26 februari 2014

   FLER RÖSTER

CSFC penna

CSFC behöver fler röster. Det blir lite långtråkigt med nästan bara mig.

Därför har CSFC tagit fram ett antal pennor med Chelsea Swedish Fan Club, CSFC.SE som söker nya ägare, för pennor skriver.

Skriv om varför du älskar Chelsea, hur det kommer sig att du älskar Chelsea, vem din favorit är och varför, är Eto’o a waste of space och den sämste anfallare (och tyvärr är konkurrensen löjligt hård om den titeln) vi haft de senaste tio åren (som jag anser) eller har jag fel, kommer Hazard att bli en av de bästa någonsin när han inte är så mycket upp och ned, ska vi gå med Courtois eller Cech nästa år, kommer Lukaku tillbaka eller gör JM sig av med honom pga hans stora käft och mindre bra insatser, vem ska vi eventuellt köpa som målgörare (för vi är nog alla ense om att vi måste ha en), vem av ungdomarna kommer att slå igenom först och när,  och så vidare…

Allt är ok utom det som inte är det, som personliga påhopp och liknande. Bara det handlar om Chelsea Football Club, London SW6. Handlar det om scousers får ni skylla er själva. Skicka det till info@csfc.se och bifoga din adress så ”vinner” du en Chelseapenna. Det är kvalitetspennor i metall med gummigrepp och med Chelsea Swedish Fan Club CSFC.SE ingraverat i den blå hylsan.

(Skulle vi få in väldigt många bidrag kommer vi att sprida ut publiceringen och tvingas lotta ut pennor – men så blir det nog inte. Erbjudandet gäller fram till returen mot Galatasaray).

 

 



Lindy

Besök csfc-facebook: facebook