csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
1 Chelsea FC 38 sp 26 v 9 o 3 f 73 - 32 mål 87 p

CHAMPIONS   CHAMPIONS   CHAMPIONS
1-7 juni 2015

Nyheter v-23



+
LIGACUPMÄSTARE
EUROPEAN YOUTH CHAMPIONS
ÅRETS SPELARE (PFA) - Eden Hazard
ÅRETS SPELARE (PWA) - E Hazard
ÅRETS SPELARE (PL) - Eden Hazard
ÅRETS MANAGER (PL) - J Mourinho
ÅRETS DAMSPELARE - Ji So-Yun
FA YOUTH CUP CHAMPIONS, 6e ggn


SÖNDAG:
Branislav Ivanovic är tvåmålsskytt som mittback i landskampen Serbie - Azerbajdzjan. 4-1 i slutresultat. Matic spelade också.

FREDAG:
Trevlig intervju med Dominic Solanke, vår yngste debutant, på CFC hemsida. >>

Grattis Thibaut Courtois som blev pappa till Adriana förra veckan, vilket onekligen förklarar varför han inte var på turné.

TORSDAG:
Media gnäller, krokodiltårarna sprutar. England har nämligen flyttat fram Silly Seasons deadline. Det kommer helt förstöra silly season är partylinjen. Tack och lov tycker CSFC. Då blir det åtminstone inga övergångar som ska påverka Champions League. Nu slutar Silly Season i England, 1 september kl 19.00 på kvällen.

Att Bertrand Traoré är ett jättelöfte det vet vi som såg honom i försäsongsmatcher under sommaren. Han har i år varit utlånad till Vitesse där manager Boasz vräker beröm över honom och säger att Mourinho vill ha honom i truppen nästa år. Men frågan om arbetstillstånd krånglar till det. Läs mer >>

Det kanske är en ära, kanske inte alls - att hånas på sociala medier. En del är dock rätt roliga. Ang Blatters plötsliga kapitulerande (vi lär få höra mycket mer om detta). >>

ONSDAG:
Chelsea drog in 99 miljoner pund från Premier League den här säsongen. Det är ett fint tillskott till värvningskassan även om Chelsea följer FFP-regler som ingen vet om de gäller under årets kommande officiella transferfönster (det beskedet kommer först i slutet av månaden). Det är för övrigt mest av alla lag, naturligt nog då Chelsea vann ligan. Pengarna är fördelade på 24,9m som Chelsea fick för att de vann ligan, 19,98m fick de för att Chelsea visades i tv så mycket (tack för det, det var väl bara en match som ingen kunde se någonstans under året - fast utan räknat känns det nog som om Viasat premierade som vanligt andra lag men då Chelseas matcher oftast flyttas från ordinarie speltid... 22m var Chelseas (lika) andel från alla tv-pengar och så fick de, som alla andra, 4,4m pund från sponsorn Barclay's. (Hade detta varit i Spanien t ex, även om det ska ändras där, då hade det aldrig varit tal om lika delar då de två stora klubbarna tar väl ung 80% av den pott som alltså delas lika i PL).

Nu blir det inget Chelsea förrän i juli, på alla fronter då även damligan ligger nere pga fotbolls-VM (ja Fifa, vi kallar det för vad det är). Sedan följer USA-turnén med rätt högklassigt motstånd, Community Shield och finslipningen mot Fiorentina på Stamford Bridge innan säsongen startar. Så vi redan längtar.
    Om ett par veckor släpper Premier League spelschemat. Chelsea hade ett bra schema i år med fler hemmamatcher kring jul och framför allt tuffa motståndare på hemmaplan på vårsidan. Normalt blir det tvärtom nu. Vilket dock bör innebära att vi möter Arsenal hemma i andra matchen och de målas just nu ut som svåraste konkurrenten till vår titel. Vi har också startat säsongerna med möten mot nykomlingar de senaste åren så de blir kanske Watford, Bournemouth eller Norwich i år.

TISDAG:
Sepp Blatter har avgått. Skandalerna har nått ifatt honom bara dagar efter att han lurat sig till ett nytt mandat.
    Men tajmingen. I fredags var han hur oskyldig som helst och idag avgår han. Det lär komma fram mer saker, och inte bara att Fifa ljög världen rakt upp i ansiktet idag om jättemutan Valcke administrerade. Något som blev överbevisat bara en timme senare.

Att damfotbollsspelare är mer illojala är kanske att säga för mycket, men helt klart byter damspelare klubb och lojalitet bra mycket oftare än manliga. Därmed sagt, Jackie Groenen överger nu Chelsea ladies för att spela för Frankfurt, ett av Tysklands topplag.

José Mourinhos kommentar om Diego Costa-ryktena om att han inte skulle trivas. (Tyvärr lär väl det inte stoppa spanska skitsnackare).
‘He’s the guy responsible for everything good we have in the dressing room. He’s so happy, so funny, he enjoys every minute and is the happiest guy in the dressing room. If this is unhappiness I’m happy with that. He was not happy with the news.’
      Diego Costa själv har också bekräftat det, han vill inte lämna inte alls men erkänner att det tar lite tid att anpassa sig till en annan kultur.
      Däremot plockade José Mourinho ned Ruben Loftus-Cheek ordentligt efter matchen och ansåg att han hade varit lat och måste jobba hårdare om han ska ta nästa steg. Det var klartext det. Läs hela uttalandet här >>

SYDNEY FC vs CHELSEA     0-1
Vilken dribblingsräd av Costa, hittade aldrig skottläge utan fick fortsätta och fortsätta och fortsätta tills han nästan lirkade in den mellan benen på målvakten, men målvakten han dyka bakåt och bollen stoppade upp tillräckligt för att han skulle nå den före linjen. 6
      Chelsea startade en blandning av unga och etablerade:
Laget: Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Terry, Ake, Mikel, Matic, Remy, Boga, Hazard, Costa
avb: Blackman, Aina, Christensen, Clarke-Salter, Dasilva, Colkett, Houghton, Brown, Musonda, Loftus-Cheek, Solanke
     Chelsea dominerar inte oväntat matchen men man ser att den betyder mer för Sydneyspelarna är Chelseas. Bäste man hittills som vanligt Eden Hazard med Diego Costa. Nathan Aké gör en bra match. 25
    Härligt mål av Loic Remy, Azpi som spelar högerback satte upp honomgenom att distrahera försvarna så Loic kan vika in och hamna i krysset. 30.
    Nästa anfall av Sydney deras bästa chans, Cech överspelad men Iva räddar framför mållinjen. Inga blockerar skott bättre än Chelseas försvarare.
    Hazard sätter upp för Boga men Boga skjuter från boxlinjen och sätter den strax över mål. 32
    Costa nära men det ser ut som om målvakten får fingrarna på den men det missar domaren. 33
     Costa som var nära mål flera gånger går av minut 40. Loftus-Cheek in istället.
      Trevlig första halvlek. Mest framträdande Hazard och Costa, Remys mål, Aké och Azpi på ytterbackarna och Mikel har spelat bättre än på länge. Kanske för att han fått frihet att göra det.
    Som väntat en något mer avslagen andra halvlek men Hazard fortsätter spela bara. Christensen en av de som fått komma in, och var mycket nära sitt första mål i Chelseas a-lag. Även Musonda och Solanke fick speltid.
    DSydney gjorde ett sent mål men det dömdes bort för ruff.

---
Chelsea TV visar matchen mot Sydney kl 12 idag. Mourinho har lovat starta (åtminstone) ett starkt lag. Det var drygt 10.000 aussies och såg den öppna träningen igår. Det väntas 83.000 åskådare till dagens match.

