csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 22 sp 15 v 4 o 3 f 43 - 20 mål 49 p

20 - 26 jan 2013

Nyheter v-4


FRÅGAN >>

SÖNDAG:
GRATTIS José Mourinho som idag blev 51 år gammal.

Mohamed Salahs övergång är nu helt klar. Priset lär väl dock vara föremål för spekulation länge till. 11 eller 20m pund är tydligen spannet...

Man City v Chelsea - vilken rysarlottning.
Typiskt när en spud skötte lottningen;-) Den moraliska finalen eller...? Värre kunde det inte bli. För i mina ögon är City, särskilt på hemmaplan, tillsammans med Bayern just nu Europas bästa lag. Kan vi kämpa till oss ett omspel gör laget det mycket bra. Men först har vi ligamatchen mot dem nästa måndag.

Lagen är inte ute ännu men Nemanja Matic startar mot Stoke precis som CSFC tidigt trodde. Chelsea är också väldigt angelägna om att inte få omspel i matchen då det skulle spelas nästa helg och därmed dessutom flytta matchen mot City.

Michael Essien ska nu vara helt klar för Milan, efter en andra omgång tester av sina trassliga knän. Lycka till Bison.

LÖRDAG:
Patrick Bamford fortsätter som han började, med mål för Derby. Förra matchen var det vinstmålet, idag kvittering mot Blackburn. Det är uppenbart att han duger på Championshipnivå också. Ska bli mycket roligt att se om han kan ta steget upp i PL-nivå med Chelsea i sommar.

Watford var nära en jätteskräll men tyvärr orkade de inte hålla emot City som gör hur många mål som helst just nu. Så dagens enda FA Cupskräll var väl mästarna Wigans vinst över Crystal Palace (Championship mot Premier League).

U-18 förlorade för första gången sedan november, borta mot West Ham med 2-0.

JM kommer att lyfta upp två Akademispelare till a-laget. Får vi gissa på Nathan Aké och Lewis Baker?!

José Mourinho säger att Chelsea handlat färdigt i årets Silly Season. Fast han sa väl att Chelsea inte skulle handla alls innan det... Matic var egentligen den enda som Chelsea hade planerat att köpa (även om media hävdar att Traoré är en värvning så är det ju inte hela sanningen då han varit i klubben i flera år innan). Sedan hände det med Mata och Chelsea agerade blixtsnabbt och köpte Salah. Det spekuleras mycket i Luke Shaw som nu plötsligt hamnar i United enl medierna, men jag tror inte Shaw går någonstans innan sommaren. Läs mer >>

Det hände mycket sent igår. Först blev det helt klart att nu återstår bara de personliga delarna av övergången för Juan Mata till Man U. Därtill lämnar Michael Essien för Milan som väntat. Vi får önska dem båda lycka till och tacka dem för de enorma insatser de gjort för Chelsea. Jag tror serie A kommer att passa Michael Essien så jag är nog lite lyckligare för hans skull. Han har aldrig hittat den gamle Bison igen efter sina tre mycket allvarliga knäskador, faktum är väl att det är otroligt att han ändå kan spela på den nivå han gör. Hans roll i Chelsea är nog dock över men vilken hjälte han varit. Jag kan inte säga att han går till en klubb jag gillar, för liksom Mata går han till en klubb jag har lite svårt att tycka om. Men sånt är livet.
    Chelsea släppte vår veteran på fri transfer, en riktigt snygg gest mot en fin spelare och människa.

Om Juan Mata. En av de viktigaste spelarna någonsin i Chelsea trots att det bara varade 2,5 år.

Jag hoppas Juan Mata blir lycklig och jag kommer alltid att vara glad över att han spelade i Chelsea och gav oss så enormt mycket glädje, nu när affären med United är officiell. Att jag sedan önskar han hamnat i en annan klubb (utomlands) är ju en annan sak. Juan Mata är en av mina stora personliga favoriter genom åren och den andre av dem som lämnat för United (även om Butch Wilkins gjorde det därför att Chelsea halkade ned en division). En intelligent (vilket inte är vanligt bland fotbollsspelare), vänlig, härlig och underbar människa och stundtals fantastisk fotbollsspelare även om han inte riktigt är i nivå med Iniesta och Xavi bland sina landsmän då han är lite endimensionell i sitt spel i dagens fotboll.

José Mourinho uttrycker ganska väl vad jag själv tycker så ordet över till honom:
"I asked him (Juan Mata) when the offer came if he was happy to go and he said yes,' said the Blues boss. 'After that we felt mixed emotions, we are happy that he's going to a fantastic situation but at the same time we are sad. With him it was the same, very happy to go from Chelsea to Man United, staying in England and the Premier League, probably with guarantees he will play. It's good for Juan, the Premier League and the offer, in financial terms, is the right offer."

"I worked with him for four, five six months but he's been at the club for more than two years, so people know him much better than I do. What I know is enough to know he deserves this, if he cannot be fully happy here because he's not playing 100 per cent like in the last two years, if he has a big club that wants him, even if it's a rival club and in England, the club decided, and I was completely on the club's side, you cannot stop people from being happy if the offer is the right offer."

CSFC önskar Juan Mata all lycka till, utom i minst två matcher om året - de mot oss.

Jag är i alla fall stolt över att Chelsea aldrig stoppat en spelare som vill lämna, oavsett skäl. Det kan ingen annan klubb säga, absolut inte spurs, inte United som stoppade Rooney till oss i somras eller ens gnällspiken Whiner som skämt ut sig igen med sitt påstående om att Chelsea mer eller mindre fuskar genom att släppa en spelare som vill få mer speltid på ett annat ställe (även om det stället är United).

Läs gärna mer om affären här >>

FREDAG:
Fernando Torres lär vara borta ungefär fyra veckor till. Så trist för honom, just när han började komma igång igen. Han genomgick dessutom exakt samma process i höstas; var på g och blev skadad och fick börja om.

Intressant fakta; Rafaels mycket fula tackling på Ivanovic på övertid som väckte mycket starka känslor blev ju bara ett gult kort vilket VM-domare Jonas Ericsson förklarade bort med att det var träff på bollen men som de flesta andra tyckte borde gett rött direkt startade en diskussion. Nu har det framkommit att linjedomaren försökte göra Dowd uppmärksam på att det skulle varit rött direkt, men Dowd ska inte hört det utan drog automatiskt upp ett gult istället. Jag borde kanske ta bort Godkänt på hans domarinsats efter det.

TORSDAG:
OFFCIELLT:
Mohamad Salah är Chelseaspelare.
En rätt överraskande värvning, men den visar ju att det lönar sig för unga spelare att storspela mot storlag.
   Jag har följt Salah ett par år lite då och då och gillar verkligen vad jag har sett. Så jag ser det som en bra värvning nu när vi (förmodligen) tappat två högermittfältare.
   Läkarundersökning och personligt kontrakt ska fixas också men annars har Chelsea för ovanlighetens skull offentliggjort affären innan allt är ordnat.
   Salah är 21 år och priset lär ligga kring facila (i sammanhanget) 11-12m pund.

Josh McEachran
som vi hade sådana enorma förväntningar på för några år sedan har lånats ut igen, till Wigan den här gången.

Thorgan Hazard
har blivit utsedd till belgiska ligan, Jupiler Pro Leagues bästa spelare förra säsongen. Inte illa. Thibaut Courtois blev bäste spelare utanför den inhemska ligan, för namn som Eden Hazard och Vincent Kompany.

ONSDAG:
Så skönt Manure åkte ur Ligacupen på straffar. Rätt, de hade tur som fick till straffläggning.
Men du milde vilka usla straffar som slogs. En enda bra straff i ordinarie straffläggning.

Ursäkta men jag njuter faktiskt. Manure åkte ur även ligacupen. jag sa innan säsongen att de kommer inte att vara med, men att de skulle vara så här dåliga är härligt att uyo´
HÖR AV ER med era åsikter om Juan Mata. Stay or Go?! Rösta och skriv. Vi publicerar vad ni tycker (inom gränser, inget näthat) vare sig det är med ert namn eller vald signatur. Vad ska Chelsea göra? Vad ska Mata välja? Vad är bäst för oss fans? TYCK TILL. >>>>>

TISDAG:
Islam Feruz vann U-21-matchen för Chelsea mot Wolverhampton. 1-2 blev resultatet då Chelsea hade bortamatch och Feruz gjorde båda målen.

Målvakten Sam Walker har lämnat Chelsea permanent. Han har tidigare varit utlånad men är nu officiellt en Colchesterspelare och inte längre ett lån. Hans lån skulle annars avbrutits häromdagen.Som vanligt anges ingen övergångssumma men gissningen är att han går mer eller mindre gratis. Lycka till Sam! Han vann bland annat FA Youth Cup med Chelsea.

MÅNDAG:
En mycket bra artikel om JMs gala igår med mycket intressant information och en slutsats som får en att rysa... >>>

Matchen igår fick högt betyg, men ärligt talat. Chelsea spelade ju inte så där jättebra. Utan det var ju matchens intensitet, tempo och betydelse som gjorde den till en sådan upplevelse jämsides med resultatet. Chelsea måste göra bättre ifrån sig den 3 februari för City på deras hemmaplan blir en betydligt tuffare uppgift än ett skadskjutet United.
   Innan dess ska vi dock ha revansch på Stoke för den så totalt onödiga förlusten på Britannia. Det lär säkert bli en match där en viss storkäftat svensk (nej inte Z) får möta vår nye defensive mittfältare för första gången. För jag räknar med Maticstart på söndag. Och så ska vi möta ett krislag som fått tillbaka sin talismanspelare som gör en sällsynt start mot oss, det vill säga en flopp större än Torres (om vi får säga så om Torres). Andy Carroll kostade runt34-35m pund och om Torres kostade 50m så har ändå Torres inte bara i marknadsvärde varit den klart mycket bättre spelaren. West Ham är i krisläge och det är alltid lite knepigt att möta sådana lag. Vi har dock hemmaplan och ingen räknar med att JMs segersvit där bryts av Allardyces gäng. Faran är kanske allra mest att Chelsea tänker mer på matchen mot City än den kvällens uppgift dock.

José Mourinho är skadad och opererades idag i Paris för en fraktur i armbågen.

Vad trött jag blir på medias mytbildning (ett finare ord för lögner) kring Chelsea. Före dagens match och efter gårdagens match snackas det en otrolig massa skit om att United skulle utsett Mourinho och att Mourinho ville till United.
    FAKTA ÄR. Redan innan Ferguson bestämde sig för att avgå pratade José Mourinho med honom och berättade att han var på väg tillbaka till Chelsea och VILLE tillbaka till Chelsea.

    Det är vad José Mourinho själv har sagt och jag tror ett par hundra gånger mer på honom än tyckare, gissare och självutnämnda tankeläsare i media som tror de vet bättre än huvudpersonen själv.

José Mourinho hedrades efter matchen av de engelska sportskribenterna på en gala på Savoy och sa många fina saker. Läs mer här: >>>

För den som missade den härliga efter-matchenintevjun med JT och Eto'o finns den här >>

 

 

Rykten, notiser m m, v-4


SÖNDAG:
Lite kul läsning ang Whiners gnäll om att Chelsea sålde Mata, som om det angår honom. >>

Hade hoppats slippa höra mer om Balotelli till Chelsea, men inte. Nu ska spelaren själv kommit ut och närmast vädjat till JM att köpa honom från Milan. NEJ TACK är mitt svar. Både för hans uppträdande både på och bredvid plan, men också för att hans utveckling i mina ögon har tvärstannat.

Mycket snack om att Chelsea ska vilja ha Cavani och erbjuder Lukaku som mellanskillnad. Jag tror inte mycket på det och det ser ut som det är synnerligen opålitliga Le10Sport som ligger bakom, som så ofta när det är rena påhitt.

Chelsea och Diego Costa lär ha en muntlig överenskommelse klar redan. Vilket ska innebära en flytt i sommar när Chelsea kan utlösa hans övergångsklausul på 32m euro. Vi får hoppas det för efter Falcaos skada ser jag nog Costa som den anfallare jag tror bäst skulle passa Chelsea. (Dock, detta är förstås ett spanskt! rykte). Andra källor hävdar också att det finns även en överenskommelse klar med Atletico också ang Costa.

Något som också utlöst spekulationer att Romelu Lukaku som aldrig kan tänka innan han pratar försvinner i sommar. Vi lär få se men Lukakus alla blundrar har knappast imponerat på Chelseas ledning i år. Han har ju också tappat all form från säsongsstarten och vilades igår för att förhoppningsvis hitta tillbaka till den i kommande matcher.

Ett rykte säger att Michael Essien inte klarade Milans läkarundersökning. Att han har knäproblem måste de väl ändå känt till redan innan. Vi får se vad det här leder till. Chelsea har ju släppt Essien på fri transfer och det kan säkert påverka vid vidare testning.
   Läs gärna ChelseaDafts hyllning till The Bison >>

JM säger nej, men franska rykten hävdar envist att Kurt Zouma kommer under fönstrets sista vecka! Tydligen har ryktet uppkommit hos lögnarsajten Le10Sport så ta det för vad det är.

Mohamed Salah har klarat läkarundersökningen och det är bara hans underskrift som saknas innan övergången är helt klar. Det sägs också att affären lär bli ordentligt mycket dyrare än vad som först angetts, från 11 till 20m pund... Sanningen lär vi väl inte få veta på länge.

FREDAG:
JM bekräftade på dagens presskonferens att Juan Mata har gjort en läkarundersökning hos Man United. I skrivande stund är dock transfern ännu inte bekräftad. Han betonade också som vi här på CSFC.SE sagt ett antal gånger att Chelsea ställer sig aldrig i vägen för spelare som vill flytta. Och det var alltså Juans vilja att byta som ledde till att han lämnar.

Nu börjar kontraktspekulationerna om våra äldre spelare. JT, Lamps, Cole är ju alla inne på sista året av sina kontrakt och det är en uttalad policy i Chelsea att erbjuda spelare över 30 enbart ett-årskontrakt. (Tacka Emenalo för det, han är tydligen den som allra mest tror att en spelare bedöms av passet snarare än vad som presteras på träning och match). Media har bestämt sig för att JT, 33, vill ha ett tre-årskontrakt (vilket är en utopi för en spelare i den åldern i nästan alla toppklubbar i världen) och därför kommer att lämna.
   Samtidigt nonchalerar de helt det faktum att Chelsea gjort mycket klart att alla kontraktsdiskussioner ligger nere under säsongen än så länge. Också tydligen en ny policy hos klubben att man sköter sådant först mot slutet av säsongen. Vilket väl kan tyckas vara förnuftigt.
   Bedömningen är ju att Ashley Cole lämnar efter VM, förmodligen till MLS men våra konkurrenter är inte främmande från att ge honom ett s k bumper-deal på kortkontrakt. Jag misstänker att även här står United först i ledet. Lampard har börjat få skadebekymmer men om han går med på sänkt lön (liksom JT lär bli "erbjuden" då Chelsea måste minska lönekostnaderna för FFP tror jag nog Lampard spelar ett år till, men det lär bli absolut sista året i Chelsea.) Själv hoppas jag både JT och Lamps är med nästa år också, men jag förstår att det kan inte ske till de löner de har idag - och då är frågan om det s k berömda sista-stora kontraktet är viktigare för att casha in sista åren på karriären. Något som rätt många spelare upptäckt är väldigt trist (se Drogba och Anelka i Kina t ex).

TORSDAG:
Lukaku har fått be om ursäkt igen (tänk om han istället tänkte efter först!) för sitt uttalande om Anelka och la quenelle. Nu säger han att han stöttar Anelka men inte gesten... vilket faktiskt inte var vad han egentligen sa på Sky-intervjun på Evertons sida, men verkligheten har väl hunnit ifatt.

Vi kan åtminstone glömma alla rykten om Falcao till Chelsea fram till i augusti typ. Falcao är knäskadad och kommer inte att kunna delta i VM. Därtill kommer ju att klubbar är nog rätt tveksamma till spelare som dragit på sig allvarliga knäskador, så om Chelsea köper en beprövad anfallare till sommaren heter han med största säkerhet Diego Costa vilket säkert kommer att göra andra PL-klubbar sura.

Juan Matas övergång till de där kommer förmodligen inte att bli officiellt förrän imorgon, men efter Chelseas snabba besked om Salah som kidnappades framför nosen på Scousers kan nog allt hända. Jag HATAR att Mata lämnar och ännu mer HATAR jag att han går till Man United. Men jag kommer alltid att älska Juan Mata personen och spelaren. Om detta nu händer, men det tror jag tyvärr.

SENASTE är att Juan Mata ska ha anlänt på Uniteds träningsanläggning Carrington. Game over känns det som.

Nya starka rykten om Michael Essien till Milan. Jag tror de skulle passa Essien bra även om det inte är till en klubb som jag personligen är så förtjust i. Men det lägre tempot i Italien kommer att gynna hans spel efter alla knäskadorna.

Det är tal om att Gael Kakuta flyttas som lån från Vitesse till Aston Villa. Vet inte hur mycket substans det är i det, det kommer från Villakretsar.

SOm om det inte räcker med alla som rdan ska ersätta Mata - innan han ens försvunnit, är det senaste namnet Evertons skadade Ross Barkley. Barkley till Chelsea är ett rykte som förekommit sedan han var 16 år och gjorde debut. Så vänta er inte för mycket.

Chelsea lär gett sig in i kampen om Paul Pogba. Det tror vi väldigt lite på.

Nu spenderar medierna alla pengar de anser vi får för Mata (OM han lämnar) redan. De ska gå till att köpa Mohamed Salah (som förstörde våra matcher mot Bsel för oss och som alla trodde var klar mer eller mindre för Scousers) eller för 24m pund-rankade Antoine Griezmann från Real Sociedad. Honom snor vi då framför näsan på Arsenal.

ONSDAG:
En fråga: varför skulle Juan Mata vilja gå till ett lag som aldrig någonsin kommer att få spela CL nästa år?

Tidigare uppgifter om att Mata inte tränade är falska. Bara Torres och van Ginkel tränade inte pga skada. Källa Chelsea TV. Långt mer trovärdig än alla blaskor i världen.

United är inte enda alternativet: Atletico Madrid vill låna Mata och ev köpa, troligen, i sommar. (Då kanske ett byte mot Diego Costa som vore mycket intressant för oss). Hör av er med era åsikter.

Vi är många, väldigt många som är oroliga över att pengarna bestämmer var Mata spelar nästa vecka eller ens i helgen. Jag hoppas innerligt att han stannar men jag förstår frestelsen för Chelsea att acceptera ett bud upp mot 40m pund för en spelare som ännu inte helt anammat JM-stilen lika mycket som sina positionskonkurrenter i klubben. Jag älskar Mata och kommer att må pyton om jag får se honom i en röd tröja (eller en vit).
   Det lär ligga ett färdigt bud och vänta på minst 37 kanske 40m pund som läggs i helgen. Från United. Hur sant det är vet bara de närmast inblandade.
   En sak är dock klar i skrivande stund. Juan Mata har inte begärt att få lämna Chelsea. Och det är nog frågan; kommer han att göra det? Då säljer Chelsea. Om Mata säger sig vilja stanna, då spelar han i Chelsea och är med och tävlar om titlar redan i år (skrivet innan vi vet om United kan vända mot Sunderland, men det är den enda titel jag ser dem ha chans på även de i teorin fortfarande är med i PL och CL).
    Stanna Juan, du kanske inte får spela varje match! Men det får nästan ingen utom JT och Cech.
    Din chans att ta en plats i Spaniens VM-trupp ökar inte för att du lämnar. Inbilla dig inte det. Du var Chelseas bäste spelare två år i rad och kunde ändå inte hålla en startplats i Spanien. Det är inte lättare till årets VM så köp inte in på landslagscoacher myt om att du måste spela varje match för att komma ifråga. För det stämmer inte, det är andra saker som avgör en plats i en trupp som Spanien, särskilt på mittfältet.

---
Tyvärr tyvärr verkar det som om Juan Mata lämnar Chelsea redan i januari. Frågan är bara vart; hetast är två klubbar jag aldrig vill se Chelseahjältar i - Man United och Tottenham. Kom igen PSG, Valencia, Atletico - lägg ett bud!
   Juan Mata tränade inte idag vilket onekligen kommer att sätta fart på ryktena. Jag gillar inte det här, men vad kan man göra om Chelsea kan få ut ett överpris på en spelare som ändå inte är förstaval längre. Men varför till de klubbarna.... :(

TISDAG:
Mataryktet vägrar lägga sig trots att det på sätt och vis är låter som en dum affär på många sätt. Jag förstår inte Uniteds behov av en spelare till en position de redan har en av ligans bästa; jag förstår inte Matas intresse att hamna i en likadan situation som i Chelsea med en spelare klart före i spellistan - och framförallt vill jag inte se Juan Mata spela för Man United. Jag förstår dock att Chelsea inte kan tacka nej till en övergångssumma runt 40m pund, om den hamnar där, för Mata. Jag bara önskar någon annan var villig att betala den.

Det är nästan alltid förenat med varning att läsa Romelu Lukakus uttalanden. Visst han är bara 20 år gammal, men ibland undrar jag om det finns en koppling mellan mun och hjärna på en person som ändå borde vara väldigt van vid media och uppmärksamhet. Everton har idag tvingats ta bort videoinspelningar från sin hemsida med Lukaku efter att denne gjort en del riktigt dumma uttalanden angående Nicolas Anelkas quenelle-gest. Det lär inte vara ett brott att vara naiv och okunnig; men det är knappast imponerande heller och att tänka innan man öppnar munnen är ett gott råd för människor i det offentliga livet och fotbollsspelare är verkligen det.
   Anelka som gjorde ett utmärkt jobb hos Chelsea kommer med största säkerhet att stängas av i 5-9 matcher, men han har till på torsdag att försöka övertyga någon (förutom sina supportrar) att han inte visste vad han gjorde när han visade sitt stöd för för en fransk rasist som kallas komiker. Visst har alla rätt till en åsikt, men vissa åsikter kommer aldrig att få stöd på den här sajten. Börja tänka först Lukaku (han ju trots allt också stött sig med JM i andra frågor, vilket inte heller är så smart som en annan ung belgare upptäckt).

Man U förnekar att de skulle lagt bud på Mata, men vem hade förväntat sig något annat så här års. Istället pratas det om Cavani till sommaren, när de behöver mittfältare och försvarare.

Dagens Mata - tungt om Man United just nu.
Metro är en notorisk opålitlig källa, liksom Daily Star som också har ryktet, nästan i klass med de spanska blaskorna. De påstår att en affär är mycket nära vilket låter fullständigt befängt. Det enda trovärdiga är att priset låter vettigare än de 20m som nämnts tidigare. Nu lär priset vara 37m pund. Jag kan inte i min vildaste fantasi tro att det här händer. Frågan är varför, för Matas positon är väl den enda där United har riktig kvalitet, även om Rooney varit skadad ett kort tag nu.
   Chelseas krav lär vara 40m pund, vilket även mer trovärdiga källor uppger.
   Jag kan förstå en transfer även om jag skulle hata att se Mata spela för United. Så jag hoppas PSG eller någon annan klubb kommer in med ett bud istället, priset lär nog bli lägre då också.

Alla vet att Samuel Eto'o skrev ett ettårskontrakt med Chelsea och gick enligt uppgift från 170m till 70m i årslån. Det har spekulerats friskt i att han sedan skulle till MLS i Nordamerika. Själv verkar han tydligen mer inställd på Real Mallorca där han spelade fyra år, och ön där hans son är född.

Annars handlar det fortfarande mest om Kurt Zouma för 11m pund, även om många tror han kan komma att förbli i Frankrike säsongen ut som lån då.

Sportsdirect hävdar att Jackson Martinez är Chelsea förstaval som ny anfallare. Det vete .... det!

MÅNDAG:
Intressant läsning: >>>

Juventus försöker ju bli av med Marko Vucinic och Arsenal har länge legat på radarn för dem, men Arsenal vill inte gå med på villkoren Juventus satt upp så nu har Chelea dragits in i det hela. Jag tror inte Chelsea är intresserade av en allt äldre Vucinic (även om han var väldigt duktig mot oss för några år sedan i CL med Roma) för 10m pund - nu när våra anfallare börjat göra mål.

Medierna är helt övertygade om att Chelsea kommer att sajna Andrea Ranocchia för 12m och Kurt Zouma för 11m. Om vi säger så här; jag är absolut inte lika övertygad. Särskilt inte som t ex Ryan Bertrand gjorde storsuccé i sin debut för Villa och var en av de bästa på plan - och övriga lån fortsätter också att imponera (de flesta av dem).

I mina ögon har Chelsea inget som helst behov av fler spelare i det här fönstret. Och till sommaren handlar det om en anfallare, antagligen. Men just nu finns ingen anfallare tillgänglig som ens kan komma ifråga, särskilt inte som Torres var på g igen innan hans oturliga skada igår (vi såg samma sak tidigare i höst). Eto'o har kanske hittat målgörarskorna och Ba får förhoppningsvis några fler chanser att visa vad han går för. På mittfältet och i försvaret ser jag inga behov alls - och som sagt, vi har massor med stora löften ute på lån för att få matchning också.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop