csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
1 Chelsea FC 33 sp 22 v 6 o 5 f 65 - 24 mål 72 p

8 april 2014

CSFCs spelarbetyg mot Paris Saint-Germain

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en knappt acceptabel insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts och betygsättningarna är personligt omedelbara och subjektiva (därmed kanske lite emotionella direkt efter matcherna, men de speglar ett tyckande inte fakta). För mig handlar det mer om att tycka med hjärtat än kanske hjärnan ibland. För domare finns bara tre grader; underkänd, knappt godkänd och godkänd. Det sistnämnda kanske inte låt så bra, men innebär att inga misstag förekom som jag såg och det är mycket högt betyg. / lindy

CHELSEAS INSATS
8+

fullständigt välförtjänt

SPELARE OMDÖME

BETYG
1-10

Petr Cech Hade inget att göra i första. Inte ett enda skott på mål. Bra räddning på första skottet i andra. Matchräddare sista minuterna Var väldigt bra sista minuterna 8+
Branislav Ivanovic Bra försvarspel i inledningen. 8-
Gary Cahill bra spel 7+
John Terry bra spel. 8
César Azpilicueta En av hans bästa matcher. 8
David Luiz Kämpar som fan och passade till målet även om det kanske inte var jättekontrollerat. Väldigt bra andra halvlek. Kanske bäst av alla i andra. Säljer Chelsea honom... 8-
Frank Lampard Lampard spelade moget och bra, men borde dragit första frisparken mot mål. En bra match men inte riktigt där. 7-
Eden Hazard Tidigt skadad. Ut 18e -
Willian Han växer väldigt mycket just nu. Näst bäst i första. 8-
Oscar Mycket bra första halvlek. Oroade PSG även om han inte ens sköt, hans adelsmärke. Allra bäst i första. 8
Samuel Eto'o Osynlig men chansade på målvaktsmisstag och var nära en gång. Chansningen fungerade inte. 5+
---
André Schürrle Underbart mål, bra spel. Han är en spelare som antingen är super eller inte. Idag var han bra. 8-