5 mars 2014

Penna på väg, tack >>>
Jag har inte redigerat men tagit mig för att kommentera lite (jag har ju den möjligheten ;-)

   Chelsea, kommentarer till CSFC

Hej Lindy!
 
Kommenterar alltför sällan dina synpunkter på CSFC och nu var det länge sedan men nu när du lockar med en sån fin penna så tänkte jag, nu j....ar.
 
Jag tycker du är taskig mot Iva, även om du bättrat dej senaste tiden, jag tycker att han aldrig gör en dålig match.
Eto har väl gjort sitt. Torres kämpar i alla fall. Obi är aldrig bra, drar ner tempot med sina lösa (sideleds-) pass. Lampard & JT är ovärderliga legender, här tycker jag du har rätt varje gång.
 
Hazard!
Ramires och Oscar är bra. Willian har jag svårt för men det verkar som om JM har förklarat en hel del för honom.
 
JM är underbar men jag kan även förstå andra lags supportrar som inte gillar honom.

 

RED: kommentar

Hej Håkan

Jag gör ingen hemlighet av att CSFC är subjektiv, därför välkomnar jag alla andra åsikter även om det är omöjligt att ha en kommentarsfunktion.

Iva har visat lite dålig form men är på väg tillbaka. Hans passningsspel var rätt uselt för ca en månad sedan. Annars är han ju en oerhört stabil spelare, men alla har lite formsvackor. Jag håller med om Eto'o och Torres. Mikel har jag haft samma åsikt som du om, men måste säga att när jag var över och såg matcher live tidigare under säsongen ändrar man lite uppfattning. Hans passningsspel är lite andefattigt men live ser man att hans positionering är väldigt bra. Tyvärr orsakar han lite många farliga frisparkar.
Oscar är en favorit även om min personliga favorit bortsett spelkvalitet (för Hazard kommer att bli bäst en dag) är David Luiz för hans personlighet och karaktär. Willian har verkligen jobbat sig in i laget, den mest energiska av de tre offensiva mittfältarna.


Håkan K

Besök csfc-facebook: facebook