28 maj 2015

    MATTIAS PETERSSON PÅ
VICTORY PARADE

 

En helt fantastisk resa med några nya ansikten och många gamla välkända, alla på sitt bästa humör och SW6 gungade verkligen fre-mån. Jag upplevde det som lite färre människor på denna parad jämfört med den 2010 som jag var på sist men det var desto mer festande och det underlättade säkert att det var bank holiday i London. Vaknade tidigt på söndagsmorgonen och gick igenom West Brombton Cemetary och Gus Mears grav, hela kyrkogården gav ett ruffigt intryck men jag tyckte ändå att det var en bra start på dagen innan biljetten skulle hämtas ut. Efter diverse biljettstrul ( 2 st heter Mattias Pettersson ) och med andan i halsgropen så fick jag till slut min biljett på MH-lower ,bästa platsen någonsin på den läktaren faktiskt. 

Efter matchen så var det ju framför "min" läktare det firades och all spelarna ville ta kort med bucklan framför den. På kvällen efter matchen och HELA måndagen festades det något kopiöst på pubarna runt om och affärerna hade fyllt på med selleri (celery sjöngs flitigt) vilket medförde att gator restauranger och pubar såg ut som...ja vet vad.

På måndagen festades det på och utanför gamla SO-Bar som förr och Broogans fick stänga igen då det var celery överallt, dock ändå på ett sätt som man kan kalla ordningsamt kaos.

 

 



Besök csfc-facebook: facebook