BETYG

MATCHENS CHELSEA-LIRARE

KORT OM MATCHEN

Enligt rapporterna:

Patr Cech gjorde en väldigt bra räddning tidigt i matchen då alla trodde Davies hade gjort mål.

Runt 20 minuter fick Chelsea en dubbelhörna och den andra som Oscar slog hittade fram till Cahill som slog in bollen vid stolpen.
Ramires gjorde andra målet via stolpen efter samspel med Salah. 38
Tre minuter senare skjuter Stead ett kanonskott som Cech bara kan toucha i krysset.

Bradförd tvingade tydligen Chelsea verkligen att kämpa för det och Cech hade flera fina räddningar. Bland annat från förre lagkamraten Filipe Morais.
   Av live-rapporterna att döma verkar det vara Chelsea som får försvara sig mest i andra halvlek. Mikel också skadad efter att nickat ihop med Knott och tvingas byta för att sy ihop ett blödande sår.

Förre Chelseaspelaren Filipe Morais kvitterade för Bradford i 75e minuten. Det är inte bara City som underpresterar tydligen idag. Morais spelade dock aldrig en enda a-lagsmatch för Chelsea men tillhörde klubben i flera år. Målet kom efter ett långt inkast som nickades ett par gånger innan Morais satte bollen. Uppenbarligen väldigt dåligt försvarsspel.

Halliday gör 3-2 för Bradford. Vad ända in i håller Chelsea på med? Det är ju fullständigt oförlåtligt att tappa en tvåmålsledning, särskilt hemma och helt obegripligt mot ett division trelag!

Därtilll blir det storförlust för ligaledarna då Yeates gör 2-4 på övertid.

DOMARTEAMETS INSATS: André Marriner

BETYG

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en knappt acceptabel insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts och betygsättningarna är personligt omedelbara och subjektiva (därmed kanske lite emotionella direkt efter matcherna, men de speglar ett tyckande inte fakta). För mig handlar det mer om att tycka med hjärtat än kanske hjärnan ibland. För domare finns bara tre grader; underkänd, knappt godkänd och godkänd. Det sistnämnda kanske inte låt så bra, men innebär att inga misstag förekom som jag såg och det är mycket högt betyg. / lindy

Besök csfc-facebook: facebook