csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 31 sp 17 v 7 o 7 f 61 - 33 mål 58 p

11 april 2013

CSFCs spelarbetyg mot Rubin Kazan

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en knappt acceptabel insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts och betgsättningarna är personligt omedelbara och subjektiva (därmed kanske lite emotionella direkt efter matcherna, men de speglar ett tyckande inte fakta). För mig handlar det mer om att tycka med hjärtat än kanske hjärnan ibland. För domare finns bara tre grader; underkänd, knappt godkänd och godkänd. Det sistnämnda kanske inte låt så bra, men innebär att inga misstag förekom som jag såg och det är mycket högt betyg. / lindy

SPELARE OMDÖME

BETYG
1-10

Petr Cech Kanonräddning på enda ingripandet han behövde göra i första halvlek. Kunde inte göra något på målen. 6+
César Azpilicueta Knappast ens svettig trots att det förekom lite spel på hans sida. Imponerade dock inte varken framåt eller bakåt. 6
David Luiz Hur solid som helst. I första. I andra kom han inte till, men det var inte hans fel att Rubin fick göra mål. 6+
John Terry Hur solid som helst och en underbar blockerare. Försvann ur matchen i andra. 6+
Paulo Ferreira Han har nog aldrig haft en lugnare halvlek än den första. Märktes inte i andra heller. 6-
Ramires Behövde inte anstränga sig. Mycket bra innan andra målet. 6
Nathan Aké Flera bra ingripanden, en bra match för honom att få känna på a-lagsspel. DOCK uselt försvarspel av honom vid tvåan, och efter den fungerade det inte så bra. 6-
Victor Moses Pigg ibland, men som övriga Chelsea inte helt skärpt. Dock väldigt fint andra mål. 6+
Frank Lampard Några mycket bra passningar, ändå lite oskärpt när lägen uppstod. Ojämn. 6+