csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
- Chelsea FC 0 sp 0 v 0 o 0 f 0 - 0 mål 0 p
CHAMPIONS   CHAMPIONS   CHAMPIONS
always proud to be Blue
13 - 19 juli 2015

Nyheter v-29


TRANSFERS under silly season >>

SÖNDAG:
Serieledande Chelsea Ladies åkte på en brakförlust borta mot Sunderland idag. 4-0 i baken var inte ett resultat någon väntade sig. Ännu mer svider det då Chelsea på elva matcher bara hade släppt in tre mål tidigare under säsongen.
      Lindahl stod som vanligt i mål och Banusic fick hoppa in.
      Chelsea leder fortfarande ligan på 17 poäng men Sunderland är ny tvåa på 15 så motståndarna knappade in allihopa egentligen.
      Lite förvånande är att nyförvärvet från Reading, engelska landslagstalangen Fran Kirby ännu inte fått göra debut för Chelsea. Hon satt dock på bänken under matchen borta mot Sunderland.

José Mourinho pratar om nästa säsong. Läs mer >>

LÖRDAG:
Senaste reklamfilmen från Chelsea är rätt trevlig när Costa och Azpi ändrar färgen på Hazards bil, för självklart kan han inte ha en röd bil. Det är ju bara så fel. Se >>

FREDAG:
Tomas Kalas lånas ut igen och det blir till Middlesbrough igen. Kalas kom ju dit under vårsäsongen och gjorde succé. Det är officiellt.

Det ser ut som Juan Cuadrado byter tröjnummer till sitt favoritnummer, som han även bär i landslaget. Han tog nummer 23 när han kom från Fiorentina men tar nu Drogbas gamla nummer 11.

TORSDAG:
Nu är den nya tröjan officiell, senare än någonsin. Den ser ut väldigt mycket som de senast läckta bilderna och som tur var inte alls som den kristrecksrandiga. En väldigt retro krage och byxor modell lumpen närmast, rena strumpor med tre linjer högst upp. Det ryktades om blå strumpor men de vita som Gullit återinförde är kvar. Målvaktströjan i mintgrönt kan nog dock diskuteras.
Se mer >>

En mycket läsvärd artikel från en rätt okänd källa, men som förklarar varför Chelsea har färre skador och är bättre tränade än de flesta lag i Premier League. Läs >>

Truppen som åkt på träningsläger, hittills då Falcao, Cuadrado, Willian, Luis ansluter senare; Thibaut Courtois, Asmir Begovic, Jamal Blackman, Cesar Azpilicueta, Branislav Ivanovic, Ola Aina, Gary Cahill, John Terry, Kurt Zouma, Jake Clarke-Salter, Nemanja Matic, John Mikel Obi, Nathaniel Chalobah, Ruben Loftus-Cheek, Ramires, Cesc Fabregas, Oscar, Eden Hazard, Bertrand Traore, Victor Moses, Loic Remy, Diego Costa och Dominic Solanke.
    Notera gärna att Mohamed Salah saknas liksom ett flertal utlånade spelare som Piazon, Marin, Romeu med flera. Självklart saknas de som redan lånats ut i sommar. Ungdomar kursivt.

ONSDAG:
Idag reser Chelsea till träningslägret i Montreal för att förbereda sig inför en del kvalificerade träningsmatcher på amerikansk mark innan säsongen börjar. De kommer att vara i Montreal i två veckor och flyga in till matcherna på USAs östkust innan de återvänder till England lagom för Community Shield.
    De flesta matcherna kommer att visas i Sverige men med matchstarter klockan 02.00 normalt lär CSFC inte kunna följa dem som vi brukat göra. Vilket är synd för det är alltid väldigt roligt att följa särskilt de unga spelarna som brukar få ordentligt med speltid i de här träningsmatcherna för att managern ska kunna utvärdera dem. Varje sommar har bjudit på någon ung spelare som överraskat stort, men som i fallet med Wallace häromåret och Traoré förra sommaren hjälper det ändå inte (fast just för dem var det ju det infernaliska arbetstillståndet som ställde till det).

TISDAG:
OFFICIELLT:
En som verkligen flugit under radarn. Bekanty Victorien Angban kom till Chelsea i januari, mittfältare från Elfenbenskusten. 18 år gammal. Chelsea har inte tidigare berättat och honom och han spelade inte i U18 eller U19-lagen. Han lånas nu ut till belgiska Sint-Truidense i Jupitelligan.

MÅNDAG:

Courtois fortsätter i nummer 13 och Costa fortsätter i nummer 19. Nykomlingarna tar de fina numren, 1 till Begovic och 9 till Falcao.

OFFICIELLT.
Asmir Begovic är klar för Chelsea, så vi har en ersättare för Petr Cech. Han har skrivit på ett fyraårskontrakt. En mycket bra värvning av Chelsea, säkert den absolut bästa möjliga med tanke på att vi också har Thibaut Courtois och att vi skänkt konkurrenterna Petr Cech (även om de fick betala en summa så var det en gåva).
    Begovic kommer att ha tröja nummer ett då Courtois behåller nummer 13. Lite oväntat.
    Den bosniske landslagsmålvakten är 28 år gammal.

Vi supportrar är inte särdeles nöjda med Chelseas aktivitet på spelarmarknaden nu i sommar, även om fotboll självklart är långt mycket mer än bara köpa och sälja spelare.
      Mourinho är inte heller nöjd om ryktena stämmer.
      Än så länge har Chelsea gjort mer för att förstärka våra konkurrenter än vad Chelsea har gjort för att förstärka Chelsea. Vilket verkligen inte känns bra.
      Falcao i all ära men just nu är han högst ett tredjealternativ i anfallet om Mourinho inte kan hjälpa honom tillbaka. Det finns saker som talar för att Falcao kan bli den spelare han var, särskilt som många medicinska källor idag bestyrker att det är egentligen först nu som hans svåra korsbandsskada är fullt läkt och han kan börja göra sig själv rättvisa. Nathan har lånats ut. Manea (om han har kommit) är till akademin och varken Kenedy eller Begovic är klara även om de verkar troliga affärer. Kenedy ligger kanske också i riskzonen för ulåning då vi inte vet hur det går med arbetstillstånd och Begovic är även om han är mycket kompetent ändå framförallt ett komplement och konkurrens till Courtois.
      Så Chelsea har ännu inte förstärkt laget som ska försvara titeln och det är oroväckande med tanke på att våra närmaste konkurrenter redan har förstärkt sina lag och trupper. Även om City också tycks ha svårigheter att få klara affärer, tills de spräckte banken igår (och CSFC är än så länge väldigt lite övertygande om att det var en bra affär att lägga 49m pund på Sterling)r Än så länge.
      Det har pratats om en några få intressanta namn och närmast trodde man nog Arda Turan var innan Barcelona kidnappade den dealen för att sätta honom på läktaren till nästa år. Och vad har hänt med alla rykten kring Antoine Griezmann? Annars har Chelsea varit passiva och det är inte ens särdeles intressanta spelare som knyts till klubben jämfört med tidigare.
      För första gången på hur många år som helst pratas det faktiskt betydligt mer om spelare som ska lämna Chelsea än spelare som ska komma. Ännu ett oroande tecken och ganska svårt att förstå då Chelsea är mästarna.
      Under helgen dök en del riktigt sjuka rykten upp, som att Chelsea skulle reat bort Remy till Besiktas för en spottstyver och begärt en summa som är häpnadsväckande för att släppa Mikel. Men de flesta rykten som dök upp är väldigt lösa och det enda intressanta för oss supportrar är att Chelsea lär vilja kämpa mot City om att värva Isco, som nog dock blir väldigt svår att få loss. Hade hellre sett Griezmann eller Koke, kanske till och med Götze.
      Nu i veckan åker Chelsea till Montreal för sitt försäsongsläger och några matcher i USA mot kvalificerat motstånd (på fullständigt omöjliga tittartider för oss här hemma). Nu behövs säkert inte Mourinho för att förhandla om övergångar och hans önskemål om spelare är säkert väl kända inom klubben, men ändå är känslan inte helt bra. Vi får hoppas att Chelsea har någon trevlig överraskning på gång för frågan är om det här duger just nu, även om vi har sparkapital i flera spelare som tagit lite för lång tid att anpassa sig till engelsk fotboll; som Cuadrado, Luis och flera intressanta ungdomar. CSFC tror att Oscar kommer att ha en klart bättre säsong nu när han äntligen fått vila lite.


Rykten, notiser m m, v-29


SÖNDAG:
Många vill låna Nathan Aké. Newcastle, Aston Villa och Eintracht Frankfurt har anmält intresse men det ser ut att bli Leicester som blir hans destination under förre Chelseamanagern Claudio Ranieri.

Dagens Salah är att det nu ser ut att bli ett lån till Roma medan Chelsea vill ha deras unge försvarare Alessio Romagnoli i utbyte...

Oriol Romeu kan komma att hamna i Leicester närmaste säsongen. På lån. Patrick Bamford kan hamna i Aston Villa som desperat söker spelare efter att tappat Benteke och Delph på kort tid.

Det sägs nu att Chelsea är nära ett avtal om hela 22,9m pund för Axel Witsel. Ärligt talat känns det inte som den sorts värvning vi ser fram emot, men vi kanske är för negativa kring Witsel som i många år knutits till Chelsea, redan sedan hans tid i Portugal.

Även Abdul Baba Rahman lär vara nära nu, han ses ju som ersättare till Luis om denne lämnar för Atletico vilket tidningarna vill. Rahman lär föredra London framför Roma som annars såg ut att vara klubben som skulle vinna den dragkampen.

José Mourinho har uttalat sin beundran för Paul Pogba, vilket dock inte innebär att Chelsea har gett sig in i kampen om denne.

Han har också bekräftat att Chelsea kommer att ge ett nytt bud på John Stones och menar att Evertons snack om att denne inte är till salu inte stämmer med verkligheten.

JM talar också om att Falcao är helt frisk från sin knäskada och att han verkligen vill visa engelsk fotboll en annan Falcao än den som var i United. det bekräftas också att Falcao tog en stor lönesäkning för att komma till Chelsea.
<
Fler och fler rykten om att Atletico vill ha tillbaka Filipe Luis, men Chelsea vill inte rea ut honom utan kräver att få tillbaka de 2om euro som de betalade för vänsterbacken. Vi är många som önskar att Chelsea återupptar intresset i Antoine Griezmann istället. Då kan vi ta en förlust av Luis även om klubben plötsligt blivit tunna på vänsterbacksidan. Vilket Chelsea inte varit de senast tio-femton åren, istället har det ju alltid varit högerbacken som varit ett problem. Men där har vi många alternativ, även framtida sådana nu.

Det blev status quo i Barcelona då sittande presidenten Bartomeu vann. Vilket väl innebär nästan ingenting. Det lär inte bli några ändringar kring värvningen av Turan även om Barcelona fortfarande hoppas de kan låna ut honom, vilket vore ännu ett hån mot de regler om värvningsförbud som de hela tiden kringgår. De kommer att fortsätta liera sig med tveksamma figurer och förmodligen innebär det att Pedro säljs. Om det nu blir till Chelsea, Man United eller någon annan klubb.

Platini fortsätter sitt korståg mot storklubbarna, fast han själv alltid var en storklubbsman. Han har misslyckats totalt med FFP-reglerna så nu tar han sikte på att tvinga klubbarna att ha ännu fler s k home-grownspelare. Idag måste klubbarna ha 8 styck i sin Champions Leaguetrupp, Platini vill öka den siffran. Vilket förmodligen bara ökar konflikterna med de stora klubbarna ytterligare, samma sorts konflikt som en gång tvingade fram själva Champions League. Det skulle inte överraska om de stora ligorna redan inom tio års tid lämnar förbundsfotbollen och skapar egna ligor som i USA.

LÖRDAG:
Chelsea ska ha hört sig för om Romas Alessio Romagnoli, en 20-årig försvarare. Men Roma lär kräva enorma 30m euro för honom och därmed slocknar nog de flestas intresse. Italienskt rykte.

MLS, det är ju inte bara klubbarna i ameriskansk fotboll som äger spelarna utan själva ligan äger dem också och liksom delar ut dem till klubbarna! (konstigt land i sportsammanhang men så är sport bara andra-intresset efter ren business), har erbjudit Didier Drogba ett 18-månaderskontrakt. Chicago Fire lär vara klubben MLS vill placera Drogba i.

Liverpool har börjat intressera sig för Mohamed Salah. Det är nog en affär som Chelsea tackar nej till.

Liverpool har avfärdats men nu tänker Man United försöka värva Pedro framför näsan på mästarna. Den här affären lär bli het nästa vecka.

Oscar har gjort klart att han är inte intresserad av Juventus intresse i honom. Han tänker, vill och kommer att stanna i Chelsea.

Ryktena om Aleksandar Mitrovic från Anderlecht har dykt upp igen. Det har länge bara handlat om Newcastle för honom men nu lär Chelsea (och andra klubbar) kommit in i bilden igen.

Kenedy har anslutit till truppen i Montreal, men Chelsea vill fortfarande inte bekräfta att han är en Chelseaspelare. Ibland är verkligen Chelsea värre med information än Kreml under sovjettiden.

Pedrosituationen lär redas ut under helgen då Barcelona väljer ny president. Fyra kandidater tävlar men det handlar egentligen bara om förre presidenten Laporta och nuvarande Bartomeu. Annars säger ryktena att Pedro, som väntat, redan gjort klart för Liverpool att han är inte intresserade av dem. Vilket är trevligt oavsett vad som händer.

Ryktena kring att Filipe Luis återvänder till Atletico växer till sig och väntas bli klara nästa vecka. Vilket öppnar upp för att Chelsea måste hitta en ny vänsterback. För den sidan har plötsligt blivit tunn efter att vi i flera år haft väldigt många alternativ där.

Roma lär erbjudit 23m euro för Mohamed Salah. Att han säljs ser vi som solklart med tanke på hans uppförande, frågan är bara hur mycket juridiskt strul det lär bli med Fiorentina. Chelsea lär få betala tillbaka lånepengar till dem, det verkar uppenbart.

FREDAG:
Evertons ledning är enligt uppgift rasande på Chelseas fräcka 20m-bud på John Stones. Fräckt därför det är lågt och de pratar om att de säljer inte ens för det dubbla. Rasande för de anser att Chelsea lagt det för att locka spelaren och destabilisera situationen. De är säkert också oroade då både City och United är intresserade och nu kanske vaknar till en budgivning trots klara besked om att Everton absolut inte vill sälja. Klubben är dock knappast i en sådan situation att de kan tacka nej till stora pengar.

Atleticos president Cerezo medger att klubben pratar med Chelsea angående en återkomst för Filipe Luis. Det är dock inget nytt, vi har hört samma sak förut och det är nog så att samtal förs men det innebär inte att det kommer att hända även om Atletico behöver en vänsterback.

Chelsea väntas återkomma med ett bud på 26m pund för John Stones från Everton. Bra pengar för en 21-åring men frågan är om det räcker? Everton vill inte sälja och spekulationerna är att det kommer att krävas ett bud om minst 30m pund. Löjliga pengar för en rätt oprövad försvarsspelare, men han är ju engelsman och home-grown. Stones har också ett långt kontrakt med fyra år kvar. Alla saker som höjer prislappen.
    Chelsea påstås också locka med tröja nummer 6 till Stones. Det gillar nog inte Nathan Aké som bär den idag. Men vissa spelare är ju väldigt angelägna om vissa nummer, vi har ju haft Drogba och Hazard till exempel som bytt nummer. Cuadrado lär också göra det i sommar även om förvånansvärt nog Courtois inte tog ettan när den blev ledig.

Tottenham sägs förbereda ett bud om 8m pund för Victor Moses som vi nog trodde skulle hamna i Stoke i sommar, men som nu verkar vara en del av Mourinhos planer. Det får räcka med att sälja spelare till konkurrenterna i London nu, så nej tack.
    Liverpool sägs försöka tävla med Chelsea om Pedro. Det är nog ingen tävling. Pedro lär säkerligen välja Chelsea men bjuder de över kanske förutsättningarna ändras för Barcelona lär väl vilja och behöva ha pengar.

Mycket snack igen om Filipe Luis tillbaka till Ateltico och att Chelsea istället köper Abdul Baba Rahman.

Dagens rykte är att Chelsea lagt ett bud om 20m pund för Evertons mittback John Stones. Everton accepterade det inte. Men det visar att Chelsea vill bygga på home-grownkvoten med en av Englands mest lovande försvarare. Intresset har funnits länge men kanske har Chelsea nu agerat, ryktet kommer från källor som brukar vara mer trovärdiga som Sky.

Osäkerhet råder om Danilo Pantic, som CSFC redan satt upp som lån till Vitesse! En del hävdar att han ännu inte skrivit under kontraktet med Chelsea fast andra säger det skedde redan i januari. Pantic själv bekräftade på sociala medier i januari att han skulle bli Chelseaspelare. Pantic är ung och lån till Vitesse lär uppenbarligen fortfarande vara planeringen för honom. Vi får nog vänta på en officiell förklaring men vi vet sedan länge att Chelsea är usla på att bekräfta övergångar för unga spelare. Pantic är inte aktuell för a-laget utan är för framtiden i vilket fall som.

Oscar som vi alla förväntar en stor säsong av efter han vann Årets Mål i Chelsea trots en mindre imponerande säsong med skador har välkomnat Kenedy till klubben. Oscar har haft sitt livs första försäsongsträning med Chelsea efter att de senaste fem åren alltid varit upptagen av fotbollsturneringar med landslaget på somrarna. Oscar har publicerat en bild med Kenedy på instagram och ryktet säger att Kenedy anslutit till träningslägret i Montreal. Klubben har dock inte sagt något.

Ryktena om Salahs uttåg ur klubben blir allt starkare, däremot är det nya klubbadresser som nämns då Inter tappat intresset efter hans uppträdande. Nu lär Napoli vara favoriter till en övergång om 15m pund. Salah petades från försäsongsturnén av Mourinho som lär vara mäkta irriterad på honom och han har inte fått träna med a-laget i sommar.

TORSDAG:
Real Madrids husorgan Marca har nu bestämt att Filipe Luis blir klar för Atletico Madrid nästa vecka.
      Klubbarna ska redan vara överens och det är bara att bekräfta officiellt. Ändå förväntas Luis ansluta till träningslägret i Montreal på söndag. Hmmm - spanska rykten säger vi tills vidare, de två orden får räcka.

Chelsea anses jaga Antonio Rüdiger. Det är nog slut nu då han åkt på en långtidsskada och är borta ett par månader.

Annars går ryktet om att Mourinho har begärt Axel Witsel från Zenit St Petersburg. Inget nytt rykte men snabbväxande.
    Det påstås till och med att Roman själv tänker flyga till Ryssland för att förhandla. Något som gör att CSFCs skepsis inför ryktet växt ordentligt. Roman har aldrig lagt sig i förhandlingar direkt tidigare, varför skulle han göra det för Witsel? Som inte ens är en given startspelare.

Pedro är fortfarande det hetaste ryktet, men allt avgörs ju tydligen av presidentvalet i Barca till helgen. Frågan är vem av kandidaterna släpper Pedro. Laporta har antytt att han inte vill göra det. Bartomeu, som köpte Turan utan att egentligen ha mandat, ser villigare ut och manager Enrique har sagt att han accepterar det.

ONSDAG:
Mohamed Salah som skämt ut sig själv och Chelsea med sitt uppträdande gentemot Fiorentina är inte populär just nu, varken hos fans, Fiorentina eller Mourinho. Han fick träna med ungdomarna när säsongen satte igång igen och ännu har inget sagts om han följer med planet till Montreal idag.
    Det t o m spekuleras i att Ruben Loftus-Cheek nu ska lånas ut till Fiorentina som kompensation för Salahs uppträdande. Det ligger nog föga i det då JM säkerligen inte lånar ut Loftus-Cheek och redan tackat nej till flera intresserade friare angående honom.
    Men nog känns det som Salahs dagar i Chelsea är räknade och det blir nog inget lån utan en försäljning av honom framöver.

Christian Atsu gjorde succé i sin första träningsmatch som lån hos Bournemouth under deras amerikanska turné, mot Philadelphia.

Särskilt med Pedroryktena gående ser det alltmer ut som om Patrick Bamford inte får sin chans, det är synd och skam faktiskt. Nu är det Norwich som sällat sig till alla som vill låna honom, och ska han lånas ut ska det ju vara till en PL-klubb där han får speltid. Inte i en lägre liga eller utomlands.

Expressen hävdar att Chelsea är intresserade av AIKs Niclas Eliasson. Låter mest som agenttjafs, men säkerligen har Chelsea, liksom många andra klubbar, varit och scoutad honom som de scoutar alla unga spelare överallt.

TISDAG:
Atletico Madrid hoppas få tillbaka Filipe Luis till reapris. Tveksamt om Chelsea är intresserade av det. Klubben är ju lite kort på vänsterbackar om Luis försvinner, situationen är klart bättre på andra kanten med Ivanovic, Azpilicueta (som kan spela där han slog igenom), Zouma och andra underifrån, men på vänster sida är det nästan bara Jay Dasilva bakom de två givna och frågan är om han är redo?!
    Chelsea betalade ca 16m pund för Luis. Detta är en evighetsföljetong som vi hört sedan i julas och vi lär nog få höra betydligt mer.

Att Stoke ville köpa Victor Moses vet vi, men nu säger Mark Hughes att hans intryck är att Chelsea har en plan för Moses och att han inte kommer att lämna. Klart överraskande i så fall, för det var nog den spelare vi trodde skulle lämna först i sommar.

Å så något helt annat som Monty Python brukade säga. Gnomen Sepp Blatter har kallats till förhör i USA ang korruptionen i Fifa. Av någon anledning vägrar (läs vågar) han inte gå med på det, och som vi sagt förut är det ju skälet till att han inte ens vågade åka till Canada för att dela ut VM-bucklan nu i sommar. Så mycket för gnomens rena samvete om han inte vågar tala med myndigheterna som utreder honom. Å andra sidan, vem tror på ett ord Blatter säger?

På sociala medier har Kenedy bekräftat att han skrivit på för Chelsea. Chelsea har inte bekräftat ännu så officiellt är det inte klart. Vi vet inte heller hur det gått med arbetstillstånd för Kenedy, en helt avgörande fråga för alla icke-EU-spelare.

Danilo Pantic, ännu en ung spelare som inte fått arbetstillstånd ska redan börjat träna med Vitesse Arnhem, men inget officiellt (som vanligt) från Chelsea om 18-årige serben. Pantic anger på sociala medier att han skrev kontrakt med Chelsea i juni, andra källor att det gjorde i januari. Han kommer från Partizan Belgrad.

I Spanien säger de att Mourinho redan pratat med Pedro och övertalat honom. Den ende i Spanien som verkligen vet vad han talar om i frågan säger dock att det har han (Pedro) inte alls gjort.

Lucas Piazon tycks gett upp på sin karriär, i ett (alltför) frispråkigt uttalande anser han att det är slöseri med tid att stanna i Chelsea. Men med kontrakt till 2017 och utan att imponerat under sitt tyska lån ser det nog inte ut som om Piazon har alltför många friare där ute.

Chelsea ska vara överens om de personliga villkoren med Charles Aranguiz. Vi lår få se.

MÅNDAG:
Claudio "Tinkerman" Ranieri blir ny manager i Leicester. En erfaren manager men också en manager som aldrig vinner något. Den förre Chelseamanagern tillhör inte CSFCs favoriter, men kanske passar han Leicester.

Ryktena om Pedro till Chelsea växer kraftigt just nu. Både José och Cesc Fabregas ska vara inblandade i övertalningsförsök. Något som nog är dåliga nyheter för Loic Remy som inte förtjänar att trängas iväg till Portugal. Han hade en bra säsong men hade oturen att bli skadad när han behövdes som bäst. Dryga 21-22m pund verkar Pedro kosta trots att han skrev ett nytt långtidskontrakt i juni. Men ärligt talat, finns det en klubb i världen som inte behöver fler anfallare är det väl Barca?
    En del hävdar att Pedro verkligen vill till Chelsea och att han lagt in en transferbegäran. Inte helt trovärdigt men det är nog en transfer som kan, möjligen, hända. Osvuret är bäst.
    Ryktet är dock just nu mycket starkt - men det har vi sett andra vara. Många klubbar är dock intresserade så det kan bli budgivning.
    En övergång för Pedro kan dock inte ske förrän Barcelona haft sitt val i helgen - sägs det. Men det har ju inte hindrat klubben från att både sälja och köpa Vidal och Turan redan...

Ett annat starkt rykte är Charles Aranguiz. Chilenaren uppvaktas av Arsenal, det vet vi och tydligen av Chelsea. En del till och med hävdar att det är klart, men den lätta går vi inte på så här års.

Det sägs att Mourinho själv stoppat Mikel från att lämna Chelsea i sommar. Lite underligt känns det ändå som. Mikel kan absolut inte vara startspelare längre och han är i en ålder och efter lång tid i klubben borde han kunna förtjäna samma behandling som Cech (undantaget att gå till en konkurrent). Men det tyder på att Mourinho inte är ute på marknaden efter en defensivt mittare fast han släppt van Ginkel till Stoke. Innebär det att Oriol Romeu stannar i truppen?

Grattis till Cesc Fabregas som i fredags blev pappa igen. Däremot har barnets kön inte avslöjats ännu. Det är hans andra barn, han har också en dotter på två år.

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy


   


Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!