csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
- Chelsea FC 0 sp 0 v 0 o 0 f 0 - 0 mål 0 p

11-17 augusti 2014

Nyheter v-33

Bara timmar kvar nu!

GLÖM INTE tippa ligan >>
förlängd tid till onsdag
Se tipsen >>

TÄVLA! Tippa startelvan mot Burnley >>

SÖNDAG:
Det flög in under radarn men Chelsea har lånat ut ännu en spelare. Förmodligen av arbetstillståndsskäl då 18-årige colombianen Jhoao Rodriguez gått till Bastia som, tack vare en Brandao, som inte är nissen i flip-flops som satt i tv-studion under VM, som skallade Motta igår, varit i stort fokus idag. Säsongslån.

Förre Chelseaspelaren Adam Gemili, som spelade i Chelseas akademi, tog idag sitt andra guld i friidrotts-EM. (200m och 4x100m) Grattis.

Det sades att JM gav besked om vem som står mot Burnley redan igår, ändå skriver de flesta tidningarna att beskedet kommer idag. Så kanske var det en falsk nyhet igår.

LÖRDAG:
Chelsea U-21 vann toppmötet som öppnade U-21-ligan med 2-1 när ligan startade igår. Manchester City och Chelsea är favoriter att vinna ligan (Chelsea vann förra säsongen). Självmål av Citys målgörare Matteo och ett sent mål av Alex Kiwomya avgjorde.

U18-laget vann med 4-3 mot talangfabriken Southampton. Abraham 2 var en str, Kasey Palmer, Grant målgörare.


Tröjbyte. Drogba får tillbaka sitt älskade nummer 11 från Oscar som gett det till honom. Oscar själv tar upp ett legendariskt nummer. Oscar ska spela i nummer 8 som en viss city-spelare lämnat efter sig. En förklaring ges här >>, Drogba bad helt enkelt om tröjan och Oscar brydde sig uppenbarligen mindre om det numret. Truppen >>

Didier Drogbas skada, som enligt vissa medier skulle ta upp till sex månader att läka, är läkt och Drogba kommer att vara med i truppen mot Burnley.

Läcker start på Premier League, sommarens i särklass mest hajpade lag, Manchester United förlorade hemma mot Swansea. kanske en fingervisning som förändrar en del tips om ligautgången i vår tävling (länk ovan). Inte ens extra-extra Fergie-tajm hjälpte.

Beskedet skulle kommit i morgon. Men redan idag säger JM att målvakt mot Burnley blir Thibaut Courtois. jag är nog lite förvånad, då Petr Cech är mer matchtränad hade jag nog gissat att han skulle stått. Därmed blir vår nya tävling lättare, för vi lottar ut tre CSFC-pennor till den som skickar in rätt startelva mot Burnley på måndag. Tävlingen är öppen till kl 19.00 på måndag kväll. info@csfc.se

Som väntat lånas Victor Moses ut igen även om en försäljning hade varit att föredra. Mer oväntat är att det blir till Stoke. Förhoppningsvis får han mycket mer speltid där än hos scousers.
   Lite oväntat var det allt. Igår meddelades det att han fått tröja nummer 18 i Chelsea!

FREDAG:
En fd Chelseaspelare vann ikväll 200m på EM i friidrott. Adam Gemilli var ungdomsspelare i Chelsea. GRATTIS.

TORSDAG:
Här kan ni se alla mål Chelsea gjorde i träningsmatcherna i sommar. >>>

ONSDAG:
KLART. Christian Atsu lånas ut till Everton.
Säsongslån.

Äntligen en klubb som verkligen säger ifrån. Sporting Lissabon som vägrar låta spelarna dra klubben i näsan bara för att de ska tjäna mer pengar (och ära...?). Jag tycker det här är ett sundhetstecken, ett av de bästa jag sett på länge inom en fotboll som på vissa sätt håller på att hamna ur kontroll med korruption inom Fifa, Uefa och spelare och agenter som alla ser sig som större än klubbarna. Heja Sporting Lissabon. Läs särskilt de två sista styckena. >>>

TISDAG:
CHELSEA v REAL SOCIEDAD    2 - 0
Chelseas laguppställning:
Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (k), Aké; Matic, Fabregas; Ramires, Hazard, Schurrle; Diego Costa
Avb Cech, Schwarzer, Azpilicueta, Christensen, Filipe Luis, Zouma, Van Ginkel, Mikel, Oscar, Salah, Moses, Willian, Torres.

Mycket överraskande Nathan Aké på vänsterbacken annars en rätt väntad uppställning där dock Oscar kanske saknas en del. Men räkna med byten. Chelseas webbsajt har lyckats få Petr Cech att både stå i mål och sitta på bänken, men vi utgår från att det är i målet han finns.I verkligheten är det Courtois som står. Drogba däremot är förmodligen betydligt mer skadad, men förutom rena spekulationer om lång tid har inget officiellt sagts.
   Drogba haltade inte vid presentationen innan matchen så några 4-6 månader borta lär det absolut inte under några omständigheter handla om.
Tyvärr blåste min Chelsea TV ur och jag missade första 18 minuterna och två mål. Oförlåtligt av Chelsea TV. Hoppas ni dock lyckades se det. costa har gjort bägge målen. Får återkomma till hur. Sorry.
  Fabregas som rakat av sig försäsongsskägget är offside. 22
   Så har jag fått se målen. Det första kom efter 58 sekunder när Costa kom fri till höger på pass från Ramires, sätter den behärskat bredvid målvakten. Mål nummer 2 var enklare; Schürrle sköt i ribban, Costa var där och kunde enkelt lägga in returen. 7
   Frispark i väldigt bra läge utan RS straffområde. 33. Haz, Fab, Shürrle står vid bollen.
   Hazard drar den genom muren, eller under mot bortre stolpen och målvakten gör en ren klassräddning och styr undan bollen. Kanske kom bollen lite för rakt på honom.
   Aké skjuter, bra. 35
   Långskott som Courtois går ned och räddar närmast i ultrarapid. 36
   Costa nära att bli fri på en underbar pass fram, men målvakten hann ut. 42 Fabregas stod för den.
ANDRA HALVLEK:
Azpi, Luis,och Oscar kom in efter halvtid.
    (Cahill, Aké och Ramires av)
    Chelsea dominerar fortfarande men inga riktigt vassa chanser. Dock inte mycket till tempo eller intensitet, vilket knappast är oväntat.
   Hazard ned mot linjen och snett inåt, Costa möter men nicken precis utanför. 55
    oscar görs ned vid sen tackling. Såg inte kul ut men Oscar är uppe och tar frisparken själv. 56
    Courtois har ännu inte riktigt behövt göra en räddning, han lade sig ned och tog en boll som kanske gått utanför i första, inte direkt någon som krävde något extra av honom.
    Dålighörna av Willian. Schürrle och Fabregas är helt klart bättre på det.
    Costa går av efter en timme och Torres in.
    Fabregas skjuter, borde kanske blivit straff för hands, blev hörna. 65
   Många byten, särskilt för RS. Men även Chelsea har ju snart bytt ut större delen av elvan - men av träningsmatcherna att döma så kommer Fabregas att spela väldgit mycket under säsongen. Vilket är helt naturligt då jag anser han redan innan säsongen börjat spelar på en annan nivå än han gjorde i Arsenal.
   hazarad undgår en spark i boxen så snyggt att det var värt mer än att lyftningen skulle nickas bort. 67
   Tjugo minuter kvar och bollpojkarna har haft mer bollkontakt än Courtois känns det som. RS var inga stora målgörare förra säsongen men idag är det ännu mindre ett hot mot vår målvakt.
   Mikel in för Fabregas. 71
   bra inlägg av Luis, Torres tränger sig fram men bollen hamnar för högt upp på huvudet. 73 Vad jag önskar han fick göra några lätta mål så något lossnar för honom.
   Det är inte direkt spännande just nu. Matchen var avgjord innan jag ens fick en fungerande kanal och det känns mest som om Chelsea håller på att spela triangeln på Cobham.
   van Ginkel och Zouma in för Iva och Matic. 81, Salah in för Hazard.
   Oscar i bra läge uppsatt av Torres, men skottet vilt över. 85
   Christensen in för JT 87
   Suverän brytning av van Ginkel, och sedan kontring där Chelseaspelarna spelade varandra lite fram och tillbaka innan Oscar skjuter och målvakten gör en kanonräddning. 88
   Kort hörna, efter lite dribbel söker Oscar Zouma framför målvakten. 89

ingen stormatch men väldigt säker vinst. Nu börjar allvaret.
**

Svenskbeakntingen och assisterande coachen José Morais har tagit sabbatsår för att tjäna ihop lite pengar i arabgulfen hos Al Shabbab som deras manager närmaste året. James Melbourne fyller i för honom.
   Carlos Lallin ansluter som fystränare från Real Madrid där han också jobbade med JM.

Viktigare är kanske att Chelseas egenskötta Ticket Exchange nu startar. Skönt för alla som tvingats betala Viagogos hutlösa förmedlingsavgifter. Läs mer >>
    Frågor om biljetter till Chelsea hänvisas till sidan Biljetter under rubriken CSFC här till vänster. >>

Ingen bra sommar för mina idoler. Lamps sviker Chelsea och ska spela för våra värsta konkurrenter och inatt gick den ende standup komiker (och skådis) som jag skulle betalat "an arm and leg" för att uppleva live (tyvärr slutade han med det för flera år sedan) bort. RIP Robin Williams. Du var i särklass bäst. En av de otroligt få personer i livet jag alltid obetvingat beundrat, ändå sedan jag stötte på honom 1981 och insåg hans storhet. Jag är nog lite chockad, senast i helgen såg jag om ett avsnitt av The Crazy Ones bara för hans skull.

Chelsea TV ska visa matchen ikväll. Gratis. Så gå till chelseafc.com och pröva vid 20.45. Annars kommer CSFC att ge sista matchrapporten från försäsongen. Nu börjar det bli allvar och det får vi hoppas kommer att märkas i matchen också även om det matchats, och bytts, flitigt senaste dagarna då många ska få matchminuter i benen.

MÅNDAG:

Didier Drogba vet ännu inte hur allvarlig hans fotskada är. Den ska utvärderas de närmaste dagarna, men han lär knappast spela mot Real Sociedad.

Har ni inte sett dem ännu, då rekommenderar jag att ni omedelbart letar upp YouTube eller någon av de engelska tidningarna, Daily Mail har videos på dem. Det vill säga Chelseas mål mot Ferencvaros. Det var godbitar att njuta av ända till säsongen börjar. Imorgon sista träningsmatchen och kanske den viktigaste då det är just den sista. Tempot, försvarsspelet är det som helt klart måste höjas jämfört med hittills. Real Sociedad är cirka en vecka efter Chelsea träningsmässigt men bör ändå bjuda bra motstånd.

Än är det inte klart med silly season. Jag ser inte att Chelsea kommer att handla om inget väldigt oväntat, a la Willian, dyker upp. Men ut kommer ytterligare spelare att gå. Tyvärr ser det mest ut att bli lån, även av spelare som borde säljas, så kassakistan får nog inget större tillskott. Av någon anledning har alla transferrykten om Mikel stendött i sommar (resultatet av en en ointressant insats i VM förmodligen). Moses, Marin borde kanske också säljas. Atsu kommer att lånas ut, även om det är en segdragen historia. Chalobah, McEachran och flera ungdomar får nog också gå den vägen.

Allra mest handlar det dock om att på llördag startar Premier League 2014-2015, även om vi kliver in i handlingen sist av alla. Först på måndag börjar vi borta mot nykomlingen Burnley. Ett svårbedömt lag, alla nykomlingar är ju som farligast innan de inser hur mycket bättre den bättre ligan faktiskt är, men det ska väl ändå väldigt mycket till för att Chelsea inte ska börja med en seger.

 

Rykten, notiser m m, v-33


Årets spelaraffärer: >>

SÖNDAG:
Mattia Destro, Roma ska ersätta Fernando Torres påstår en italiensk sajt (som kan fått ursprunget till ryktet från Sverige). Det är nog en nyhet för Chelsea också eftersom Torres knappast lär lämna.

Sami Khediras agenter lär vara i London och då kopplas det till att han ska gå till Chelsea eller Arsenal, trots att Ancelotti sagt att det inte kommer att hända. Men det är två veckor kvar på silly season och något stort brukar alltid hända de här veckorna. Även om man i år mest väntar på att United ska göra något, för de måste värva som jag ser det.
   De var dock i München igår och Bayern letar ju desperat efter en defensiv mittfältare efter Javi Martinez' skada, så det är långt från säkert att det blir London för Khedira. Chelsea har knappast något behov även om klubben säkert är intresserade om en spelare av den kalibern är aktuell. JM känner honom också väl och Khedira tillhör de i Real som gillade JM. Så oddsen är att om det blir London blir det Chelsea.

JM pratar om Diego Costa och hur han missade att värva honom åtta år sedan. >>

Det är inte bara agenter som Raiola, Uefa och Fifa som är sjuka inslag i världsfotbollen. Läs den här artikeln och förfäras över hur det blivit i vissa länder. >> Där får ni också veta varför Falcao faktiskt hamnade i Monaco istället för Chelsea som de flesta kanske trott, och hur de här tredjehandsägarna tvingar klubbar att sälja. Tur att skiten är förbjuden i England.
   Glöm inte att Jorge Mendes som nämns i artikeln också är José Mourinhos agent, så Chelsea står lite i skugga genom den associationen även om jag är säker på att klubben aldrig skulle gå med på sådant här. Mendes har dock viss påverkan på Chelsea genom det och att han representerar och har representerat flera spelare i Chelsea de senaste åren.

LÖRDAG:
Det pratas om att ännu en Chelseaspelare går till Vitesse Arnhem. Det är Josh McEachran som vi hade så stora förhoppningar på för några år sedan. Det överraskande är att det indikeras att det inte är ett lån utan en övergång. Det lär vi väl få se.

Massor med snack om Mehdi Benatia, till och med att hans representanter skulle vara i London för att ordna en övergång. Jag fattar inte resonemanget bakom, men det är kanske för att få United som visade desperat behov av honom idag då backlinjen knappast övertygade van Gaal, att höja sitt bud.

FREDAG:
Oerhört mycket tjafs om Petr Cech och nu sägs det (oseriösa källor) att Chelsea tänker köpa en 19-årig kroatisk målvakt, Erik Brcic och det minsann innebär slutet för Petr Cech. Samtidigt letar Chelsea låneklubb för Matej Delac och antagligen också för Jamal Blackman.... man blir så trött.

Agentsnack. Marco van Ginkel kanske lånas ut den här säsongen. Vilket för mig vore helt fel. Bättre att lämna Mikel helt utanför truppen och satsa på van Ginkel som alternativet till och tillsammans med Nemanja Matic. Om nu problemet är för många utländska spelare. van Ginkel är en mycket mer spännande spelare med fler verktyg i sin låda än Mikel, dessutom yngre och i större behov av att utvecklas i en bättre omgivning. Men som sagt, snacket kommer från agenter.

TORSDAG:
Positiv läsning för de som vill glömma en viss Wilmots som alltid ska lägga sig i: Läs istället en artikel om att JM har alla verktyg för succé. >> (Den har dock ett faktafel, JM har inte sagt att han ska utse vem som ska vara förstemålvakt, allt han sa var att han berättar på söndag vem som ska stå mot Burnley, för laget).

En scouser som tror på Chelsea... >>

Läsvärt om Cesc Fabregas. >> Jag vidhåller helt och hållet vad jag tycker mig sett i försäsongsmatcherna. Cesc Fabregas är minst en klass bättre än när han lämnade Arsenal och nu vill han visa både Arsenal och Barcelona hur fel de hade....

Marc Wilmots, förbundskaptenen jag hatar (starkt ord, men ni förstår) för att han alltid ska lägga sig i klubbarnas uttagningar. Han lyckades övertala Kevin de Bruyne att lämna Chelsea, förmodligen hade han ett finger i spelet när Lukaku går och nu lägger han sig som vanligt i Chelsea laguttagningar vad det gäller Thibaut Courtois genom att offentligt säga att Courtois kommer att petas i landslaget om JM inte spelar honom som nummer ett. HÅLL KÄFTEN Wilmots, sköt ditt jobb och det gör du knappt ens adekvat med tanke på de talanger du har.

Atletico "kräver" svar från Chelsea ang deras hopp om att köpa André Schürrle enl vissa källor. Svaret är solklart - absolut inte. Chelsea ska inte sälja Schürrle under några omständigheter. Oavsett att medierna anser vi har för många utländska spelare och att JM därför "måste" sälja en. (det finns ett par andra jag kan tänka mig långt före Schürrle).

Bloomberg som påstår sig vetenskapligt kunna förutsäga ligan har tippat Manchester City som Champions före Chelsea. OK. Notera dock att förra året sa de precis tvärtom, och där har vi facit.

Orkar ni med mer tjafs? Nä, trodde inte det efter Cech-tjafset som kom igen igår fast med prislapp och allt. Men här kommer det ändå. Thibaut Courtois (enligt oseriösa Squawka m fl) vägrar skriva under det nya kontrakt han erbjudits där han dubblar sin lön (fortfarande långt under vad utespelarstjärnor tjänar) innan han vet att han blir nummer ett och får stå mot Burnley. Tjafs. Det finns absolut ingenting som på något enda sätt säger att den målvakt som står mot Burnley spelar som nummer ett eller ens flest matcher den här säsongen. Formmässigt ska Cech stå då han helt enkelt spelat mer och tränat mer och därmed ligger längre fram i form... det borde vara enda kriterie som avgör sådant. Form.

Tydligen ska Middlesbrough bli ny "farmarklubb" nu när Vitesse pga holländsk kritik kommer att ta emot färre lånespelare. De har redan lånat Kenneth Omerou, nu lär Patrick Bamford (känt sedan ett bra tag) och George Savile vara på väg dit på lån.

ONSDAG:

Goal, en skitsnackarsajt, påstår att Chelsea kommer att släppa Petr Cech och tala om för honom att han måste hitta en ny klubb som betalar ynka 10m pund för honom! Skitsnack tror jag. För det första tror jag inte på uppgiften, för det andra kan jag inte tänka mig att Chelsea är så dumma att de släpper Cech till en konkurrent innan säsongen startat och framförallt innan CL startat. Det känns bara som dum, dummare, dummast vad det gäller affärspraxis. Nej, det här tror jag inte på och jag tror fortfarande det är 50/50 vem som står mot Burnley på måndag.

Oj vad det tjafas om Mehdi Benatia från Italien idag. Och priset som igår var 50m pund är nu knappa hälften. Men framförallt. VARFÖR? Vi behöver honom absolut inte, vi har massor med duktiga mittbackar och jättetalanger som redan lånats ut; Omerou, Kalas. Chalobah finns kvar än så länge, Aké kan spela där, framförallt kan Zouma och Ivanovic spela där och Cahill och JT är väl de allra mest givna? Ibland är silly season helt utan logik. (Ursäkta ibland, men mer utan logik än vanligt då...)

Vi kan avskriva alla vilda mediespekulationer om att Didier Drogba skulle vara borta i flera månader. JM räknar med att han är tillbaka nästa vecka, han kanske inte är med mot Burnley men förmodligen mot Leicester.

JM har bestämt sig för vem som står mot Burnley och ingen kommer att få veta före söndag. Spekulationerna är Courtois, inte minst för att han stod igår, men det är något som JM inte skriver under på. Enligt honom stod Courtois för att han bara fått 45 minuter tidigare på försäsongen pga en skada. Trist nog för Courtois så är väl promenaden från parkeringen på Cobham till träningsplanen svettigare än det han ombads göra under matchen mot Real Sociedad. Så visa vad han går för fick han inte. Det är ju dock det träningarna är till för. Mitt tips går dock emot experterna. Pga matchoträning som främsta argument tror jag på Petr Cech mot Burnley. Det vore också en fin gest mot Petr.
  JM har också, liksom CSFC, betecknat Diego Costa som ett fynd. Visst han kostade 32m pund vilket är ohemult mycket pengar, men hans kvalitet är minst lika stor som de riktigt stora övergångarna. Ska vi ta prislappar på Cavani, Falcao, Rodriguez och Suarez som jämförelse borde priset på Costa legat på ett minimum av 55m pund!
   Apropå Diego Costa, läs gärna denna artikel om hur han ber om ursäkt till Chelseafansen. >>> Självklart för sin insats i Atleticos tröja i våras, som om en spelare ska be om ursäkt för att han gör sitt bästa för sitt lag... det lär dock inte minska vår tillgivenhet för den senaste idolen i blått (till skillnad från vad Lamps gjort).

Mehdi Benatia är en silly season-barometer. Hans pris har i medierna gått upp och ned värre än oljepriset i en kris i sommar. När det pratats mycket om honom är det skyhögt, när inget sades sjönk det som en sten i Thames och nu är det uppe i nästan 50m pund igen. Löjligt och han är långt mindre än Luiz värd sådana pengar. Långt mindre. Chelsea lär inte heller betala det, så jag tycker nästan vi slutar ens nämna honom i samband med Chelsea. Vi behöver honom inte och priset är inte ens inom ljusår från vad han är värd så...

TISDAG:
Att Stamford Bridges gräsmatta har lagts om i sommar vet vi (den gamla finns nu hos Aldershot), men även ett helt nytt strålkastarsystem har installerats. Läs mer >>

En riktig feel-good historia och ännu en historia som JT-hatarna aldrig kommer att erkänna. >>

Christian Atsus lån till Everton är nästan i hamn, men så är det den där peskiga grejen med arbetstillståndet som Everton nu måste ordna (Chelsea slipper då han ska spela i annan blå tröja på lån). Everton har bekräftat att lånet i princip är klart.

André Schürrle är ett hett namn, som absolut inte får försvinna hur tveksam jag än var till honom en gång i tiden (okunskap skyller vi på då). Förutom Real Madrid lär nu PSFG gett sig in i leken. Hur de nu under Uefas restriktioner skulle kunna betala 55m euro för Schürrle! If it talks like a duck, and walks like a duck....

Apropå Didier Drogba. Ryktena går nu om att han är borta fyra! (några påstår sex månader, men det är ju media så någon måste vara värst) månader pga vrickningen. Jag har gjort massor av liknande och har bara reservdelar kvar, så jag vet - ändå är fyra månader mycket. 6-8 veckor är det normala. Jag tyckte det såg klart allvarligare ut än vad Drogba och Chelsea ville stå för när jag såg det. inte blev det bättre av att han envisades med att försöka spela vidare i ett antal minuter.

Den såg jag faktiskt inte komma. Chelsea sägs nu vara intresserade av Loic Remy. Varför inte? Om han vill vara anfallare bakom, för vi är ju skadekänsliga på det området jämfört med andra som Drogba vrickning visade.

Ryktena om Mehdi Benatia vägrar sluta. Antingen är hans agent världens ihärdigaste eller... jag kan inte för mitt liv se varför vi ska betala för mycket för en spelare vi inte behöver och som försvinner i vinter till Africas Cup.

Det verkar som alla förväntar sig att Chelsea ska hoppa in och liksom förra året "kidnappa" en av konkurrenternas stora affärer. Nu handlar det om Man Uniteds jakt på Juan Quadrado som plötsligt kopplas till Chelsea...

Själv köper jag aldrig sk hero-tröjor, eller spelartröjor. Dvs Chelseatröjor med spelares namn och jag antar att många känner sig rätt B idag om de har en Mata-tröja eller en Lampard-tröja från Chelsea. Ändå finns båda med på tio-i-topp-listan över mest sålda tröjor förra året. Hazard är fyra. Däremot har storsäljaren Fernando Torres fallit ur listan. Ändå har han säkert sålt tröjor som motsvarar minst hälften, kanske betydligt mer, av sin transfersumma sedan han kom till Chelsea. Inte minst i Asien. Se listan i sportbladet >>.

MÅNDAG:
Xabi Alonso är återigen ett rykte för Chelsea. Real Madrid verkar vilja göra sig av med 32-åringen och Liverpools Brendan Rodgers verkar inte särskilt förtjust i honom, så då ska han kopplas till Chelsea. Även om en 32-åring i en position där vi har Matic, van Ginkel och även kanske Mikel kanske lite oödigt.

Marko Marin lär vara hos Fiorentina för en läkarundersökning. Förmodligen bekräftas lånet (för det ser ut att bli ett lån) imorgon.

Nya starka rykten om Torres till Atletico nästa vecka. Vilket inte är bra för redan idag är Chelseas anfallsalternativ lite tunna. Vi vet inget om Drogbas skada från matchen igår ännu och Torres, ja han jobbar ju hårt och missar ännu mer. Bakom dem finns bara Solanke, 16 år om Bamford hamnar i Middlesbrough. Att nästa vecka ge sig ut på marknaden och hitta en anfallare som passar in... Klart Chelsea har alternativ men prislappen ökar för varje dag som går just nu då det mest är desperatköp som händer de sista veckorna på silly season.
  Å andra sidan, hur många gånger har det här ryktet inte dykt upp?!

 

 

   

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop