csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
- Chelsea FC 0 sp 0 v 0 o 0 f 0 - 0 mål p
always proud to be Blue. Vi kommer igen.
20 - 26 juni 2016

Nyheter v-25


UEFA YOUTH LEAGUE CHAMPIONS
FA YOUTH CUP CHAMPIONS

LÖRDAG:
Det blir bara två Chelseaspelare som deltar i OS, och frågan är om någon av dem är Chelseaspelare när säsongen börjar. Det är Nigeria som nominerat John Obi Mikel och Kenneth Omerou i sin trupp.

FREDAG:

Lewis Baker lånas ut en säsong till. Till Vitesse precis som förra året. Det är säkert bra även om det hade varit roligt att se honom försöka ta en plats i Chelsea, men det är nog viktigare att han får speltid i det skedet av hans utveckling.

TORSDAG:

Ingen fotboll till på lördag. Abstinens har redan infunnit sig.

Unge målvakten Mitchell Beeney har lånats ut till Crawley fram till nyåret.

ONSDAG:
Skott på mål för Sverige till slut (till och med tre) och vilket skott det var, men också vilken räddning Courtois gjorde på Bergs friläge. Ändå gjorde Sverige helt klart sin bästa match i EM. Mest för att de äntligen visade rätt inställning, och moral, vilja och hyfsat försvarsspel. Den Långe Zlatan gjorde dock ännu en plattmatch och kan absolut inte få godkänt mer än av sina mest fanatiska zlatanister för sin insats i sitt sista EM.
    Ja, det var det. Isaksson bäste svensk i sitt sista mästerskap, och ärligt det bästa han spelat. Målvakter verkligen räcker länge.
    Det ABSOLUT bästa med detta är att vi nu slipper Erik Halsduken Hamrén. Sverige har faktiskt många lovande spelare, de var för unga i år, men vi kan få ett riktigt hyfsat lag om bara 2-3 år. Men nu slipper de knäa inför en storstjärna utan kan spela för sig själva och Sverige. Ser fram emot framtiden för svensk fotboll trots nollorna i förbundet.

Cesc Fabregas slog spanskt rekord i assist i EM-matcher med sin femte målgivande assist igår - innan Spanien slutade spela fotboll och spelade gris mellan sig på mittfältet. Något som tack och lov kostade dem. Som all idiotisk bollinnehavsfotboll alltid ska kosta när man inte försöker spela längre.

OFFICIELLT:
Sommarens minst hemliga lån är nu helt klart. Charly Musonda fortsätter sin utveckling hos spanska Real Betis. Frågan är om han får med sig någon av sin klubbkamratet, det talas om flera bl a Bamford.

Så var det dags. Zlatan Ibrahimovics sista landskamp.
    För oddsen är överväldigande att det blir så ikväll. Oväntad tajmning, inte oväntat beslut. Men tajmingen var kanske för att tända sig själv efter två mycket svaga insatser och för att tända ett lag som inte varit ett enda dugg bättre. Noll skott på mål är ett hemskt facit på två EM-matcher, dessutom om vi ska vara ärliga, de två matcher Sverige på förhand såg ut att ha störst chans i. Oavsett hur mycket det igår och idag talas om att Belgien ska passa Sverige.
    Nu finns det en chans att gå vidare ändå men det kräver en seger mot Belgien i kväll, vilket onekligen hade varit lättare om Belgien själva hade varit helt klara att gå vidare. De vet förutsättningarna.
    Belgien behöver poäng för att vara säkra på att gå vidare och minst en seger för att få chans på förstaplatsen och bättre lottning. De har individuellt bättre spelare på minst tio platser av elva.
    Sveriges chans ligger i att Belgien har en rent svag manager i Wilmots som inte fått till taktiken alls, och det säger jag trots 3-0-segern mot Irland. Den ligger också i att Belgien inte fungerat som lag utan lever på sin individuella talang. Sverige brukar klara sig bättre mot sådana lag men det räcker med någon sekunds okoncentration och det lär bli kört. Kom ihåg Portugal i play-off till VM. Sverige ser tyvärr, om vi ska döma av första matcherna inte ut att klara koncentrationen i 90 minuter, knappt ens 60 minuter.
    Att sedan prata om att Sverige skulle spelat bra mot Italien är att sticka huvudet i en tjärtunna och låtsas att allt är bra medan någon sätter en tändsticka till den. Visst, Sverige slog bort färre passningar än mot Irland, för att Italien inte pressade dem. De hade mer spel, men enbart för att det var exakt vad Italien ville de skulle ha. Men åstadkom något, det gjorde inte Sverige. För en gångs skull är statistiken sann och med risk att låta riktigt negativ bör nog första målet för Sverige ikväll ändå vara att inte bli det enda lag som lämnar EM utan ett skott på mål. Det räcker med att vi är enda nation på 36 år som spelat två matcher utan det.
    Ändå får vi ju hoppas på en bra svensk insats och kanske blir det så just att det är Den Långes sista landskamp, något som får laget att överträffa sig själva. Realistiskt sett dock, oddsen är emot Sverige ikväll.
    (Det blir också Hamréns sista landskamp vid förlust, något vi dock inte sörjer ett enda dugg. En annan hjälte som kliver av med all rätt är Kim Källström samt Andreas Isaksson som kanske gjort sin bästa mästerskapsturnering den här gången, målvakter brukar vara längre än utespelare dock).

MÅNDAG:
Midsommar veckan, sju veckor kvar till ligastarten och mindre än en månad till första träningsmatchen mot Rapid Wien 16 juli. Det lär bli ett resevfyllt Chelsea då många av spelarna är lediga efter EM och Copa America fortfarande då, antar vi. Conte kan varit Chelseamanager i mindre än en vecka om Italien går till final i EM. Vilken situation, och ännu har Chelsea som i princip enda lag av toppkandidaterna ännu inte gjort en enda värvning, än mindre en värvning vi behöver. Det är faktiskt rätt oroande även om det inte är panik. Än!

De två första rundorna av gruppspelet i EM är avklarade, några lag är redan klara andra har fortfarande chansen och några få är helt ute. Ett målfattigt EM med osedvanligt många sena avgöranden av matcherna. De här omgångarna är de bästa i alla turneringar då man har möjlighet att se alla, från idag måste man välja vilka matcher man kan se till playoff, som dock är ovanligt generöst denna gång. Det är ju svårare att bli utslagna än gå vidare med fyra grupptreor som går vidare.
    Efter att sett nästan allt kanske vi kan dra några slutsatser om spelare som det talas om att Chelsea är intresserade av att värva och ge en tidig bedömning från hur de skött sig i EM. Några storstjärnor har helt gått vilse, som Zlatan och Ronaldo, Harry Kane, Lewandowski och några till av de stora namnen - ingen av dem dock aktuella för Chelsea.
    Bland anfallare kopplas ju Romelu Lukaku till att återvända till Chelsea för enorma pengar. Han har inte gjort mycket i EM för att bevisa att han på något sätt är värd prislappen, trots målen mot Irland, och hur mycket jag än gillar Lukaku så finns det bättre, billigare och smartare alternativ för Conte att välja bland. Jag är fortfarande inte övertygad om att Lukaku kan bli en världsanfallare, han har vissa allvarliga begränsningar och tyvärr verkar en av dem vara spelförståelsen. Alvaro Morata är onekligen ett av de intressanta alternativen. Han ser ut som ett riktigt bra komplement till Costa i ett två-mannaanfall. Helt klart intressant och ryktena kring honom till Chelsea har också blivit allt starkare.
    Radja Nainggolan har varit en lång följetång under våren. Jag är fortfarande inte övertygad. Jag ser helt klart mycket hellre, bra mycket hellre att Chelsea i så fall tar N'Golo Kanté om de kan få honom. Han skulle passa bra mycket bättre, är billigare och kan Premier League. Så där hoppas vi innerligt att Chelsea fortfarande är med i leken.
    Det talas om hela italienska backlinjen till Chelsea, och ja, kan vi få dem gärna. Men det kan vi aldrig få, dock är möjligheten till Leonardo Bonucci fortfarande där och då får Chelsea hosta upp men det ska de också göra för han skulle nog bli näst intill perfekt med JT, Zouma när han är tillbaka och Chelsea. Jag ser också hellre Barzaglia än Chiellini men tackar inte nej till någon av dem förstås.
    Stephan Lichtsteiner har varit het och det talas om 3-årskontrakt för en 32-åring och en rätt hög övergångssumma. Det ska Chelsea låta bli att fortsätta med. Han inte på något sätt bättre än vad vi har i klubben redan. Inte ens Ivanovic i förra årets bristande form.
    Paul Pogba är ju Paul Pogba och ingen vet väl om Chelsea verkligen är med i jakten där. Men han är ju sannerligen en klasspelare. Kanske kan Conte som tog fram honom göra samma sak för våra unga mittfältare som RL-C, Baker m fl. Senaste prislappen på Pogba är för övrigt tydligen 127m pund!
    Sedan måste man fortfarande gråta elefanttårar över att Mourinho släppte iväg/sparkade ut Kevin "Tintin" de Bruyne. För vi lär aldrig kunna köpa loss honom. Det måste vara Mourinhos sämsta spelardeal någonsin. Jag förstod det aldrig när det hände förutom att Chelsea aldrig stoppat spelare som vill iväg (Wilmots gjorde ju också allt han orkade för att undergräva Chelsea och uppmuntra de Bruyne att lämna), och jag förstår det ännu mindre idag. Sådana spelare får Chelsea aldrig mer släppa annat än med återköpsklausul.
    Av spelare som inte kopplats till Chelsea, och som vi förmodligen inte kan få är Delli Alli onekligen en som jag gärna ser i Chelsea. Det är dock nog helt otänkbart. Dries Mertens har jag alltid varit väldigt förtjust i men han anses nog inte riktigt vara Chelseamaterial då han bara är inhoppare i Belgien. Thomas Müller är en stor favorit men han har hittills inte haft något jättebra EM. Han är också oköpbar, Ancelotti släpper honom inte. Kingsley Coman är ett stort löfte som är intressant och det är för mig fortfarande oklart om Bayern köpt loss honom eller om han återvänder till Juventus. Ett annat ungt löfte är schweizaren Breel Embolo. Det har pratats lite om Dimitri Payet som onekligen skulle bli något för oss, men prislappen är enorm och det ser inte ut som en möjlig affär. Överhuvudtaget tror jag vi får se rätt få övergångar inom Premier League den här sommaren mot normalt.

CSFC vidhåller tipset om Frankrike som även om de inte spelat jättebra förmår att vinna matcher (även om det blev oavgjort igår i en betydelselös match) och bara kommer att bli bättre. Tyskland en ren besvikelse även om de går vidare. England svajigare än väntat även om Sturridge (den ende spelare jag aldrig igen vill se i Chelsea bland de som lämnat, då han aldrig spelade för Chelsea han bara bar Chelseas tröja och spelade för Sturridge) blev matchvinnare senast. Belgien har spelarna men inte laget eller managern. Spanien är med Italien de som imponerat mest, men kan de vinna utan en riktig anfallare?! Sverige, ja vi säger väl bara en sak. Två matcher utan ett skott på mål säger precis allt! Ändå kan Sverige gå vidare om vi vinner mot Belgien..., men det är det få objektiva bedömare som tror är möjligt.

Av Chelseaspelare i EM har Gary Cahill skött sig bra, tycker han varit bäste mittback i England trots allt. Deras allra bäste är ju på semester, John Terry! Thibaut Courtois kunde inte göra mycket åt de italienska målen. Eden Hazard var i mina ögon bäst på plan mot Italien och hyfsad mot Irland. Det oroar dock att han inte jobbar defensivt igen. Jag tror dock det är belgisk taktik mer än att han skulle återfallit i gamla ovanor. Wilmots vill helt enkelt inte att han ska jobba på det sätt som Mourinho och Conte kräver av sina yttrar. Tror (och hoppas) jag. Annars kommer Hazard att få det besvärligt med Conte kommande säsong. Fabregas har varit stabil och bra för Spanien om än inte lika lysande som Iniesta. Pedro har fått göra inhopp liksom Azpilicueta men de bör få en chans i tredje matchen då Spanien redan är vidare.

Några ord om tv-sändningarna. SVT utklassar TV4 (trots den otroliga jättemissen nyhetsmässigt i England-Ryssland-matchen) som har någon som låter som en bondkomiker och talar i halva ord, som därmed gör det väldigt svårt att uppfatta om det är vettigt eller inte vettigt det som sägs. Studion är överarbetad och bara rent trist, och någon minut i all reklam. Nannskog är Nannskog och Frändén är bra mycket duktigare än den roll som en blond Mr Data från Star Trek (André Pops) tilldelat henne. Däremot har TV4 bästa kommentatorsparet i Lasse Granqvist och Jens Fjellström. Därefter kommer SVTs båda med Härenstam-Strömberg. Båda kanalerna borde dock kunnat gjort bra mycket bättre ifrån sig. Det är väldigt mycket omtugg och hör jag SVT göra reklam för sin app fler gånger tror jag att jag spyr.

 

   
   

Rykten, notiser m m, v-25


TRANSFERS sommaren 2016>

LÖRDAG:
Schweizaren Ricardo Rodriguez är ett nytt namn i spekulationerna. Som vänsterback tillsammans med Baba Rahman tydligen. Rodriguez spelar i Wolfsburg annars. 23 år gammal.

FREDAG:
Ännu mer rykten om César Azpilicueta. Nu är det Barcelona som rycker i honom. Spanska rykten dock och de hävdar dessutom att Conte vill sälja, hur de nu kan veta det. Och till rena reapriset dessutom, 14m pund. Där faller hela ryktet som löjeväckande.

Ännu en mittfältare. Rätt billig dock. Kroatiske Ante Coric kostar bara 6m pund tydligen. Chelsea lär dock inte vara klubben närmast även om Chelsea ska intresserat sig för spelaren, det lutar istället åt Manchester City.

Senaste om Nainggolan som sparkade ut Sverige ur EM är att han vill stanna i Roma. Han kommer inte att flytta, eller komma till Chelsea. CSFC sörjer inte nämnvärt, det finns spelare som är viktigare att värva till Chelsea som Bonucci och Morata för att nämna två av de som förekommer i spekulationerna.

TORSDAG:
Ett nytt namn har dykt upp, väldigt mycket i skymundan. Det är Real Madrids försvarare Nacho, en spelare jag vet väldigt lite om så varför. Han har visserligen spelat för Real sedan 2011, men gjort ganska få matcher om vi ska vara ärliga. Han har dessutom kontrakt till 2021 så han lär bli svindyr. Roma och Valencia är också intresserade av Reals 26-åriga fjärdeval som mittback.

Själv vill han stanna, ändå tjafsas det fortfarande om César Azpilicueta till Manchester United eller PSG, fast Athletic Bilbao tycks försvunnit ur spekulationerna nu. Självklart ska Dave stanna i Chelsea. Att släppa vår mest formsäkre och konsekvent spelbara spelare är ett misstag Conte inte får göra, särskilt inte förstås till Mourinho.

Det sägs ju att Christoph Lollichon och Thibaut Courtois inte har det bästa samarbetsförhållandet i Chelsea. Lollichon var ju i mycket Petr Cechs coach. Därför har det nu börjat ryktas om en ny målvaktstränare till Chelsea trots att klubben sagt sig vilja behålla Lollichon. Gianluca Spinelli är Italiens målvaktstränare och den som nu nämns även om andra spekulerat i att Courtois vill ha sin gamla tränare från Belgien.

En god nyhet är dock att trots Emenalos klantiga lånekontrakt med Mönchengladbach och deras ständiga förhoppningar om att kunna köpa loss Andreas Christensen, har Chelsea inga som helst planer på att sälja. Synd bara att de inte kan bryta Emenalokontraktet så vi också får dra nytta av dansken som jag sedan jag såg honom som 16-åring i Chelsea alltid trott blir JTs riktiga efterträdare, de t o m har liknande spelstil.

En spelare jag verkligen ville se i Chelsea har förlängt sitt kontrakt med fyra år till. Det är Antoine Griezmann som stannar i Atletico Madrid. Enda positiva med det är att Man U inte heller fick honom.

Roman A kommer enligt ryktena att själv studera Alvaro Morata i åttondelen mellan Spanien och Italien. Morata beräknas nu kosta 40m pund efter att Real köpt tillbaka honom i veckan för 23m. Handla i fotbollsspelare kan tydligen vara lukrativt.

Mino Raiola har ovanligt många spelare på marknaden i sommar och han njuter av det och spelar ut varje kort i hans arsenal av agentbeteende. Nu fläktar han elden genom att hävda att Pogba är intresserad av Chelsea. Det är uppenbart att han vill få till ett budgivningskrig mellan klubbar men med den prislapp Juventus satt på Pogba känns det som rätt hopplöst.

Det är inte många mål, det är överraskande resultat, det är defensivt orienterat och extremt många sena avgöranden av matcherna. Men EM är dock spännande, annat kan man inte säga.
    Dock, liksom i England, är man klart besviken på domarstandarden. Det blandas en hel del där men svåra och korrekta avgöranden och situationer som man inte kan hjälpa tycks gå storlagens tillgodo lite väl många gånger.

ONSDAG:
Åtta ändringar i Italiens startelva. Det är oväntat många och som England visade (de var dock inte redan klara tabellettor) är det sällan så lyckat.Vi lär få se det om några timmar. En jättechans för Irland, men framförallt undrar man hur det påverkar inför Italiens fortsättning mot Spanien.

Mourinho vill ha; det är vad skvallret säger gång på gång nu - men om det är någon som tror Chelsea kommer att sälja toppspelare till honom trots att United har en av Europas största kassakistor att köpa spelare för (förmodligen varför Mourinho ville dit), tar nog miste.
    Det har varit Matic, det har varit Azpilicueta och säkert någon till jag förträngt. Tidigare idag var det Willian och nu har plötsligt bookmakers i England kapat oddsen för att Eden Hazard ska gå till Manure.
    Det låter fullständigt otroligt men vi måste väl redovisa det.

Mourinho vill ha honom. Och är beredd att betala 60m pund - om vi ska tro medierna.
    Men Willian är istället på väg att förlänga sitt kontrakt med Chelsea klokt nog. Fyra år till.

Vi har hört det förut, nu hör vi det igen från engelska källor. Chelsea ska lagt bud på Kalidou Koulibaly. På 19,5m pund, vilket inte ens är 2/3 av vad Napoli kräver.

Simone Zaza är tillbaka i skvallret, men att Chelsea skulle betala 30m pund för honom verkar helt otroligt. Italienskt rykte förstås ovh verkar ha agentgrund då klubbar som West Ham och Everton också sägs jaga honom.

Vi har hört det massor med gånger och nu säger tyska Bild det igen. Borussia Mönchengladbach vill spräcka sitt transferrekord genom att köpa Andreas Christensen. Vi säger som vi sagt hela tiden; det får inte ske trots Emenalos fullständigt idiotiska utlåning av Christensen på två år utan återkallelseklausul.

OJ. Mästarna och absolut en av de två-tre hetaste favoriterna Spanien ställs mot Italien i åttondelen. Italien som är det lag som imponerat mest hittills.
    Det kan på sitt sätt inte bli bättre för Chelsea.
    Spanien har tre Chelseaspelare som nu kan komma att att bli lediga och därmed tillgängliga klart tidigare än väntat. Om Italien vinner.
    Ännu bättre för Chelsea är det kanske om Spanien vinner för då blir Conte tillgänglig klart tidigare än väntat.
    Jackpot för oss Chelseaanhängare, kanske mindre så för både turneringen och andra fans. Men det struntar ju vi i, eller hur?

    Frågan är hur det påverkar Italiens laguttagning och inställning ikväll. Deras möte med Irland är ju ointressant ur tabell- och fortsatt spelsynvinkel.
    Med Italien och Sverige som spelar samtidigt missar man Contes match ikväll. Italien lär nog vila några spelare och det vore annars mycket intressant att se hur Conte formerar och matchar laget då.

EM är inte avgjort men Spanien har redan utklassat konkurrenterna i tävligen, vidrigaste fulaste tröjan. Deras andratröja som de använde mot Kroatien var rent 80-talsaktig i sin fulhet.

TISDAG:
Om senaste spanska ryktena, Marca, stämmer så ska vi glömma Alvaro Morata. Han lär stanna i Real Madrid. För Real har utnyttjat sin återköpsklausul enligt Juventus-chefen Marotta. Och lagt en prislapp om 750m kronor på Morata.
    Det är han inte värd och ingen kommer att betala det så han lär få spela i Real Madrid, fast de egentligen inte vill ha honom, bara tjäna pengar på honom. Men det är ju ryktenas högtidsstund just nu och spanska blaskor har noll trovärdighet.

Sama Real ska nu vilja ha N'Golo Kanté.

Mycket roligt att notera är att fler och fler källor nu hävdar att Leonardo Bonucci vill till Chelsea och att förhandlingarna med hans agent om hans personliga villkor har gått mycket bra. Nu gäller det för Granovskaia att få loss honom från Juventus också och det kan bli ännu knepigare. Men vi vill ha honom och han har sannerligen visat varför vi behöver honom.

Fortsatta rykten om Koulibaly, och Chelsea lär lagt ett bud som är långt från vad Napoli vill ha och kommer att acceptera så sannolikheten för affär är nog inte så stor.

Inte oväntat börjar en hel del desperation redan inträffa i spekulationerna i skvallerpressen, dvs sportjournalisterna i olika medier, kring Chelseas uteblivna värvningar och plötslig droppas namn efter namn. Som Barcelonas Arda Turan som väl inte direkt gjort ett kanon-EM och därmed knappast är närmare en startplats i Barcelona. Det pratades ju mycket om honom förra året innan han skrev på för Barcelona och valde att sitta på bänken hela hösten utan att ens få chansen att spela då Barcelona egentligen inte fick värva. Samma läge som väntar Real och Atletico Madrid när det här fönstret stänger. Det är därför det känns rätt underligt att Real inte fortsätter försöken att värva de Gea. Men de kanske iskallt räknar med att komma undan igen.

Bonucci-intresset känner vi till och delar, nytt är att nu talas det om Bonucci och Antonio Candreva för 57m pund.... Lite svårt att hålla reda på siffrorna längre då senast igår påstods Bonucci själv kosta 50m.
    NYTT däremot är att källan, som kommer via Sun tyvärr, hävdar att Bonucci själv är överens med Chelsea om det personliga kontraktet.... Vi kan bara hoppas.

Loic Remy som säkerligen lämnar Chelsea i sommar efter en inte särdeles lyckosam tid hos oss, när han fått chansen har han skadat sig och så vidare. Han har flera klubbar som jagar honom från Kina och nu till Turkiet där Fenerbahce lär intressera sig för honom.

Pedro har gjort en del mindre genomtänkta uttalanden på sistone och då han inte är någon Z som förlåts även de konstigaste, har han fått schavottera i pressen. Nu lär han sagt att det är inte värt att vara med i EM om man inte får spela. Inte särskilt smart sagt och det har inte tagits väl upp om vi säger så.

Självutnämnde sillygurun, för oss andra mer känd som en publicitetstokig gaphals, Gianluca di Marzio har gett sig in i spekulationerna om Alvaro Morata och har kommit fram till det alla vi andra vetat i veckor. Att han är intressant för Chelsea.

MÅNDAG:
Mycket prat om Lilles Sofiane Boufal även om en del fans tydligen ifrågasätter det smarta i att ha två Hazards i Chelsea, och pekar på deras likheter som spelare. Kan man verkligen resonera så dumt, bra spelare är bra spelare och klubbarna behöver stora trupper numera. Det är dock långt till affär då de redan träffat Barcelona och andra, som Arsenal rycker också i honom.

Snack om att Chelsea kommer att värva en Barcelonaspelare förekommer nu i medierna. Det är dock kanske inget att bli över sig entusiastisk kring redan nu då Sergio Gomez bara är 15 år gammal.

Moussa Sissoko var mycket bra i Frankrikes match igår och som ett brev på gamla posten är han nu därför aktuell för Chelsea. Att han vill lämna Newcastle och spela på en högre nivå är nog troligt, men även om han var jättebra senast - hur många mittfältare ska vi ha?

Manchester United tycks utmana Chelsea i jakten på Leonardo Bonucci som väntas kosta 25m pund. Även om andra källor påstår att han kostar 50m pund!!!
Där tror vi nog att om han lämnar sitter nog ändå Antonio Conte i förarsätet.

Ta det som agenttjafs. Det kommer nämligen från en agent att Emanuele Giaccherini’ är på väg tll Chelsea. Emanuele Giaccherini’ är utlånad från Sunderland där han floppade men har spelat bra i EM.

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!