csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
13 Chelsea FC 4 sp 1 v 1 o 2 f 6 - 9 mål 4 p
always proud to be Blue
24 - 30 augusti 2015

Nyheter v-35


TRANSFERS under silly season >>

GLÖM INTE ATT TÄVLA!>
senast 31 aug

Chelsea Ladies FA Cupvinnare 2015

SÖNDAG:
Succé för svenska Marija Banusic i Chelsea Ladies match mot London Bees i Ligacupen. Hela 8-0 slutade matchen och Banusic gjorde hat-trick. Fast ännu värre var tonårige Rosella Ayane med fyra mål. Laura Rafferty gjorde de saknade målet i första mitt i Banusics hat-trick. Det var ett mycket ungt Chelsea Ladies som spelade matchen så Emma Hayes kan visa på en bred och bra trupp.

Det har varit en förfärlig inledning på säsongen, men ännu är det långt från någon anledning att förtvivla.
      Visst är den usla formen på våra nyckelspelare från förra säsongen (undantaget Courtois och Costa) mycket oroande. Särskilt kanske då Ivanovics form då det lett till att försvaret inte fått en chans att hålla markeringsspelet då mittbackarna tvingas ut för att täcka upp för honom. Det kräver faktiskt att Mourinho nu vågar peta Ivanovic trots att han var en av lagets allra bästa förra säsongen. Men även när det gäller Fabregas tror vi Mourinho måste tänka om. Han ska spela längre fram i plan och inte förstöras genom sina defensiva uppgifter. Matic står inte heller att känna igen. För att inte tala om Hazard som knappt ens når 80% av sin kapacitet just nu. Willian är en nyttig spelare för Chelsea, men han är ingen playmaker och framförallt är han tyvärr ingen målskytt. Mourinho har mycket jobb framför sig men verktygen och materialet finns där. Det är dock så att med den här starten kommer det att spridas tvivel och självförtroendet kommer att vara lågt ännu ett tag. Men och det är ett viktigt men, Chelsea har haft otur plus de här faktorerna. Chelsea har dock inte visat bristande moral eller kampvilja - och det är ett mycket positivt tecken. För inget är värre än när laget bara ställer ut skorna och tror de ska kunna vinna. Vi såg en liten smula av det mot Crystal Palace och så kom två mål för dem och uppförsbacken blev för tuff. Chelsea borde avgjort matchen genom sin dominans långt tidigare. Men det fanns ett drag av den nonchalans som bra lag ibland drabbas av; att det ordnar sig. Vi är bättre än de. En livsfarlig inställning i Premier League.
    På det positiva kontot tycker jag också Pedro och Kenedys debut ska föras. Vi kommer att få mycket glädje av dem.

Sedan kan man undra lite över varför Ramires inte ens fanns på bänken igår. Finns det sanning i ryktena om att han försvinner till Juventus, som del i en mycket större affär?

LÖRDAG:
Det är helt klart att domarna i England fått direktiv att vifta med det röda kortet mycket mer och för mycket mindre i år. Extremt många utvisningar hittills i säsongsinledningen och Stoke fick idag två direkta röda kort på sex minuter! Michael Oliver inblandad igen, och denne ska vara Englands stora domarhopp. (Även om dagens två lär varit korrekta, åtminstone Adams). Fem utvisningar i dagens matcher och en är kvar att spela. Det är inte domarna som ska avgöra matcherna, det är spelarnas jobb. Så det är en mycket oroande utveckling.

Kan vi undvika frilägesutvisningar och helst alla former av utvisning ska Chelsea ha en bra chans att slå Crystal Palace. Ska man tro blaskorna är Chelsea värdelösa i år, men så är det inte. Mourinho har också tagit fram att även om resultaten kanske inte blivit vad vi hoppats så finns det många positiva saker att peka på. Själva vill vi väl också att våra bärande spelare som Hazard, Matic, Ivanovic och delvis Fabregas ska börja hitta formen.
    Det blir ingen lätt match mot Crystal Palace även om de inte får spela Patrick Bamford mot oss. Men deras prestigevärvning Yohan Cabaye är en garanti för att det blir en ännu tuffare match än förra säsongen.

Oscar och Victor Moses är spelklara. Frågan är om Oscar går in i laget, förmodligen istället för Willian i så fall. Moses lär nog hamna på bänken med tanke på Pedros fantastiska debutsuccé.

FREDAG:
Mourinho sa vid dagens presskonferens att Chelsea tränat försvarsspel men inte med bara försvaret utan hela laget, och de har gjort det mer beräkning på ytterligare utvisningar då de tränat på att försvara med nio man. Snacka om att vi känner oss lite luttrade över säsongsinledningens domarinsatser.
    Lite oväntat är att inga besked kom om de skadade? spelarna Oscar och Victor Moses. Men vi misstänker att journalisterna egentligen inte bryr sig om matchen imorgon utan bara ville snacka övergångar, framförallt John Stones.

TORSDAG:
Chelsea börjar mot Maccabi hemma 16 sep och avslutar hemma mot Porto 9 dec. Hela spelschemat >>

LOTTNINGEN:
Chelsea hamnade i grupp G (samma grupp som förra säsongen!, är det ett gott eller dåligt omen?). Där vi möter; Porto, (lite tur i lotten där med tanke på hur det kunde blivit) alltså åter portugiskt motstånd i gruppen, Dynamo Kiev samt Maccabi Tel-Aviv.
    Det ser ut som en helt överkomlig grupp, faktum är att allt utom en gruppseger nog måste bli en besvikelse.

Intressant att Malmö, som alltså inte kunde lottas i Chelseas grupp (av okänd anledning) fick PSG. Det lär bli hajp i svensk media kring det.

Manchester City fick en tuff grupp, utan tvekan. Man Uniteds grupp är lättare men Chelseas är nog bättre ändå. Arsenal har ett riktigt bra lag men mycket stora chanser att gå vidare i övrigt.

Yannick Bolasie är tillbaka i Crystal Palaces trupp inför matchen på lördag. Han missade ju förra helgen pga dödsfall i familjen. Palaces bästa spelare och föremål för stort intresse från Spuds.
      Inga nyheter om våra skadade spelare Oscar och Moses ännu. JT saknas ju av naturliga skäl då Chelsea inte ens orkade överklaga hans avstängning, visa som klubben blivit av behandlingen av FA senaste året.

Inför lottningen om några timmar. Chelsea är ju i pott 1 som ligamästare. Men då alla de andra engelska lagen är i pott 2 innebär det att vi kan få lite av en mardrömslottning från den gruppen; för det blir antingen Real Madrid, Atletico Madrid (som vi har så svårt för) eller Porto (gissar vad vi hoppas på?). Från pott 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kiev, Olympiacos, CSKA Moscow, Galatasaray, Roma. Pott 4: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dynamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
    Det kan alltså bli Malmö trots att någon sa tidigare att så kan det inte bli. Det kan dock inte bli två lag från samma land som kan hamna i Chelseas grupp. Vi har markerat CSFCs mardrömsmotståndare i fet stil och önskemotståndarna i kursiv. Vi har valt bort lag med långa resor även om de kan se lättare ut, som t ex Maccabi eller Astana.

GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN. Se ovan.

Idag lottas Champions Leagues gruppspel. Sänds direkt i Viasat och Eurosport vid 17:45.

Chelsea Ladies tog en storseger i Ligacupens seriespel med 6-0 över Millwall. Bl a genom ett sent hat-trick av nye Fran Kirby. Målgörare: Ji 19; Coombs 22, (str) ‘90+2; Kirby 78, 83, 88. Helgen spelar de igen i Ligacupen, mot London Bees.

ONSDAG:
Chelsea, mästarna, börjar Ligacupsspelet borta mot Walsall 23 september.

Imorgon lottas Champions League-grupperna. Vad vi förstår kan toppseedade Chelsea inte möta t ex Malmö. Däremot har seedningssystemet försvunnit som det var förr och nu är det bara ligamästarna som seedas särskilt - vilket ju onekligen borde varit fallet sedan dag ett i en ligamästarnas cup.

TISDAG:
OFFICIELLT
Det är också officiellt att Marko Marin lämnar Chelsea som vi tidigare meddelat. Han går till Trabzonspor i Turkiet. Däremot blev det ingen försäljning som det talades om tidigare idag. Det blir bara ännu ett lån. Marins tid i Chelsea är nog slut och det är bara en fråga om det blir lån tills kontraktet går ut eller om det kan bli en försäljning till förlustsiffror.

OFFICIELLT
Juan Cuadrado har lånats ut för säsongen till Juventus. Tyvärr fick han aldrig till det i Chelsea, det var närmast så man tyckte synd om honom. Förhoppningsvis hittar han sig själv i Italien igen och kommer tillbaka och kan bidra till Chelsea.

Vi klagade på domarna igår, idag lär nog Arsenal klaga på Oliver vars team igen missade linjen. Normalt är lnjedomarna bättre än huvuddomarna i England, men just Olivers är tveksamma. För aldrig att Ramsey var offside när han gjorde mål. Annars var det ju Chelsea, ursäkta Cech som räddade Arsenal särskilt i första, som var ordentligt reservfyllda igen (vad sysslar deras läkarteam med...).

Vårt kraftigt föryngrade U18-lag spelade 1-1 borta mot Arsenal på måndagskvällen. Målskytt; Charlie Wakefield.

MÅNDAG:
Varenda säsong. Det känns som om vi varenda säsong ska få ett par omgångar med konstiga bedömningar innan domarna har anpassat sig till de nya direktiv om hur de ska tolka reglerna sätter sig. I år är det den nya tolkningen av offsideregeln och helt klart är det tydligen så att frilägen ska bedömas mycket hårdare om det inträffar saker som brukar hända obestraffade annars.
      Chelsea har drabbats extremt hårt av detta.
      Visst kan man säga det var regelbrott men då regelbrott av den sorten tidigare inte straffats så hårt, förstår man knappt att Mourinho har lyckats hålla mun hittills.
      Straffen och utvisningen av Courtois avgjorde den matchen på ett avgörande sätt.
      Ramires bortdömda mål mot City hade kunnat ändra den matchutgången. Ingen vet hur det hade slutat om Chelsea hade fått kvitteringen godkänd.
      Terrys mycket hårt dömda utvisning ändrade matchen men avgjorde den inte till motståndarnas fördel.
      Dock vi får verkligen hoppas tolkningarna och nya direktiv sätter sig snabbt för just nu känns det som om domarbeslut är viktigare än vad som sker på planen. Chelsea har haft extrem otur med beslut mot oss. De kanske var tekniskt rätt, kanske inte - men det innebär inte att de i våra ögon nya bedömningarna inte har varit rent avgörande. Hoppas det är slut nu med frilägesutvisningar och domaringripanden som ändrar förutsättningarna för oss, men även för andra lag. Säsongen är lång och tolkningarna av reglerna är som de är och vissa regler är så extremt felaktiga att det är löjeväckande att fotbollsbyråkraterna vägrar ta itu med dem - som trippel- och quadrupelbestraffningen vid frilägesutvisning (vi vägrar kalla det målchansutvisning för inget säger att varken Gomis eller Rondon hade en särskilt bra målchans). Straff och kort räcker, men utvisning och avstängning för en foul som är på sin höjd knappt en frispark i övriga matchsituationer som Terrys utvisning, det är fel.


Rykten, notiser m m, v-35


SÖNDAG:
En favorit, Jermie Boga är på väg till Rennes på säsongslån. Ej bekräftat ännu. Det talades tidigare om Rayo Vallecano för Boga.

West Bromwich och West Ham är båda intresserade av Victor Moses som hamnat i bakvatten då Pedro kom in. West Ham siktar på ett lån men WBA kan tänka sig ett köp. Moses värderas till ca 10m pund men kan komma att gå lite billigare i en snabb affär.

Självklart har Mourinho efter matchen igår fått frågan om Paul Pogba. Ett ämne han inte var särskilt villig att diskutera men om man tolkar hans svar tyder det ändå på att någon spelare, förmodligen en enda, är på väg in. Dock mycket tveksamt om denne är Paul Pogba.

Förre Arsenalförsvararen och expertkommentatorn i Sky Paul Merson hävdar i sin krönika i Daily Star att John Stones ändå kommer till Chelsea innan fönstret stänger. Svårt att tro men när en spelare vill lämna brukar det bli lösningar om man är optimistisk för oss. Vi vill påminna om att Chelsea är en klubb som alltid låtit missnöjda spelare lämna och aldrig som vissa klubbar försöker tvinga kvar spelare. Något att vara stolt över som vi ser det.
    Stones har mobbats av så kallade fans och tvingats lämna sitt hem för att bo på hotell.
    Det sägs nu också att Everton hade gjort klart för Chelsea att ett bud på 34m pund skulle räcka och de hade gjort vissa förhandlingar om vidareförsäljningsklausulen med Barnsley. Men plösligt backade Everton och stod inte för vad som hade sagts informellt. Stämmer det förstår man irritationen hos både Stones och Chelsea. Chelsea som dessutom redan var sura på Everton över behandlingen av Christian Atsu som lån förra säsongen. Han fick väldigt lite speltid trots utfästelser om mer. Inte undra på att Martinez beter sig som han gör kanske.
     Tvingas Stones stanna hoppas Everton blidka honom med en löneökning, men då en sådan säkerligen är kopplad till en kontraksförlängning lär knappast Stones gå med på nu.

Kenedy gjorde ett lovande inhopp igår och fick mycket beröm av Mourinho som menade på att han gav laget ny energi. Mourinho sa också att han tog ut Azpilicueta tidigt för att ändra laget, trots att han antydde att Azpi varit bäste försvarsspelare, vilket också var CSFCs omdöme. Dave är ju nästan aldrig dålig men då Palace kom fram till vänster var ju hans position den som var lättast att förändra där bak. I en match där ingen blå egentligen glänste men där Courtois fick bli MoTM på grund av ett par högklassiga räddningar.

LÖRDAG:
Det påstås att Chelsea lagt bud på Marquinhos i PSG. Svaret dock detsamma som med Stones. Ej till salu.

Kevin de Bruyne, Tintin som vi kallade honom, är nu i Manchester för att göra klart med sin superdyra övergång till City. Det rör väl inte Chelsea tycker ni. De Bruyne straffade ju så att säga ut sig från Chelsea genom snack och ovilja att kämpa för sin plats - något Mourinho inte dolt i sommar när frågan kommit upp. (Frågan är väl om de Bruyne ändrat attityd för det lär ju inte bli lättare att ta plats i City i längden, även om han kostar enorma pengar). Men hans övergång för förmodade 54m pund rör faktiskt Chelsea, för Chelsea har en vidareförsäljningsklausul med Wolfsburg. Ingen vet riktigt hur stor den är men några miljoner pund blir det säkert från City till Chelsea i den här affären. Bra affär för Chelsea, sedan får vi se om de Bruyne förstärker det lag som just nu ser ut att vara vassaste konkurrenten i år.
    Sedan är man ju lite osäker på vad man egentligen tycker om att han förstärker (som vi tror han ska göra) vår värsta konkurrent då han en gång var ett stort hopp och favorit för oss - men sådan är ju fotbollen och ev cupmatcher undantagna kan han ju bara spela mot oss en gång den här säsongen, på Stamford Bridge.

Chelsea ska gett upp Stones (för nu antagligen) och intresserar sig istället för en annan ryktenas man, Monacos Aymen Abdennour, som kostar mindre än hälften. 15m pund. Vi får väl se, lite underligt är det väl kanske att Chelsea var så snabba med att låna ut Kalas och Christensen med tanke på den riktning ryktena har. Garay lär fortfarande också vara aktuell men denne är ju klart äldre och mer en omedelbar lösning.

Relativt lugnt med ryktena trots att det bara är dagar kvar av silly season. Noterbart är att det påstås att om Chelsea kan köpa loss Paul Pogba från Juventus kräver denne en veckolön på 318t pund. Bra mycket mer än någon annan i Chelsea. Självklart är han inte värd det, Messi är kanske liksom Ronaldo men inte Pogba men sådan är ju hysterin numera och med Raiola som agent så blir alla siffror monstruöst inflaterade.

Lite mer detaljer om ryktet om en kinesisk spelare till Chelsea. En spelare som enligt experterna aldrig lär få arbetstillstånd... det börjar mer och mer verka som ett aprilskämt eller något som spelaren själv önskar. Det skulle överraska mycket om detta verkligen sker. Och skulle Chelsea betala 8m pund för en spelare bara för att få fler fans i Kina är det ju frågan om det ens är värt reklampengarna?

FREDAG:
Kenedy pratar lite om sin spelstil, rätt intressant. Ska bli kul att se honom i Premier League. Läs >>

Vet inte riktigt vad vi ska tro? Chelsea ska ha erbjudit en 26-årig högerback från Guangzhou Evergrande kontrakt. Zhang Linpeng heter spelaren som ska komma till Chelsea innan tisdagens deadline.
    Man räknar med att han ska lånas ut direkt. Källan är helt okänd för oss, Titan24.
    Den närmaste trovärdighet detta kan få är att det är en PR-grej, ungefär som när United och Arsenal har köpt asiatiska spelare utan att någonsin spela dem. Väldigt konstigt rykte är det men just nu kan man ju förvänta sig vad som helst.
    Daily Star (!!!) hävdar att det är bekräftat. Men det är det absolut inte när detta skrivs.

TORSDAG:
Mirror hävdar att Chelsea redan fått ett fjärde bud avslaget. Ett bud som med stafflad skala skulle gett Everton 37m pund. Högre än så är det svårt att tänka sig att Chelsea kommer att gå. Det känns som om det är dags att antingen titta på annat håll eller glömma Stones tills vidare. Men man undrar ju hur spelaren känner sig nu när klubben så uppenbart struntar i hans önskan?

Evertons ägare Kenwright har bekräftat att de avslagit John Stones transferbegäran. Antingen ingår det i spelet att få upp priset eller är de villiga att riskera en spelare som inte vill vara kvar. För hur professionell John Stones än är, och det vittnar alla om att han är, kan ingen spelare trivas och utvecklas i en situation när han vill bort. Så är det bara. Det är något som kan spräcka en hel trupp och det blir intressant att se hur och om Stones spelar i helgen. De flesta tycks tro det är förhandlingstaktik för att få upp priset ytterligare och där varierar media vilt i sina uppskattningar om var smärtgränsen går så att säga, liksom i vad de tror Chelsea ska bjuda. Från Daily Mails 33m pund i ett fjärde bud till andras på 40 och 40+m pund. Säkert är bara en sak, det här löses nog inte för i sista timmarna på tisdag före klockan 19 när fönstret stänger i England. Om ens då, men vill verkligen Everton tvinga en spelare kvar när det riskerar att underminera det mesta i klubben, oavsett hur mycket de anser sig behöva honom. Å andra sidan, om de säljer så måste de värva för deras trupp är på tok för tunn på mittbackar. Just nu är det omöjligt att säga hur det här slutar eller om det hela dröjer till januari eller senare. Det finns på sätt och vis bara förlorare i det här, trots de enorma pengarna det talas om. Pengar som spelaren ärligt talat inte är värd och frågan är också; med den här utvecklingen är Stones motiverad att försöka utvecklas hos en klubb som inte respekterar hans egen önskan? Infekterat lär det bli.

Besiktas tänker försöka värva Mikel nu när affären med Scousers om Lucas Leiva sprack pga skadesituationen på Anfield.

Vi lär få höra mycket om Pogba och kanske någon överraskning innan tisdag. Uppmuntrande är dock signaler om att oavsett vad som händer med Pogba lär inte Willian eller Oscar gå motsatt väg. Skönt.

Zenit säger dock att den ev. "ersättaren" för Stones Ezequiel Garay är inte till salu. Vi har hört det många gånger i sommar, ovanligt många gånger. Ändå verkar de flesta av dessa osäljbara spelare ändå lämna, även om Stones, de Gea och Berahino just nu fortfarande är kvar i sina klubbar.

ONSDAG:
Mycket snack idag om att Mourinho och Abramovich kommer att försöka igen med Pogba. Svenska blaskor påstod förra veckan att Chelsea bjudit 1,4 miljarder för Pogba. (ca 106m pund om kursen stämmer). Det var som så ofta det är i svenska tidningar om Chelsea. Däremot anses det att Chelsea faktiskt lade ett bud om 54m pund, ungefär hälften alltså. Det är nog alldeles för lågt för att värva Pogba, jag misstänker att det måste bli minst 65m pund i dessa värvningsinflationstider. Även om det talas om att Barca ska ha en option till nästa sommar för 73m... CSFC är fortfarande skeptiska men det ger ju lite krydda åt dessa dagar då bara en match återstår innan vi måste genomlida ett landslagsuppehåll.
      Chelsea har redan lånat ut Cuadrado till Juventus och italienarna är intresserade av flera Chelseaspelare som kan bli dellikvid. Av dem måste dock Chelsea behålla Oscar och Willian i den ordningen anser vi, Ramires däremot kan CSFC tänka sig att klubben släpper.

Telegraph har ansetts vara en seriös tidning men det är nog dags att ompröva det efter att de varit först med att släppa en del osannolika rykten i sommar. Det senaste är att Chelsea är ute efter Alexandra Pato för ca 11m pund. För flera år sedan hade CSFC Pato mycket högt upp på önskelistan, men det var då det - om vi säger så. Även om han fått tillbaka sin karriär på rätt spår i Sao Paulo med nio mål på de senaste elva matcherna.

Dagens Stones. Efter att John Stones lämnade in en transferbegäran igår blir utvecklingen intressant. De som sgäer sig veta menar att Everton släpper honom för 40m pund (vi vet, summorna är lika löjliga som universums storlek). Andra säger Chelsea nu lägger ett sista minutenbud på 35m pund, åter andra att genom utvecklingen blir det "bara" 33m pund. Det här kan gå till snöret på tisdag kväll som Torres-affären. Dock oddsen är väl högre nu på att det blir en övergång redan i sommar.

Även ryktena om Paul Pogba vägrar lägga sig.

TISDAG:
Dagens Stones. Enligt flera seriösa medier har John Stones trots varningar om att Martinez kommer vägra ta hänsyn till den, lämnat in en transferbegäran för att Everton ska släppa honom till Chelsea. Så än händer det saker för Chelsea i Silly season.
    Samtidigt säger andra källor att Chelsea tittar på Zenits Ezequiel Garay istället. Som sagt silly...

Det ser ut som det blir Trabzonspor för Marko Marin. Han var suverän un U-21 EM i Sverige, men sedan dess har det inte gått framåt så mycket. Tyvärr kunde han aldrig ens slåss om en plats i Chelsea. Det handlar om en permanent övergång. Värd 1,8m pund.

Det är nu också bekräftat från Juventus att Cuadrado är där för en läkarundersökning.

Det låter som en omöjlighet men det verkar som ett mått av sunt förnuft har skrämt tittat fram den sista veckan av Silly season när tidningarna istället för att påstå att Chelsea har lagt miljardbud på Pogba erkänner att prislappen på den unge fransmannen kanske inte riktigt är realistisk. Fascinerande, sunt förnuft i det här läget av säsongen.
    Fast klicksajterna bryr sig förstås inte. Särskilt inte Daily Star.

Juan Cuadrado skulle blivit klar för Juventus igår sa alla. Det blev han inte, nu talas det om att han reas bort. Han lånas ut till en låneavgift och sedan med en köpoption, sammanlagt skulle Juventus då betala dryga två tredjedelar av vad Chelsea betalade. Låter osannolikt att Chelsea gör en så dålig affär, det är ju tillbaka till de första åren under Roman och inte alls som det sett ut sedan Granoviskaia tog hand om rordret. Å andra sidan då alla nu vill ge sin egen version finns det källor som säger att han kommer att kosta totalt 24m om det blir en full affär. Vilket är en mindre förlust.
    Cuadrado ska dock anlänt i Italien för förhandlingar och läkarundersökning.

Lånerapporten >>

MÅNDAG:
Pedro avslöjar nu att Manchester United är rena lögnare, både Woodward och van Gaal. Pedro säger nämligen att de visst försökte värva honom men han gjorde ett val och det valet var Chelsea. Så löjligt, varför uppträder en storklubb på ett sådant barnsligt och löjligt sätt?
    Läs mer här >>

Mourinho lär ha haft en del att säga om domarna efteråt, något som inte rapporterats innan idag. Och för en gångs skull kan man knappast klandra honom. För det kan väl inte bara vara otur att tre domarinsatser har förändrat hela matchbilder i våra tre första matcher eller...
    Att överklaga JTs röda anser han också vara rena slöseriet med tid, dvs han förväntar sig inget som helst gehör för något sådant.

Juan Cuadrado förväntas bli utlånad till Juventus idag. Han fick aldrig fotfäste i engelsk fotboll och frågan är om han någonsin får. Det tycks vara så för särskilt sydamerikaner, antingen fungerar de direkt eller inte alls. Falcao får vi ha tålamod med, även om det just nu förmodligen vore smartare att ge Remy chansen som inhoppare för vi såg ju mot WBA att Falcao har inget självförtroende och missar chanser han hade satt två år sedan.

 

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy


   


Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!