csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 38 sp 25 v 7 o 6 f 71 - 27 mål 82 p

5 - 11 maj 2014

Nyheter v-19


SÖNDAG:
GRATTIS Petr Cech som delade priset för mest hållna nollor idag. Han och konsonantmannen i Arsenal stod på 16 nollor. Arsenal höll nollan idag men det var inte konsonantmannen som stod utan Fabianski. Vilket antagligen innebär att Fabianski som stått i alla cupmatcher nu petas till cupfinalen - surt sa räven.
     Lite surt är det ju för oss också att Arsenal antagligen får en buckla i år, för första gången sedan Roman köpte Chelsea är det väl. För Hull som verkar befinna sig i fritt fall verkar inte bli något hot nästa lördag.

Lite större förhoppningar om bucklor än det blev hade man allt inför säsongen. Ändå det var ju inte någon direkt misslyckad säsong med en ovanlig liga där ett lag överpresterade stort tack vare att de slapp Europaspel. Tyvärr var de förlorade poängen oerhört frustrerande då vi släppte dem mot lag vi borde slagit lätt.
    Vi kvalificerade oss för Champions League - igen. Vi fick behålla vårt målrekord från 2010 på 103 gjorda ligamål. Vi slog och tog mest poäng av alla mot topplagen. Vi gick till semifinal i Champions League trots svåra odds. Vi hade inte ett komplett lag men väldigt mycket löfte om en härlig säsong nästa år.
   Ungdomarna har dock glatt oerhört. U-18 vann FA Youth Cup efter en makalös finalserie. U-21 spelar final mot Man U på onsdag.

LÖRDAG:
Imorgon avslutas säsongen, men jag måste erkänna att den har känts avslutad nästan sedan Mike Dean bestämde sig för att avgöra titelkampen. Vi kan dock fortfarande bli tvåa och det ser ju bättre ut än trea i år igen. Skulle City göra ett tidigt mål kan det nog bli så att Scousers rasar ihop igen och vinner Chelsea då i Cardiff blir vi tvåa istället. Hoppas kan man alltid.

Storebror har redan blivit utsedd till PLs bäste unge spelare av spelarfacket. Nu kan lillebror Hazard, Thorgan bli Belgiens bäste spelare i år. Han är en av fem nominerade.

FREDAG:
Frank Lampard är sjuk och lär knappast spela mot Cardiff. Om det skulle bli så är det möjligt att han spelat sin sista match i Chelsea, även om JM gjort klart att han tycker klubben ska behålla båd ehonom, JT och Ashley Cole. Alla tre har utgående kontrakt nu.
   Även Eto'o och John Terry är i samma situation. De har dock skador istället för sjukdom.

Räkna med att José Murinho lär få mer böter efter dagens presskonferens efter följande uttalande:
"I like to be back,'I don't enjoy defeats, but I have to say that to lose at Crystal Palace is English football.
To lose like we did against Sunderland or Aston Villa is not English football and I like English football, I don't like what isn't English football"'

Kanske skulle det här stå i andra spalten, men det lär bekräftats av FC Zürichs hemsida (min tyska är för dålig...).
   Chelsea har värvat Miro Muheim, från Zürich.
Miro är mittfältare, men bara 16 år så det handlar om en värvning till akademin och det är oklart när han fysiskt kommer till London. Vi har ju gjort en hel del sådana här för-värvningar senaste åren så det är inte ovanligt med överenskommelser som gäller längre fram.

Sista chansen att rösta på Årets Spelare i Chelsea. Det verkar väl rätt klart vem det blir, men glöm inte spelare som César Azpilicueta, Willian, Matic, Cahill och John Terry. Ni kan rösta till kl 18 ikväll. >> Ni kan också läsa om tidigare vinnare >>

TORSDAG:
José Mourinho förlorade sina överklaganden för saker han sagt efter Villa och Sunderlandmatcherna. Att kalla Mike Deans insats fantastisk gav 10.000 pund i böter. Kommentarerna efter Villa kostade 8.000. Som sagt, domare får vara hur fruktansvärt urusla som helst, men ve den som vågar säga det rent ut.
    SÅ CSFC säger det rent ut. Chris Foy borde aldrig någonsin mer få döma en fotbollsmatch över korpnivå. Mike Dean var urusel och ville till varje pris avgöra matchen till Sunderlands fördel, men kan få en chans till för till skillnad från Foy är han inte en repeat-offender som det heter. Mike Riley dock, borde nog lämna jobbet som domarbas för han klarar inte av det. Engelska domare har nog aldrig under de år jag följt ligan så här noggrant varit sämre än i år. (Webb, Clattenburg har också visat enastående dålig standard under året) och det är något Riley måste ta på sig.

Åttonde uttagne VM-spelare är André Schürrle.

Petr Cech opererades för sin axel igår och beräknas vara borta 8-10 veckor. Vilket innebär att han bör vara tillbaka till säsongstarten men det innebär också stora beslut av Chelsea ang Courtois.

Fler VM-uttagningar. Nigeria har tagit ut en trupp som ska trimmas ned, men alla Chelseaspelarna är med. Mikel, Omerou och Moses. Det gör 7 redan uttagna spelare.

ONSDAG:
En väldigt avgörande kväll.
   Norwich åker ur Premier League. Sunderland klarar sig kvar, enligt manus för Den stora flykten. Ligan är inte avgjord men City har straffspark i en match de bara behöver en poäng mot West Ham hemma.
   Chelsea däremot kan inte längre vinna Premier League 2013-2014. Vi kastade bort en gyllene chans mot Crystal Palace, Sunderland och Norwich. Rätt dåligt för att använda ett snällt ord av Chelsea i det läge klubben var. Hade ligan bara bestått av lagen i toppen hade vi vunnit lätt, men tyvärr kan Chelsea inte vinna mot bottenlag (men vissa undantag, Fulham t ex). Mitt tips är ändå att vi kommer tvåa. Jag tror Chelsea slår Cardiff om de bara visar rätt attityd och jag tror (önskar) Newcastle avslutar säsongen med en seger mot ett demoraliserat Liverpool.
   Har vi tur överlever dock vårt målrekord från 2010. City löpte amok i slutet av matchen ikväll och står på 100 dock, scousers på 99. Vi gjorde 103 mål under Ancelotti med Anelka och Drogba i täten som målgörare. Vi släppte också bara in 32, och det är mindre än Citys nuvarande 37 (men mer än årets 26).

Fyra Chelseaspelare i Felipe Scolaris 23-mannatrupp för Brasilien i VM. Inte oväntat alls. David Luiz, Oscar, Willian och Ramires.
   Det kommer att bli många fler när övriga länder tar ut sina landslagstrupper. Chelseas spelare kommer att få en väldigt lång säsong.

Finalen i U-21-mästerskapen spelas också i Manchester. Grabbarna hittar dit då ju slog ut Man City där. United i sin tur slog ut Liverpool (borta tror jag). Matchen spelas 14 maj kl 20.45. Den kan ses på Chelsea TV för dem som har Internationell True Blue-medlemskap i Chelsea (vilket kan tecknas redan nu för nästa säsong).

André Schurrle har röstats fram som den främste ambassadören för tysk fotboll utomlands, för vilket han fick pris.

MÅNDAG:
CHELSEA U-18 v FULHAM U-18  
 5 - 3  (7-6s)
. CHAMPIONS CHELSEA
FA Youth Cup Final returen

(tredje vinsten på fem år)

Fulham leder 3-2 sammanlagt när matchen börjar. Bortamål räknas inte i FA Youth Cup så Chelsea behöver vinna idag.
   Chelsea dominerade helt på Craven Cottage för en vecka sedan, men några olyckliga ögonblick och det gick som det gick. Ungdomarna visade samma oförmåga att göra mål som a-laget brukar visa. Det är ett något starkare Chelsea idag, då några spelare var sparade för andra uppgifter förra veckan, som målvakten Mitchell Beeney.
   Charly Musonda och Kasey-Palmer som var inhoppare senast startar idag. Kärnan i laget är ungefär densamma som gick till final i U-21-mästerskapet genom att slå ut Man City.
  Det är dock Fulham som startade klart bäst och Dembele nickar in bollen ur omöjlig vinkel redan i femte minuten. Mellan benen på Beeney. Nu är det ordentlig uppförsbacke och risk för en andra rak finalförlust i den här tävlingen. Chelsea vann för två år sedan men förlorade förra året, rätt onödigt som jag såg det genom sena mål av Norwich i returen. Det ser redan svårt, mycket svårt ut.
    Kommentatorerna påpekar att Fulhams målvakt Rodak (svenske Magnus Norman är andremålis) inte ser säker ut. De sa samma sak förra matchens inledning och han blev något av matchhjälte så...
   Första tio är helt klart Fulhams, de spelar bra mycket bättre än senast. Succéinhopparen i den matchen O'Hallaran är den som ser mest imponerande ut så här långt. Passade till målet också. Dembele har oroat mer också än han gjorde senast (när han också panenkade en straff i överliggarens övre del).
   Beeney har inte börjat övertygande. Jag tycker nog han borde tagit målet och nu är han ute och viftar på plan. Fulham är lika överlägsna än så länge som Chelsea var senast.
    Beeney tappar bollen och det borde nog blivit mål men bollen tog i stolpen istället. Oj vilken usel inledning Chelsea har bjudit på. 18
   Christensen är den som räddar Chelsea för ögonblicket. Resten spelar långt under sin förmåga för tillfället. Chelsea har ännu inte ens oroat Fulham.
   Hörna för Chelsea, blockerat skott av Solanke. Loftus-Cheek i mycket bra läge men över. 20
   Musonda görs ned efter en fantastisk soloraid, och väggspel med Solanke. Straff.
    Charlie Colkett sätter straffen hur säkert som helst. Nu lossnar förhoppningsvis nerverna. 22 MÅL. Kort för Evans för straffen också.
   MÅL. Houghton, skjuter precis vid stolproten. Det var verkligen nervförlösande med första målet, Chelsea spelade som ett annat lag plötsligt. 24
    Konstigt hur matchen påminner om den förra. Ena laget dominerar och gör allt rätt och plötsligt leder det andra laget med 2-1. Fast bra mycket tidigare i matchen idag.
   Roberts kvitterar omgående. MÅL. Colkett missade bevakningen men det var mycket skickligt gjort. 27
   Dubbelhörna. Inget kommer av dem.  
   Chelsea har ett lätt övertag just nu. Musonda håller våt försvarare upptagna men Kasey-Palmer nickar över. 34
  Solanke borde gjort mål men målvakten räddar ett svagt skott. 35
   Loftus-Cheek som skrevs upp före matchen i Daily Mail har en hemsk dag. Tappar en enkel boll och Fulham kan kontra, som tur var är skottet utanför. 36
    Sambou skjuter från långt håll, svagt försvarsspel och MÅL. Det ser verkligen inte bra ut. Mellan benen på Christensen och Beeney kan inte nå bollen. 38
   Chelsea måste få stopp på O'Hallaran i första hand. Vänsterbacken hä
nger inte alls med och Dasilvas styrka ligger inte i defensiven.
   Bäst på plan är O'Hallaran följd av Dembele som har revansch för senast. I Chelsea är det Musonda och Christensen som står ut, resten tycker jag spelar under den nivå jag brukar se dem hålla.
   Sambou borde sänts av plan för en riktigt ful stämpling. Inte ens kort. 45+2
   ANDRA halvlek:
Ett trippelbyte, Aina som var mycket bra i torsdags in. Brown också in liksom Ssewankambo också. Clarke-Salter Loftus-Cheek (har inte heller varit bra) ,Kasey-Palmer av.
    Ssewankambo första chansen, skjuter över. 46
    Dembele och Beenery kolliderar. Kan varit straff då Beeneys ben är ute och viftar. 46
   Izzy Brown skjuter, men rätt lätt för målvakten Rodak. 51
   Ssewankambo gör bra ifrån sig men bollen just utanför, tyvärr är Solanke inte på plats. 52
   Bytena har varit de bästa spelarna i Chelsea i inledningen av andra. De brode förstås startat allihopa men då det är ungefär samma spelare som spelar i U-18 som i U-21 vilades de väl tyvärr lite felaktigt.
   Brown hade en bra chans, men bra blockering av försvararen tyvärr. 55
   Charly Musonda som gjorde så många bra saker i första verkar nästan tröttnat och har nu tappat enkla bollar över linjen istället. Han är också den minste och spinkigaste på plan... han är ännu kanske mer en impact-spelare, dvs en inhoppare. Det finns dock inga byten kvar så. Detta då Viveash fick sin startelva fel.
   Bra skott av Brown, men lite långsamt så målvakten hinner ned. 62 Chelsea behöver kvitteringen nu för att sätta ordentlig press på Fulham.
   Bra skott av Colkett men ingen hinner fram på returen. 63
   Måste säga att Andreas Christensen är nog den spelare jag sett i Chelsea de senaste tio åren som mest påminner om JT. I spelstil cohs peluppfattning. Kan bli stor för oss.
   Beeney gör en bra räddning på Williams skott. 65. Det Kort för sen tackling av Houghton. 67blir fler och fler kontringslägen för Fulham.
   Lika bra som han var i första, lika dålig är Musonda i andra tyvärr. Grov miss som slarvade bort en gyllene kontring på en lång utspark.
    Dåligt försvarsspel och Dembele fick en chans, men över. 68. Chelseas optimism och fina spel har kommit av sig nu.
    Brpwn över i bra läge. Det vill sig inte. 75
   Svenske Ssewankambo slår till. Ett vrålsnyggt mål från 6-7 m utanför boxen. MÅL. 77
   SOlanke lobbnickar men målvakten lyckas tippa den över. 81
   Fulham är riktigt skakiga i försvaret just nu, men kompenserar med att alla är i försvaret just nu.
   MÅL. Solanke lyckas komma först på ett inlägg som inte såg så farligt ut. Äntligen kom hans mål i finalspelet. Mycket bra nick. 83
   Ännu ett konstigt domslut av Moss som inte varit bra. OM han klarar en U-match så här dåligt, är han verkligen en PL-domare?
   Beeney har spelat upp sig och lång utspark till Solanke, men Sambou lyckas komma mellan. 85 Hörna.
   Just nu är det förlängning som gäller. Fyra minuter plus tillägg.
   Ojoj, Roberts i stolpen och en fri Dembele halkar och Chelsea lyckas rensa på mållinjen (Christensen). 87
    Man kan inte klaga på spänningen i den här matchen även om det kändes lite avslaget en kvart i andra. Båda lagen satsar på att avgöra innan förlängning nu. Baba in för Fulham.
   Jag trodde ärligt talat matchen var över för Chelsea men viklen avslutning och Musonda höll på att lura målvakten, som dock hann tillbaka och tippa bollen över ribban.
   Solanke får bollen och gör sitt andra MÅL. Underbart spel före, bra boll in av Brown, en liten klack till Solanke och matchen är avgjord. Tror jag. 90+2
   Farlig frispark för Fulham. 90+3. Beeney plockar den, han har verkligen spelat upp sig. Ingen vet hur många tilläggsminuter det är. Vi är inne i fjärde.

CHELSEA FA YOUTH CUP
CHAMPIONS 2014
efter en makalös match

   

Säsongens sista vecka sedan börjar de oändliga väntan på att serien ska starta igen. Fylld av mängder av mer eller mindre dumma, fantasifulla och rent lögnaktiga rykten. De ska säljas, de ska köpas. Fast i år lär väl VM ta en del av det utrymmet får man hoppas.
   Tyvärr slutade det (ok, vi har en match kvar) mer i moll än dur, men ändå har ju Chelsea gjort en bra och stark säsong även om vi kom sämre (kommer) än förväntat, men det beror ju på att ett lag hade enormt flyt och överpresterade.
    Det som varit svårast att acceptera är insatserna i vissa matcher mot lag som alla förväntade oss vinna mot, näst svårast var att se alla dessa bortslösade chanser i varje match. Chelsea har egentligen bara visat effektivitet i de matcher där laget s a s parkerat bussen och spelat defensivt. Då har det inte behövts 20+ chanser för varje mål.
    Mourinho har mycket arbete framför sig. Det finns mycket positivt att bygga på och från. Några förändringar i truppen måste till, men framförallt är det arbete med attityd och effektivitet som måste stå i fokus när spelarna är tillbaka.

Hoppas dock Chelsea avslutar med flaggan i topp och vinner mot bottenlaget Cardiff.


 

Rykten, notiser m m, v-19


SÖNDAG:
JM har uttryckt beröm över Edin Dzeko. Därmed är Dzeko med medielogik plötsligt nästan klar för Chelsea eller i värsta fall huvudspåret i anfallsjakten i sommar.

Samtidigt säger andra mediekällor att en affär med Diego Costa till Chelsea kommer allt närmare. Logiken bakom den ska vara att Atletico visat intresse för Sevillas Carlos Bacca.

Laurent Blanc i PSG, han har ju fått förlängt kontrakt, går nu öppet ut och säger att han vill ha David Luiz och Oscar. Luiz lär också sagt att han gärna skulle vilja spela med Thiago Silva inte bara i landslaget. PSG och Chelsea påstås ha haft kontakt. Inte heller ryktena om Hazard till PSG vill lägga sig trots att JM har sagt att det skulle kosta PSG minst 300m pund att köpa Hazard och Luiz...

Eden Hazard har dock mycket kraftfullt antytt att han spelar i Chelsea nästa år - vilket utan tvekan är det i särklass troligaste alternativet. Jag ger det 1 procent chans att han skulle lämna.

Det är mycket rykten om David Luiz och jag gillar inga av dem. I Brasilien anses det att det redan är klart med Barcelona. PSG jagar honom, liksom tydligen Bayern München. Är Chelsea de enda som inte villa ha David Luiz, eller vill Chelsea ha honom?! Jag vill absolut att han stannar.

LÖRDAG:
italienska (!) rykten säger att Chelsea lagt ett bud på Napolis anfallare José Callejon. Trovärdighetsfaktorn i det ryktet ser jag som mycket låg. Särskilt som priset ska vara anmärkningsvärda 26m pund. Men vi är ju vana vid att Realspelare och fd Realspelare med automatik länkas till Chelsea.

FREDAG:
Hajarna cirklar nu.
   Att Inter har ett intresse av Torres har vi berättat flera gånger. Nu börjar detaljer läcka ut. Inter vill låna Torres nästa säsong med en utköpsklausul för 2015. Under låntetiden är de bara villiga att betala halva hans lön!

Något vi kommer att bli innerligt trötta på inom kort (de av oss som inte redan är det) är tjafset kring Courtois. Nu sägs det att JM kommer personligen att träffa honom efter CL-finalen och VM för att "vädja" till honom att stanna i Chelsea... No comments

Chelsea testar en 13-åring från Bilbao (det lär ju gå bra med Uefas regler, nej) Eneko Delgado. Han har varit eller kommer (lite oklart enl ryktet) att tränat med Chelsea i två veckor och ska spela en ungdomsturnering med klubben.

Kanske slipper vi höra att Portos Jackson Martinez är klar för Chelsea. För nu är han klar för Napoli. Vi låter det väl vara lika osagt som att Chelsea skulle varit intresserade.

Mer uppmuntrande är att ryktena blir allt starkare, till den gräns att jag betraktar det som fullt möjligt nu; att Ezequiel Lavezzi kommer till Chelsea. Sedan är fråga vad det kommer att kosta. PSG jagar ständigt våra spelare och de behöver ju inte direkt pengar så...

Mindre aktuellt kanske; Mikels efterträdare i Chelsea (om han ens lämnar) blir Younousse Sankhare, 24, från Guingamp. Nja.

TORSDAG:
Orkar ni med dagens belgare?!
   Thibaut Courtois vill inte återvända till Chelsea och kommer inte att förlänga sitt kontrakt för att han inte gillar José Mourinho (kan det bero på att han bor i Madrid där Mourinhohatet sprids lika mycket som kring Merseyside eller på att spanska medier har en mycket fri uppfattning om att använda fakta innan de skriver?!)

Ryktena om Sami Khedira växer sig allt starkare nu då han är spelklar igen. Källorna är dock notoriskt opålitliga så.

ONSDAG:
Carlo Ancelotti är en klok man. Han har tackat nej till att bli Man Uniteds nye manager trots ett erbjudande om 18m pund.

Ryktena om Ezequiel Lavezzi till Chelsea blir allt starkare och växer för varje dag ju mer blir känt om PSGs problem med Uefa och dess FFP. Jag har gärna sett honom i Chelsea sedan många år, så jag ser det gärna hända. Vilket jag gjort sedan ddrygt 2011. Hanhar inte blivit mycket sämre sedan dess, snarare tvärtom som han visade i matcherna mot oss. Som känt är, lönar det sig att spela bra mot Chelsea.

Raphael Varane har dykt upp igen i ryktena då han har svårt att få speltid under Ancelotti men spelade regelbundet under JM i Real. Han är jätteduktig, men varför när vi har spelare som Kalas, Zouma, Aké på väg upp? Han utköpsklausul är dock mer än skrattretande, 200m (ja miljoner) euro.

Ross Barkley har varit aktuell för Chelsea sedan han första gången tog på sig en Evertontröja känns det som. Dagens rykte är Demba Ba plus pengar för Barkley. Jag tror inte på det, men Barkley är en spelare som skulle passa Chelsea och dessutom hjälpa till med regelverket kring inhemska-home grown etc spelare.

Det talas mer och mer om att Diego Costa skulle stanna i Ateltico, särskilt som det ser mer och mer ut som om Courtois återkommer till Chelsea istället för att lånas ut. Det har gjort att vid sidan av de mest vanliga misstänkta har det börjat pratas om Karim Benzema till Chelsea, särskilt om Real kan locka Suarez. Men det är mycket som kan hända då det också pratas om att Aguero ska till Barca för att Messi kräver det, och ska los arrogantos handla spelare är det ju nu innan transferförbudet slår till.

Och när vi redan pratar Real-spelare, (halva laget eller mer har redan knutits till Chelsea sedan förra sommaren) talas det också om Xabi Alonso och/eller Illarmendi och Sami Khedira (plus ovan nämnda Varane och Benzema - min gissning är; ingen Realspelare kommer till Chelsea i sommar)..

TISDAG:

Förhandlingarna mellan Chelsea och John Terry lär brutit samman. Chelsea vill sänka, eventuellt så mycket som halvera hans enorma lön och JT vill ha en lön som motsvarar hans roll i klubben. Man kan tycka det brode finnas utrymme för en kompromiss. En halvering är ju väl grovt som jag ser det, men Chelsea kan inte betala den sortens löner för en nedåtgående spelare (vilket JT trots allt är även om årets säsong har varit den bästa på flera år).
   Å andra sidan hävdar andra, tyvärr mer oseriösa internetmedier, att JT är överens med klubben om en förlängning...

Mikel lär redan börjat prata med Inter. Ett rykte som pågått hela vårsäsongen och ja, även innan det. Jag tror det händer om bara summorna blir rätt då han ju har kontrakt. Chelsea lär dock intee få igen de pengar de lade på Mikel, gissningsvis runt 18m pund.

Och så har flera sajter sålt David Luiz till Barcelona och säger han skriver på för fem år. Hoppas innerligt det aldrig blir sant. Chelsea behöver David Luiz som person och som spelare. Bara om los arrogantos betalar en häpnadsväckande summa kan jag acceptera en försäljning av Luiz.

MÅNDAG:
Det vore ju inte Chelsea om inte krisrubrikerna hopas nu. Spelare i bråk med Mourinho eller om det är tvärtom. Utskällning i halvtid av Matic och Salah (som verkligen inte var bra någon av dem i just den matchen) och så vidare. Ingen titel i år och det börjar nu pratas om Mourinho hamnar i katapultstolen. Överdrivet förmodligen nästan allt, men något är inte rätt. JM ger ett ovanligt pressat intryck och några spelare tar nog chansen att markera, men stommen i Chelsea står bakom JM så jag tror inte att det blir något tränarbyte. Men Chelsea får inte tappa ens en tredjedel så många matcher mot s k svagare lag nästa säsong, får då utlöses nog katapulten även om det inte finns någon som kan ersätta.

Manchester City lär försöka locka över Andreas Christensen från Chelseas akademi. Det lär inte handla om pengar utan om chansen att få spela. Och med tanke på att Citys sämsta lagdel är försvaret kanske det kan ligga något i det.
    I vilket fall som så spelar Andreas Christensen andra finalmatchen i FA Youth Cup mot Fulham ikväll. Han hade en fin match med U-21 mot Manchester City i torsdags vilket kanske väckt ryktet. I första matchen med U-18 mot Fulham var det dock inte lika kul, då han var inblandad i två av målen. En missad markering och en touch som ställde målvakten.

Det var väl bara en tidsfråga när Barcelona lyckades slinka undan sitt transferförbud. Nu är de ute efter Eden Hazard, som ska ha sagt till en nära vän i Barcleona (det framgår inte om det är en spelare eller någon som bor i staden) att de borde lägga ett bud på honom i sommar. Samtidigt som PSG återigen tror de kan få honom efter käbblet med JM. Vänj er, vi kommer att få höra massor med sådan här skit närmaste månaderna. Hazards kontrakt med Chelsea sträcker sig dock till 2017! Och behöver jag säga det? ryktet kommer från Barcelonas egen tidning Mundo Deportivo (de ägs inte av Barcelona men de är verkligen deras tidning så).

Även Oscar ska nu säljas efter att JM i helgen gjorde en slags värdering av spelarna för i år. I den intervjun sa JM att Oscar har haft problem efter jul, vilket media tolkar som att han är till salu. Vad trött man blir.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop