csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC   5 sp 3 v 1 o 1 f 8 -5 mål 10 p
Premier League Champions 2016-17
- always proud to be Blue -
11 - 17 sep 2017
  NÄSTA MATCH:

     NOTTINGHAM - 20 sep 20.45

  -

Nyheter v-37


SÖNDAG:
Arsenalmatchen gick inte som vi hade hoppats och risk att Manc-klubbarna drar ifrån något nu. För inte gör väl Everton samma resning som Arsenal gjorde mot Chelsea. Ändå, känslan efter matchen var att alltför många Chelseaspelare från start nådde inte sin normala nivå idag. Och kanske lite att vi tycker Conte för en gångs skull missade i laguttagningen till startelvan. Samt dessa förbaskade utvisningar, Chelseas disciplin i år är usel.

LÖRDAG:
Tammy Abrahams Swansea kämpade sig, tappert, till en poäng mot Tottenham på Wembley. 0-0 och därmed har två tippade topplag förlorat poäng idag. Abraham var riktigt bra och när han växt till sig lite till och fått mer erfarenhet kommer Chelsea att ha massor med glädje av honom. (Ruben Loftus-Cheek var också överlägset Palaces bäste spelare tidigare idag, men kanske konkurrensen i Palace är sämre...).
    Imorgon kan Chelsea själva rycka ifrån ett annat tippat topplag genom att slå Arsenal. Hoppet om att säsongens hittills i särklass största besvikelse Everton ska ta poäng mot United är dock litet. City har rusat ifrån något, inte minst i antalet gjorda mål.

U18 spelade 1-1 mot Blackburn i Premier League Cup (alltså inte i serien). Målgörare: Panzo 14

City jobbar hårt på sin målskillnad. Något Chelsea också bör tänka på framöver. Börja gärna mot Arsenal imorgon. City imponerar nu ungefär lika mycket som vi förväntade oss, men Watford som började säsongen bra borde kanske bjudit lite motstånd idag på hemmaplan. Det blir riktigt tufft för Chelsea den 30e när vi möter City i vad vi hoppas är höstens största toppmatch.
    Liverpool fortsätter hacka. Conte vet idag att det är bara att ställa laget lågt och inte bjuda in dem och den matchen löser sig själv även om den inte kommer än på länge. Tottenhamtaktiken lär fungera även mot Scousers.

Danny Drinkwater startade säsongen för Leicester med en lårmuskelskada. Nu i söndags fick han en vadskada med Chelsea. Tyvärr ser det ut att bli långvarigt. Conte kan inte ge klart besked men säger det kan handla om två-tre-fyra veckor innan Drinkwater blir spelklar. Vilket innebär att vi kan inte få se vårt senaste nyförvärv förrän efter nästa landslagsuppehåll - och det är tuffa matcher som ska spelas innan dess.

I nästan alla intervjuer förra året tryckte Antonio Conte på ordet Work. Det var work som var nyckeln till allt. Vi har noterat att han pratar lite mindre (inte jättemycket mindre men ändå) om Work nu och istället trycker han hela tiden på att spelarna Improve themselves. Det är en tydlig utveckling i hur han hela tiden manar spelarna och gruppen framåt och att aldrig vara nöjda. Det är intressant att notera skiftet i emfas i vad han vill förmedla och hur han pushar sina spelare framåt hela tiden. Med beröm men så kommer alltid ordet Improve...

FREDAG:
Från dagens presskonferens med en förkyld Antonio Conte vars italienska halstabletter inte räcker mot engelska vädret.
    Första frågan handlar om det förmodade terroristattentatet nära Stamford Bridge vid Parsons Green underground. Conte menade att det bästa man kan göra är att gå vidare och fortsätta som vanligt medan man stödjer dem som drabbades.
    Conte betonar att han har många val att göra och att han har ytterligare en dag på sig för att bestämma sig över laget.
    Det är en stor match mot Arsenal och det är alltid tufft. Allt kan hända. Att Chelsea spelade någon dag tidigare är ingen fördel då Arsenal också roterade mängder av spelare igår. Conte noterade att Arsenal igår bytte tillbaka till fyrbackslinje (och där vände matchen) men det är inget Conte bryr sig så mycket om.
    Conte betonade att han hoppas få sluta matchen med elva spelare när han blev tillfrågad om Arsenals vinster i FA Cupen och Community Shield betyder något.
  Conte ser Arsenal som ett lag som utmanar för titeln. De har bara förlorat en spelare och de har en mängd stora spelare.
    Snack om sången från Leicester, men klubben har inget nytt att säga om det.
    Conte vill inte prata om Arsenals problem utan ägna sig åt Chelsea.
    Tillfrågad om frågor om disciplin antyder Conte att han ansåg båda utvisningarna mot Arsenal var tveksamma.
    Drinkwater är inte helt spelklar. Han kan inte säga när Drinkwater tar en plats i laget.
    Ang skämtet om att Morata måste börja göra mål med fötterna bryr sig inte Conte om vilken kroppsdel han gör mål; huvudet, fötterna, bröstet eller baksidan. Det vikttiga är ju att det är mål .
   
Arsenal har förlorat sina senaste fem matcher på Stamford Bridge mot Chelsea, och släppt in 15 mål. Det sägs att deras supportrar fruktar den här matchen och statistiken understryker det. Tyvärr väntar ju alla sådana trevliga sviter på att brytas, men vi hoppas sannerligen att det inte blir på söndag.
    Arsenal har släppt in mål vid de senaste 12 besöken så oddsen på att de håller nollan är nog rätt låga.
    Förlorar Arsenal en sjätte bortamatch mot Chelsea är det ett nytt bottenrekord sedan 80-talet (just nu har de också fem raka förluster mot United mellan 2009-2013).
    Chelsea har gjort mål 23 matcher på raken på Stamford Bridge, varav hälften av matcherna har bjudit på tre eller fler mål av Chelsea.
    Senast Arsenal förlorade sina tre första bortamatcher, var samma år som Chelsea vann sin första titel. 1954-55.
    Eden Hazard har målat i tre av de fyra möten han haft mot Arsenal på The Bridge. Trevligt facit.

Conte roterade mot Qarabag, vilket var väntat. Frågan är om någon av de spelare som då fick chansen spelade till sig en startplats mot Arsenal? Den som känns närmast just nu är onekligen Davide Zappacosta. Gary Cahill kanske får starta, men spelmässigt har han inte förtjänat en startplats hittills i år. Christensen har varit klart bättre och Rüdiger om vi tittar på positionen, trots att Rüdiger i grunden är en högerspelare. En vansinnig utvisning mot Burnley av Cahill följdes upp av vad som kunde blivit en nästan utvisning mot Qarabag och en rätt svag insats i övrigt även om den matchen är svår att döma från. En stor fråga är om Hazard kommer starta eller komma in från bänken? Känslan tidigt en fredagsmorgon två dagar innan är att han sparas för inhopp. En annan fråga är om Conte säkrar på mitten med Bakayoko, Kanté och Fabregas eller om Bakayoko sparas till att försvara en ledning. Willian visade mot Qarabag att han är en startspelare, men Pedro gjorde mål vilket Willian inte lyckats med trots fler chanser i de senaste matcherna.
    Danny Drinkwater sägs det, ryktesvis, är spelklar men vi tvivlar på att han spelar än, men kanske mot Forest i veckan.
    Det är helt klart svårare att gissa Contes lag den här säsongen då valmöjligheterna är fler för honom och oss! Vi är dock stora optimister och tror Chelsea avfärdar Arsenal på söndag om domaren låter bli att hjälpa dem som i FA Cupen och Community Shield.

TORSDAG:
Trodde nog Köln skulle klara det då Wenger startade b-laget idag. CSFC tror att högst två spelare som startade kommer att starta på söndag, Bellerin och Sanchez (båda målgörare). Sedan kom Kolasinac som Wenger matchar underligt in och gav dem hopp innan fixstjärnan som faktiskt startade, Sanchez avgjorde.
    Dock, det kommer att bli ett väldigt annorlunda Arsenal på söndag men de har kanske repat en del mod av det här resultatet.

En halvtimme före matchstart står det helt klart att Wenger bryr sig inte särdeles mycket om mötet med Köln. Han vilar ett antal spelare som vi betraktar som startspelare och låter nästan ett rent b-lag spela. Holding, Maitland, Ospina, Iwobi och kanske fler är spelare vi inte förväntar oss se när matchen mot Chelsea startar på söndag. Vi kan bara hoppas det straffar Arsenal, även om Sanchez startar. Lacazette, Özil, Ramsey, Cech, Welbeck, Xhaka finns inte ens med på bänken. Koscielny avstängd. Anmärkningsvärt och inte särskilt sportsligt.

Chelsea Ladies har lånat ut Beth England för mer speltid i Liverpool. England har kontrakt med Chelsea till 2019. Mer oturlig är att Deanna Cooper kommer knappast att spela den kommande säsongen då hon opererats för korsbandsskada. Ett otyg bland kvinnliga fotbollsspelare som tränare och klubbar måste uppmärksamma mer för att undvika. Det är oproportionerligt många kvinnliga spelare som får sådana skador jämfört med manliga och det måste kunna förebyggs bättre.

Chelseas Pedro har åter igen blivit nominerad för en fin utmärkelse. Uefa har valt ut hans mål mot Qarabag som ett av de finaste målen i veckan, att rösta om. Vi misstänker dock att Yarmolenkos mot Tottenham kan vi övermäktigt.
    Men hur kunde Zappacostas mål och rusch inte bli nominerat????

Mycket diskussion om Conte ska starta Eden Hazard mot Arsenal. Många vill det, men oväntat många kanske tycker det inte. Resonemanget är förstås samma som Contes, att Hazard ska lotsas tillbaka in i spel med stor försiktighet.

Mittfältaren Kyle Scott som var på väg att lånas ut men inte kunde lånas ut då Chelseas ledning gjorde sista värvningarna så sent har nu skrivits in i truppen och fått nummer 36. Han är född i Bath men har representerat England, Irland och senast USA (U18) i landsskapssammanhang.

ONSDAG:
Arsene Wenger som ju inte riktigt är som andra managers, det vet vi ju har antytt att han kommer att spela b-laget mot Köln imorgon. Han nämligen inte framgång i Europa League som en bra väg att kvalficera sig till Champions League. Att det är en stor titel verkar betyda ännu mindre...

Vi trodde det var Bats mål men tydligen har Medvedev fått det som självmål istället. Trist för Bats men hans sista kvart var onekligen fin ändå.

Vi har nu fått veta att Zappacostas mål liksom Kanes i helgen var tänkt som ett inlägg, men det blev ju inte mindre snyggt för det.

Qarabag var visserligen numret för litet men Conte måste varit oerhört nöjd med matchen ändå igår. Särskilt då nykomlingarna fick göra sina första mål och då den märkvärdige Michy Batshuayi också fick göra mål. Han kan göra så mycket fel, välja att skjuta när han uppenbart borde passa och tvärtom. Springa i luckor som bara han själv ser och göra sig osynlig för medspelarna - och ändå när matchen är slut står han med i målprotokollet! Han har gjort tio mål för Chelsea. Bara tre mål har skett före sista kvarten! Batshuayi har alltså gjort sju mål sista kvarten vilket är anmärkningsvärt. Dessutom har han gjort ett självmål (också inom sista kvarten). Visst har han mestadels varit inhoppare men det är ändå noterbart. (Bara mot Bristol R, Peterborough i ligacupen och Watford har han gjort mål tidigare i matcherna).
    *Efter att detta skrevs har vi fått ändra Bats sista mål till självmål, det ändrar dock inte slutsatsen.*
    Målet vi kommer ihåg från igår var ändå Zappacostas. Att se Azpi nicka in ett mål i centerposition var också ett minne.
    Conte är nog väldigt nöjd med att han kunde spara på Hazard och Morata med flera inför det som kommer. Det är ju så han vill att rotationen ska fungera.
    Atletico spelade 0-0 mot Roma vilket de nog var väldigt nöjda med då det var bortamatch. Chelsea möter Atletico om 14 dgr, borta. Kan Chelsea få samma resultat i Madrid är vi väldigt nöjda.
    Först måste dock Arsenal besegras på Stamford Bridge på söndag. Vi har förlorat en cupfinal och Community Shield till dem så det är dags att återställa ordningen. Arsenal har också, om än hemma, en tuff match mot Köln i Europa League imorgon att klara av. Förvänta er massor med ursäkter från Wenger över hur tufft det är och hur det påverkat Arsenal på söndag.

TISDAG:
Chelsea startade sitt (avbrutna) försvar av de titlar de tog 2015 och 2016 i Uefa Youth League genom att slå Qarabag med klara 5-0. Ett äkta hat-trick av McCormick (tre mål i samma halvlek utan att någon annan gör mål mellan).
Målgörare: Hudson-Odoi 54; McCormick 63, 71, 74; Brown 80
Laget: Jamie Cumming; Reece James, Joseph Colley, Trevoh Chalobah (Conor Gallagher 65), Cole Dasilva; Ethan Ampadu, Luke McCormick (k) (George McEachran 78); Dujon Sterling, Jacob Maddox, Callum Hudson-Odoi; Martell Taylor-Crossdale (Charlie Brown 58)
    Atletico Madrid slog Romas ungdomar borta med 2-1. Chelsea leder gruppen efter första omgången. Tabell >>

Michael Oliver blir domare på söndag mot Arsenal. VI har ett blandat facit med honom men med tanke på ruskigt usla domare vi haft hittills den här säsongen måste han vara bättre.

Qarabag är en klubb och ett lag vi inte vet särdeles mycket om. Daily Mail försöker presentera dem bättre för oss i den här artikeln. Läs>>

Som väntat kom tredjetröjan i samband med Champions League. Så det ser ut som Chelsea kommer att spela hemmamatch i svartgrå kamouflagetröja. En lite annorlunda design än den rena snygga blå.
    Se den här>> Den ser ut som läckta bilder.

Vi gissar att det roteras en del idag. Vi vet att Eden Hazard börjar på bänken. Gary Cahill lär säkerligen starta och Toni Rüdiger som spelat alla matcher vilar. Frågan är om fler vilar i backlinjen. Andreas Christensen borde få en chans. Courtois står säkert. Vi tror Bakayoko spelar för att få speltid. Kanske blir det startdebut för Zappacosta. Frågan är kanske om Conte vågar vila Morata. Matchen måste ju vinnas. Alla andra resultat är underkända och innebär stora svårigheter framöver. Det ska bli inttessant att se hur Conte agerar med laguttagningen. Qarabag må vara gruppens sämsta lag men de vill säkerligen göra ett mycket gott intryck i sin första riktiga match.
    Det finns flera som tror Charly Musonda Jr får en chans från start. Särskilt de som gillar att tolka sociala medier. Vi får se.

Vi ska inte glömma att Chelsea som vann sina senaste två Uefa Youth League-mästerskap också spelar idag. De fick inte försvara sin titel förra säsongen men trots massor av lån har de en chans att ta en ny Youth League-titel.

MÅNDAG:
Från dagens presskonferens:
Gary Cahill gjorde managern sällskap. Cahill har ju fått extra sommarvila. Lär säkert spela imorgon.
    Cahill fick förstås massor av frågor med förväntade svar om CL. Som han säger; det är en turnering som kräver allting; tur, kvalitet och att spela bra. Han kunde inte jämföra årets trupp med 2012. Självklart inte och alla andra lag har också andra lag. Fem år är en lång tid i fotboll.
    Conte meddelade att Danny Drinkwater har åkt på en muskelskada i vaden. Klubben vet ännu inte hur allvarlig den är.
    Eden Hazard vill starta från bänken. Conte tar inga som helst risker med honom och vill matcha tillbaka belgaren försiktigt.
    Sedan pratade klubbens talesperson om sången som bortafansen sjöng som klubben och Morata absolut inte tyckte om då den hade rasistiska undertoner (riktade mot Tottenham vad det nu har med att sjunga för vår anfallare, våra bortafans är fantastiska men det här var lågt och mycket dåligt omdöme).
    Conte medger att han måste rotera spelare och att Leicestermatchen var krävande för dem. Och på söndag väntar ju Arsenal.
    Conte menar att engelska ligan är mycket tuff och för att spela, särskilt i senare delen, i CL kräver att man vilar före matcherna. Det går inte i England. Han pratade lite om sin erfarenhet från Juventus och påpekade att det var ett Juventus långt ifrån dagens, de var då bara på väg tillbaka.
    Han beklagade vad som hänt Frank de Boer (som fick sparken idag). Han uttryckte sig dock bara väldigt allmänt om att klubbarna gör vad de tror är bäst.
    Conte medgav att rotation alltid är en risk men vad ska man göra när man har sju matcher på tre veckor. Varje match måste ses enskilt och beslut som är bäst bara för den matchen måste tas.
  Avslutningsvis fick han en fråga om hur det är att vinna som manager. Ännu en fråga han undvek genom att påpeka att han ser det inte så utan man vinnare som en klubb och ett lag.

Den här veckan återvänder Champions League till Stamford Bridge. Qarabag (vi använder som alltid engelsk stavning) som slog ut FCK i CL-kvalet blir första motståndare. På papper utan tvekan sämsta laget i en mycket tuff grupp med Atletico Madrid och Roma. En vinst är därför ett måste, ändå förväntar vi oss att Conte roterar laget från i lördags en del. Det finns inte minsta utrymme i den här gruppen för att slappna av även mot det lag som anses svagast.
    Real Madrid är ju storfavoriter i CL även om deras ligastart varit anmärkningsvärt svag. Chelsea tillhör dock en grupp outsiders. Först måste dock avancemanget säkras så matcherna mot Roma känns som nycklarna. Nästa match är den svårast av dem alla, Atletico borta på deras nya arena. Vanligtvis brukar gruppspelet vara rätt överkömligt. Bara en enda gång har Chelsea missat att gå vidare, det året vann vi Europa League istället. I år dock gruppen klart tuffare än vi haft tidigare så Chelsea måste verkligen prestera i gruppmatcherna.
    Veckans höjdpunkt blir ändå matchen mot Arsenal på Stamford Bridge på söndag. På Wembley har vi haft oväntat svårt (och dragit på oss utvisningar) mot dem, så vi vill verkligen ha en vinst nu.

 

Rykten, notiser m m, v-37


SÖNDAG:
Trevlig läsning om Antonio Conte och hur han väljer sin egen väg. Läs mer här>>

Mesut Özil, som ofta anklagas för att försvinna i viktiga matcher, verkar försvunnit helt och hållet inför matchen mot Chelsea. Han har åkt på en skada och förväntas inte spela. Det är dock ännu bara ett rykte.

Antonio Conte pratar om Tiemoue Bakayoko och likheterna mellan honom och Kanté. Han pratar också om vad Bakayoko behöver förbättra, Contes nya nyckelrord. Läs här>>

Cesc Fabregas ger fler detaljer om varför det blev Chelsea när Arsenal hade förköpsoption på honom 2014. Läs här>>

Vi har sagt det förr, när Raiola är inblandad handlar det alltid om pengar. Det tillstår nu även José Mourinho när det gäller värvningen av Romelu Lukaku. Läs mer här>>

LÖRDAG:
Lånet Lewis Baker målade för Middlesbrough mot QPR idag.
    Nottingham som Chelsea möter på onsdag i ligacupen förlorade till Wolverhampton som var botten förra året men i toppen nu.

Antonio Conte vill ha revansch mot Arsenal enligt den här artikeln i Guardian. Läs mer här>>

Ett flertal artiklar har publicerats idag med intressanta avslöjanden kring Alvaro Morata. Som att det bara handlade om Chelsea, att Conte övertygade honom när alla andra trodde Chelsea (läs Emenalo) skulle värva Lukaku. Hur nära det var en övergång redan förra sommaren och en del annat. Det här verkar vara den artikel som Sky, Daily Star med flera klippt ur så vi länkar till den istället. Läs mer här>>
    Vi tror också det är första gången någonsin som Daily Mail faktiskt skriver den korrekta övergångssumman när det gäller Morata istället för den möjliga slutliga. Tvärtom hur de alltid gör med andra värvningar, särskilt Uniteds.
    Artikeln är nog också det slutliga beviset på att Alvaro Morata var spelaren Conte verkligen ville ha (och CSFC!) och att snacket om Lukaku kom från att det var Emenalos val.

En tidning frågade i en enkät vem Conte ska välja; Toni Rüdiger eller Gary Cahill. Svaret var inte uppmuntrande för Cahill. 79% valde Rüdiger.

FREDAG:
Ni kanske inte känner till Angus McDonald men hans historia visar hur fotbollsspelare kan göra en skillnad. I hans fall var det JT. En spelare som gjort sina personliga misstag men oj vilken inspirationskälla han alltid varit, även om hans Aston Villa just nu är väldigt långt från att motsvara den tia jag satsade på dem som segrare i Championship. Å andra sidan trodde jag på Arsenal och att Everton, men brasklappen att de måste få ihop en ny trupp.... Tidigt att döma, men... ;) Vi saknar hans ledarskap och hoppas han kommer tillbaka som ledare redan nästa säsong. Läs här>>

TORSDAG:
Så har alla engelska lag spelat sin första match i Champions League och trots att Chelsea säkert hade ett av lättaste motstånden börjar vissa tydligen först nu inse att Chelsea är laget. Även en sådan Unitedsupporter som Rio Ferdinand tippar nu plötsligt Chelsea som Englands hopp i turneringen. Vi får se, de som engelska sportjournalister som räknat bort Chelsea lär nog säkert ångra sig. Som Morata lite fräckt påpekat, han har spelat CL-final i båda sina tidigare klubbar och vill göra det med Chelsea också.

ONSDAG:
Roy Hodgson har bekräftats som Crystal Palaces senaste manager. Sättet Palace behandlade Frank de Boer slår det mesta vi sett i engelsk fotboll, men ingen är väl längre riktigt förvånad.

Inte ett dugg om Chelsea men något om moderna fotbollsspelande "män". Reals nya stjärna Asensio spelar inte ikväll mot Apoel. Anledningen är att han fått en infekterad finne/por på benet när han rakade dem och kan inte ha fotbollsstrumpor på sig. Får vi rekommendera en ladyshave epilator till Asensio! Eller kanske bara vara en man, som råkar ha hårväxt.

Nye tyske stjärnanfallaren 21-årige Timo Werner i Leipzig är intresserad av Chelsea. Tyvärr är flera klubbar intresserade av honom, men visst vore han en bra värvning för Chelesa.

Spanska Cadena Ser hävdar, och vi vet inte vilka källor de har, att Diego Costa kommer återvända till Chelsea imorgon för att tillsammans med klubben formulera en ursäkt!!! Sedan ska han träna en vecka med klubben för att sedan slutföra en övergång till Atletico nästa vecka. Det låter för löjligt för att vara sant.
    Att han borde be fansen och klubben om ursäkt för sin spelarstrejk är utom tvivel, men varför skulle den formuleras med klubben? Och ännu mer, varför skulle han träna med Chelsea innan en försäljning?

TISDAG:
Frank Lampard hyllar Alvaro Morata och tror han kommer att vara ännu bättre i Champions än Premier League i sin krönika för Evening Standard. Läs här>>

Att Mourinho blir mer och mer patetisk (och försvaras av samma som hatade honom för två år sedan) är uppenbart men ingen lyssnar längre. Han har åter börjat tjata om Chelseas defensiva fotboll - som gjorde 31 mål mer än United i ligan förra året!!!. I den här artikeln pekas det ut hur pinsam Mourinho är. Vi är tacksamma för vad han gjorde för Chelsea. En stor manager, men som alltid en liten människa och varför då hela tiden göra sig själv mindre? Hade han uppfört sig med stil skulle vi bara älskat honom för det han gjorde, men nu.... kärleken har blivit väldigt tunn. Läs här>>

Kanske något för de musikintresserade. Chelseas nya spelare får ju sjunga för de andra, liksom i många andra klubbar. Här hörs Toni Rüdiger och Davide Zappacosta (men inte Danny Drinkwater...) och N'Golo Kanté får ett hysteriskt skrattanfall åt dem. Läs mer och lyssna>>

Det har absolut inget med något att göra egentligen, men det är ju rätt kul ändå. Vår favoritgalningsdiktator Kim Jong-un är Manchester Unitedsupporter!

Noterbart är att ingen så kallad sportjournalist eller expert i England verkar tro på Chelsea i Champions League, det handlar bara om City och United och inte nödvändigtvis i den ordningen (de är dock lagen som med Liverpool har särklass lättast gruppspel). Påminner väldigt mycket om hur de såg på oss i ligan förra året vid den här tiden. Känns faktiskt rätt bra att slå ur underläge igen.
    Den artikel som dömde ut Chelsea mest och fick mig att skratta gott här hemma var Stan Collymore som helt dömde ut oss och anser att Liverpool har större chans att slå Real Madrid et al. Tack för skrattet Stan, du är rolig du. Man kunde behöva ett skratt över dumheter nu när även Hasse Alfredsson lämnat oss så det intelligenta skrattet saknas. Läs här>>

Varning, ryktet kommer från Marca. Det säger att Chelsea och Atletico äntligen är nära en överenskommelse kring Diego Costa, för 60m €. Det är dags att det blir ett slut på detta så vi kan bara hoppas det stämmer.

MÅNDAG:
Viasat har justerat sin tablå och Chelsea mot Qarabag (eller Karabach som de kallas på svenska) visas nu på Viasat Hockey.

Ingen spelare har rört på benen snabbare i säsongens Premier League än Toni Rüdiger. Han klockades för 21.87mph eller 35,2 kph i matchen mot Leicester. Vi betonar att Rüdiger är försvarare!

Får be om ursäkt för att länkningen till spelarbetyget i Leicestermatchen inte fungerade. Det blev liksom fel år på det hela. Det ska fungera nu. Tack för att ni säger till.

Ryktet går redan om att Frank de Boer fått sparken från Crystal Palace och ersätts av Roy Hodgson. Fotboll är en galen värld. Palace slår rekord med sämsta inledningen och snabbaste sparkningen (fast spelarna som inte ens försöker, de får vara kvar).

Lånerapporten från Chelsea >>

Tredje matchen på raken som Viasat inte visar Chelsea imorgon. Den går dock på Viaplay för de som har den tjänsten med sitt abonnemang. Söndagsmatchen mot Arsenal visas dock, man får vara glad för att tv-kanalerna tycker mästarna ska få synas någon gång ibland i alla fall.

Unisportstore

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC