csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
- Chelsea FC 0 sp 0 v 0 o 0 f 0 - 0 mål 0 p

14 - 20 juli 2014

Nyheter v-29


CHELSEA U-21-MÄSTARE
CHELSEA U-18 FA YOUTH CUP MÄSTARE

18 augusti börjar Premier League igen!

LÖRDAG:
AFC WIMBLEDON v CHELSEA    2 - 3   (2-0)
Ungefär samma spelare dominerat av ungdomarna, men i en ny kombination idag. Men det var Wimbledon som tog en mycket tidig ledning.
  Startelvan är: Mark Schwarzer (k); Ola Aina, Kurt Zouma, Andreas Christensen, Nathan Ake; Marco van Ginkel, Nemanja Matic; Mohamed Salah, Lewis Baker, John Swift; Patrick Bamford.
   Precis som i första halvlek mot Wycombe spelar Chelsea nästan en slags tiki-takafotboll vilket hade varit djupt oroande om det inte hade varit första träningsmatcherna. För tyvärr ser det lite grann ut som det gjorde mot de s k svagare lagen som Chelsea hade så oerhört svårt att besegra förra året. Bollinnehav men väldigt lite skapat framåt.
   Till skillnad från VM tas det vattenpaus i matchen. Dominerande Chelseaspelare hittills är unge Jeremie Boga.
     Kurt Zouma orsakar en straff och Wimbledon gör sitt andra mål på den.
     En trist halvlek med ett tristare resultat. Tråkigast dock att Chelsea knappt skapade en målchans. Wimbledon gjorde mål efter 40 sek, nästa gång Schwarzer rörde bollen (nästan) var när han fick ta den ur nätet strax före halvtid efter en straff.
     Andra halvleks lag: Schwarzer - Ivanovic, Chalobah, JT, da Silva - Romeu, van Ginkel, Salah - Baker, Brown - Solanke
   Det är redan från start en helt annan attityd och inställning hos Chelsea. Ett helt annat tempo och vilja. Chelsea vill vända den här matchen.
   Än så länge har Chelsea inte fått grepp eller varit nära en reducering mot det välväxta och fysiskt spelande Wimbledon. Det påminner på tok för mycket om alla dessa matcher mot uppställda lag som Chelsea aldrig kunde bryta ned förra säsongen. Det behövs verkligen en lösning mot det i år.
   Bästa målchansen när van Ginkel nickar men ändå rätt lätt räddat av målvakten. 67.
   Schwarzer och van Ginkel går ut mot Beeney och Houghton. 71
   Reduceringen kom och det var återigen JT som gjorde MÅL. Den kom efter en hörna och JT är nu bäste målgörare på försäsongen. (Med Izzy Brown) Det var dessutom åter med foten, inte en nick.
   Det unika i matchen är att Iva faktiskt spelar anfallare just nu. Vilket väl visar hur tidigt på säsongen det är. Alla ordinarie anfallare är ju "VM-lediga".
    Det märks också att det är tidigt då de spelare som spelat mest, som Romeu visar klara tecken på att vara mycket trötta i den heta matchen (jag talar då om temperaturen).
   Kvitteringen. Jättefin pass av Baker till Salah i centerpositionen och när försvararen stöter bort bollen är Salah först där och slår in den i MÅL. 84
    3-2. MÅL igen av JT. Denna gång på nick efter en fin hörna av Lewis Baker. 90
    JT försäsongens skyttekung. Det var nog bra odds på det. Det är också fantastiskt roligt att se hur glad han blir, trots att det bara är träningsmatch.
    Om matchen mot Wycombe fick ett leende att bryta ut var dagens match mot Wimbledon en som fick en bekymrad rynka att dyka upp. Särskilt i första halvlek. Men det är mycket kvar att förbereda inför säsongen, men Chelsea måste verkligen hitta nycklar mot uppställda lag.
    Det roligaste med de här två matcherna har varit att se hur ungdomarna tar för sig och hur ruskigt duktiga de är. Särskilt när de får understöd av mer erfarna spelare. Vi får verkligen hoppas de kan börja ta det sista steget upp under året.
    
   

FREDAG:
Det är nu helt klart med Filipe Luis som Chelseaspelare. Kontraktet har skrivits under. Han har valt tröja nummer 5. Kontraktet är treårigt vilket är normalt för en spelare i den åldern. (28)

Diego Costa tar Bas gamla tröjnummer: 19.

Det är nu helt klart och officiellt att Demba Ba lämnat Chelsea där han väl inte riktigt fick de chanser han förtjänade, för Besiktas i Turkiet. Det är ett köp och inte ett lån, även om Chelsea faktiskt inte helt klargör detta. Spekulerad övergångssumma är 8m pund vilket skulle vara 1 m mer än vad vi gav för honom i januari 2013. Å andra sidan finns det de som säger att Chelsea fick så lite som 5m pund för Ba!
     Vi önskar Demba Ba all lycka till i Besiktas. Det är en lojal och mycket bra spelare som tyvärr inte passar in i de nuvarande planerna och han förtjänar att det går bra i Turkiet.

TORSDAG:
Lite överraskande då det var mycket snack om att han skulle gå til Valencia i sommar. Istället har Oriol Romeu förlängt sitt kontrakt tre år till. Det gäller nu till 2017.

ONSDAG:
Chelsea ladies tog skön revansch på Arsenal (efter cupförlusten) och vann med 2-1 i ligan ikväll. Yuki Ogimi och Ji Sun Yun målgörare.

Kvällens avslöjande; Kurt Zoumas mellannamn är Happy! Kurt Happy Zouma.

WYCOMBE v CHELSEA      0 - 5    (0-1)
Chelseas startuppställning mot Wycombe:
Schwarzer - Kane, Chalobah, Christensen, Aké - Romeu, van Ginkel, Swift - Baker Piazon, Bamford
   På bänken lite mer kända namn som Matic, JT, Ivanovic m fl.
    Kanske inte viktigt, men Rui Faria har skaffat sig en riktig latinsk machomustasch - kanske hoppas han att det gör att FA inte ska upptäcka honom, avstängd som han varit.
   Chelsea dominerar som de vill trots den unga, oerfarna elvan. Särskilt försvarslinjen har visat stor offensivlusta. Av första tio att döma ser det ut som van Ginkel verkligen kommer att utmana om en defensivare plats på mitten. Väldigt moget och övervägt spel.
    Todd Kane som varit livlig på högerkanten drabbas av en ljumskskada, men får fortsätta. 19
     Briljant mål av Patrick Bamford på inlägg från Aké. Oj vad snyggt. MÅL. 20 Zouma in för Kane.
      Direktstyrning på Akés mer svåra inlägg, så behärskat sådan målkänsla. Har inte synts mycket i matchen innan, men Bamford verkar onekligen vara en naturlig målgörare.
    Schwarzer misslyckas med att ta ned en hörna, men Piazon räddar på linjen. Onödigt farligt. 40 Var väl Wycombes första chans.
    Mycket stor dominans i bollinnehav för Chelsea i första halvlek, dock inte särskilt mycket skapat framåt ändå. Få chanser. Det lär bli väldigt många byten i halvtid.
    Romeu och van Ginkel var inte testade men visade att de har mer erfarenhet och kunskap än de yngre. Bamford visade näsa för mål. Aké livlig som vänsterback, inte minst offensivt. Zouma är snabb och byggd som ett betongblock, blev dock knappast testad efter att han kom in. Christensen imponerar alltid på mig, jag blir inte ett dugg förvånad om han tillhör a-truppen unders äsongen. Annars lär de flesta som var med idag lånas ut.
   Schysst om än rätt pretentiös reklamfilm för adidas i halvtid, forever blue. Den finns säkert på YouTube för den som vill se den.
    (Rättelse; det var inte Piazon som räddade på mållinjen, det var målskytten Patrick Bamford!)

Andra halvleks lag: Schwarzer - Ivanovic, Zouma, JT, da Silva (16 år) - Romeu, Matic - Salah, Izzy Brown, Jeremie Boga - Solanke
   MÅL. 48 min. Izzy Brown på inlägg från vänsterbacken da Silva. Också snyggt mål. Av två av de yngsta spelarna på plan! da Silva nyligen 16 och Brown 17! Vilka ungdomar vi har på gång, bara de kan ta sista steget men blyga är de inte.
    Jätteskott av Boga som målvakten med möda fick till hörna. 51
   JT stöter till hörnan och sätter den vid första stolpen. MÅL. Med högern.52
    Boga lägger ännu enperfekt firspark, rakt på huvudet på Iva som lätt nickar i MÅL. 67
   Det är öppnare spel, mer Wycombe men en helt annan effektivitet och tyngd i Chelseas attacker i andra.
    Romeu ut, Schwarzer ut. Mitchell Beeney in i mål, Jordan Houghton in på mitten. 74
    Wycombe byter in sin manager, 41 år gammal.
   Snyggt skott av Salah som varit rätt anonym, bra räddning. 75
   MÅL. Izzy Brown gör sitt andra, ursnyggt placerat i krysset. Just innan var Solanke mycket nära att göra mål på ett fint instick av Boga. 87
    Andra halvleks unga spelare, utan tvekan Jeremie Boga, som fick stora delar av förra säsongen förstörd av skador. Men Izzy Brown kanske tar strålkastarljuset ändå med två fina mål. Men återigen, vilka ungdomar vi har. Zouma spelade bättre som mittback än högerback. Det var öppnare, mindre bollinnehavsspel men Wycombe hotade inte direkt. Tror knappt Beeney ens fick röra bollen. Bra första träningsmatch.

Som ni vet skriver vår ikon Frank Lampard barnböcker, Frankie's magic football. De flesta av er är nog kanske inte målgruppen - de vänder sig mot 5 åringar men uppåt, så kanske ändå. I vilket fall som kommer många nu att ägna sig åt gissningstävlingar framöver då Lamps avslöjat att skurkarna i böckerna är baserade på lagkamrater till honom (i landslaget antar vi...). Läs mer >>

OFFICIELLT: Filipe Luis kommer att bli Chelseaspelare. Klubben bekräftar att de är överens med Atletico.

Första träningsmatchen går ikväll på Chelsea TV (tyvärr har de ändrat tillgången till dem för internationella medlemmar) mot Wycombe. Det lär vara en del fina namn som JT, Iva och Salah i Chelseas lag, men förvänta er framförallt många ungdomar. Personligen hoppas jag väldigt mycket på att få se Patrick Bamford kämpa om en plats i den framtida truppe.- Det ska också bli kul att se hur Lucas Piazon utvecklats i Vitesse.

TISDAG:
Knappast nytt men nu är det på alla sätt konfirmerat officiellt att Diego Costa spelar för Chelsea nästa säsong. Läs mer >>

MÅNDAG:

Premier League startar två dagar senare. Chelseas inledningsmatch mot Burnley blir nu inte förrän måndag kväll den 18 augusti! Även matcherna mot Everton, City, Arsenal, Man U, Liverpool och Sunderland har ändrats. I en del fall bara starttid. Se mer >>

Är det några som har gröna fingrar där ute (inte jag, jag har ännu inte mött en krukväxt som överlevt mig, eller ens del av gräsmattan från när Djurgården tog guldet nere i Borås), så erbjuder Chelseas sponsor, de mycket kritiserade Gazprom nu en möjlighet. De skänker bort samma gräsblandning som den nya planen på Stamford Bridge består av. Läs mer >>

Detta är fotbollsbyråkrati och kanske inte så intressant för alla, men det är extremt, rent ut sagt oerhört viktigt för dem som gillar se de stora fotbollsspelarna i VM oh liknande turneringar. Fifas avtal med de europeiska stora ligorna går ut i månadsskiftet och därmed är i princip spelare inte längre tillgängliga för landslagen i typ VM, VM-kval, utan att nytt avtal. Och det avtalet kommer ligorna att ställa upp på först efter ordentliga förhandlingar och krav med Fifa. Ligorna är dödströtta på att låna ut sina spelare (och de har avtal som reglerar att klubbarna är spelarnas arbetsgivare och egentligen de som ger dem tillåtelse till typ landslagsspel), framförallt till alla dessa meningslösa träningslandskamper som nationalisterna vill ha hela tiden (både för att tjäna pengar till nationsförbunden och i mindre grad till att som de hävdar förbereda spelarna och landslagen för de stora turneringarna). Med tanke på hur korrupt Fifa, och i något mindre grad Uefa visat sig är klubbarnas samarbetsorganisation sedan flera år inte särskilt intresserade av att göda dessa organisationers fickor. Uefa har ett separatavtal som gör att europeiska spelare kommer att bli tillgängliga för kvalmatcher. Uefa betalar dubbelt så mycket i ersättning till klubbarna för lånet av deras spelare än Fifa.
    Bakom alla paragrafer kan vi se ett oerhört stort missnöje bland klubbarna, framförallt emot Blatter och Fifa. Kanske är det tillräckligt stort för att till och med slänga ut Blatter trots dennes mutor till förbunden (med mutor menar jag de utbetalningar som Fifa gör av vinstpengar till förbunden för att de ska få deras stöd i valen av ledning som snart kommer).
   Så läs gärna mer om detta. Det kommer att påverka framförallt landslagsfotbollen men även säkerligen Champions League framöver. >>>


VM är över och inga distraktioner förutom plågan silly season (nej, jag tycker inte det är roligt att läsa påhittade saker dagligen i ett försök att bedöma om det finns ett uns trovärdighet) och ja, jag kan tycka det är intressant att se hur man formerar om sina trupper inför den nya säsongen. Men därför vill jag faktiskt se fler försäljningar än köp just nu.
    Tillbaka till VM. Det blev ett oväntat intressant VM. Framförallt pga matcherna var mycket jämnare även med s k blåbärsnationer inblandade än någonsin, målvakterna var bättre än någonsin och det gjordes oväntat många mål. Sedan tycker jag domarinsatserna och de direktiv de fått om att tillåta brutalare spel var hemskt att skåda, liksom hur mygel och korruption inom Fifa avslöjdes (det är nyttigt men inte roligt) med biljettmygel, hur det pysslades och sysslades bakom kulisserna och hur sponsorerna idag sköter föreställningen. För finns det någon människa utanför Rosario i Argetnina som tycker Lionel Messi förtjänade att bli värdefullaste spelare när han efter gruppspelet knappt bidrog med något. Det fanns nog i mina ögon ett dussin bättre kandidater. Min egen var trots hans ständiga och djupt tröttande filmande och överspel Arjen Robben. Undrar dock om adidas verkligen hade gått med på att Fifa skulle ge priset till en icke-adidasspelare....ännu en korruptionsfråga att ställa sig.
   Notera att Manuel Neuer slog fler passningar under hela VM än vad Lionel Messi gjorde. Till hans försvar måste vi ju säga att han såg närmast skamsen ut när han fick utmärkelsen, även om det självklart kan varit besvikelse över matchutgången.
   Målvaktspriset till Manuel Neuer kan jag utan tvekan smälta även om han hade två stora tavlor i finalen som kunde slutat illa. Min kandidat var dock Keylor Navas. Obestridligt däremot att James Rodriguez vann guldskon (men fakta är svåra även för Fifa att dribbla bort). Paul Pogba som bäste unge spelare kan man också gå med på om gränsen för unga spelare var under James Rodriguez 22 år.
    Ändå ett klart sevärt VM där jag dock ger enbart André Schürrle toppbetyg av alla de Chelseaspelare som deltog. Eden Hazard hade en magisk kvart i en match men annars märktes han mindre än Messi. Lukaku likadant fast ännu sämre när han var dålig. Christian Atsu och Kenneth Omerou får också klart godkänt, några andra kan säkert få ett godkänt betyg men vi förväntade oss mer av vissa helt klart.
    Yttterligare en observation är väl vissa nationers magnifika magplask. Vem hade trott Spanien skulle vara så oerhört värdelösa? Personligen hoppas jag det innebär att tiki-takafotbollen med sitt passande och aldrig framåt känns det som åtminstone utvecklas nu. England hade jag itne väntat mig mer av, men engelsmännen förväntar sig alltid mer så. Brasilien visade att de verkligen kan spela brutalfotboll men inte hålla nerverna under styr. Italien, Uruguay .... Positiva överraskningar förutom de väldigt överraskande Costa Rica (delvis Columbia) var USA, Chile och från Europa Frankrike, som har något på gång, och Holland, som jag undervärderade kraftigt.


Kanske inte direkt någon jämn match men Chelsea Ladies vann i sin FA Cup över London Bees med 13-0. Trots det bara fyra målgörare; ett hattrick för förRachel Williams och två var av Ji So-Yun, Jackie Groenen och Drew Spence.

 

Rykten, notiser m m, v-29


Årets spelaraffärer: >>

SÖNDAG:
Källan är opålitliga Daily Express och ryktet är knappast nytt, men inte mer sannolikt för det. Det säger att Chelsea skulle lägga uppdryga 20m pund på ännu en försvarare från Atletico Madrid, Danny Miranda. Det lär inte hända som jag ser det. JM har sagt att affärerna är klara och det är de nog om inte något spektakulärt dyker upp som förra året med Willian.

LÖRDAG:
Många motstridiga rykten om Romelu Lukaku idag. Först skulle han vara mer eller mindre klar för Everton, sedan kom det att han inte alls tänker lämna utan ska stanna och kämpa om en plats i Chelsea. Men jag antar ni är lika trötta på Lukaku-rykten som jag så vi tar det väl lugnt och avvaktar. För skulle något hända då blir det först sent i fönstret.

Lilla Ärtan till Chelsea, nej det tror inte jag heller på men det är ett av de mer fantasifulla ryktena idag. Att United skulle låna ut Javier Hernandez till Chelsea! Det är visserligen en spelare som varit som bäst mot just oss, men att en konkurrent skulle låna ut en anfallare till en konkurrent känns som lite väl mycket fiction.

JM har förklarat att Chelsea kommer inte att försöka värva Paul Pogba. Stackars media, där försvinner en av deras stora skvallerorsaker i sommar.
   Han sa också att Cesc Fabregas aldrig ville tillbaka till Arsenal. Frågan är hur mycket det uttalandet är gjort för att reta vansinne på gooners och ärkefienden Whiner?
   Han förstör också helt silly season för media när han förklarar att Chelsea handlat färdigt för sommaren. Men visst sa han något liknande förra året och in kom Willian...

FREDAG:
Liverpool lär erbjudit ynka 19m pund för Romelu Lukaku, som också jagas av Juventus - samtidigt som Chelsea lär lagt en prislapp på 32m euro (av någon anledning har jag bara sett siffran i euro senaste tiden). Självklart ska Chelsea inte under några som helst omständigheter sälja till scousers, vi ska inte heller sälja Ryan Bertrand dit. Eller någon annan.

Mohamed Salah kan komma att få stora problem framöver, problem som innebär att han inte kan representera sitt land eller ens besöka det utan att tvingas in i det militära för att göra militärtjänst i en av världens många krutdurkar.... Han hade tidigare befriats från militärtjänst pga en teknikalitet med skolinskrivning, men denna har av landets regering dragits in och nu söker förbundet och Salahs representanter en lösning för 22-åringen!

TORSDAG:
JM lär leta efter ett PL-lag som vill ha Patrick Bamford på lån. Det borde finnas en hel del som skulle nappa på det om de sett honom spela. Han är en naturlig målgörare, men bara 20 så han behöver utvecklas genom spel och mer regelbundet än han kan få göra i Chelsea.

Redo för nästa inslag i dagens soppa. Det är lite sur grädde. Chelsea lär nämligen enligt senaste ryktena endast gå med på Khediras lönekrav nästa sommar. Dvs när Khedira går som fri agent. Då lär nog Arsenal också ha råd med det. Så det börjar verka som om grundtipset är att Khedira spelar vidare i Real Madrid. Som för övrigt kan få ett kanonlag nästa år då de är uppe och nosar på rekordsummor för James Rodriguez. Och i mina ögon har ett mycket bättre balanserat lag än Barcelona som lär få kämpa med Atletico om andraplatsen (trots alla spelare som Atletico tappat, bl a till oss).

Vilken härlig soppa Sami Khedira-affären kan bli.
   Enligt de som säger sig veta har Arsenal och Real Madrid kommit överens om en övergångssumma om 25m euro. Men Arsenal och Khedira är inte alls överens.
   Enligt de som säger sig veta (ofta samma källa) är dock Chelsea och Sami Khedira helt överens om de personliga villkoren och Khedira kommer att tjäna 7m euro hos Chelsea.
   Den ni! Och vi som tyckte gooners var extremt bittra och sura när de själva tackade nej till Fabregas och han valde oss istället. Det här kan bli kul. Sedan är det ju så att Khedira är en kanonspelare och äen om man kanske inte ser det direkta behovet med tanke på vårt mittfält, när sådana spelare blir tillgängliga...

Filipe Luis avslöjar att han alltid varit Chelseafan och att han varit lycklig att stanna i Atletico om Chelsea inte hade gett honom chansen att pröva något nytt.

ONSDAG:
Chelsea som sagt att de inte ska värva från Real Madrid, men nu då han ändå ska lämna, är de intresserade av att sno åt sig Sami Khedira under näsan på Arsenal som lär mött utköpssumman men inte kan komma överens med spelaren om de personliga villkoren. En ny Willian-affär på g kanske. Vi har kanske inte samma behov av Khedira, men om en sådan kvalitetsspelare ändå finns på marknaden - varför inte?

Besiktas påstås konfirmera Demba Bas övergång på sin hemsida. Kan inte kolla då min turkiska är obefintlig. Inget från Chelsea ännu.
   Ba har poserat i Besiktas nummer 9-tröja så jag anser vi måste se affären som klar. Dock fortfarande ej helt klart om det är en ren affär vilket Chelsea sökte eller ett lån.

Demba Ba kommer säkert att hamna hos Besiktas nästa säsong. Han är där just nu för undersökning och förhandlingar. Dock, ingen vet om det blir lån eller köp.

Gary Cahill, en av de engelska VM-spelare som fick "lindrigast" kritik lär erbjudas ett nytt fyraårskontrakt värt 120k i veckan. Cahill var väldigt bra senaste säsongen bredvid JT var kanske inte lika övertygande bredvid Jagielka i engelska landslaget - något som säger volymer om svårigheterna att spela med olika spelare.

Filipe Luis lär vara på väg til London idag för en läkarundersökning.

Trots Raiolas (ovanliga) protester fylls tidningarna med skvaller om att Chelsea tänker erbjuda Juventus som nu saknar tränare efter en konflikt tydligen kring just transfers; 60m pund för Paul Pogba. Enorma pengar men talangen finns där även om prislappen aldrig någonsin kan motivera sådan talang. Jag kan inte ens tycka Messi är värd de pengarna... Men så slipper jag förhandla i världens mest hajpade marknad.

Italienska klubbar lär jaga Mikel och Patrick van Aanholt tycks nära en övergång till Feyenoord.

TISDAG:
Igår var det hit och dit, men idag säger Besiktas att de är överens med Chelsea om en övergångssumma om 8m pund för Demba Ba. Hoppas för Bas skull att det blir av för jag tror inte han står högt på spellistan i Chelsea.

Lite trist är det ju att kända Chelseasupportrar nu går till våra konkurrenter. Luke Shaw och hela hans familj är ju Chelseasupportrar men nu går han till Man United (för en rätt löjlig summa pengar) och Chelsea utnyttjade inte sin förköpsrätt till Lazar markovic utan han hamnar nu hos scousers. Trist.

Inget nytt direkt men återigen lär Evertons unge försvarare John Stones intressera Chelsea.

MÅNDAG:
Inte den trovärdigaste av källor (Express) men Filipe Luis ska trots sin prislapp vara på väg till en läkarundersökning hos Chelsea.

Besiktas har, inte oväntat, förnekat att Marin och Ba är på väg till dem. Jag misstänker att nu när VM inte tar åtminstone lite uppmärksamhet från påhittarna kommer vi att få höra många ännu vildare rykten.

Edinson Cavani är aktuell igen. På tok för dyr tycker jag annars ett bra komplement till Costa. Dock, han vill nog inte vara ett komplement då anledningen till att han enligt hans agent vill till PL är konkurrensen med en viss Z i PSG. United hetaste tipset som destination. United har svårt att attrahera spelare i sommar trots van Gaals ankomst och stor kassa. Det visar verkligen hur sjukt det här med CL har blivit. United lär säkert konkurrera om fjärdeplatsen i ligan i år, även om jag anser de måste rensa ordentligt i truppen - men van Gaal kan faktiskt vara sommarens värvning.

VARNING: Chelseanyheter på nätet kan leda till att er dator kapas av falska polissajter som påstår de krypterat era filer och anklagar er för brott som ni självklart kan köpa er fria från. Gör det ej. Bara nollställ er webbläsare. Det är är tyvärr en bluff som sprids väldigt snabbt just nu. Själv var jag på footylatest.com när tjuvarna slog till, så undvik dem.... då viruset/kapningen tydligen ligger på hemsidesnivå, inte i din dator. Meddelandet är ruskigt illa skrivet och i bästa fall möjligen google-översatt men polislogon ser onekligen ut som den kommer från polisens egna sajter. SE UPP!

Christian Atsu attraherar nu också intresse från Celtic.

Turkiska nyhetssajter hävdar inom loppet av tio minuter att både Marko Marin och Demba Ba i princip är klara för Besiktas. Vi har hört om Ba till besiktas tidigare så där kan finnas substans.


Filipe Luis får nu träna med Atleticos reserver. En indikation så god sm någon att han är på väg bort från klubben, och det talas ju bara om en enda klubb för honom. Chelsea. Ändå, nästan 20m pund för en 29-årig vänsterback. Det känns inte klockrent för mig.

Tidningarna i England är plötsligt djupt oense. Några hävdar att Sami Khedira kommer till Chelsea trots JMs kända uttalande, andra säger han nobbar Chelsea för Arsenal. Vi lär väl få se.

 

 

   

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop