8 oktober 2013

    Inbjudan


CSS TRÄFF I VÄSTERÅS 9/11

Chelsea Supporters Sweden (officiella supporterklubben, ej CSFC) har det stora nöjet och bjuda in till en riktig höjdare i Västerås lördag 9 november. Chelseas svenska talangscout, Peder Widlund, kommer att närvara under lördagseftermiddagen och berätta för oss om sitt arbete inom klubben och svara på våra frågor. En unik möjlighet och få ta del av en verksamhet som få har insyn i, och det är ett tillfälle ni helt enkelt inte får missa.

Vi kommer att hålla till på Sportpuben, World Of Beer i centrala Västerås, ett par minuters gångväg från Centralstationen. http://www.worldofbeer.se/

Tanken är att vi samlas för lunch vid 13-tiden. Peder kör igång vid 14-tiden, så har vi gott om tid innan matchen, Chelsea-WBA, med avspark 16:00.

WOB kommer och erbjuda oss ett par ”specialare” i form av mat & dryck, och det tänker jag återkomma med då jag får den informationen av ägaren. Annars har de ett bra utbud för den som vill konsumera något annat.

Skulle vara tacksam om ni meddelar mig så tidigt som möjligt om ni tänker komma, så att bokningen av platser på WOB blir rätt. Kontakta mig på; chelsea55husse@gmail.com, eller på vår facebook sida, CSS VÄSTERÅS. Deadline söndag 3 november.

Ni är alla hjärtligt välkomna till Västerås!

 

Harri Hemmi

 


Lindy

Besök csfc-facebook: facebook