csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
1 Chelsea FC 28 sp 19 v 6 o 3 f 52 - 22 mål 63 p

1 mars 2014

CSFCs spelarbetyg mot Fulham

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en knappt acceptabel insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts och betygsättningarna är personligt omedelbara och subjektiva (därmed kanske lite emotionella direkt efter matcherna, men de speglar ett tyckande inte fakta). För mig handlar det mer om att tycka med hjärtat än kanske hjärnan ibland. För domare finns bara tre grader; underkänd, knappt godkänd och godkänd. Det sistnämnda kanske inte låt så bra, men innebär att inga misstag förekom som jag såg och det är mycket högt betyg. / lindy

CHELSEAS INSATS

7- Riktigt trist första halvlek, en tempohöjning och uppryckning i andra. Liksom i onsdags två diametralt olika halvlekar... fast mycket roligare resultat

SPELARE OMDÖME

BETYG
1-10

Petr Cech Inte mycket att göra, men gjorde det rätt. Kunde inget göra på målet. 7
Branislav Ivanovic En rätt anonym dag framåt för Iva, stark defensivt. 7-
Gary Cahill Cahill och JT har blivit ett väldigt samspelt par. 7
John Terry Ännu en bra match av vår legend. 7
César Azpilicueta En av Chelseas bästa spelare om man tittar till hela matchen. 7+
Nemanja Matic Spelar väldigt moget och säkert. Med en större repertoar än tidigare spelare i den positionen. 7
Ramires En rätt anonym match för Ramires som gömde sig bakom en ansiktsmask. 6+
André Schürrle Ett äkta hat-trick. Glödhet i andra halvlek, inte särskilt utmärkande i första - men so what 8
Eden Hazard Vi ställer, med rätta, stora krav på skepparkrans-Hazard. En rätt anonym första halvlek, men sedan blixtrade han till flera gånger i andra, passade till målet även om det var Schürrles soloräd en bra bit av vägen. Men frispelningen vid andra målet var en härlig delikatess. 8-
Oscar Inte en imponerande match men tecken på att formkurvan vänder uppåt igen. 6+
Fernando Torres Jobbar hårt, nära mål några gånger och stressade upp målvakten ordentligt flera gånger. Framspelning till mål också vilket ger lite extra i betyg. 7-
---
Mikel För kort betyg för betyg.
David Luiz För kort betyg för betyg.
Demba Ba För kort betyg för betyg.

Manager JOSÉ MOURINHOS INSATS

BETYG

Fick igång laget till andra halvlek efter en seg första och hade fingertoppskänsla i valet av Schürrle