MÅNDAG:
Daily Mail har tagit ut Chelseas bästa XI under Premier League-eran och ärligt talat, det är nog bara att hålla med men det finns nog några som om något år kan vara aktuella för denna utmärkelse även i årets elva, och inte bara Eden. Läs mer här >>

NYHET: CSFC har infört en liten förändring, tills vidare enbart på Nyhetssidorna, dvs denna. Men om det blir uppskattat kommer vi försöka göra det på hela sajten.
    Du kan nu läsa CSFC på valfritt språk genom att längst ned på sidan välja vilket språk du vill ha. Det är en maskinöversättning så den är långt ifrån perfekt men kanske underlättar det för några som gärna läser sajten på sitt eget språk. Förvänta er ingen exakt översättning och då maskinen översätter nästan allt så blir det konstigheter, men det kanske ändå är ett verktyg ni kan använda er av vid behov.

     CSFC can now be read in many languages due to being tied into the Google translate tool. Choose your language with the button at the bottom of this page. This is for a test run.
It is far from exact translation but maybe a help even if some things might look more funny than accurate at times.

Förhoppningsvis kommer CSFC.SE också att bli lättare att hitta i sökmotorer framöver.

Imorgon spelar Chelsea mot Sydney FC. Mourinho har lovat ett starkt lag så att australiensiska fans ska få en chans att se stjärnorna hos PL-mästarna. En gest som tack för det översvallande välkomnande de fick när de anlände till Sydney.
      Chelsea har också en öppen träning idag, det kan nog vara intressant att följa även om det säkerligen mest är rehab-träning efter allt flygande.


Rykten, notiser m m, v-23


SÖNDAG:
Mourinho har bekräftat att Chelsea intresserar sig för Radamel Falcao, men att han bara är ett av fem alternativ. Det viktiga är dock att Mourinho klart säger att Chelsea kommer att köpa en anfallare, istället för att lita på ungdomar bakifrån. Det låter som dåliga nyheter för Patrick Bamford.

Newcastle hoppas kunna värva Marco van Ginkel som aldrig haft en chans i Chelsea på grund av skador. Det är knappast aktuellt men kanske kan ett lån diskuteras.Det lär nog dock bero en hel del på vem som tar över efter världens bäste (självutnämnd) John Carver.

Chelsea lär deklarerat intresse för Lazios Felipe Anderson, en spelare som hyllas och ändå tycks flyga under radarn hela tiden. Billig är han dock inte då han lär kosta 41m euro. Frågan är om han är ett bättre val än Douglas Costa eller om detta bara är för att hans agent ska sätta press på Man United som lär följa honom noggrannare.

I silly season-tider finns det en sak som alltid är lika anmärkningsvärd. Det är att blaskorna alltid vet bättre än spelarna själva vad spelarna vill eller inte vill!
    Petr Cech vill till Arsenal trumpetar franska L'Equipe ut bombsäkert. Anledning, att familjen vill inte flytta från London. Ett argument vi hört förut. Men uppenbarligen har inte L'Equipe pratat med Petr Cech, det är en tidning i ett annat land och även om de inte är lika lögnaktiga som Le10Sport eller de spanska blaskorna vet de mindre om engelsk fotboll. Dock, viktigast är ju det att Petr Cech själv med emfas själv har sagt att han tar inga beslut om sin framtid innan han spelat landskamperna med Tjeckien!
    Det är möjligt att spekulationen om Petr Cech till Arsenal är vad som kommer fram, men ännu har inte Petr Cech själv sagt något om var han vill, han har faktiskt inte ens sagt att han vill lämna Chelsea även om han på omvägar gjort klart att han (naturligt nog) vill spela mer. Petr Cech har dock kontrakt ännu en säsong och trots att Chelsea aldrig stoppar spelare som vill bort, är det fel oavsett hans legendarstatus att släppa honom till vad som förmodligen blir största konkurrenten nästa säsong. Å andra sidan säger ju Wenger varje gång frågan kommer upp att han är nöjd med sina målvakter (vilket ingen tycks tro)... så kanske är det hela en icke-situation och Petr Cech trots att han är en världsmålvakt fortfarande kanske inte ens fått erbjudanden än.
     Vi lär få genomlida många fler rykten framöver om Petr Cech, men Chelsea, Mourinho, Courtois och jag tror jag talar för alla Chelseasupportrar vill att Big Pete stannar i Chelsea istället.

LÖRDAG:
Inter lär intressera sig för Mario Pasalic som varit utlånad till nu tvångsnedflyttade Elche i Spanien. Det lär inte handla om något annat än ett lån för 20-åringen.

Sunderland planerar att försöka värva Patrick Bamford.

Crystal Palace är intresserade av att värva Loic Remy. Ambitiöst men frågan är om Remy är intresserad. Han har ju i mångt och mycket (förutom skadan i slutet av säsongen) varit den perfekta andremannen till Costa med ett väl gpdkänt målsnitt när han fått chansen.

Mycket Belgien i skvallervärlden just nu; Toby Alderweireld lär kosta extra mycket att köpa då en klausul i hans lånekontrakt med Southampton driver upp priset och Eden Hazard uppmanar Chelsea att köpa Christian Benteke som väl kanske är en av de mer jagade spelarna i England i sommar.

Blir det inte Benteke verkar det bli Gonzalo Higuain, åtminstone i medias ögon. Däremot mindre prat idag om Falcao.

FREDAG:
Brommapojkarnas 16-årige försvarare Joseph Colley (inte släkt med Djurgårdsspelaren även om båda spelar i försvaret) är aktuell för Chelsea och kommer att skriva på i sommar. Det är ett rätt hett rykte. Chelsea har följt honom i två års tid.

Att de orkar, de vedervärdiga spanska dyngspridarna som kallar sig sportpress. Förra veckan lyckades Marca lura världen att Diego Costa har hemlängtan och inte trivdes hos Chelsea. Det har dementerats å det starkaste av Diego Costa, Chelsea, Mourinho (och även av CSFC ;) - nu är det dags för nästa före detta Atleticospelare som har hemlängtan och vill bort. Det är förstås Filipe Luis och det är samma blaska som skriver det igen. När det gäller Luis kan man förstå ett visst missnöje då han misslyckats peta Azpilicueta och därmed inte fått så mycket speltid som han velat ha, men det innebär inte att ryktet är sant. (Och varför blir vi egentligen upprörda då vi vet att 99,8% av allt som står i spanska tidningar är lögner, därför kommer CSFC att heja på Juventus i morgon).

Det sägs att Man U har snott Nicolas Gaitan under näsan på Chelsea. Det undrar vi mycket kring. För här är vi inte alls övertygade om att Gaitan var en av de spelare Chelsea verkligen funderade på att köpa. Särskilt inte som hans klubb närmast puttade ut honom och de försökte nasa honom över hela Europa. Det säger dock inget om spelarens kvaliteter, mer om att Benfica som också tappade sin manager till värsta konkurrenten verkar ha stora problem sin ligaseger till trots.

Många flirtar med Chelsea just nu, ett ganska intressant namn som gör det är Luis Gustavo, den defensive mittfältaren i Wolfsburg. (Han har tydligen inte pratat med de Bruyne...).

Douglas Costas intresse för att spela i Chelsea är välbekant och även han flirtar nu med Mourinho i hopp om att det ska räcka till en transfer. Han var nog nära i vintras men pengarna stoppade det, får se om omständigheterna är annorlunda nu.

Andreas Christensen verkar vara på väg till Borussia Mönchengladbach på lån. Sampdoria lär varit intresserade men de hoppas istället på Kurt Zouma (de lär få hoppas med stort H).

Senaste om Falcao är att Chelsea kan vara intresserade, men enbart om det blir ett lån. Man vill uppenbarligen inte helt göra om Torresaffären och betala jättepengar för en spelare som inte visat att han kan komma tillbaka efter skada. Smart av Chelsea. Falcao vill dock ha det hela klart innan Copa America, Monaco vill ha 35m pund för honom - vilket han inte alls är värd av senaste säsongen att döma.

Augsburgs vänsterback, 20-årige Baba Rahman lär vara aktuell för Chelsea (och Real). För 28m euro!

TORSDAG:
Negativa tongångar kring Griezmann igen. Nu ska han mer eller mindre uteslutet en flytt redan i sommar, efter en enda säsong i Atletico. Fast det är klart, det sägs vara en "intervju" i Marca, så - osvuret är bäst.

Petr Cech till Arsenal, Done deal, eller är det Petr Cech till Man United done deal. Ja, enligt brittiska värstingtabloiderna är det så. Petr Cech själv har en helt annan inställning. Han har int ens funderat på det enligt egen uppgift utan det är något han tänker ta ställning till först efter landskamperna och säsongen är över. Läs mer >>

Mycket bladder om Blatter fortfarande, förstås. Det lär säkert komma fram betydligt mer framöver för nog verkar det som om de arresterade Fifamutkolvarna nu börjat skylla på varandra.

Mourinho kylde ned Griezmannryktena ordentligt igår, därför sägs det nu att ett avtal kring Falcao ska vara väldigt nära. Det känns lite konstigt, lärde sig Chelsea inget av Torres-affären? Vi lär få se vad det blir och handlar om, om det blir något.

Skulle någon till äventyrs fortfarande vara intresserad av Mauro Icardi ska han återigen vara borta från marknaden, för det nu i snart ett halvår omtalade kontraktet med Inter lär nu vara klart, eller nära - det är ju silly tajm.

Mycket snack om Miranda i år igen. 285m kr ska han kosta, vilket är oerhört mycket för en 30-åring med ett år kvar på kontraktet som dessutom är försvarare. Man hävdar t o m att Atletico erbjudit ALderweireld för att Chelsea ska släppa intresset. Chelsea lär dock inte vara enda klubb intresserad i Miranda.
     Vi har sagt det förut och det är samma i år, enligt medierna är tydligen Atletico Madrid en farmarklubb till Chelsea. Fast CSFC är helt klart intresserade om ryktena om Griezmann är sanna.

Ny på listan är Axel Witsel från Zenit St Petersburg. Helt ny är han ju inte då det skvallrades en hel del om honom innan han gick till Ryssland. 215m kr ska han kosta och många fler än Chelsea är intresserade, så många att det verkar helt klart mer som ett agentrykte för att höja intresset då Witsel har två år kvar på kontraktet.

Tjafs om Petr Cech till Arsenal för han vill stanna i London. Det är rätt att hjälpa Petr Cech vidare, men inte till det lag som kanske blir vår största konkurrent, oavsett vad hans familj vill. Sorry men så är det. Då är det faktiskt bättre att Chelsea gör som andra klubbar, stoppar Cech tills han är fri agent. Intressant nog släpptes detta, senaste?, rykte när Petr Cech själv var på andra sidan jorden.
     Ett antal falska, påhittade rykten har redan dementerats under turnén. Vi får hoppas det här är ännu ett.

Juan Cuadrado är en annan som media bestämt sig för ska lämna Chelsea. Helt klart är att han har haft svårt att komma in i klubben men han har också gett en del prov, inte minst sista matcherna på vad han kan erbjuda. Då är frågan mer aktuell, vad händer med Mo Salah?

ONSDAG:
Lite tidigare Chelseamanager-update:
Rafael Benitez har bekräftats som Real Madrids nya manager.
Carlo Ancelotti ha bekräftat att han tar time-out och nobbar därmed bl a Milan.
Roberto di Matteo har lämnat Schalke 04, ömsesidigt beslut sägs det. Tillgänglig.
Paul Clement tar över Derby.
Brendan Rodgers stannar i Liverpool (om det var för brist på kandidater eller en sista chans framgår inte).
Steve Clarke är kvar i Reading.
André Villas-Boas vann ryska ligan med Zenit St Petersburg och även om rykten placerar honom på andra ställen är han nog nöjd just nu. Han verkar också få en bra värvningskassa efter att klubben skickat ut en slags bisarra foton med spelarna i maskeradkostymer från gamla ryska regimenten och liknande.
Guus Hiddink är kvar som holländsk landslagsbas.
Felipe Scolari har återigen fått sparken från Gremio. Andra gången. Tillgänglig.
Avram Grant är kvar som landslagsbas för Ghana.
Claudio Ranieri sparkades från Grekland i november 14. Tillgänglig.


Benteke kommer att lämna Aston Villa, det avslöjade ju hans agent i ett fejksamtal med en Villasupporter som lurade skjortan av honom. Men Benteke lär kräva startplats så räkna inte med honom till Chelsea. Liverpool ser nog troligast ut.

Allan från Udinese, en 24-årig brasilianare ska vara klar för transfer till Chelsea. En mittfältare som tydligen ses som ersättare till Ramires. Men källan är de där, dvs Metro så ta det för vad det är, knappt ens ett rykte.

Daily Mail hävdar att Raheem Sterling vill till Chelsea för 45m pund. Nej tack, nej tack säger CSFC. Vi har bättre spelare och för 45m pund får vi bra mycket bättre spelare på internationella marknaden. Och mindre problem med en av de värsta agenterna som marknaden har. Sterlings agent får ju Raiola att verka vettig.

Mourinhohatande Marca påstår sig pratat med Mourinho om Antoine Griezmann och där ska JM sagt att han beundrar spelaren men att han inte är aktuell för Chelsea i sommar. I samma nummer försöker Griezmann själv undvika alla frågor om transfer till andra klubbar. Marca, som spanska sporttidningar gör, har självklart sin egen agenda att störa alla eventuella förhandlingar men CSFC inställning är nog den att Chelsea är aktivt intresserade men den häftiga utköpsklausulen som media nu tycks enats om på 65m euro tål att tänkas på. Men särskilt mycket kommer inte att hända innan JM är tillbaka och har pratat igenom vad han vill ska hända med Granovskaia, Buck och Emenalo. Ändå är väl känslan att något kan hända innan det officiella fönstret öppnar. Kanske redan till midsommar. Oavsett hur många käppar i hjulet spansk sportpress försöker sätta i hjulet.

Ett annat rykte som fått bärighet är Gonzalo Higuain. Inte minst efter att Napoli under Benitez missade Champions League. Chelsea lär vara favoriter även där och även om det minimerar unga spelares chans i Chelsea vore ju en anfallstrio med Costa, Remy och Higuain inte alls dum. De är alla vassa och tillräckligt olika för att verkligen ge bredd på anfallet. Kostnadsfråga?

Trevligt ändå, Romelu Lukaku säger att han kommer alltid att förbli en Chelseasupporter även om Chelsea (smart nog faktiskt) skeppade iväg honom till Everton. Lukaku hade en svag säsong i våra ögon trots 20 mål (nio i Europa League) men kan bättre, får se om Martinez får till laget bättre nästa år.

TISDAG:
Patrick Bamford petas från Southgates U-21-lag som ska spela EM. Nathaniel Chalobah och Ruben Loftus-Cheek (som blev ordentligt kritiserad av Mourinho idag) är dock kvar.

Newcastles Moussa Sissoko flirtar vilt med Chelsea. Är inte helt övertygad om att det är ömsesidigt även om han har en obehaglig förmåga att göra mål på just Chelsea.

Snacket om att Diego Costa är "olycklig" i England har förstås fått massor med fötter. Chelsea har dock gjort mycket klart att någon kovändning och låta Costa återvända till Madrid är inte aktuell. Spelaren själv eller hans agent har inget sagt och ärligt talat, ryktet är helt enkelt inte trovärdigt. Men en viss sanning lär det finnas i att Costa finner engelska språket svårt. En indikation på det såg vi under segerparaden när han inte ville prata i mikrofon och det har talats om det i andra sammanhang. Chelsea erbjuder alla spelare sådan hjälp, men ett problem i en multispråklig miljö är alltid att det går att prata sitt eget språk och klara sig. Många tar därför den enkla vägen. Därmed inte sagt att Costa gjort så, men alla rapporter om hans roll i gruppen och laget tyder ju på att han trivs alldeles utmärkt där, men kanske är livet utanför fotbollen annorlunda. Så vitt vi vet är Costa ungkarl och sådant brukar påverka mer än för de som har familj.
     Ett annat problem som irriterar Costa lär vara hans återkommande lårmuskelproblem. Något som han hade redan innan Chelsea. Chelsea planerar därför att efter dagens match vila och rehabba Costa så mycket som möjligt i sommar. Därför lär vi nog se mindre av Costa i träningsmatcherna än normalt hade varit fallet. För något måste ju göras, återkommande skadeproblem har egentligen bara två möjliga lösningar. Vila och rehab eller operation och rehab. Costa spelade bara 25 minuter mot Thailand All Stars pga skadeproblemen och förväntas göra ännu en cameoroll idag.

MÅNDAG:
Lånerapporten från senaste veckan >>

Mourinhos förra assistent Paul Clement tar över som manager för första gången i sin karriär. Han var också Carlo Ancelottis andreman. Clement som lär varit aktuell för Newcastle valde bort Ashleys (sjunkande) skepp för Derby som sparkade paraplymannen McClaren som nu är favorit till Newcastle istället.

Oddsen på Antoine Griezmann har sjunkit kraftig idag på morgonen och det talas om att Chelsea accepterat utköpsklausulen som kan vara så hög som 43,5m pund. Men än så länge är det bara ett rykte, men som vanligt tenderar CSFC lita mer på bookmakerrykten än tidningsrykten.

Typiskt agentrykte eller... Toby Alderweireld till Chelsea. Han har gjort bra ifrån sig i Southampton och söker nu permanent transfer bort från Atletico och då ska förstås Chelsea dras in i det. I Chelsea ska han ersätta Filipe Luis som Mirror hävdar Mourinho inte är nöjd med, men först ska han lånas ut till Southampton (Alderweireld förmodligen, men vem vet i sådana här tider?)

Spanska medier, särskilt Reals inofficiella hejaklackstidning älskar ju att ljuga om Chelsea och Mourinho. Så nu hävdar Marca att Diego Costa är olycklig i London och vill ha en lönesänkning och återvända till Atletico Maddrid. Det tror vi verkligen inte mycket på då alla rapporter inifrån Chelsea tyder på motsatsen.

Nu flirtar Raheem Sterling vilt med Chelsea då han vill flytta tillbaka till London. Hoppas Chelsea motstår det. För i mina ögon finns det bara en enda anledning att intressera sig för Sterling, och det är att han uppfyller alla home-grown regler som engelsman. Men han är inte bättre än någon i truppen och han skulle kosta löjliga pengar.

Annars har internet tydligen gått sönder här nu på måndag morgon efter alla Fifa-skandaler och besvikelser. För plötsligt måste man mycket noga kolla datum på alla "nyheter" som dyker för det kommer fram saker som kallas nyheter redan långt tillbaka ifrån januari.

Efterlysning: CSFC har försökt nå Carl Hultin och Madhi Bashiir för att få era adresser så vi kan skicka CSFC-penna för att ni gissade sluttabellen. Kontakta CSFC med adressen så ni kan få dem.

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)

Lindy


   


Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!