Sign up Lamps

csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 35 sp 20 v 8 o 7 f 61 - 35 mål 68 p
29 april - 5 maj 2013

Nyheter v-18

Sign up for Frank. >>>
Den BLÅ reklamfilmen >>>


SÖNDAG:
Vinner vi mot Tottenham på onsdag är vi i princip garanterade Champions League nästa säsong. Då är vi 6 poäng före och med bara två matcher kvar att spela och vår målskillnad är överlägsen Tottenhams.

Trist med Luiz leende, fast de som känner honom vet ju att han ler mesta tiden - men oj vad det känns fel. Sådant ser så otroligt illa ut och är osportsligt, även om utvisningen var solklar. Rafael verkligen svepte undan benen på Luiz. Antar de har ett och annat att prata om på nästa landslagssamling.

SVT
försöker få det till att Matas mål mot United var självmål av Phil Jones, det är ju bara löjligt. Visst touch, men absolut ingen avgörande riktningsförändring men det innebär väl att vi får avvakta beslut i kommittéen för osäkra beslut eller vad den heter.

Alex Ferguson
som inte gärna erkänner fel men medger att det var några värvningar han borde har gjort säger att han verkligen ångrar att han inte lyckades värva den otrolige Frank Lampard när Lamps var i West Ham. Är det ett tecken på att vi får se Lamps i röd tröja nästa säsong? Jag tror tyvärr det är mer än 50% chans att det blir så, så jag kan bara hoppas att Lamps väljer en klubb utanför England nu när Chelsea väljer att behandla honom som skit för något som ingen riktigt vet varför. För kvalitetsmässigt finns inget som helt underlag för att vägra Lampard en fortsättning i Chelsea.

United saknar Danny Wellbeck men har annars en full trupp att välja ur, Chelsea testar Eden Hazard som har skadekänning och Mikel som inte var med mot Basel pga skadekänning i höften sent.

Kevin de Bruyne gjorde comeback igår med att göra ett mål i Bremens 2-2-mål. Det lär inte minska spekulationerna om hans framtid i Chelsea. Innan han ens spelat en match för oss.

LÖRDAG:
Resultaten gick lika illa emot oss idag som vi hade lite tur med dem senast. Wigan vann vilket spetsar till bottenstriden där Aston Villa som vi möter tappade en ledning mot Norwich och nu är helt indragen i med bara tre poäng till Wigan. Det gör vår match mot Villa ännu svårare.
   Tottenham gick förbi tack vare Bale i en match där de mesta av tiden var rent dåliga. Tottenham måste vara det lag i världens toppfotboll som är mest beroende av en enda spelare. Trist då Saints var det klart bästa laget nästan hela matchen, men så är slutstriden i ligorna.


Gianfrancos Zolas
och Nathaniel Cahalobah (utlånad) hade verkligen inte turen med sig. De hade chansen att ta direktplatsen till Premier League idag, men det var ingen bra dag för vår legend. Först blev hans målvakt skadad, sedan blev dennes ersättare väldigt otäckt knockad, Leeds i ledning. Då fick han lite hopp när Watford kvitterade och Cardiff tog ledningen mot Hull. I andra skaffade sig en spelare ett andra gult och Hull vände matchen mot Cardiff som inget hade att spela för, klara som de var. Med tio man lyckades inte Watford vinna, vilket hade gett dem avancemanget. Chalobah var dock mycket nära att bli matchhjälte.
     Men stort grattis till både Cardiff och Hull som spelar Premier League nästa år. Watford ska spela play-off och har fortfarande chansen.
     MEN upplösningen av matchen i Hull var ungefär som avslutningen av PL förra året. Osannolik upplösning. Straff till Hull, publiken rusade in för att fira avancemanget. Då missar Hull straffen och strax efter kvitterar Cardiff på en straff för hands... Bägge rätt dömda. Och en jättebra frispark för Hull som räddas i 6-7:e övertidsminuten.
    Det var otroligt spännande till stackars tredjemålvakten tappar in bollen. 19 år gammal blir han en enorm syndabock. DOCK Watford kan fortfarande ta tredjeplatsen efter play-off. Fast den otur de hade idag var monumental.

Vi behöver nio poäng till. Tufft då vi bara maximalt kan få tolv och vi har ett särdeles tufft spelschema. Så vårt hopp står lite grann till saker som att United ska vara mätta och utfestade efter att nått sitt mål och inte har fler mål att nå. Chelsea har ju utan tvekan den i särklass största motivationen inför Webbmatchen på söndag. Det känns inte direkt tryggt att få Howard Webb som domare på Old Trafford då hans rykte, och än viktigare, hans facit av insatser när ena laget är United faktiskt väcker stora tvivel. Annars är han normalt en bra domare, men i år tycks ingen domare utom Sian Massey (linjedomaren) vara bra.


FREDAG:
David Luiz
underbara mål från igår har lagts till i omröstningen om Årets Mål på officiella sajten.

Benitez
har utsetts till månadens manager i Premier League för april. Undrens tid är inte över för han fick det för en månad där vi underpresterade rätt oerhört i vissa matcher. Jag tror aldrig Roberto di Matteo fick utmärkelsen, jag är tveksam om ens Carlo Ancelotti fick den. Men plåster på såren måste det ju vara för fansens tuffa behandling.

TORSDAG:

Otroligt trist att Benfica tyvärr gick till final på ännu en domarskandal och efter att uppträtt väldigt illa. De skulle haft en spelare utvisad och jag tycker synd om Fenerbahce när man ser sammandraget. Skäms Uefa. Det har varit oerhört usla domarinsatser i både Champions League och Europa League i år (för att inte tala om Foy och Clattenburg i PL). För mig har domarstandarden sjunkit något rent oerhört senaste säsongen, särskilt tydligen när det ska finnas fem domare som ska bedöma det och inte är i närheten av att klara av det.

Juan Mata kom trea i fotbollsjournalisternas omröstnng, efter Bale och van Persie men före en viss bitare.

Basels manager Yakin bestämmer sent om anfallaren Marco Streller är spelklar. De ahr även frågetecken för målskytten senast (med den billigaste av billiga straffar, vår tur för det ikväll?!) Schär. Basel har inte statistiken med sig, men med tanke på deras insats mot Tottenham bör Chelsea vara ordentligt förvarnat.

ONSDAG:
Chelsea har en mer eller mindre skadefri trupp för morgondagens match. Ramires som gick ut tidigt i söndags ska vara spelklar. Saknas gör bara Oriol Romeu av skadeskäl. Ba får ju inte spela i Europa League och Ashley Cole passade på att ta en väldigt onödig kortning senast och är avstängd, vilket är synd då han var väldigt bra senast mot Basel och höll Salah som många hade pekat ut som deras största hot helt under kontroll. Ryan Bertrand lär ersätta, men frågan är väl om JT och Lampard får starta, de har de gjort i Europa League men bägge har matchats försiktigt av Benitez och sällan spelat fler matcher i rad. (Får någon av de här spelarna kort missar de finalen; värst är det nog för Ramires som missade CL-finalen på grund av att han drog på sig kort. Luiz, Bertrand, Ramires, Mikel är i kortfara).

Det går bra för våra utlånade spelare enligt den här sammanställningen på den officiella sidan. >>>

RÖSTA på Årets Mål på Chelseas sajt. Tio mål att välja från. >>>

TISDAG:
Pinsamt är det snällaste ord jag kan komma på vad det gäller den nu avslutade muturedningen kring ISL och Fifa. Det är så otroligt pinsamt att en sådan person som Sepp Blatter kan bli friad fast Fifas egen jurist säger att Blatter uppträtt klumpigt och har känt till mutorna. För fotbollens skull måste Fifa rensa ut alla mutkolvar och de som försvarar dem. Att de sparkat ut Hamman, Warner, Havelange och Teixeira är långt ifrån nog. Skamligt är kanske en bättre beskrivning på hela den här härvan och hur den skötts.

Det blir svensk domare i matchen mot Basel på torsdag. Jonas Eriksson har fått jobbet. Tur att det inte var Martin Hansson för han klarar ju inte av att se om bollar är i mål ens på solklara repriser.


Räkna med mer domarkontroverser för självklart fick vi Howard Webb som domare i mötet med United på bortaplan. Webb anses ju ha klara Unitedsympatier och har tidigare dömt oss, med ett helt klart övervägande positivt dömande för de röda.

MÅNDAG:
Skönt att notera att Aston Villa fick till det ikväll och då vi ska möta dem, kanske det då inte handlar om en match som de måste vinna för att undvika nedflyttning utan bara en avslutande match. Något som absolut förbättrar våra möjligheter i den matchen.

Det är en jämn match mellan Norwich och Chelsea U-18 på Carrow Road den första halvtimmen. Men i 29:e minuten var Nathan Aké väldigt nära att göra mål men försvaret fick stopp på bollen på mållinjen trots en dubbelchans. Minuten efter var Chelsea nära igen. Feruz är den som ställer till mest oreda för Norwich men Chelseas försvar har inte övertygat helt.
    Ännu en räddning på mållinjen mot Chelsea och Feruz får inte till returen som går utanför. Sista minuten på första.
   0-0 men Chelsea har varit det bättre laget i halvtid. Spelare som står ut är Islam Feruz, Nathan Aké, Charlie Colkett.
    Norwich har höjt sitt spel i inledningen av andra inför ägaren Delia Smith och Chelsea har gjort bytet Colkett mot Swift. Båda är så begåvade att det är synd och skam att de konkurrerar om samma position.
    Islam Feruz tas av och Charly Musonda, vår belgare som inte fått speltillstånd förrän nu av belgarna fast han och hans bröder kom i somras, kommer in. (Bröderna fick tillstånd men Charly stoppades, vilket väl är en såpopera i sig med sura klubbar som stoppar sina ungdomar, vi kommer ihåg soppan kring Gael Kakuta som tyvärr inte slutade bra då Kakuta slutade prestera).
    Norwich har stått för några ruskigt teatrala insatser, där deras spelare fuskat och filmat värre än latinamerikaner. Det var något av det värsta jag sett och att inte Neil Swarbrick kortade dem är bara ren och skär välvilja, men han föll ju absolut aldrig för dem.
   Chelsea var helt klart det bästa laget i första finalen, men resultatet blev en stor besvikelse då Alex Davey gör bort sig och snubblar till en straff åt Norwich i sista övertidsminuten. Det går inte att beskriva hur klumpigt det är. 1-0 till Norwich, absolut inte rättvist men... McGeehan 90+4

Billy Clifford som just kommit tillbaka från lån avgjorde U-21s match mot Blackburn med enda målet. Laget: Jamal Blackman; Sam Bangura ( Nortei Nortey 40), Daniel Pappoe (k), Archange Nkumu, Aziz Deen-Conteh; Billy Clifford, Isak Ssewankambo (Connor Hunte 30), Jesse Starkey; Lamisha Musonda, Patrick Bamford, Milan Lalkovic. Spelade ej: Mitchell Beeney, Jonathan Muleba, Ismail Seremba.
    Lite förvånande att Connor Hunte spelade då jag trodde han var med U-18 till Norwich. Svenske I Ssewankambo spelade bara en halvtimme då han tyvärr blev skadad.

Jag erkänner att jag visste inte och kanske inte heller trodde César Azpilicueta skulle bli ett bra köp för Chelsea. Det har visat sig vara ett fantastiskt köp. Azpi har hela tiden tagit stora steg framåt och blev ju också spansk landslagsman tidigare i år. Det fanns dock de som trodde ännu mindre på Azpi än jag och en av dem har verkligen fått äta upp sina ord - då han lovat äta en råtta om Azpi tog sig in landslaget. Läs mer >>

Idag spelar U-18 första finalmatchen mot Norwich i FA Youth Cup. Matchen går på bortaplan.

Eden Hazard och Juan Mata har tagits ut i spelarföreningens Årets Lag. Inte särdeles oväntat då bägge dessutom var kandidater till Årets Spelare.

 

Rykten, notiser m m, v-18


DAGENS JM:
Tidigare i veckan såg vi att JM och Roman möttes på restaurang i Chelsea. Idag sägs de att de nu ska mötas på Romans yacht (en av dem) istället.

SÖNDAG:
Robert Lewandowski är ju nu Europas hetaste spelare. Många såg honom som klar för Bayern, få ser honom stanna i Dortmund. United lär vara ett hett tips och tyska Bild hävdar att Mourinho kommer att köpa honom och nu sägs det att Chelsea tänker lägga bud om 21m pund plus en spelare, och vi vet nog alla vilken den spelaren är. Ledtråd; han gjorde mål igår i sin skadecomeback.

En Schalkespelare ska nu vara aktuell för Chelsea. Kyriakos Papadopoulos är ett helt nytt namn. En 21-årig försvarare som vi lär vara intresserade av. Som så många gånger förr frågar jag varför, med den uppsjö försvarstalang vi har i laget. Därtill ska han kosta 15m pund!

DAGENS JM:
The Sun! hävdar att JM tänker behålla Lamps och JT men spolar Radamel Falcao och Xabi Alonso.
     Vissa sportjournalister, Mirrors Reade hävdar dock att skulle JM istället be erbjuden jobbet i Manchester United skulle han spola Chelsea direkt. Tyvärr är den artikeln knappt läsvärd så jag rekommenderar den inte, bara talar om att en JM-hatare vräker ur sig i den knappt tillbakahållen av några etiska regler.
    Även ansedda Guardian har en resident JM-hatare som ifrågasätter om det är en god idé.
    Och jag kan hålla med i delar; jag undrar själv om det är en bra idé att göra come-back i samma klubb, statistiken för det är inte bra - men kan någon är det nog JM. Det som gör mig lite tveksam är mediauppmärksamheten, mediehatet som återigen kommer att riktas mot oss pga managers personlighet och viktigare; vi spelade effektiv men inte rolig fotboll med Mourinho. Jag vill absolut se våra tekniska spelare få utveckla BÅDE rolig och effektiv fotboll som de visat sig kunna vid ett flertal tillfällen. På plussidan för mig är självklart att jag tror JM är en av de mycket få som kan stå emot klubbens slipsar, emenalos och att med undantag av Real så har han alltid lyckats enormt bra med att svetsa ihop spelarna. Det måste dock vara en långsiktig lösning. Det får inte bli ännu ett managerinhopp i vår katapultstol.

LÖRDAG:
Det kanske hör hemma under nya rubriken Dagens JM, men Alex Ferguson ser fram emot att JM ska återvända. Det väcker tydligen den gamle rävens konkurrenslust.
   Förre Chelseaspelaren och Tottenhamtränaren Terry Venables har en annan uppfattning. Han tycker inte det är en bra idé att återvända. Nu har visserligen Venables slutat fiska efter jobb då han inga får efter några riktigt dåliga insatser i slutet av sin managerkarriär med en riktigt trist fotboll, men nog känns det som Surt sa räven. Venables var väldigt aktiv med att försöka sälja in sig till Chelsea som manager i början av Roman-eran. Venables avslutar ändå med att han vill se att JM ska försöka trots få managers har lyckats andra gången i en klubb.
    

FREDAG:
Fast trots allt som tidningarna hävdar enligt nedan förnekades förstås idag av José Mourinho när han pratade på presskonferensen inför helgens match.

Barcelona tror de ska kunna locka David Luiz från Chelsea med ett bud om 40m pund. Vi får väl se, men de lär ju länge nosat runt vår karismatiske Sideshow-Bob.

Ännu mer rykten om att JM och Roman har träffat ett avtal. Och att det ska skett på favoritrestaurangen La Famiglia i Chelsea. 10m pund i årslön. Det som återstår är att komma ur kontraktet med Real vilket vissa hävdar kostar 12m för Roman att lösa. Vansinne då det ju ser ut som om Real ändå vill bli av med JM, så varför betala för det? Jag tror fortfarande att inget kommer att bekräftas före 1 juni, men man vet aldrig med Chelsea, som t-shirten säger: det är aldrig långtråkgit att vara Chelsea-fan
    AVB tillhör dem som säger att det hela redan är klart.

---

Mer JM-skvaller (jag är ledsen men det kommer att bli mycket sådant är jag rädd för fram till i början av juni). Enligt Mirror kräver JM att kontraktet ska vara klart inom tio dagar, dvs innan säsongen är slut och den spanska slutar senare än den engelska. Han ska få den jättelön det talats om och 150-200m i transferkassa. Jag tillåter mig mer än tvivla. Men jag tror nog samtal kan ha inletts men inga sådana löften varken om lön eller transferkassa lär gjorts. Chelsea kan inte handla för lika mycket som förra året utan att sälja utan problem med Uefa FFP så... och andra källor säger snarare att JM är beredd att gå ned i lön istället för att begära rekordlön. Men som sagt, det lär bli mycket sådant här framöver.

Jag gör ingen hemlighet av att jag inte på något sätt litar på Michael Emenalos omdöme, särskilt inte efter Benitez, Lampard m fl affärer. Ändå sägs det nu att även Mourinho som väl enligt en del källor (med begränsad trovärdighet som Mirror) känner som jag nu accepterar honom. Att det ska ha gjorts klart för JM att Emenalo stannar som sportdirektör eller teknisk direktör och därmed blir JMs chef om han kommer tillbaka. I så fall bered er på fyrverkerier och frågan är återigen om JM kan vinna mot slipsarna, han förlorade förra gången och även om han säkert lugnat ned sig efter det som person (trots turbulensen i Real, men den påminner en del om AVB i Chelsea faktiskt) undrar jag om detta är något JM klarar. Men allt är akademiskt till Chelsea någon gång i början av nästa månad talar om vem som faktiskt blir ny manager. Även om JMs, i media svåraste utmanare nu är aktuell för Man City. Jag talar förstås om Manuel Pellegrini. En mycket duktig manager, men som jag tvivlar på är rätt för Chelsea då han har ett helt annat förhållningssätt till rollen. Pellegrini är en byggande manager mycket mer än JM som kan komma in och ta över.

En kanadensisk sajt!!! hävdar bestämt att det är konfirmerat att José Mourinho kommer till Chelsea. No comments Canucks. Men kanske hockey är mer ert spel än fotboll.

Svaret till varför José Mourinho inget hellre vill än att lämna Real Madrid om vi ska tro The Sun. Och det låter tyvärr fullständigt trovärdigt. Läs och avgör själva. >>>

TORSDAG:
Samtidigt som fler och fler tidningar rapporterar om att Chelsea ska öppnat upp för en förlängning av Frank Lampards kontrakt ska hans blivande fru, Christine Bleakley som har en tv-karriär i England, enligt Daily Mail gått med på att flytta till Los Angeles. Hur det går med vårdnanden om de två barnen med förra flickvännen vet vi dock inte, men jag har alltid bedömt att Lamps familjesituation gjort USA omöjligt för honom, därtill har Hodgson klart sagt ifrån att han helst vill att Lampard stannar i Europa.

United har ju plötsligt gett sig in i leken om Falcao om vi ska tro tidningarna. En anledning till det lär vara att Peter Kenyon och en finansiär från Asien som är United-supporter lär skaffat sig stort inflytande i Atletico och de bolag som deläger Falcao. I artikeln finns en längre utredning som man kan tro på eller inte, ungefär lika mycket som det sägs att den som slutligen avgör är inte Falcao utan hans gravida fru. En som gör att det kan vara en trovärdig artikel är att oddsen för vart Falcao går har ändrats mycket på sistone och det är min erfarenhet att oddssättare vet oändligt mer än vad sportjournalister gör om vad som verkligen händer. Avgör själva >>

Ett gäng isländska härmapor (tillgivet sagt) har gjort sin variant på Chelseas blå reklamfilm (den blå ser ni på länken till vänster). Inte riktigt samma budget om vi säger så, och inte riktigt lika fin färg. >>>

12m pund ska det kosta att lösa José Mourinho från Real Madrid enligt någon utköpsklausul. Det tror jag inte kommer att hända, antingen släpper Real JM gratis eller sparkar de honom.

Visst är det ett intressant rykte även om jag inte är säker på hur vi ska använda honom, (helst som omskolad defensiv mittfältare om ni frågar mig) men Marouane Fellaini har länge flirtat rätt vilt med Chelsea. Det blev ju inte mindre av att han publicerade en bild på instagram, från Fifa-spelet med honom i Chelseatröja, frågande om frisyren inte borde vara större... >>>

En ny Real-spelare kommer till oss, det skulle vara Xabi Alonso som återvänder till England men inte till den röda sidan. Vi kommer att ruttna på rykten om vilka Real-spelare som JM tar med sig till Chelsea om någon av dem kommer. De enda vi inte kommer att höra något om är Iker Casillas och förmodligen Sergio Ramos (som dock ofta tidigare kopplats till Chelsea). (Inte alla tar det för givet, precis som CSFC, att det ändå blir Mourinho. >>)

Thibaut Courtois
räknar enligt spanska medier med att stanna i Atletico, som lån. Inte idealt som jag ser det, men hellre det är att sälja vår framtida målvakt.

Daily Star, you got to love that gossip rag - not - vinner. De har nu utlovat att JM, alla tar numer för givet att han kommer utom CSFC som föredrar fakta för att flytta det här till vänstra sidan, kommer minsann att få stor sparbössa att leka med. 200m pund närmare bestämt hävdar Daily Star. Inte illa. Inte heller ett dugg trovärdigt. Av Realspelare placerar den här blaskan Khedira och Coentrao i Chelsea. (se ovan)

Football Italia, verkar inte vara ett ställe med huvudet på skaft. De säge att Chelsea ska sälja Azpilicueta till Fiorentina för samma summa som vi köpte 23-åringen från Marseille för - trots att han gjort storsuccé som högerback (fast det tycker förstås inte Football Italia som menar att Azpi knappt platsar i Chelsea fast han varit nummer ett på högerbacken hela säsongen)! Då är Daily Star roligare, de tar ju knappt sig själva på allvar när de ljuger igång.

ONSDAG:
Intressant spekulation om det blir JM och Chelsea igen. Läs mer >>>

Dagens härligaste rykte är att Chelsea ska ha tänk om (beroende på ihärdiga rykten om en viss manager nedan) kring Frank Lampard. Det är seriösa tidningen The Independent som kommer med ryktet. Läs själva >>>

Mycket snack om den avbrutna intervjun efter Reals match igår. ITV som sände i England klippte intervjun med Mourinho utan uppföljningsfrågor när JM sa att han ville vara i en klubb där de älskar honom och att det finns speciellt en klubb där det är så. Det krävs knappast särskilt mycket intelligens att förstå att den klubben är Chelsea, men om det innebär att JM kommer kan vi inte säga även om det kanske nu kan bli öppna diskussioner med JM då Real bara har en inhemsk cupfinal att vinna/spela.

Brasilianaren Jorginho som spelar i Serie B-laget Hellas Veronas ska bli Chelseaspelare för dryga 7m pund om vi ska tro italienska rykten idag. Han är 21 år gammal och spelar defensivt mittfältare och det är väl det sistnämnda som gör att ryktet kanske kan vara någorlunda sant.

Deco
som tidigare spelade i Chelsea och idag i Fluminense har åkt dit i ett dopingprov. Han lär utnyttjat medel som används för att dölja prestationshöjande medel. B-provet är inte analyserat ännu. Deco är idag 35 år.

Ni kanske har sett det förut, att Andrea Pirlo uppger att han var nära att komma till Chelsea. Det var tydligen mycket nära år 2006 när han hade ett avtal klart med Chelsea men Berlusconi kom emellan. Vi hörde ju också många rykten om honom under Ancelottis tid i klubben.

TISDAG:
Efter CL-matchen hintade José Mourinho lite om Chelsea, och den antydningen handlade om att Chelsea måste kvalificera sig för CL. Gör vi inte det lär JM inte komma, och ärligt talat, många andra lär inte heller göra det för så är det i dagens fotboll. Spelar du inte i CL då konkurrerar du inte om de bästa talangerna.

Chelseaspelare spelar live flipper. De gör det för Samsung-stiftelsen Free Kicks for Kids. Roligt har de absolut. Se videon. >>>

Tidningen Bild ger inte upp. De har länge påstått att José Mourinho skulle sagt något till Klopp som Klopp själv förnekar. Deras senast hävdande är att JM nu ska ha sänt Robert Lewandowski ett sms om att han vill ha Lewandowski till Chelsea. Finns der verkligen någon som tror att JM skulle uppträda så oerhört oprofessionellt?

JM ska också köpa Hulk från Zenit. Vi kommer att få många anfallare när JM kommer. Falcao, Lewandowski, Hulk, även C Ronaldo. Om det lilla ordet om inte hade funnits, som till exempel om José Mourinho ens kommer till Chelsea.

Lazar Markovic har varit på tapeten länge nu. Nu sägs det att til och med Avram Grant är inblandad i försöken att få den eftertraktade 19-åringe serben till Chelsea. Markovic sägs vara Chelseasupporter och har redan besökt klubben, även om det kanske mest var för att träffa sin landsman Branislav Ivanovic.

Skvallerblaskan Daily Star hävdar att Roman nu förbereder sig på att dumpa även John Terry. Första steget i det lär vara att göra David Luiz till Chelseas kapten. Att Luiz är kaptensämne är ju otvivelaktigt, men för övrigt bör vi hålla i minnet vilket källan är.

MÅNDAG:
Chelsea, liksom många andra inkl Man United, intresserar sig för 18-årige anfallaren Victor Fischer i Ajax. Fischer är dansk och vi har ju redan Christensen i ungdomslaget.

Fast det är ju inte bara unga spelare Chelsea ska köpa, om vi får tro medierna. Joao Moutinho i Porto är återigen aktuell. Vi har inte hört mycket om honom sedan AVB försvann, förutom att han kopplats till Tottenham förstås under mellantiden. Men nu ska han åter vara aktuell för Chelsea. I en position där vi har så mycket talang att vi kan behandla Kevin de Bruyne som växelpengar i någon spelaraffär...

Inte oväntat så förnekar Jürgen Klopp att han sagt något till medierna om José Mourinhos framtidsplaner. Det var som vi alla vet bara ännu ett av alla dessa rykten som tidningar älskar att hitta på. Med betoning på; hitta på.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!


tillägnad Thomas och ozzie