Matchen:   Rubin Kazan v Chelsea   3 - 2  (0-1)

1.Cech
28.Azpilicueta
4.David Luiz
26.Terry (k)
19.Ferreira
57.Ake
8.Lampard
7.Ramires
30.Benayoun
13.Moses
9.Torres

Avb 22.Turnbull , 2.Ivanovic, 12.Mikel, 11.Oscar, 17.Hazard, 21.Marin, 10.Mata.

RUBIN KAZAN

1.Rhyzhikov; 2. Kuzmin, 4.Cesar Navas, 25.Marcano, 3.Ansaldi; 6.Orbaiz, 10.Kasaev, 61.Karadeniz (k), 66.Natcho; 23.Eremenko; 99.Rondon.

Avb: 24.Arlauskis (m), 19.Kaleshin, 76.Sharonov, 8.Ryazantzev, 15.Kislyak, 55.Tore, 22.Dyadyun.

Domare: Firat Aydinus, Turkiet

 

Första halvlek

   

Andra halvlek

OK, jag är nu officiellt riktigt nervös. Benitez alla ändringar och vilka de är sänder solklara signaler till Rubin Kazan att vi tänker underskatta er och inte tar den här matchen på fullt allvar för vi tänker på matchen mot City på söndag. Det här oroar mig mycket, hoppar jag har fel.

Det ska bli kul att se Aké. Men första minuterna inger inget större förtroende på hur matchen ska gestalta sig, men som sagt - jag kanske oroar mig i onödan. Ändå, plastmattan är dålig.
   JT räddar Eremenkos skott precis framför mållinjen. Där trodde jag det var kört - redan. 3
    MÅL. En lång pass till Torres. Första gången vi är över mittlinjen. Målvakten ute och seglar och Torres lobbar högt över honom och bollen in i mål. 4. Perfekt pass av Lampard. En riktig målvaktstavla faktiskt. Tack för det.
    Torres gör det dock väldigt skickligt så vi ska inte bara skylla på målvaktens tavla. Även om denne självklart inte skulle rusa ut 25-30 m för en boll som studsar högt.
    Fyra mål för att Kazan ska slå ut, det känns ändå rätt säkert så nu kan jag slappna av. ;-)
    Lampard har börjat bra. Får hoppas han tar sig ett mål närmare rekordet.
    Bara tre lag har vunnit de tre stora cuperna, CL, Cupvinnarcupen, UEFA-cupen/Europa League tidigare. VI kan bli fjärde. Juve, Ajax och Bayern är föregångarna. Intressant fakta.
   Rami är den enda varnade spelare som riskerar avstängning i ev semi. Mikel på bänken och Cole och Bertrand borta.
   Usel fotbollsmatch, Chelsea har redan börjat spela av matchen trots att det är över en timme kvar. Rätt trist. Vi får se hur det blir, om Rubin hämtar sig och försöker eller om Chelsea kommer att få göra fler mål.
    Lampard lam nick rakt upp och ned på inlägg från Moses. Det är nästan det intressantaste just nu, ska Lamps få ett mål till idag. 28.
     Moses gör en framstöt, Navas bryter. 32 Rubin försöker inte ens och Chelsea är inte direkt intresserade av att ta några chanser. Rubin är väldigt långt från den form som gjorde att de slog ut Inter och Atletico. Chelseas försvar bra idag. De är dock inte över hövan testade.
   JT blockerar ett bra skott för andra gången i matchen. Skottblockering är lite av vår specialitet. JT är jättebra på det. Hur många gånger Ashley Cole räddat på mållinjen vet jag inte. Alex var en jätte när det gällde att blockera skott och även Cahill och Luiz är väldigt duktiga på det. 38
   Snyggt samspel Moses och Lamps men Lamps sätter sedan passet på en försvarare. 44 Det är noll skärpa i Chelsea. Motståndet är som om de spelade mot juniorerna på Cobham. Man kan inte tro att det här är en kvartsfinal i Europas näst största turnering. Jag har sett Rubin lite tidigare i turneringen och de har egentligen bara samma tröjor som då...
   Försvaret, Torres och Lampard bäst hittills. Aké har skött sig med den äran, men ärligt har han inte behövt göra mycket.
   Karadöniz kommer fri, och Cech gör en riktig klassräddning - första han behövt göra. 45

  
   


 

Torres har fått en smäll på sin skadade näsa, förhoppningsvis skyddade masken honom.
    MÅL. Marcano nickar bollen i mål. 51. Rami hade inte en chans att stoppa honom, ännu mindre Cech.
   MÅL. Moses lyfter bollen lätt i målet efter att han och Rami sågat sig igenom försvaret. Snyggt.56
    Karadöniz får gå upp obevakad av Aké, Uselt jobb. MÅL. Nick i mål. Otagbar för Cech. Det verkar inte som någon bryr sig ikväll. 63
    Marconi precis utanför. Chelsea fina försvarsspel från första är som bortblåst - i en storm. 65. Chelsea är inte bra just nu. Lite byten kanske.
   Herregud. Världens billigaste straff. Azpi "skyldig". Cech vevar med armarna men Natcho får återigen ett av världens genom tidigaste billigaste straffmål. LÖJEVÄCKANDE! 74 MÅL
    Oscar in för Benayoun. 77
    Inte för jag tror det ska gå illa, men Chelsea måste ändå skärpa sig lite nu.
    Eremenko skjuter utanför, men ingen fara. Cech har total koll. 7 min kvar.
   Oscar jobba fram en hörna. Kort, meningslös. 85
   Torres görs ned. Gult för Marconi. 86
   Lamps ut, Iva in 90+1

 

Rubin Kazan fick vinna. MEN det var en gåva från Chelsea. Och domaren.
    


    
    

 

 

   
Lindy

Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!