csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 23 sp 15 v 5 o 3 f 43 - 20 mål 50 p

27 jan 2 feb 2013

Nyheter v-5


SÖNDAG:
Patrick Bamfords succé fortsätter nästan som en saga. Han har nu gjort fyra mål på fyra matcher för Derby som kämpar om uppflyttning till Premier League.

City kommer att sakna Aguero, Nasri och Javi Garcia imorgon. Däremot är förmodligen James Milner tillbaka. Chelsea saknar bara Torres och van Ginkel. Salah kan göra debut, gissningsvis börjar han på bänken dock.
   Chelsea har dålig statistik i måndagsmatcher, men senast de spelade City en måndag var det vinst. Det är dock tre år sedan. Vi har känns det som dock ovanligt svårt för City, men det är kanske bara en känsla.
   Den JT och Cahill måste klara av är ju Negredo som gjort 16 mål på sina 13 senaste matcher hemma. Det är siffror som måste göra våra anfallare helt gröna av avund för de når inte upp till den tillsammans på hela säsongen.
   Mike Dean dömer och förr i tiden brukade det innebära straffar - han har dock liksom alla engelska domare dragit ned på att döma straffar på ett dramatiskt sätt trots en tajtare och jämnare säsong än någonsin. Det anses bero på filmningsdebatten; det har helt enkelt blivit mycket svårare för spelare att få straffar då domarnas första tanke tycks vara - var det en filmning?
   Chelsea är det lag som slagit City på deras hemmaplan mest av alla lag under PL-perioden, men det var ett tag sedan. City har vunnit de senaste 11 matcherna på Etihad och inte förlorat på 21 matcher. Men alla sviter ska ju brytas.

just nu anser jag världens bästa lag är de här:
1. Bayern München
2. Manchester City
3. Atletico Madrid
4. Real Madrid
5. Barcelona
6.PSG
7 Chelsea

Enda anledningen till att jag håller Chelsea så lågt är att vi har urusla anfallare. Samuel Eto'o må vara hjälten mot United, och jag kan tänka mig att han blir hjälte mot City - i övrigt är han urusel. Jag kan inte förstå JMs tilltro till honom. Han jobbar knappt för laget som Torres och han missar nästan allt när han väl får chansen. Hade vi haft en anfallare i närheten av vad man kan begära av anfallare i topplag då hade vi varit trea på listan. Nästa år har vi det och jag är övertygad om att det är Diego Costa med Lukaku (som visat att Chelsea trots allt gjorde rätt som lånade ut honom) som alternativ. Ba och Eto'o kommer att vara borta och som ni ser bredvid - nja, det tror vi inte på.

Tyvärr tror jag vi behöver vinna på måndag för titelchansens skull. Och det är absolut ett scenario vi inte gillar. För planen var att tvinga City till oavgjort. Chelsea är förmodligen det enda laget som kan göra det just nu. Men nu måste vi vinna och det ställer helt andra krav.
   Aguero är skadad, kanske hade det varit bättre för oss om Kompany varit skadad för om City har en svaghet är det försvaret, men som Pellegrini (och grini är ett bra namn för honom) visat är att anfall är bästa försvar.
   De har dock fortfarande årets sensation i PL, Negredo och en pånyttfödd Dzeko som med Fernandinho och än mer Yaya Touré som back-up är en formidabel anfallskraft.
   Ändå tror jag Chelsea kan klara oavgjort - men räcker det för en titelutmaning? Oavgjort lämnar oss fortfarande poäng bakom City (och Arsenal, men dem fruktar jag betydligt mindre och vi möter dem hemma i mars).
   City har slagit ett antal topplag med stora siffror på Etihad. De har vunnit allt där. Dags för att de får se det annorlunda på måndag. Men då måste Chelsea visa en helt annan effektivitet i vårt kontringsspel som passar City oerhört illa, än mot West Ham. City lär dock knappast parkera bussen i straffområdet som hammers gjorde.
   Chelseas matchplan bygger säkert på att inte släppa till och hoppas vi kan kontra in. Vilket kanske öppnar upp för Schürrle och även Salah med Hazard. Så får vi hoppas att Eto'o kan visa att han är en storlagsspelare fast han verkligen inte är en spelare mot andra lag, än en gång. För vi måste sätta de chanser vi får, vi kan inte spela 39-1 i målchanser en gång till (någonsin).
   JM kanske förlorade den taktiska kampen mot Allardyce som några påstår (jag ser det inte så, för att spela med tio man i straffområdet är knappast taktik), men han är en klart bättre taktiker än Pellegrini som han visade när de möttes i Spanien.
  Just nu gissar jag på följande startelva: Cech - Iva, Cahill, JT, Azpi - Luiz, Matic - Lampard, Hazard, Willian (men det kan bli Schürrle), Eto'o men jag sätter inga pengar på den.
    

