8 sept 2014

     CSFC stänger ned

Nej, det är inte permanent - det är tillfälligt.

På grund av att jag av sjukvården här i stan har feldiagnosticerats och därmed felbehandlats i nästan två års tid - trots att jag hela tiden försökt övertyga läkarna om vad det var och jag visade mig ha helt rätt - måste jag genomgå en mycket smärtsam operation som gör det omöjligt för mig att driva CSFC på flera veckors tid. Jag ska självklart försöka ändå, men då jag är högerhänt (väldigt mycket) och kommer att ha höger arm fastspänd större delen av dygnet på bröstkorgen förstår ni kanske problemet med tangentbordet!

Jobbet som bland annat grafisk designer är förstås lika svårgenomfört, särskilt som jag inte ens kan köra bilen dit ;-)

Muskler måste hittas då de är av, de ska dras rätt, sys fast mot ankare som ska fästas i ben och så ska det borras och donas lite hit och dit för att få plats med det hela. Ja, om vi säger så här. När rehab-avdelningen närmast försöker övertala en om att låta bli, då inser man att slutresultatet måste vara värt det.

För tyvärr är det ju så i det moderna (alliansens och de övriga politikernas) Sverige att man måste vara väldigt frisk för att orka vara sjuk. För mig handlade det om att det s-styrda landstinget har beordrat (i andra ordalag) läkarna att vägra magnetröntgen då det kostar, därför påstår läkare att vanlig röntgen kan avslöja saker som även ett barn vet är falskt - och jag vägrades rätt undersökning länge länge. Rösta rätt, vad det nu är för er - men som det är nu får det inte fortsätta vara! (Själv anser jag att samtliga landsting ska läggas ned och vården och trafiken ska bli statlig men...).

Därför måste jag för första gången sedan CSFC i andra delen av 90-talet blev en Chelsea-sajt efter varit den officiella supporterklubben för Norden sedan 1970, lägga ned verksamheten. Jag hoppas ni har förståelse för det. Och återkommer sedan.

Jag lovar att försöka komma tillbaka med nyheter och mina åsikter så fort som möjligt. Under tiden förväntar jag mig att Chelsea gör processen kort med några farliga konkurrenter. Ligafinal i helgen, ännu mer ligaavgörande möte nästa vecka. Som tur var kan jag ju se och följa det även om jag inte kan dela det med er.

Sköt om er. Go Chelsea. I år är det vårt år igen, hoppas vi.

TRUE BLUE EVER


Lindy

Besök csfc-facebook: facebook