april 2013

  CSFC öppnar SNART en webbshop


Vi kan dock inte ge exakt datum ännu men vill ändå prata lite om den....


webbshop

CSFC har tillsammans med Trycktorget fått en möjlighet att öppna en webbshop. Sortimentet blir lite begränsat nu i början, men det är en kul grej.

SNEAK PREVIEW nedan - på de tröjor vi kommer att starta med och den designer och budskap de har.

Det här är inte för att vi ska tjäna pengar, utan för att få ett bidrag till att CSFC ska överleva och göra grejor som ni kan gilla. CSFCs påslag kommer att bli i snitt mindre än 15%....

CSFC har inget medlemskap, inga inkomstmöjligheter. Vi har prövat annonser från google vilket inte räckt till mycket mer än några enstaka fotbollsöl. (Ärligt talat har vi ännu inte fått ett öre). Det är vår förhoppning att webbshopen åtminstone ska kunna bidra till att betala de internet- och domänkostnader som är, då CSFC idag är något jag betalat ur egen plånbok i hela mitt liv (sedan 1970), för jag är en Chelseasupporter. Det vore dock trevligt att se att det inte kostar mig mer.

Här nedan är det sortiment och de tröjor vi kommer att börja med. Skicka gärna in förslag på texter, tröjor...Det är det som är så roligt med det här avtalet, vi kan har massor med förslag och varje tröja trycks enskilt för varje köpare.

OM det här fungerar lovar jag att försöka introducera nya budskap och när Trycktorget kan erbjuda det, nya produkter

Stöd oss gärna framöver.


Pikétröjor, väst, collegetröjor:


T-shirts

 


Lindy

Besök csfc-facebook: facebook