csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 22 sp 15 v 4 o 3 f 43 - 20 mål 49 p

13 - 19 jan 2013

Nyheter v-3


SÖNDAG:
Vad trött jag blir på medias mytbildning kring Chelsea (tur att inte Niva satt i studion). Före dagens match och efter dagens match snackas det en otrolig massa skit om att United skulle utsett Mourinho och att Mourinho ville till United.
    FAKTA ÄR. Redan innan Ferguson bestämde sig för att avgå pratade José Mourinho med honom och berättade att han var på väg tillbaka till Chelsea och VILLE tillbaka till Chelsea.

    Det är vad José Mourinho själv har sagt och jag tror ett par hundra gånger mer på honom än tyckare, gissare och självutnämnda tankeläsare i media som tror de vet bättre än huvudpersonen själv.

Fernando Torres hade en miserabel eftermiddag för sin egen del. Petad för Eto'o som överraskade alla (och allra mest mig) med ett hattrick. Torres fick också en knäskada som innebär ett par veckor på skadelistan! Något som innebär att Demba Ba absolut inte kommer att säljas eller lånas ut det här fönstret. Men jag tror nog Torres ändå gläds över segern.

José Mourinho är nu obesegrad i 71 matcher på Stamford Bridge i ligan och har vunnit 100 segrar på 142 ligamatcher i England. Fantastiska siffror.

Patrick Bamford fick en succéstart på sitt lån till Derby. Mål i första matchen. Det var också vinstmålet mot Brighton.

Jag har i veckor varit helt säkert på att Chelsea slår United i dagens match. Så varför har jag plötsligt blivit så nervös? Är det för att Chelsea för en gångs skull i allas ögon är stora favoriter att vinna matchen - vi är ju oftast bäst som underdogs...? Alla har nedvärderat United och det känns som det har stärkt dem snarare än försvagat dem. Knepigt läge eller vad ska man kalla det?!

En ny bok om Chelsea har kommit ut och handlar om de senaste tio åren under Roman's rule. Den heter Making history, not reliving it (vilket vi lätt kan ta som en mycket dåligt maskerad pik mot framförallt Liverpoolfans). Det finns ett par svenska bidrag i den också, bl a av Harri Hemmi som skrivit en del här på CSFC. (Vilket påminner mig om att vi alltid söker fler som vill bidra med texter och dela med sig av sina upplevelser).
    Läs mer om den här. >>>

LÖRDAG:
Så är det officiellt att Kevin de Bruyne har gett upp sin Chelseakarriär för att spela i Tyskland. Han har skrivit 5,5 års kontrakt med Wolfsburg som tippat. 17m pund lär Chelsea fått och de Bruyne kunde inte avhålla sig från bittra kommentarer om JM efter att han lämnat, även om det också går att tolka dem som reaktioner från en väldigt bortskämd person som inte kunde ta kritik. Trist, för jag var en gång väldigt förtjust i Tintin.

FREDAG:
JM har ju redan sagt att Matic inte gör comebackdebut på söndag, och jag gillar verkligen orsaken. För JM menar att det vore inte respektfullt mot de spelare som tränat och försökt kvalificera sig för matchen att direkt ta in ett nyförvärv (återvändare). Det är bra coachning. Matic kommer säkert att spela mot City men det är helt rätt att han först ska in i gruppen, sedan in på plan. Det är inte för inte som Mourinho är fotbollsvärldens bäste coach.

Efter rykten hit och dit bekräftar Moyes att Rooney inte kommer att spela mot Chelsea, men som vi sa igår är Fellaini aktuell och Phil Jones efter skador. Jag darrar inte direkt i skorna av den nyheten.

Det finns en chans att Frank Lampard kan bli aktuell för spel mot Man U. Men Iva är fortfarande borta. Han har också sagt klart att Matic är inte aktuell utan ska cklimatisera sig igen i klubben först.

Phil Dowd är domare på söndag. Räkna med spektakel, särskilt som många påpekar att Chelsea och Unite där de lag som har fått flest varningar för filmning i år.

Ryan Bertrand har lånats ut till Aston Villa för resten av säsongen. Bra att han äntligen får speltid, och då kanske vi slipper snack om ytterligare vänsterbacksköp eller...
   Det här är förstås lite av en käftsmäll för Liverpool som hade stora förhoppningar (enl ryktet) att få låna eller köpa Bertrand nu i det här fönstret.

Aktuella lånelistan: 23 spelare
MÅLVAKTER
Thibaut Courtois (Atletico Madrid)
Sam Walker (Colchester, till 19 jan)
FÖRSVARARE
Patrick van Aanholt (Vitesse)
Wallace (Inter)
Todd Kane (Blackburn)
Kenneth Omeruo (Middlesbrough)
Ryan Bertrand (Aston Villa)
MITTFÄLTARE
Oriol Romeu (Valencia)
Marko Marin (Sevilla)
Christian Atsu (Vitesse)
Bertrand Traore (Vitesse)
Cristian Cuevas (Vitesse)
Ulises Davila (Cordoba)
Thorgan Hazard (Zulte Waregem)
George Saville (Brentford)
Nathaniel Chalobah (Middlesbrough)
ANFALLARE
Victor Moses (Liverpool)
Romelu Lukaku (Everton)
Lucas Piazon (Vitesse)
Milan Lalkovic (Walsall)
Patrick Bamford (Derby)
Jhon Pirez (Leganes)
Stipe Perica (NAC Breda)

Petr Cech har 209 nollor och kan öka på söndag. Frank Lamaprd har gjort 209 mål men kommer inte att kunna öka på söndag då han knappast är spelklar. Faktum är att hans skada är av den sorten att ingen tid har angetts alls för när han kan vara tillbaka i spel, men knappast den här månaden. Inte heller Iva (eller van Ginkel) lär vara spelklara. Däremot är det faktist inte en omöjlighet även om jag tror det är osannolikt att Nemanja Matic kan göra come-backdebut på söndag, men på bänken tror jag han är.

CFC berättar att Matic är den tionde spelaren som återvänder till klubben, och det är stora namn i den listan. Alec Cheyne, who left in 1932 and returned in 1934; Allan Harris 1964, 1966; Charlie Cooke 1972, 1974; Alan Hudson 1974, 1983; Peter Osgood 1974, 1978; John Hollins 1975, 1983; Steve Wicks 1979, 1986; Nigel Spackman 1987, 1992; Graeme Le Saux 1993, 1997; och Matic 2011, 2014.

Som vi flaggade för igår lånas Nathaniel Chalobah ut till Aitor karankas Middlesbrough där han gör Kenneth Omerou sällskap.

Engelska Football Writer's' Association hyllar José Mourinho på en galamiddag söndag kväll efter ManU-matchen. Skulle Chelsea då vunnit har JM 100 segrar på 142 ligamatcher med Chelsea. Det är inte en fantastisk siffra (och ingen hemmaförlust - om detta skulle hända), det är en rent anmärkningsvärt fantastisk siffra. Men osvuret är bäst även om Chelsea är stora favoriter, kanske har vi inte varit så stora favoriter mot United på tjugotalet år, då United verkar sakna RvP och Rooney. Dock, bäst vi är ödmjuka och inte för kaxiga innan matchen, den måste spelas och ingen vet hur ManU tänker ställa upp, för att spela eller för att inte förlora (ungefär som vi gjorde borta mot dem).
   Fakta: David Moyes har aldrig vunnit mot José Mourinho (9 försök) och han har aldrig någonsin vunnit på Stamford Bridge (12 försök). Han har dock en FA Cup vinst på straffar med Everton på SB.

TORSDAG:
Maroaune Fellaini har börjat träna igen för United och kan kkomma att spela på söndag. Inget nytt om Rooney elelr RvP dock.

U-18 laget är vidare i FA Youth Cup efter 4-1 mot Sheffield Wednesday. Izzy Brown, Charly Musonda, Charlie Colkett str, Dominic Solanke heter målgörarna.

Som vanligt säger Giles Smith, Chelseas bäste kolumnist det precis rätt och på ett underhållande sätt, ang Matic och fånarna som vill ha det till uselt affärsskap. >>> (Ni har kanske noterat att jag använder lite olika antal vinkelhakar för läslänkar, det beror på hur bra jag tycker artiklarna är....)

Det ser ut som om Man United kommer att sakna både Wayne Rooney och Robin van Persie mot Chelsea på söndag. Vilket onekligen höjer oddsen för en Chelseavinst.

ONSDAG:
OFFICIELLT: Nemanja Matic är åter igen Chelseaspelare!
   Han har skrivit 5,5 års kontrakt. Köpesumman tippas vara 22m pund!!! För en spelare som var dellikvid för tre år sedan...
   Matic kommer att ha tröja 21.
   Jag gillade aldrig att Chelsea sålde honom vilket CSFC argumenterade emot, särskilt sättet. Jag gillade verkligen det jag såg av honom innan Vitesse och sedan Benfica. Jag tror han kommer att användas framför allt som defensiv mittfältare även om han är all-round och också gör mål. Hans volleykanon var ju tvåa efter Zlatans konstmål i tävligen Årets Mål i Ballon d'Or. Han har gjort nio landskamper för Serbien och har fått strålande recensioner för dem av Branislav Ivanovic.
   Matic blev i juli utsedd till Årets Spelare i Portugal i rollen han "ärvde" från Javi Garcia (nu i City)
   Läs mer om Matic >>
   Hans första intervju >>>
   Mer läsning om hur han kan passa in >> och >>
(Och råkar ni läsa de extremt tröttsamma kommentarerna på Sportbladets artikel, ge svar på tal till idioterna).

Nathaniel Chalobah har återvänt till Chelsea efter lån till Nottingham Forest. Om det är för att fylla kvoter med egna produkter eller för annan utlåning är oklart.


Intressant läsning om Mikel. >>> Som ni vet är jag kanske inte hans största beundrare men jag ändrade delvis uppfattning om honom senast jag såg honom spela live, då mycket av det bästa i hans spel inte framgår i tv där man mest ser det korta sidledes passningsspelet. Men att han utvecklats i Chelsea är ingen tvekan om även om jag aldrig i mitt liv kommer att förstå uppfattningen i hans hemland, att han egentligen skulle vara bättre som offensiv mittfältare - för det är så fel det kan bli.

TISDAG:
Matchen mot Manchester City (ligaavgörandet?) har flyttats till måndagen 3 februari kl 21.00. Sänds i Viasat.

MÅNDAG:
Mycket intressant läsning om José Mourinho. >>>>

Allt fokus är nu på söndagens match. Det var länge sedan jag fruktade ett möte med Man United så pass lite som den här gången. Det är verkligeninte samma United som förut. Vissa spelare verkar nästan pensionerat sig tillsammans med Ferguson även om de ställer ut skorna i matcherna. Backlinjentycker jag är svag för den nivå som klubben anses hålla och mittfältet har inte fungerat i många matcher i år. Det är så man undrar om vi inte hade på tok för stor respekt när vi mötte dem tidigt i höstas. Chelsea gick ju in i den matchen fullt nöjda med ett oavgjort resultat på bortaplan. I dagens läge går nästan alla lag för seger mmot United även på Old Trafford.
   Därmed inte sagt att United är ett dåligt lag, men tecknen var tydliga att Ferguson fick ut det sista ur alltför många spelare förra året. Men då de vann serien så överlägset blundade alla (nästan alla) för sprickorna i fasaden och för det faktum att United aldrig riktigt imponerade utom i det faktum att de vann medan konkurrenterna samtliga gjorde klart svagare säsong än väntat. Chelseas turbulens var ju som vanlig med manageravskedanden och utnämningar som var så okänsliga att man undrar hur långt från fansen som ledningen har fjärmat sig.
   Robin van Persie verkar vara borta i sex veckor till även om det inte är helt bekräftat utan fruktat. Samtidigt sades det i början av förra veckan att de trodde han skulle kunna spela i helgen - så osvuret är nog bäst. Det är mycket dimridåer som driver in från irländska sjöns stränder däruppe i nordväst. Wayne Rooney skickades på semester till Egypten över helgen. Tipset är att han kommer att spela på söndag. Kanske.
   Ett United utan Rooney (som fortfarande tippas som möjlig Chelseaspelare nästa säsong) och RvP är inte ett lag att frukta som jag ser det. Med dem är de ett helt annat lag och de har knappt tappat poäng när bägge spelar. Rooney tror jag också trots det är den viktigaste för dem då han, liksom JT, spelar på en helt annan nivå i år jämfört med förra säsongen.
   Grundtips Chelseaseger, men ta inte ut den i förskott. Vi behöver dessutom en vinst nu när City fick domarhjälp att vinna och jag misstänker att Arsenal inte har alltför stora problem med ett extremt hemmasvagt Aston Villa ikväll.

Martin Lipton i Mirror höjer Chelsea till stora favoriter på söndag, bör man vara orolig över att vi nu anses vara det? >>

 

Rykten, notiser m m, v-3


(Rent generellt kan vi säga att ryktena blir mer och mer spekulativa och mindre och mindre trovärdiga redan denna Silly Season - så ta allt med mer än en smula salt. När man väl läser de rykten som påstås dyka upp är källorna oerhört luddiga och verkar vara skrivna av fans som spekulerar, och önskar sig saker, vilt)

SÖNDAG:
Luke Shaw är ju Chelseasupporter vilket CSFC har talat om en del. Nu säger han enligt en inte alltför tillförlig källa att han vill till Chelsea om han ska säljas (30m pund lär prislappen vara - osannolikt hög, men så är det ju med engelska spelare). Läs mer >>

Roberto di Matteo talar ut. >>

Eva Carneiro är unik i toppfotbollen och de tär en situation hon nu börjar utnytja för att berätta om sina erfarenheter och hur hon och ett kvinnlig perspektiv kan förbättra även den manliga fotbollen. Läs >>

Man kan inte annat än älska rubriken på den här notisen från Newcastle-ägaren Mike Ashleys sportsajt (med samma namn som hans sportaffärer). Läs >> Särskilt med tanke på de storvulna lögner som franska medier publicerade tidigare i månaden kring Hazard och PSG.

Mycket snack om Mata till United igen. Jag tror aldrig det kommer att hända. Vinklingen är lite annorlunda än JMs syn. Media hävdar nu att Chelsea kan tänka sig att släppa Mata till United för att vi inte längre ser dem som direkta konkurrenter i ligan i år.... BS säger vi om det. Särskilt som JM varit oerhört tydlig med att fortfarande varna för United och verkligen betonat för spelarna att dagens match inte lär bli alls lika lätt som de så kallade experterna påstår.
    Inte ens om vi får Rooney i byte tror jag på det här, och ännu mindre tror jag att United byter Rooney mot Mata. JM har dessutom nu förklarat att han tror Rooney försvinner utanför England till sommaren, något jag är mer skeptisk till då jag har svårt att se Rooney i en utländsk miljö.

Det är väl knappast fotbollsnytt eller ens fotbollsskvaller, men Romelu Lukaku har vuxit upp och klippt av sig sina dreadlocks. Det blir nu klart svårare att känna igen honom, å andra sidan ser han klart trevligare ut också. ;-)

FREDAG:
Senaste är att Rooney trots allt kommer att spela på söndag vilket gör det till en klart svårare match att vinna. Vi lär nog inte veta säkert förrän dryga timmen före avspark.

Det är inte bara de Bruyne till Wolfsburg tydligen, för italienska källor hävdar att det är Ricardo Rodriguez (schweizare), 21-årig vänsterback från Wolfsburg till Chelsea som också förhandlas om. Det kan förklara varför affären med de Bruyne drar ut på tiden även om jag ställer mig lite tvivlande, källan är ju inte direkt den mest trovärdiga.

Daily Star, ja det är en källa låg på trovärdighetsskalan, hävdar att Chelsea leder rejset att sajna Diego Costa från Atletico. Fast kanske inte förrän till sommaren. Orsaken är dock löjeväckande, Chelsea påstås vara i förarsätet för att Costa och JM har samma agent!

Vår "supersub" Salomon Kalou lär vara nära Spuds... det är en övergång som är lite svår att smälta men kanske ändå inte.

TORSDAG:
Middlesbroughs Karanka hoppas kunna låna Nathaniel Chalobah andra halvan av säsongen. Det finns nog goda möjligheter för det för JMs förre assistent.

Mycket Zouma nu, särskilt efter att han förklarat att Chelsea är hans favoritklubb. Han säger också att han pratat direkt med JM förra månaden om en eventuell övergång. Annars rör det sig också om Fredy Guarin trots att Chelsea redan köpt en mittfältare - men vad väntar vi oss. Silly Season är ju knappt halvvägs.

Kevin de Bruyne lär vara hos Wolfsburg för en läkarundersökning. Dock inget nytt om det är köp eller lån även om köp onekligen verkar troligast nu när Chelsea köpt tillbaka Matic.

Vadslagare, som ofta vet mer än fotbollsjournalister, har sänkt oddsen på en spelare till Chelsea innan januaris slut. Detta trots en prislapp på 100m euro! Det är förstås Radamel Falcao som trots att han inte gjort storsuccé i Monaco betingar en sådan prislapp, kanske mest nu i januari då han är det enda heta anfallsnamnet i Europa som faktiskt får spela i CL efter ett klubbyte.

Luke Shaw är Englands hetaste namn det här fönstret. Alla vill ha Luke Shaw. Luke Shaw själv hade nog helst velat stanna i Southampton, trots att långvariga rykten hävdar att han som pojke var Chelseafan (men det lär även Theo Walcott varit). Men alla vill ha Englands nästa vänsterback, och ynglingen har onekligen hittills levt upp till alla löften trots att han är långt från en färdig spelare.
   Som ni säkert noterat har också Southampton imploderat då förre köparens dotter nu försöker ta kommando över klubben hon ärvde. Första offret var vd Nicola Cortese och managern Pchettino har tidigare sagt att lämnar Cortese kommer han att lämna också! Spekulationerna är att han gör det efter helgen då Cortese redan är historia. Arvtagaren Kathrin Liebherr vill ju i känd Vincent Tan-anda själv sköta allt och försöker få styrelsen att ge henne den befogenheten (och det lär hon ju få, hon äger ju klubben). Stackars sydkusten, Portsmouth har ju gått igenom liknande saker och nästan försvunnit som klubb.
    Det här leder ju till ytterligare spekulationer om spelare som vill lämna. Klart att andra klubbar noterat detta. Synd om Saitns är allt jag säger.
   21m pund lär Chelsea lagt som bud på Luke Shaw. Som sagt alla vill ha honom, inhemsk spelare som han är.

Wallace, vår lovande högerback har haft en hemsk tid hos Inter och nu ryktas det om att Inter vill avsluta lånet. Hoppas så sker så att Wallace kan lånas ut till en klubb där han får bidra, för han imponerade stort på mig under försäsongen (fast det gjorde ju de Bruyne).

Thorgan Hazard-affären mellan Zulte och Anderlecht LÄR tagit en ny vändning. Zulte vill ju inte släppa sitt lån och Anderlecht vill ta över Thorgan. Nu sägs det att Thorgan själv gärna byter klubb till Anderlecht...som skulle vara ett steg upp?! Det är ju klart, Anderlecht ligger tvåa, tre poäng före Zulte på fjärdeplatsen!

Benitez lär överväga att lägga bud på Michael Essien. Det tror jag skulle vara en bra liga för Essien som inte längre är så rask på plan efter alla sina svåra knäskador. Och hur mycet man än gillar Bison ser man ju ingen framtid i Chelsea för honom, särskilt inte nu när Matic anslutit.

TRÖJOR nästa år; så här kommer de att se ut enligt de läckor som alltid kommer så här dags. Det är svenskt tema så att säga. Rätt snygga tycker jag, rena och enkla i designen. >> Fast så slimmade som de är undrar jag om inte sajten fått tag i tjejernas tröjor istället!

ONSDAG:
Kurt Zoumas agent hävdar att det förs samtal med Chelsea om en transfer. Jag undrar hur seriösa de är, för jag kan inte alls se något behov av en mittback när vi har Omerou och Kalas med flera väntande i kulisserna.

Benfica vill ju enligt rykten ha två spelare plus mängder av pengar för Matic, och Matic själv vill uppenbarligen lämna enligt uttalanden. Chelsea lär dock vägra Benfica spelare (vilket är mycket klokt). Spelarna det talas om är Gael Kakuta, känt sedan tidigare, och nu Oriol Romeu (lån hos Valencia).

Vilda rykten om att Chelsea ska sälja David Luiz för att finansiera Matic-affären! OK, det visade sig att ryktet kom från Spanien, blaskan Marca, och att Barca skulle betala 35m euro! för Luiz...men ändå. Även Silly Season har väl gränser, eller...?!

Paparazzi har fångat Nemanja Matic i London, vid Berkeley Hotel, och ryktena säger att han genomgår en läkarundersökning idag, så vänta er kanske besked senare under dagen.

TISDAG:
FÖr en som vill veta mer om Nemanja Matics utveckling i Benfica kanske det här är läsning för er: >>

Dagens Mata är åter Man Utd som kanske förbereder ett bud om 32m euro (ryktet kommer förstås från Spanien). Vilket är en ren och skär förolämpning. Men ett rakt byte, Mata mot Rooney kanske intresserar Chelsea även om det intressear mig mindre.

Fiorentina lär vara intresserade av Demba ba, men det kommer inte att hända förrän i sommar. Men i sommar lär Ba lämna Chelsea, liksom Essien, Cole och en del andra.

Inte abra Matic lär vara aktuell från Benfica, även Lazar Markovic som alltid varit aktuell för Chelsea är åter aktuell, men istället för att köpa honom billigt i somras lär han nu bli dyr. Säkerligen tiotalet miljoner euro och antaglien tre-fyra spelare när man tittar på Benficas sätt att göra affärer.

Ang Maticaffären, nu verkar det som om Benfica kräver 25m euro PLUS två spelare. Det känns som rena utpressningssituationen även om Chelsea har en och annan spelare på lån som jag tror aldrig kommer att bli aktuella för a-laget, som Gael Kakuta. (Situationen är lite annorlunda än när Matic blev mellanskillnad för honom trodde jag på). Min inställning är den att Chelsea ber Benfica dra. Så mycket behöver vi inte Matic om överhuvudtaget när Romeu kommer tillbaka, van Ginkel är skadefri.

Jag älskar att säga det, och jag sa att det blir ingen Maticaffär under måndagen. Därmed inte sagt att det inte kan hända senare, men jag tror inte alls det är så nära som skvallerpressen försöker få oss att tro.

Det pratas mycket om Guarin från Inter till Chelsea, det ser inte ut att hända. En anledning kan vara priset, men en annan anledning kan kanske, om än lite långsökt, faktiskt vara hur Inter behandlat vår lovande högerback Wallace som inte fått minst chans i klubben, trots en enormt imponerande försäsong. Och utan spelmöjligheter kan inte Wallace kvalificera sig för arbetstillstånd, så han har hamnat i det berömda Moment 22-tillståndet som många unga spelare förlorar sig i ibland.

Både André Villas-Boas och Roberto di Matteo lär vara bland de aktuella namnen för Milan även om Filippo Inzaghi tycks vara först i kön.

MÅNDAG:
Senaste nytt, sägs det, om Kevin Tintin de Bruyne är att han skrivit kontrakt med Wolfsburg fram till 2019. OBS, klubbarna är dock inte överens och frågan är om de blir det... Vissa källor säger dock att de Bruyne genomgår sin läkarundersökning hos Wolfsburg imorgon tisdag.

Kurt Zouma lär vara aktuell fortfarande, men det verkar vara lite på sparlåga. Om han inte säljs i det här fönstret kanske Chelsea agerar i sommar.

Vi är många som undrar, lite längre fram, vad som kommer att bli med "problemet" Cech vs Courtois. Samtal påstås komma snarast med JM angående Courtois framtid, men kan Chelsea avstå en målvakt som nu kallas den bäste i Premier League-eran. Läs mer >>

Många är övertygade om att Matic blir klar för Chelsea idag och nu tycks priset stabilserats kring 20m pund i gissningarna. Själv tror jag inte affären blir klar idag, men vem vet. I vilket fall som är Matic en spelare vi inte kan använda i Champions League men hans ev ankomst är dåliga nyheter för Mikel och kanske en indikation på att Lampards skada blir långvarig... Det är också dåliga nyheter för Romeu som nu övertygar i Valencia.

Dagens Mata - Tottenham. Kommer inte att hända.

Hetast i skvallercirkusen är just nu Nemanja Matic tillbaka till Chelsea. 17m pund alt 35m euro för en spelare som en gång värderades till ca 5m som dellikvid när David Luiz kom till Chelsea. Jag är ännu inte övertygad om att den här affären kommer att ske, men jag vet CSFC beklagade att Matic lämnade en gång i tiden. Även om han just då var på lån till Vitesse. Matic har spelat 94 matcher för Benfica och har gjort nio mål.

Chelsea, liksom halva Europa uppges jaga den Nye Neymar (att brassarna aldrig tröttnar på att varje ung spelare ska vara den nye någonting...). Dvs anfallstalangen Neilton som om inte annat härmar Neymars frisyrer och kommer från Santos.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!



stöd webbshop