LÖRDAG:
Ungdomslaget förlorade mot Southampton med 2-1 (andra raka förlusten för ett lag som tidigare stormade fram). Det var en ung elva som Viveash matchade. Charlie Colkett gjorde tröstmålet på straff.

Det har inte bekräftats, men det verkar som Chelsea köpte en spelare till igår. Mario Pasalic som vi skrivit om tidigare. Ynglingen gör dock som Kurt Zouma och spelar säsongen ut i sin klubb, Hajduk Split.

Det såg ut att bli ett köp, men blev tyvärr bara ett lån trots att Chelsea enbart lär frågat efter en rent symbolisk summa för Gael Kakuta. Kakuta får nu sinstörsta chans i karriären sedan han slutade vilja utvecklas. För trots allt är Lazio en större klubb än Dijon och Vitesse, två klubbar han redan misslyckats i. Vi önskar honom lycka till så det kan bli köp senare. Chelsea behöver tjäna lite pengar på ungdomsspelare som varit så dyra som Kakuta. Han kostade ju i en slags hyssjpengar minst 3m pund till Lens i samband med att Frank Arnesen trasslade till affären vid hans övergång till Chelsea. (Men även siffran 10m har nämnts, men den var säkert då villkorad med hans ev utveckling.) Jag såg honom många gånger i ungdomslagen fram till 19-årsålder och han kunde vara elektriskt bra, men varje chans han fick i a-laget slarvade han bort och sedan fortsatte det bara utåt.

FREDAG:
Faktum är att ännu en spelare har skrivit på för Chelsea. En svensk spelare.
   Emma Wilhelmsson, 27, Jitex och f d Malmö har idag skrivit på för Chelsea Ladies och blir därmed andre svensk i Chelsea som faktiskt spelat i a-laget. Sofia Jakobsson spelade ju ett kort tag i våras för Chelsea. (Ej bekräftad av klubben)
   På herrsidan saknas svenskar totalt i Chelsea genom tiderna och jag tror inte någon i ungdomslagen kommer att ta steget upp heller. Närmast kom Magnus Hedman som togs in när Petr Cech fick sin hemska skada, men aldrig spelade en minut. (Han skulle spelat en ligacupmatch, men fick ryggont...)

Man ska inte glädjas över motståndares otur (om de inte heter Liverpool eller...). Men nog kom nyheten om att Sergio Aguero är borta från matchen på måndag inte helt fel. Matchen är redan fruktansvärt svår på papper och att de saknar den i mina ögon bäste spelaren är ju inte direkt till vår nackdel.
   Chelsea saknar Fernando Torres och det är nog mycket osäkert om nye Salah ens finns på bänken. Han har trasslat med arbetstillstånd och annat i veckan och innan dess hade han vintervila med Basel, så Salah är knappast matchberedd även om han tränade idag.

Mohamed Salahs första intervju, rätt charmig. >>

Så hade jag fel eller har jag rätt. Det blev en spelare till för Chelsea, även om jag kanske inte direkt ser behovet.
   Kurt Zouma, 19 årig försvare med ett litet temperamentsproblem (är för tillfället avstängd på en väldigt lång avstängning) från St Etienna har skrivit på för Chelsea. Så där hade jag fel när jag inte trodd epå fler värvningar.
   Dock, räknas han inte riktigt som ett nyförvärv för han kommer inte till Chelsea förrän tidigast till sommaren då han lånats ut.
   Jag sa tt jag ser inte direkt behovet då vi har massor med lovande försvarare i klubben och ett stort problem med brist på brittiska spelare för att klara regelverket. Men Zouma anses som ett mycket stort löfte så förhoppningsvis blir det bra.
   Tipset är att Zouma kostade 11-12,5m pund. Kontraktet är på 5,5 år. Standard tycks det för yngre spelare.
  Chelsea värvade Petr Cech och flera spelare på samma sätt. Det enkla skälet är förmodligen att det blir billigare.
   Att priset är lägre nu är ett skäl, och klubben erkänner också att de agerade redan nu för att stoppa konkurrenterna. Zouma har inte spelat mycket på sistone vilket fått konkurrensen att svalna, men att t ex United var mycket intresserade är ingen nyhet. Så vi kan väl se det som att återigen har vi snott en spelare mitt framför näsan på den klubb som alla trott han/de varit på väg till.

TORSDAG:
Jonathan Muleba från akademin har gått till Bournemouth och samtidigt lånas Billy Clifford ut till Royal Antwerp.

Matej Delac som spåddes en lysande framtid som målvakt hos Chelsea har lånats ut resten av säsongen till FK Sarajevo.

Lite kul är det, men rätt mycket sten i glashus när Mourinho anklagar Allardyce för att parkera bussen och spela 1800-talsfotboll. Det har ju faktiskt JM själv gjort, om än kanske inte till den extrema grad West Ham gjorde igår. Det var fullkomligt vedervärdigt trist att se West Hams antifotboll, men de gjorde ju vad de kunde och fick med sig en poäng. Nej, det var nog frustration som fick JM att säga så och läser man hela hans uttalande så framgår det också helt klart (så sluta läsa bara rubrikerna i kvällsblaskorna!).

ONSDAG:
Förlorade vi chansen på ligatiteln genom oförmågan att göra mål och för att Ba inte fick komma in i tid (eller starta) ikväll? Just nu känns det så då City gjorde processen kort med spuds. Nu måste vi slå City på bortaplan och det undrar jag om vi kan klara av då vi inte ens kan göra mål på West Ham trots spel mot ett mål. Det här var en oerhört tung poängförlust. Jag saknade Torres idag för Eto'o kan helt enkelt inte övertyga mig om att han duger ännu. Visst hans tre mål mot United var fantastiskt, men i övrigt...underkänd i nästan varje match. Han lär få starta mot City då han är stormatchspelare, och just därför tyckte jag det var fel ikväll. Ba borde fått chansen i den här matchen med tanke på det. Och Ba hade en i stolpen.
   Vi lär inte kunna värva oss ur denna otroliga ineffektivitet som visats hela säsongen heller tyvärr. Så är det dags att säga; nästa säsong?! Normalt hade jag kanske inte varit så pessimistisk så här tidigt, men City är så övertygande. I mina ögon just nu Europas bästa lag. I konkurrens endast med Bayern.

Stats: 71% bollinnehav. 39-1 i målförsök. 9-1 på mål. 13-3 i hörnor. MÅL - NOLL

Goda, eller åtminstone halvgoda nyheter är att Marco van Ginkel (egentligen Wulfert Cornelius v G) börjar bli spelklar. Chelsea tror han kommer att kunna spela med U-21 i slutet av mars. Däremot uppskattar JM att det blir inget a-lagsspel den här säsongen, som ju dessutom slutar ovanligt tidigt pga VM.

Pagtrick Bamford fortsätter imponera stort. I sin första start gjorde han sitt tredje mål för Derby. Han är redan på 3 mål, en start och två inhopp. Fortsätter det så här kommer folk börja undra varför han inte fått chansen högre upp i Chelsea redan nu, som alla sa om Lukaku fast båda inte är färdiga spelare.

TISDAG:
Arsenal tappade två väntade poäng, i en rätt svår match, och kan imorgon tappa serieledningen till både City och Chelsea.Det är verkligen tajt där uppe. Kvällens matcher håller annars trycket uppe även under absolutai toppen då även United knappade in efter en oerhört väntad om än något mindre siffermässigt övertygande seger över bottenlaget Cardiff (jag kunde inte se matchen, ville inte se Mata i rött ;-). Trist för Everton som rasade ihop och dessutom fick Lukaku skadad tidigt, hans fina start på säsongen har verkligen svalnat. Hade hoppats de skulle ta sig förbi Scousers, men det är bara att konstatera, det är två lag som har lättare att göra mål och vara effektivare än alla andra. (City och Liverpool).

West Ham imorgon är svårbedömda nu. De har fått tillbaka Andy Carroll från skador vilket innebär att de kan spela Allardyce-fotboll. De har också tagit in Nocerino, som jag gillar, och Borriello, som är svårbedömd, från Italien. Frågan är om någon av dem startar...

Mohames Salah är inte spelklar till West Ham imorgon och Torres är fortfarande, liksom van Ginkel förstås borta med knäskada. Annars är det starkast möjliga Chelsea som kommer ifråga. Jag satsar fortfarande på att Ba får spela, för Eto'o har ju bara varit bra mot stora lag och större match än mot City på måndag väntar inte på ett tag. Känslan är alltså att Chelsea kommer att vila några spelare inför måndagens match, trots behovet att vinna.

U-21-laget förlorade med enda målet mot Arsenal. Ett mål som gjordes på övertid. Det hade behövts lite JM-mur i försvaret där.

MÅNDAG:
Då är det bekräftat som jag trott hela tiden, både kring de Bruyne och med Mata. Det är landslagsledare som ligger bakom påtryckningarna om att de ska lämna. De hetsar spelarna så mycket kring möjligheten att spela VM eller snarare hot om att inte få spela VM att spelarna inte har något som helst tålamod eller vill ändra sitt spelsätt då de tror att det är just spelsättet som gör att de har sina landslagsplatser. Mata har idag talat rakt ut om att det är VM som gjorde att han valde att lämna när han fick erbjudandet från United.
     Som om jag behövde fler skäl att tycka illa om landslagsfotboll och min elaka sida hoppas faktiskt nästan att de här spelarna ändå inte blir uttagna i sina länders VM-trupper.

Chelseas tre stormatcher framöver i mars (OK matchen mot Villa kanske inte är en stormatch, men alla matcher kommer verkligen att räknas i år) har fått nya starttider, men bara matchen mot Tottenham riskerar nu att flyttas till en annan dag.

Mohamed Salah kommer att ha Maloudas gamla nummer 15. Han har skrivit ett kontrakt om 5,5 år. Är det bara jag men har inte kontraktslängderna blivit klart längre de senaste åren? Naturligt förstås med tanke på övergångssummornas ökning också.

 

Rykten, notiser m m, v-5


SÖNDAG:
Läsvärt om akademin. >>>

Kanske ännu mer läsvärt om vad José Mourinho har att säga om Chelseas framtid som han ser den. >>>

skvallersajterna tror att Liverpool kommer att försöka köpa tillbaka Fernando Torres i sommar! Kul.

LÖRDAG:
Silly Season, något jag hatar men ändå inte kan låta bli att bli fascinerad av, tog äntligen slut igår. Chelsea som inte skulle göra affärer slutade med att vara en av de aktivaste och smartaste i januari och ändå handlade vi inte ens för vad vi sålde för... När hände det senast?
   Fast när man ser skvallersajterna idag är det som om det faktum att Silly Season är slut gått dem helt förbi. Chelsea ska fortfarande handla spelare i parti och minut. Jag blir så trött. Låt oss ägna åt fotboll istället för datorspel och spekulationer. Låt Chelsea utveckla alla de talanger som finns och börja använda dem istället för att använda inbillade monopolpengar för att tjafsa om vilka vi ska köpa. Det är inte mycket jag gillar hos Whiner Wenger, men när han vill avskaffa januarifönstret håller jag 100% med honom. Stäng skiten och låt klubbarna stå för sitta agerande under sommaren istället för att kunna köpa sig fria från kritik och problem i januari och förändra förutsättningarna mitt i säsongen.

En bra text av Erik Niva när han skriver det han är bäst på, klippt och klistrat från många olika källor för han är ju en allvetare och alläsare av fotboll och han sätter ifrån det ofta ihop väldigt bra artiklar. Den handlar om Juan Mata och även om jag kan förstå tajmningen i samband med övergången, så med tanke på innehållet kan jag inte låta bli att reflektera över När Niva skriver den - för han hade aldrig skrivit den och publicerat den så länge Mata bar en blå tröja! >>

FREDAG:
Att Gael Kakuta är på väg ut, det har vi redan skrivit nedan. Det verkar vara Lazio som är destinationen. Lån eller köp? Hoppas på köp.
   Det handlar om köp. Lazio har erbjudit Kakuta ett treårskontrakt. Chelsea är villiga att släppa honom för en symbolisk summa.
   Chelsea har inte bekräftat men det verkar som om Kakuta blir Laziospelare idag. Inte oväntat (även om klubben inte förekom i diskussioner tidigare).
   Och ja, CSFC är först i Sverige med Kakutaryktena, har även tipsat Sportbladet som vägrar publlcera dem då de inte vill publicera vårt namn. Niva sitter ju i studion ;-)

CSFC var också först i Sverige med att tala om att Lee Cattermole inte lämnar Sunderland - vilket de uppblåsta svenska blaskorna vägrade acceptera för timmar.
    Så med stor risk att vara stor i korken - vill ni verkligen veta vad som händer: LÄS CSFC.SE före någon annat svenskt media.

TORSDAG:
När detta skrivs är det mindre än 26 timmar kvar av transferfönstret och ärligt talat, vi kommer knappast att få se några fler spelare till Chelsea, faktum är att jag tror inte ens det blir spelare som lämnar även om det finns alternativ där.
   Jag tvivlar också på stora värvningar till någon av våra konkurrenter även om det snackas en hel del om att avtal träffats för framtiden. När det gäller Chelsea handlar det mest om Kurt Zouma och Diego Costa till sommaren.
   Chelsea sa att inget skulle hända, men mycket hände och efteråt har JM erkänt att egentligen var det bara Matic som var på radarn, men när jättebudet från United kom och Mata gick på landslagsledarnas bluff om att bara om han spelar regelbundet får han en VM-plats, ja då blev det som det blev. Kul att Chelsea ändå reagerar snabbt, ännu roligare att vi snodde spelaren Liverpool ville ha.

En del rykten om att Chelsea köper ännu en för framtiden, Mario Pasalic. 18 år från Kroatien. Mittfältare i Hajduk Split.

Skvallret säger att Kurt Zouma kommer att ha en läkarundersökning hos Chelsea idag. Även om ryktet är starkt är det mest hos väldigt opålitliga källor som det går. Så vi får se.

Ett kanadensiskt!!! rykte påstår att Chelsea lägger ett sista minuten bud på Lilla Ärtan Hernandez från United. Jovisst du, det tror vi på - inte alls.

ONSDAG:
Gael Kakuta har återvänt från Vitesse och vad vi förstår är det inte Chelsea som begärt det, utan Kakuta själv som helt enkelt struntade i att inställa sig hos låneklubben Vitesse och istället åkte till Cobham. Kakuta som kostade Chelsea en förmögenhet och nästan orsakade ett transferstopp för klubben var en gång världens bäste i sin åldersgrupp. Han spelade en del underbara matcher som junior i klubben men har idag fullständigt slarvat bort sin karriär. Han har varit på lån i Fulham, Dijon, Bolton och Vitesse och gjort bort sig överallt. Ett av de värsta fall av arrogans och ja, lättja och övertro på talang över motivation som finns. Det är som att stå och se på någon kasta bort sin karriär fullständigt i onödan. Jag kan inte se annat än att Kakutas dagar i Chelsea är räknade, men förmodligen finns det ingen seriös köpare som vill betala i närheten av vad Kakuta kostat Chelsea redan nu, och kanske aldrig.

Så är det dags igen. David Luiz lämnar Chelsea - enligt tidningarna alltså. Bayern är klubben, sägs det.

Mycket tjafs om Thibaut Courtois. Många har bestämt sig för att Chelsea byter honom mot Costa. Andra säger att JM kräver att han är tillbaka i Chelsea och slåss med Cech om en plats från i sommar och så sägs det att han köper hus i Madrid just nu. Jag varken vill eller vågar gissa, men jag vill inte att Chelsea släpper honom.

Det är förmodligen inte värt pixlar det står med, men lite kul är det ändå att det pratas en hel del om att Luke Shaw kommer att tacka nej om Man United lägger ett konkret bud på honom. Shaw vill hellre avvakta till Chelsea säger klart ifrån om de vill ha honom eller inte, vilket inte lär ske före sommaren förmodar jag.

Kurt Zouma-ryktet vägrar dö. 10m pund lär det handla om. Jag tror inte på det, men om det är aktuellt är det säkerligen ett framtidsköp och han lär inte dyka upp förrän tidigast i sommar. Alltså en köp-lån tillbaka. Men som sagt, jag vet inte och jag undrar om det är rätt med tanke på vad vi har redan i ungdomsleden.

Vet inte hur mycket vi ska tro på det; men ordkriget (om vi kan använda ett sådant ord) mellan Courtois och JM (som det tolkas i medierna) har trappats upp då JM säger att Courtois ska återvända till Chelsea nästa säsong och att han får finna sig i att konkurrera med Cech. Vilket för mig är helt rätt; ingen spelare, inte ens målvakter ska vara garanterade något alls. Även om dagens synnerligen bortskämda grupp av spelare innehåller mängder av spelare som tror att det ska vara så. Självförtroende är nog bra, men som Sturridge återigen upptäckt, är det inte det som avgör kvalitet. Det är vad man presterar som avgör kvalitet på en spelare och att gapa hjälper inte.

TISDAG:
Graham Poll är kanske inte någon stor favorit men i det här ämnet håller jag med honom; att filmare ska straffas i efterhand (synd att missade straffar av domare inte kan dömas i efterhand...för det är resultatet som han klargör). >>

Vi har hört massor om Toni Kroos från Bayern till Man U senaste dagarna, så naturligtvis kommer nu ryktet att Chelsea har sagt till Bayern att sätta ett pris och Chelsea köper... Ryktet kommer från Jan Åge Fjörtoft som säljer sig själv inte längre som spelare utan som insider på transfermarknaden, och han har haft en del rätt - men jag undrar kring detta. Som jag ser det finns inget som helst behov och ska vi köpa för framtiden vill jag hellre se Julian Draxler. Vi har redan en bättre än Kroos, nämligen Oscar.

Då är det ju intressantare att ryktena kring Diego Costa växer. Det kan bli så att det blir affär men att han inte kommer förrän till sommaren. Däremot oroar det mig mer om att Courtois isåfall går andra vägen. Men Courtois-Cech är en gåta för JM att lösa och det verkar som Courtois, ivrigt understödd av media, vill ha klart besked (vilket han naturligtvis aldrig kan få för ingen manager i världen, som är värd sitt jobb, lovar en plats åt en spelare).

Nya rykten om Demba Ba till Arsenal, vilket inte kommer att hända. Möjligen kanske möjligen till sommaren, men även om vi släppte Mata till Man U kan jag inte tänka mig att Whiner släpper taget om plånboken och erbjuder överpris för Ba för att intressera Chelsea för en försäljning dit, Men långsiktigt har jag mycket svårt att se en framtid för Ba under JM.

Vi har ju fått höra en del senaste tiden, så en känd Chelseasupporter och satirisk rappare har svarat United med den här videon: >> Kanske inte så snäll men efter läst röda kommentarer om våra värvningar och försäljningar senaste dagarna...

Läs däremot gärna Pat Nevins krönika på den officiella sajten. Där han berättar om hur det känns att lämna en klubb som ändå finns i ens hjärta, vilket också ibland är en spelares verklighet. >>>

Då Lewandowski går till Bayern var det solklart att exit-rykten skulle komma om Mario Mandzukic. Enligt Kicker är Chelsea en klubb som följer den utvecklingen mycket noga för sommaren.

Det är rykten om Ji Sun-Yo till Chelsea, att det ska vara en färdig transfer. Vi får se. Kanske borde jag påpeka att det gäller Chelsea Ladies!

MÅNDAG:
Sista veckan på Silly Season. JM har sagt att Chelsea har handlat klart, men det verkar få tro på. Det jag mest undrar över är ryktena om Luke Shaw. Chelsea behöver engelska spelare när vår engelska trio Cole, JT och Lampard lägger av och Shaw har länge varit aktuell. Nu vill United försöka ordna affären till riktigt höga priset 30m, så kanske måste Chelsea ge sig in i ett budgivningskrig för som sagt, tyvärr måste Chelsea köpa engelska (dvs svindyra) spelare på grund av regelverket. Förmodligen blir det då ett köp och låna tillbaka för resten av säsongen.
    Roligare är då nyheterna om att det finns en muntlig överenskommelse om Diego Costa till sommaren, men sådana är ju inte värda pappret de är skrivna på så mycket kan hända igen.
    Wayne Rooney är kanske fortfarande aktuell för Chelsea men då United har en helt annan policy än Chelsea med att släppa spelare som vill bort tänker United tvinga honom att stanna eller gå till en annan klubb. Samtidigt lär de öppnat förhandlingar om att ge honom 300k i veckolön. Och med sådana summor hoppas jag Chelsea struntar i Rooney. Vi behöver inte sådana utgifter på en enda spelare det år FFP börjar gälla på allvar. Faktum är ju att lönerna för Cole, Lamps och JT är förmodligen den största stötestenen för någon av de spelarna att stanna ytterligare tid i Chelsea, om de inte går med på att gå ned i lön.Vilka få fotbollsspelare vill göra; mycket vill alltid ha mer.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop