Matchen:   Galatasaray v Chelsea  1 - 1  (0-1)

Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Schürrle, Hazard, Torres

avb: Schwarzer, Cole, Kalas, Oscar, Mikel, Ba, Eto'o

Muslera, Eboue, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk, Melo, Burak, Sneijder, Hajrovic, Drogba

avb: Ceylan, Kaya, Sanoglu, Gulselam, Kurtulus, Colak, Bulut

Domare Carlos Velasco Carballo, Spanien

Första halvlek

Andra halvlek

Personligen gillar jag valet av anfallare idag, oavsett om det har något att göra med att Eto'o lär vara sur på JM för att denne skojade om hans ålder (se Nyheter+). Annars väntad uppställning. Kalas på bänken. Liksom ur form Oscar som också har skadekänning. Däremot klarade inte Luiz att komma till start efter sin skada. Synd.

Ingen Chelseaspelare riskerar avstängning i nästa match pga gult kort.
    Livligt värre är det på läktarna, om det inte bara är åskådarmikrofonerna som är felställda. Hör knappt kommentatorerna.
   Schürrle offside, annars har Chelsea haft lite mer boll första tre.
   Mycket lamt avslut av Buruk i bra läge. 4
   Målvakten ute och gör bort sig men Willian missade öppet mål. Det blev dock hörna. 4. Dåligt av Willian.
   Chelsea har börjat offensivt och borde faktiskt haft ledningen om Willian siktat lite bättre. Även om han säkert skyller på en touch på försvararen.
   Någon minut senare och han åker på en ordentlig smäll i ryggen.
   Snabbt kontringsmål och Torres sätter den i öppet MÅL. Azpilicueta spelade fram. Vilken omställning. 9
   Den så oerhört viktiga bortamålet är räddat.
   Chelsea har börjat mycket övertygande.
   Drogba i farligt läge, men flaggan går upp. 12
   Snabb stickare, Muslera ute långt och den här gången slår han bollen över linjen istället för till Wilian. 13
   Rolig första kvart, båda lagen öppna och vill spela fotboll. Högt tempo. Klar fördel Chelsea, plus att vi förstås leder.
   Torres skjuter, rätt dåligt då han borde sett att försvararen kunde täcka det. 15 Borde kunnat göra lite bättre.
   Bra anfall av Galatasaray men uselt avslut. 17
   Drogba ställer sig på typiskt Drogbavis nedanför försvarslinjen för att dra ned den. Chelsea går inte på det. Jättebra brytning av Willian och snabb kontring, men Hazard bryts ned. 19
   Rolig match med två lag som verkligen bjuder till. Chelsea söker sig hela tiden bakom de rödgulas backlinje, klart taktiskt drag.
   Bra läge, lite långt. Lamps tar den. Rakt framifrån. Vilket liv det är på arenan när Lampard skjuter upp bollen högt på läktaren. 20
   Ramires har fått en armbåge mot ögonbrynet. Blöder som en boxare. 21 Dr Eva tar hand.
   Real gör som väntat processen kort mot Schalke. De är väl med Bayern förstahandsfavoriterna i år.
   Ramires i spel igen. 25
   Bra men riskabel brytning i straffområdet av av Lampard! Domaren stod perfekt placerad och reagerade inte när Lamps bröt Melo. 26
   Tufft spel. Ingen viker ned sig ikväll. Torres får en bra smäll.
   Schürrle söker Ramires som med stort vitt plåster över nosen skjuter bredsida över. Synd. 27. Bra av Schürrle.
   Skott mot stolproten men Cech är med. 29
   Hajrovic ut, måste vara skadad. Yekta Kurtulus in. 31
    Bytet kan varit taktiskt, taskigt mot spelare isåfall. Det är nu en tajtare mitt för att låsa upp Chelsea, enl Glenn.
   Lite lugnare nu. Men det är nog naturligt. Första halvtimmen har varit en rolig och intensiv match. 56-44 i bollinnehav till hemmalaget. Väntat, men kontringar är livsfarliga från Chelsea.
    Sa inget förut, men visst var det underbart att se hur samtliga Chelseaspelare kramade om Drogba och vice versa innan matchen. Härligt.
   Galatasaray börjat hota alltmer, farligt avig avslut som Cech hade fingrarna på. Bra av Cech. även om den nog gått utanför. Hörna. 39
   Chelsea tar hand om den och kontrar. Tyvärr trasslar Chelsea till det.
   Galatasaray gör mål, men det var två bollar på plan. JT varnas för att han kastade den extra bollen till domaren... konstigt. 42 Han försökte ge domaren extra bollen och varnas för det... Men det viktiga var väl att målet med den felaktiga bollen inte godkändes.
   Galatasaray har haft de senaste minuterna, de har spelat bra. Snabbt effektiv. Snabb kontring för Chelsea, men Hazard får inte riktig kontroll. 45
   Två tilläggsminuter. Torres omkull i straffområdet men det var inte straff.
   Dålig hörna av Schürrle.

Chelsea har varit bäst även om Galatasaray hotade mot slutet. Willian har varit bäste blå för mig den här halvleken. Han är överallt. Riktigt rolig halvlek att se på.

Byte av Galatasaray. Balta ut.
   Galatasaray börjar andra bäst. Men inte farligt.
   Just nu är det Galtasaray som försöker vinna tillbaka matchen. Håller Chelsea emot bör vi kunna fixa ett mål till. Real är klara med Schalke, inte oväntat.
   Torres nästan i friläge, får en knuff och bollen till hörna istället. 52 Hörnan resultatlös. Kunde varit tvåan där.
   Har en klar känsla (livsfarligt) att G kommer att mattas ordentligt och att Chelsea fixar något eller några mål till.
  Halvfarligt läge för Galatasaray, som ger hörna. Högt över. 54
   Tycker nog Chelsea spelar lite för passivt just nu. Taktik eller...försiktighet.
   Schürrlek kortas för sen spark på benet. Inte mycket att snacka om 57
   Rami varnas. Sen fällning. 58
   Tristare match just nu än i första. Galatasaray har dock mer boll och får försöka på ett annat sätt. Vilket gör mig rädd, för jag hatar när Chelsea försöker spela på resultatet. Hatar det.
   JM blir tillsagd.
   Hazard blir fasthållen och Chelsea får bollen istället. Det är trist spel just nu. Tyvärr. 61. Cech varning för att han maskar.
   Det är bara Galatasaray just nu och tyvärr tror jag det är JMs taktik.
  DROGBA nickar ned och G borde gjort mål. Men Chelsea lyckas rädda. Så mycket för skittaktiken nu. 63
   USEL TAKTIK av JM och MÅL av Galatasary på hörna. Dåligt försvar Chedjou kvitterar och som Chelsea spelat i andra förtjänar det det. Jag är så besviken över Chelsea i andra. JM har förlorat kontrollen och fattningen. 66
   Mikel in för Schürrle 67
   Bra räddning av Cech. 67
   Chelsea är urusla just nu. OCH jag skyller helt på Mourinhos taktik. Värdelös. Chelsea SKA ABSOLUT INTE spela på resultat.
   Chelsea håller på att ge bort matchen. Hemskt att skåda. JM vad fan håller du på med?
   Idiottaktik av JM.
   Stendöd andra halvlek av Chelsea, och det beror inte på att Galatasaray är så mycket bättre. Det beror på att Chelsea slutade spela fotboll. Vilket bara kan skyllas på JM
   Det är pinsamt för Chelsea just nu.
   bra räddning av Cech. Vad fan håller Chelsea på med. Värdelösa för tillfället. 75
  Just nu är det bara pinsamt att se Chelsea. Var tog det blå laget från första halvlek vägen????

Var tog Chelsea från första halvleken vägen?

Drogba ut. Bra för oss. 80

Som Chelsea spelar just nu kan man bara hoppas resultatet står sig då det onekligen är bra för oss. Vi förtjänade mer i första, men så dåliga Chelsea varit andra- jag skäms faktiskt- Chelsea är lika USLA just nu som Manure var igår. PINSAMT

Riktigt bra första halvlek, riktigt USEL andra. Men resultatet är ju någorlunda inför returen. Man får gripa halmstråna, för andra halvlek måste varit en av årets sämsta.

tre tilläggsminuter. HÅLL TUMMARNA så dåliga som Chelsea är just nu
   Oscar in för Haz 90+2

Så USLA som Chelsea var i andra ska vi tacka vår lyckliga stjärna för det här resultatet. Från första halvek borde vi vunnit 3-0