csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
1 Chelsea FC   38 sp 30 v 3 o 5 f 85 - 33 mål 93 p

Premier League Champions 2017
- always proud to be Blue

19- 25 juni 2017
  NÄSTA MATCH:

  Arsenal - 6 augusti Comm. Shield

  -

Nyheter v-25


CHELSEA LADIES - WSL CHAMPIONS 2017

FA YOUTH CUPMÄSTARE 2017

även; U18 Premier League South och National

PLAYER OF THE YEAR; N'GOLO KANTÉ
ÄRETS MANAGER: ANTONIO CONTE
GOLDEN GLOVES: THIBAUT COURTOIS

SÖNDAG:
Chelsea lånar ut försvararen Fankaty Dabo till Vitesse nästa säsong.

MIDSOMMARDAGEN:
Premier League kommer att testa s k Safe Standing, dvs att ha platser på arenorna där publiken får stå. Något som varit förbjudet i England sedan Hillsbrough-katastrofen. De två högsta ligorna i fotboll i England har förbudet, men det är tillåtet t ex i rugby och i de flesta andra länder. Fans har länge krävt att få tillbaka ståplatserna och nu kommer sådana krav även från många klubbar. WBA tillhör de klubbar som gärna prövar det här om lagstiftningen i England ändras som den har gjorts i Skottland där Celtic testat det. Av PL-klubbarna är det bara Liverpool som är emot det här. Stpplats sägs ge mycket bättre stämning på matcherna förutom det faktum att de blir mer överkomliga priser i en tid då biljettpriserna anses förändrat publiken i engelsk fotboll.
    Läs mer här >>

VAR, Videodomare, prövas lite överallt just nu. Bl a i ungdomsmästerskap och Confed Cup som går just nu. I MLS kommer det att bli standard i sommar, vilket kanske inte förvånar då liknande system finns i alla stora amerikanska sporter. I England introduceras det vid nyår. Det kommer att tillämpas i FA-Cupen från tredje omgången, den omgång då lagen från Premier League kommer in i tävlingen. Bra. Vi får väl ta lite tid att vänja oss, och lite barnsjukdomar dyker säkert upp liksom i Confed just nu. Men i det stora hela är det en bra utveckling då domarjobbet är mer än ett enpersonsjobb i modern fotboll. Tanken att 40-åriga domare ska löpa mer, hålla tempot och ändå döma rätt varje gång på en plan där 22 andra är i bättre form, rör sig snabbare och ärligt talat, gärna försöker lura sig till fördelar är en ohållbar inställning som bara bakåtsträvare kan stödja. Det får dock inte missbrukas som t ex i amerikansk fotboll och hockey utan det gäller ju för domare och VAR-ansvariga att hitta en nivå som fungerar utan långa uppehåll av spelet.
    Det är åtminstone en bra mycket bättre idé än någon av de förändringar som fotbollens styrande organ tagit fram för diskussioner från effektiv speltid till rullande frisparkar och andra rena dumheter.
    Chelsea skulle vunnit ligan större om det funnits i år. Vid minst tre matcher i slutet av ligan gavs motståndarna mål som föregicks av hands, mål som alltså aldrig skulle getts och matcherna hade säkerligen då slutat annorlunda.

MIDSOMMAR:
Vi önskar er alla en trevlig midsommar. Njut.

TORSDAG:
Rösta gärna på vilket av Frank Lampards 211 mål för Chelsea som var hans bästa. CSFCs favorit är solklar, målet ur ingen vinkel alls mot Barcelona. Men det finns ju andra att välja på om vi säger så.
Rösta här>>

ONSDAG:
Målvakten Nathan Baxter lånas ut till Woking under nästa säsong.

TISDAG:
Hur kan man göra ett armdrag fullständigt i onödan i sista spelminuten. Svenska backar i U21-EM har verkligen kostat oss poäng, fyra stycken på två matcher. Därmed är det en enorm uppförsbacke att gå vidare, förmodligen omöjligt. Var är omdömet hos de svenska backarna Dagerstål och Wahlqvist? Wahlqvist som också gav Polen en jättechans att vinna matchen sista sekunderna, vilket inte direkt kändes nödvändigt heller! Är han verkligen bästa alternativet till höger, hade nog hellre sett Djurgårdens Beijmo i laget.
    Det gäller också att överleva Kanal 5s sportsändningar. Själva halvleken går väl an, men pausen! 12 minuter reklam och 3 minuter analys! Det är missbruk ärligt talat. När matchen är slut är det bara att stänga av för ingen orkar väl genomlida all reklam (och hur mycket av det är spelreklam?) för att höra vad de säger i studion?! Inte vi i alla fall.

MÅNDAG:
Abraham, Baker och Chalobah startade för England mot Slovakien, liksom förre Chelseaspelaren John Swift. Vi måste säga att Englands U21-lag har överraskat negativt både mot Sverige och Slovakien. Det är stelt, trist, trögt och gammalmodig taktik. Vilket gör att vi lägger helt ansvaret på att laget trots individuell kvalitet inte får ut sin potential på förbundskapten Boothroyd. Särskilt försvarsspelet har varit rent dåligt. De hade tur mot Sverige men Slovakien kunde tidigt penetrera dem.
    England saknade verkligen Loftus-Cheek och Izzy Brown som inte fick åka med pga skador. Roligt för oss Chelseafans var dock att Lewis Baker och Nathaniel Chalobah (viktig i slutet då han var bäste försvarare) åtminstone var klart bättre idag än mot Sverige. Tammy Abraham kan nog dock räkna de vettiga bollar han fått jobba med på ena handens fingrar, i båda matcherna tillsammans.
    England visade åtminstone en del vilja efter att Slovakien mer eller mindre medvetet drog sig tillbaka efter ledningen.
    Matchen slutade 2-1 till England efter att Slovakiens högerback var ute och fikade istället för att försvara och vara på plats. Lite turlig vinst för England kan man nog tycka för imponerade gjorde de inte. Det är dock målen som räknas.
    Gruppen spetsas därmed till ordentligt och Sverige måste nog vinna mot både Polen ikväll och Slovakien för att kunna gå vidare. Poängförlust för Sverige ikväll och äventyret är nog över även om den bästa grupptvåan i de tre grupperna kan gå vidare. Då kanske Wahlkvist är lite mindre nonchalant över sin usla straff mot England. (Att han missade och slog en usel straff var en sak, men att han inte ens verkade bry sig om det efteråt - det retade många. Dubbelt dåligt omdöme, att slå ett försök till Panenka i ett avgörande ögonblick för att få glänsa och sedanarrogant låtsas som om det inte gjorde något att han misslyckades och kostade två poäng).

Martin Samuel har skrivit en artikel om hur han ser Chelsea fungera och den är inte helt utan insikt om vi säger så. Dock knappast bra nyheter för en manager som vill ha full kontroll. Arsene Wengers kontroll över Arsenal är t ex en fullständig otänkbarhet i Romans Chelsea. Så är det bara. Det är klubben före manager och inte tvärtom. Det vet vi och vi har sett hänsynslösa exempel på det under åren när framgångsrika managers velat haft mer kontroll och istället fått se sig lämna.
    Vi har sett det två gånger med José Mourinho. Klubben före manager. Vi såg det med Carlo Ancelotti, på många sätt fortfarande den mest förvånande och märkliga sparkningen. Vi såg det med Roberto di Matteo som trots Champions Leaguevinst aldrig sågs som en Chelseamanager. Vi såg det när klubben tillsatte en manager de borde vetat att fansen aldrig skulle acceptera i Rafa Benitez, som trots allt gav oss en Europa Leaguetitel men som de flesta redan glömt bort var manager för Chelsea.
    Detta är förmodligen anledningen till att Chelsea efter varje stor titel verkar skjuta sig i foten. Emenalo handlar spelare för att sälja och managern vill ha spelare att bygga vidare med. Det har varje gång slutat i att managern lämnar. Ibland med en riktigt sur eftersmak som när Mourinho 2015 gjorde vad han kunde för att få både avgångsvederlag och få komma till en klubb där han fick bestämma över köpen.
    Daily Mails Martin Samuel skriver om Chelsea fungerar och kanske är det mest en varning till alla framtida managers men också en förklaring, av flera, till senaste dagarnas turbulenta rykten om att Chelsea skjutit sig i foten igen och är på väg att förlora (om det är så) ännu en fantastisk manager. Man behöver absolut inte hålla med men det kasnke ger grund för en eftertanke. Läs här>>

PL-mästare 2017

 

Rykten, notiser m m, v-25


SÖNDAG:
Alex Sandro sägs vilja till Chelsea och då Juventus offentligt angett att de kan släppa honom om spelaren vill (och Chelsea betalar en jävligt stor summa pengar antar vi) är det många som ser affären som klar. Då ska förstås någon obskyr italiensk sajt hitta på ett eget rykte. Det är att Azplicueta då ska gå andra vägen...
No comments.

Ska vi tro ryktena heter offret för en Sandro-transfer till Chelsea Nathan Aké som åter är aktuell för Bournemouth för 20m.
Sägs det. Från The Sun!!!

Så har vi evighetsstoryn Virgil van Dijk. I veckan var han nära Chelsea om vi ska tro medierna. Sedan anställde Southampton Pellegrino som säkerligen inte vill släppa van Dijk. Idag är han närmast Liverpool som redan fått en ordentlig smäll på fingrarna för att gjort en s k "tapping up" av spelaren, det ska ändå vara den destination van Dijk själv vill till. Hur lite Southampton än vill göra affärer med Scousers. Grundtips i det här är nog; han stannar i Saints även nästa säsong.

Vi har nu nått den punkten då fansen talar om för Chelsea vilka de ska värva. På den punkten tror jag hundra procent på att Chelsea FC har bättre koll än vad vi har, men önskellistor är ok - dock inte när fansajter hävdar att de vet vilka som passar Chelsea bättre än vad Chelsea gör. Som Vitolo från Sevilla. Bara för att han gjort två mål på Barcelona... och har en utköpsklausul efter iberiska förhållanden faktiskt är i närheten av rimlig.

MIDSOMMARDAGEN:
CSFC är inte övertygade om Chelseas intresse för Bakayoko, men andra har en annan uppfattning om fransmannens kvalitet och här menar Daily Mails Matt Barlow att han förstår varför Antonio Conte vill ha honom. Vi kan bara hoppas det verkligen är Conte som vill ha honom och inte Emenalo, för vi litar på Contes omdöme, mycket mindre så på Emenalos. Och om Conte anser att Bakayoko är bästa alternativet och går före Matic, Chalobah och Loftus-Cheek då måste vi stödja Conte.
    Läs här>>

Manchestertidningar påstod igår att Matic var överens med United om personliga villkor. Det förnekas helt idag av Londonbaserade tidningar.

Enligt Corriere dello Sport har Chelsea lagt ett bud om 96m pund till Juventus för både Alex Sandro och Leonardo Bonucci.

Fifa har satt stopp för alla möjligheter för Atletico Madrid att köpa en spelare i sommar och låna ut dem. Något som har nämnts kring Diego Costa, men som Fifa nu har stoppat med en klargörande tolkning av Atleticos köpförbud.

Chelsea har tjänat 2,3m pund på att Liverpool har köpt Mohamed Salah från Roma. Chelsea hade nämligen en vidareförsäljningsklausul för spelaren när de sålde till Roma.
    Dominic Solankes övergång till Liverpool är ju också ett ärende för en tribunal då Liverpool ville betala 3m pund men Chelsea lär kräva 10m pund. Vi får se vad det slutar någon gång i höst.

Dembele är ett namn vi hört många gånger, delvis för att så många duktiga spelare faktiskt heter det, men mest pga Celtic Moussa Dembele som kopplats till Chelsea en hel del, särskilt i vintras. Nu är det dock dags för den absolut mest intressanta Dembele att kopplas ihop med Chelsea. Ousmane Dembele, den unga fransmannen som spelar i Dortmund och som hade lekstuga med engelska landslaget för några veckor sedan.
    Han kom till Dortmund förra sommaren för facila 12,75m pund. Nu är prislappen helt annorlunda och representerar kanske högsta höjningen av alla under en säsong. Dortmund har smällt på en prislapp om 70m pund. Ryktet säger att Chelsea är redo att betala det.
    Detta är utan tvekan ett av de allra intressantaste ryktena vi hört på ett tag nu. Får hoppas det finns lite substans i det. United jagar honom förstås också för är Chelsea intresserade så dyker alltid United upp som spekulant också verkar det som i sommar, och antagligen vice versa.

För tredje eller är det fjärde raka veckan hävdar medierna nu att Tiemoue Bakayoko läkarundersöks och skriver kontrakt nästa vecka. Skam den som ger sig verkar de tycka och någon gång kanske de får rätt.

DiMarzio, ännu en av de självutnämnda italienska sillygurus som dyker upp som popcorn så här års (och kanske den minst trovärdige av dem) påstår att Virgil van Dijk är i praktiken klar för Chelsea.

Riyad Mahrez ska ha nobbat Chelsea och vill till Arsenal. Vi misstänker dock att Chelsea har aldrig varit särskilt intresserade av Mahrez men medierna har sin uppfattning.

MIDSOMMAR:
Southampton har fått en ny manager. Det blev Alaves Mauricio Pellegrino som tar över klubben efter sparkade Claude Puel.

Mötet mellan cup- och ligavinnare i England kallas ju Community Shield. Vilket är från början en välgörenhetsmatch. Det blir det i år också då Chelsea skänker sina inkomster från matchen till offren för den hemska höghusbranden i Grenfell Towers som ligger nära Stamford Bridge. Även Arsenal och FA gör detsamma.

Dagens rykte är att Chelsea är överens med Monaco om att köpa Bakayoko för ca 35m pund. 40m €.
    Vi får väl se, vi misstänker ju att inga nyheter om värvningar kommer att bekräftas förrän nästa månad.

Dagens andra heta rykte är att Chelsea har gett Juventus ett nytt bud om 55m pund. Juventus direktör Marotta sägs gett besked om att det är upp till spelaren men att Juventus helst ser att han stannar. För Alex Sandro.

Även ryktena om att Leonardo Bonucci är på väg har ökat. 48m pund för en 30-årig försvarare, men kanske inte en i mängden.

Chelsea ska ha satt en prislapp om 40m pund på Nemanja Matic, enligt Metro som ofta är påhittiga med sina nyheter.

Det är inte bara Frank de Boer som både Palace och Southampton vill ha, nu sägs det att båda klubbarna är intresserade av Mauricio Pellegrino. Inte förre Citytränaren utan Alaves manager.
    Det senaste säger att det blir de Boer i Palace och Pellegrino i Southampton. Båda bör nog göra klart snarast då försäsongen börjar om någon vecka för dem.

TORSDAG:
Det finns spekulationer om att Chelsea vägrar offentliggöra några värvningar av det krassa skälet att de kan inte visa upp dem i de nya Chelseatröjorna som ännu inte har avslöjats...
    Hur dumt det än verkar kan det finnas en sanning i det. Nike vill säkerligen inte att någon nykommen spelare ska stå framför kamerorna och visa upp Chelseatröjor med sina namn med adidas logo.

Manchestertidningar påstår att Nemanja Matic är i det närmaste klar för Man United. Det är fullständigt obegripligt om Chelsea släpper spelare till sina konkurrenter. Då förtjänar klubben inte framgång i ligan nästa säsong. Särskilt när Chelsea inte har klart med någon ersättare.

Två PL-klubbar saknar fortfarande managers. Crystal Palace och Southampton och ska man tro tidningarna vill båda ha samma manager; Frank de Boer. Idag verkar han dock närmast Palace.

Daily Mail har många rykten för Chelsea idag. Det är förstås Sandro och så vill de även ha Bonucci för 48m pund från Juventus. Intressant är också att de nu knyts till Pierre-Emerick Aubemeyang som lär kosta 63m pund. Vilket låter billigt jämfört med en del priser som nämns på spelare i PL.

Chelsea ska ha värvat ett av Hollands stora löften, 16-årige Daishawn Redan från Ajax. Han jagades av många klubbar, bl a United.

Bertrand Traoré till Lyon och ett nytt högre bud för Alex Sandro är dagens hetaste rykten.

En av alla dessa självutnämnda transfergurus från Italien, Palmeri, hävdar att Sandro och Chelsea redan är överens om de personliga villkoren.

CSFC är inte de enda som är skeptiska till vissa ryktenom spelare som Chelsea vill ha. SOm Bakayoko. Förre Chelseaspelaren och managern Ray Butch Wilkins är också tveksam, om vi ska uttrycka oss milt. Läs mer här>>

ONSDAG:
Vi väntar ju på att få se nästa säsongs tröjor, som inte kan avslöjas innan 1 juli. Detta på grund av bytet till Nike från adidas. Tröjorna ska dock redan vara till salu i USA, vilket förmodligen är något slags kontraktsbrott på något sätt. Bilderna är sisådär som bäst men byteströjan blir vit och förstatröjan ser mörkare ut än vanligt vilket stämmer med rykten vi har hört. Se artikel och bilder här>>

Enligt katalanska medier, ska Adama Traoré vara nära en övergång till Chelsea. För att spela wingback. Vi blir mer och mer konfunderade. Traoré är vindsnabb men hans försvarsegenskaper har varit helt osynliga i de matcher vi sett med honom.

Bayern München går nu ut och säger att Robert Lewandowski vill inte lämna klubben. De hotar också klubbar som kontaktar honom med anmälan till Fifa.

Swansea är just nu ledande klubb för att låna Tammy Abraham säger medierna. Tammy Abraham själv har sagt att han tänker inte på det just nu utan det handlar bara om U21-EM.

Det sägs att Chelsea börjat förhandla med Atletico Madrid om en försäljning av Diego Costa. De får ju förhandla men inte registrera nya spelare förrän i januari. Chelsea lär begära 50m pund för Costa. Planen tycks vara för Atletico att göra affär och sedan låna ut Costa så han får speltid under hösten innan de kan registrera honom. Då vill de säkerligen inte låna ut till en klubb som spelar i Europa, särskilt Champions League då Costa inte får spela CL för två klubbar. Det talas om Milan.

Vi hade ju förhoppningar, om än små, om Marco Verratti. Nu sägs det att han är överens med Barcelona.

Daily Star!!! säger att Chelsea och Romelu Lukaku är överens om personliga villkor. Han lär få en lön om 150k i veckan. Köpesumman är dock fortfarande lagd på 100m pund från Everton och oavsett vad den blir i slutet är det enorma pengar. Den här affären lär dra ut på tiden, det är nog ofrånkomligt med tanke på Evertons prislapp. Frågan är om den ens kan bli klar innan fönstrets döende timmar flera veckor in på säsongen.

Robert Lewandowkis agent är ute och pratar. Det är väl kontraktsdags.
    Vilket leder till massor av spekulationer. Real Madrid, Chelsea, Man United etc. Klart vi inte skulle tacka nej.
    Skys Balague, en av dessa som vet allt, hävdar att Lewandowski själv vill till Chelsea (förr var det alltid Real) men att United är mer angelägna om honom.
    Det här ryktet är rätt hett idag men vi vet inte om Chelsea är superintresserade trots det. Men det är ju en spelare av en kaliber över andra anfallare som knyts till Chelsea så vi hoppas Chelsea är intresserade om det finns substans i det, men som sagt. Det känns en del som förhandlingsrykte. Några källor hävdar att Chelsea har pratat med hans agent.
    Å andra sidan skrev Lewandowski tydligen nytt kontrakt med Bayern i december så det är kanske inte förhandlingstaktik. Istället talas det om att han tycker laget svek honom(!) förra säsongen.... Att Bayern genomgår en föryngring med flera tongivande spelare som slutar är kanske också en orsak, vem vet?

TISDAG:
Snacket om Nemanja Matic till Man United ökar just nu, igen. VI får se, men om Chelsea säljer till United då faller Emenalo ännu mer i vår aktning. Det är inte Chelseas uppgift att låta bra spelare förstärka våra konkurrenter. Så är det bara.

Ni har kanske sett bilderna på Tottenhams mittfältare N'Koudou som har på sig en uppvärmingströja för Chelsea och Carabao. Att säga att Tottenhamfansen är upprörda är ungefär som att säga att en atlantstorm i november är vindstilla. Vi Chelseafans som tycker ungefär lika mycket om Tottenhamfans som de tycker om oss så vi har uppskattat det hela väldigt mycket. Till skillnad från spudsen har vi inte heller krävt att hans kontrakt avslutas.
    Nu visar det sig att det är Chelseas speciella social media-skämtare som lurat sin kompis. N'Koudou fick tröjan av Michy Batshuayi som bad honom bära den och säkert också tog bilden. N'Koudou har nu fått be om ursäkt och förklara att han hade ingen aning om vilket kardinalsbrott det var. ;)

Den har vi inte hört förut, Middlesbrough Adama Traoré lär intressera Conte. Han är snabb som vinden, men tillhör den grupp fotbollsspelare där resten liksom inte riktigt hänger med farten i fötterna - om vi ska vara snälla. Så det känns inte särdeles angeläget.

Sky Italia, fullständigt opålitliga jämfört med riktiga Sky s a s, hävdar att Antonio Conte är nära att skriva nytt kontrakt med Chelsea. Vi får verkligen höra olika versoner kring vår manager varje dag, och ofta under samma dag och i samma media också. Bara att ta det lugnt och avvakta officiella ord.

Samma källa påstår att Chelsea jagar Dani Alves. Det har vi redan hört och däremellan har han varit nästan klar för City.

Bertrand Traoré lär kosta Lyon 16m pund och det spekuleras i att det kan bli klart den här veckan.

Mason Mount ser ut att lånas ut till Vitesse Arnhem. Ganska naturlig väg för en Chelsea-mittfältare.

Mer snack om Izzy Brown säljs istället för lånas ut till Huddersfield. Vi är dock tveksamma till om det är en bra idé. Han är bara 20 och har utvecklats mycket senaste året. Synd bara att han inte kunde vara med i U21-EM och visa det.

MÅNDAG:
Nya rykten om Oxlade-Chamberlain till Chelsea dyker nu upp. Då han förhandlar, eller inte, om kontrakt med Arsenal betecknar vi det som typiskt agentrykte för att skapa efterfrågan. Även Liverpool och City ska jaga honom enligt ryktena.

Källor närstående Man City hävdar att Willy Cabellero redan genomgått en läkarundersökning och har skrivit under ett kontrakt med Chelsea. Det liknar alltmer att Cabellero blir Chelseas första sommarvärvning, och det är en gratisvärvning.

Swansea lär nu också jaga Tammy Abraham på lån nästa säsong.

Däremot för det inga samtal mellan Chelsea och Huddersfield om att de ska köpa Izzy Brown, och vi som trodde han inte var till försäljning...? En summa om 8m nämns i sammanhanget. Men om inga samtal förs...så är väl det hela ett rent påhitt.
    Det stoppar dock inte flera engelska tidningar att nu påstå att sådana samtal förs. VI lär väl få se men det känns underligt då Brown torde tillhöra de spelare Chelsea är mer intresserade att utveckla.

Just nu handlar det mest om Alex Sandro. Juventus bekräftade förra veckan att Chelsea försökt värva honom. Det talades om en summa kring 52m pund.
    Nu säger vissa italienska källor att Chelsea tänker lägga 60m, några engelska talar om 55m pund. Enorma summor för en 26--årig försvarare men vi vet ju situationen.
    Andra säger att Juventus erbjuder Alex Sandro ett bättre kontrakt för att avvärja Chelseas intresse och få honom att stanna.
    Juventus sa också att de tänkte inte stoppa spelaren om han vill lämna och det sägs i en del källor att han vill och att han själv är överens med Chelsea.
    Vi får se vad som händer, vi lär få höra betydligt mer om detta närmaste veckan. Innan medierna hittar något nytt rykte att hitta på kring.
    Dock betraktar vi det som helt klart att Alex Sandro är en spelare Conte är intresserad av.

Marco Verratti hotar med att bojkotta PSGs försäsongsträning i ett försök att tvinga fram en transfer. Tyvärr är Chelsea inte förstavalet utan Barcelona.

Tomas Kalas blir ett allt hetare rykte för Hull. Vilket låter som en bra sak för både spelaren och Chelsea. Han kommer inte att få nytt kontrakt hos Chelsea och då han bara har ett år kvar kan Hull handla för en vettig summa för att ersätta Maguire.

Unisportstore

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC