att slagit Rosengård med klara 3-0 på hemmaplan. Ett mål borta och det borde vara helt avgjort.

TISDAG:
Tre nordiska lag i VM, det har aldrig hänt förr. Roligt och det visar att pengar och stora ligor kanske inte är allt.

Ruben Loftus-Cheek som hyllats på en trevligt men fullständigt engelskt typiskt onyanserat sätt efter sin debut mot Tyskland, där han utsågs till bäste engelska spelare, startade även mot Brasilien. Ikväll tvingades han dock gå av med skada efter 36 minuter.
    Eden Hazard var överhuvudtaget inte med i Belgiens lag mot Japan vilket är oroande. Hans bror Thorgan fick starta. Kanske sparades han av Martinez, men vi vet inte varför han inte spelade.
    Willian däremot vilades från start av Brasilien vilket vi välkomnar. Liksom Morata för Spanien mot Ryssland. Toni Rüdiger som spelade mot England vilades idag.
    Andreas Christensen fick äntligen sin chans av Åge Hareide och startade för Danmark i playoffmatchen mot Irland. Han tvingade också fram självmålet som gav Danmark 1-1.
    Ethan Ampadu startade för Wales mot Panama.

Sverige slog ut Italien som var arroganta men inte kunde prestera i VM-kvalmatcherna. Det visar att lagspelet fotboll fortfarande är ett lagspel och inte ett individuellt spel vilket man ibland kan tro med det fokus som finns på vissa spelare.

Om Conte vill köpa italienare hoppas vi ledningen stoppar honom. För det finns inte en italienare som platsar i Sverige idag. Backlinjen har spelat sitt sista eller näst sista år allihopa. Och framåt finns det mer att hämta i Chelseas juniorer.

MÅNDAG:
Tyvärr visar Viaunited inte Chelsea på lördag utan Citys match. (Och United, men det är ju på en annan tid så där kanske de kan ursäktas). WBA har varit sämre än väntade hittills den här säsongen och risken är väl som efter förra uppehållet att vi möter ett lag som samtränat och motiverat sig väldigt mycket då de inte har särskilt många spelare på landslagsuppdrag. Motsatsen till Chelsea som dessutom fått flera småskador under landskamperna, hittills.
    Ändå hoppas vi att Chelsea har en full trupp att välja på när lördagen kommer. Det vill säga att skadorna som kommit på sistone bara är småskador för vi har lidit nog av landslagsskador hittills den här säsongen.
    Chelsea har varit väldigt ojämna så bara för att vi på papper ska vinna, klart, mot West Bromwich tar vi inte ut några säkra segrar. Inte ens efter den fina matchen mot United, hur kunde de komma undan med att bara släppa in ett enda mål. Resultatet speglade verkligen inte matchen.
    Det är sista landslagsuppehållet till i mars. Så skönt.
    Nu kommer en tuff period och en rätt lång tuff period då helgperioden följer också. Chelsea har i tur och ordning WBA, Qarabag och Liverpool borta. Qarabag hade vi hoppats skulle bli en match då Conte kunde vila några spelare som inte ens skulle behövt resa ändå till Baku. Det blir inte så nu då Chelsea måste vinna den matchen och med tanke på att Qarabag knappt förlorat mot Roma hemma och spelat oavgjort mot Atletico både hemma och borta - det blir inte samma motstånd som i matchen på Stamford Bridge utan väldigt mycket tuffare.
    Därpå följer Liverpool borta. Liverpool som under Klopp är långt bättre mot andra s k topplag än vad de rent allmänt är. Det blir en tuff uppgift men ett par segrar nu mot WBA, Qarabag och då förhoppningsvis Liverpool kan innebära att Chelsea startar en ny sådan där underbar svit som förra hösten. Kvaliteten finns där, det har Chelsea verkligen visat i vissa matcher men så är det som de stänger av i andra och det måste ta stopp.

 

Rykten, notiser m m, v-46


SÖNDAG:
En hyllningsartikel om Chelsea (Eden Hazard) i Daily Mail. Om än motvilligt och med flera felaktiga påståenden. Det känns som en stor överraskning, särskilt när fokus på artikeln är hur motståndarna bara har en lösning till Eden Hazard. Sparka ned honom - Mourinhos egen lösning, fast han klagade över det när han var i Chelsea. Oturligt nog för både United och WBA som använt taktiken senast har det bara gjort Hazard än mer bestämd och överlägsen i de matcherna nu när han är frisk.
    Vad som måste diskuteras mer är hur ointresserade engelska domare är att skydda ligans bästa spelare. Den här 70-talstaktiken skadar inte bara Hazard och Chelsea utan hela ligan.
    Noterbart igår var också att Conte nog måste sagt till sina stjärnor att ge igen nu. Berry sparkade fult ned Hazard, Haz tog revansch en stund senare på Krychowiak (var tog spelaren med samma namn som var så bra i Sevilla vägen, han platsar ju inte ens längre i WBA?) och Morata sparkade ned Yacob efter att denna sparkat ned Morata. Haz och Morata fick kort, liksom Yacob men Barry fick inte ens en tillsägelse.
    Läs här>>

Italienska fotbollsförbundets hårt kritiserade ordförande (varför är fotbollsbyråkrater bland de sämsta ledare som finns; bevis Italien, engelska FA, svenska SvFF...?) Carlo Tavechio har nu gått ut offentligt och sagt att Antonio Conte är den person de vill ha allra helst som ny förbundskapten. Följt av Max Allegri och Mancini. Vi tror nog både Conte och Allegri aktar sig.

Flera engelska kommentatorer har gnällt över Drinkwaters avslag till landslaget under uppehållet. Som nästan alltid utan att kolla fakta.
    Något Antonio Conte nu kritiserar och han kritiserar Southgate för att denne påstod att Drinkwater tackat nej till att kallas upp till landslaget. Conte som har mer erfarenhet som förbundskapten än Southgate menar att kritiken mot Drinkwater är helt felaktig. Drinkwater hade fortfarande skadekänning och var helt enkelt inte spelklar för att spela med landslaget. Därför borde de s k experter som dömde ut Drinkwater nu be honom om ursäkt och kanske lära sig kolla fakta till nästa gång de ska gnälla.

LÖRDAG:
Tammy Abraham har skadat sin rygg och fick bäras ut på bår i förlustmatchen mot Burnley.

FREDAG:
Det handlar inte om Chelsea, men när Expressens Sebastian Mattsson tydligen på fullaste allvar hävdar den otroligt idiotiska teorin att det faktum att en spelare har bra läkkött är en större prestation än att mot alla odds kvalificera sig till VM - då måste man få protestera och ställa den personen i skamvrån. En genetisk slump kan aldrig vara större än en prestation. Punkt Slut. Särskilt inte när ingen egentligen vet vilken skadan var då det hela tiden har hemlighållits detaljer om knäskadan.

Det kom innan Pogba och Z annonserades vara aktuella, åtminstone för bänken, för United. BBC har den gamle scousern Mark Lawrenson tippa matcher varje omgång (gissa om han alltid tippar vinst för ett visst rött lag) i en slags tävling mot olika kändisar. De flesta tycks hålla på Arsenal. Den här veckan var det komikern Will Ferrell, känd Chelseasupporter. Som gav ett kanske mindre trovärdigt tips i matchen United mot United, dvs Manchester mot Newcastle. Ferrel tippade nämligen 10-0, till Newcastle.... Vi tror Ferrell försökte göra en poäng av något!
    Båda tippar dock 2-0 till Chelsea mot WBA.

Eden Hazard som vilades pga skadekänning mot Japan i veckan ska vara spelklar för imorgon.

OJ, vi har senaste veckorna hört många rykten om att Christiano Ronaldo planerar att lämna Real Madrid av många olika skäl, ett är att han och de spanska skattemyndigheterna har olika uppfattningar om hur skatt ska betalas. Vi har inte lyssnat särskilt mycket, det är ju spanska rykten. Plus att vi alltid utgått från att lämnar han står Man United först i kön.
    Nu sägs det att det är inte alls United som står först i kön utan Chelsea! Enligt Don Balon.
    Ronaldo ska gett sin agent Jorge Mendes (som är Mourinhos agent och vän) order om att försöka fixa en övergång till Chelsea.
    Ja vi vet, vi är lätt chockade över ryktet som aldrig förekommit förr. Messi har knutits till Chelsea av fantasifulla medier men vi tror aldrig Ronaldo tidigare har gjorts det. Det sagt ska vi nu komma ihåg var ryktet kommer från och i England sprids det av Daily Star. Vi brukar inte så ofta länka rykten, men i det här fallet hittar ni hela Daily Stars artikel här >>

Ett rykte från Afrika påstår nu att Man United jagar en Chelseaspelare i januari. Det har vi hört förut, men då har det oftast handlat om Willian. Den här gången är det faktiskt David Luiz som är ryktet. Till ett pris om 62,5m pund.
    Summan är otrolig för en försvarare, världsrekord, och förmodligen ett rekord för en spelare i den åldern också. Vi tror inte mycket på det men skvaller är som det är som det kommer kanske att flyga någon dag. Efter att Conte vilade Luiz mot United lfyger ju ryktena om en schism mellan honom och Luiz. Vi tar rätt lätt på det ryktet också.

Willian däremot är på väg till Milan - enligt ryktena. Det går ju också rykten om att Chelsea vill sälja Willian för att köpa Lucas Moura, vilket känns väldigt dumt.

Athletic Bilbaos 23-årige målvakt Kepa Arrizabalaga intresserar Real Madrid, men opålitliga rykten säger att Chelsea faktiskt är närmare ett köp av den lovande målvakten.

TORSDAG:
Det var inte den bästa look vi sett. Tiemoue Bakayokos blå hår. Han har nu återgått till ordningen och det visade sig att det, förstås, var ett av dessa mindre genomtänkta vad som stod bakom. Han hade lovat att färga håret blått om han gjorde mål för Chelsea, eller när han gjorde det. Och det gjorde han. Det mindre snygga resultatet lär dock nu vara historia och vi får hoppas han kan spela som han gjorde mot United utan det (fast kanske missa mål lite mindre).

Fenerbahce är också intresserade av att värva Baba Rahman nu när han återvänder till fotbollen efter sins våra knäskada. Baba är dock inte anmäld i Chelseas trupp och kan anmälas först i januari så innan dess kan han inte spela varken för Chelsea eller någon annan klubb då det också sammanfaller med transferfönstret.

Så är det dags för Alex Sandro-ryktena igen. Nu säger de att Chelsea bestämt sig för maxpriset de är villiga att erbjuda Juventus.... ursäkta, vi tror inte det är så det går till. Det är inte en auktion.
    I vilket fall som lär det enligt de som påstår det här 58,5m pund. Vilket med sommarens prisfest förmodligen leder till stora leenden i Turin. CSFC tror inte Alex Sandro kommer att bli Chelseaspelare i januari, eller i sommar eller till det priset.
    PS, behöver vi tillägga att ryktet kommer från Italien?!

Enligt spanska rykten ska Lionel Messi vars kontrakt går ut i sommar men som alla räknar med kommer att stanna i Barcelona fått stort erbjudande från Kina men också att tre europeiska klubbar ska lagt formellt bud om än ej summa på honom; de lär vara Man City, PSG och Chelsea! Låter kul, men inte något vi tror kommer att hända.

ONSDAG:
Enligt Martinez är Eden Hazard skadad men det är inget allvarligt även om han fick stå över landskampen igår. Det är en smäll men Hazard kan förmodligen spela på lördag.
    Även Bakayokos skada rapporteras nu vara bättre än väntat. Vi får väl se vad Conte säger på fredag.

Nu går Schalke ut och bekräftar att de är intresserade av att värva (eller låna) Baba Rahman igen när hans skadeelände är över, dvs i januarifönstret.

Så pratas det i Italien om att Roman ska kontaktat Carlo Ancelotti (som vi fortfarande inte förstått varför han sparkade en gång) om att efterträda Conte. Vi tror inte särdeles mycket på det. Det är nog troligare att Ancelottis är förstaval för Italiens landslag efter floppen Ventura.

Efter hans debut tävlade engelska s k experter om att hylla Ruben Loftus-Cheek, även Unitedexperterna (vilka är många då varje media tycks ha sin egen). Efter att RLC skadades tidigt i matchen igår går samma människor ut och pratar om honom i betydligt mer negativa tongångar, där de bl a tvivlar på hans fysik... Alla har en åsikt - heter det ju.

Franskt skvaller påstår att Chelsea tänker sälja Willian i januari för att betala för en värvning av Lucas Moura. Varför skulle vi bry oss om det? Moura är inte tillräckligt bra för att ersätta Willian så det låter bara som en dum idé. Det är en anfallare vi behöver och back-up på vänstersidan om Baba Rahman inte kommer tillbaka eller lämnar.

TISDAG:
Emenalos ersättare ser nu ut att kunna bli mannen som Emenalo sägs ersätta i Monaco. Portugisen Luis Campos som är mannen bakom Monacos fantastiska ungdomsframgångar. Det låter mycket intressant för Chelsea.
    Campos har en bakgrund i Real Madrid där han var Mourinhos huvudscout.

Senaste ryktet om Batshuayis landslagsskada är att han är borta i flera veckor. Vi har därmed återigen bara en anfallare i truppen. Ännu ett bevis på ledningens misslyckande i somras.

PSG sägs planera att underminera spelarmarknaden igen. De har myglat igenom konstgjorda lån med Mbappé och köpt utanför FFP (som de nu tvinga sälja spelare för att uppfylla i januari). Nästa steg ska tydligen vara att värva Antoine Griezmann och erbjuda Edinson Cavani istället. Då Chelsea och United är intresserade av Griezmann och Chelsea kanske även av Cavani kan det här påverka marknaden ordentligt. Räcker det inte med att Mino Raiola får härja.

Dominic Solanke har kallats upp som reserv för reserverna till Englands landslags vänskapsmatch mot Brasilien. Vilket är goda nyheter för Chelsea. Det innebär nämligen att det pris som ska fastställas av tribunal för hans övergång till Liverpool ökar. Det tippas nu bli de 10m pund det talats om en tid, även av de medier som försökt få ned siffrorna tidigare. Det är ingen övergångssumma då Solanke var kontraktslös när han lämnade efter att inte fått Chelsea att betala hans mycket höga lönekrav, utan en s k utbildningssumma.

MÅNDAG:
Lånerapporten från Chelsea, för spelare utlånade till klubbar i lägre divisioner spelade ju i helgen. >>

Det ska spelas fler landskamper men redan har vi fått besked om problem för Batshuayi, Cahill, Hazard efter första omgången av så kallade vänskapslandskamper. Tur att vissa förbundskaptener visar omdöme åtminstone och inte riskerar alla spelare i meningslösa landskamper, vi tänker t ex på Deschamp när det gäller Kanté. Däremot spelar ju Lopetegui i Spanien Morata fast han borde testa andra spelare.
    Därtill kommer att Luiz och Bakayoko lär haltat omkring på Cobham, men det verkar inte som om någon av de omtalade skadorna är allvarlig, ännu.

Leonid Slutsky nämns som tänkbara ersättare till Michael Emenalo. Känns inte helt klockrent men han har en gedigen fotbollsbakgrund, men han är också ny manager för Hull även om det kanske inte gått lysande där ännu. Å andra sidan sålde Hull av en hel del av sina chanser att gå upp direkt igen i somras.
    CSFC skulle väldigt gärna vilja se Guus Hiddink i en roll som teknisk direktör eller sportchef.

En artikel om hur Mourinho lyckades få bort tre av Premier Leagues bästa spelare idag från Chelsea under sin tid där. Noterbart. Intressant att notera är också att Emenalo, nu när han lämnar, får äran för att de ens kom till Chelsea... Läs här>>

Unisportstore

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC