Sign up Lamps

csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 31 sp 17 v 7 o 7 f 61 - 33 mål 58 p
1-7 april 2013

Nyheter v-14

Sign up for Frank. >>>


SÖNDAG:
Vi är nere på femte plats och utanför Champions League nästa år, ett mycket signifikativt ögonblick. Stannar vi där efter dagens match kan vi få stora problem med tanke på att vi utan tvekan har det svåraste och tuffaste spelprogrammet av de tre Londonlag och två Liverpoollag som aspirerar på två platser. Det finns orsak att känna oro med tanke på den svaga insatsen mot Southampton. Nu är Sunderland ett lag med usel form, en enda vinst det här kalenderåret, men managerbyte kan helt förändra en sådan bild. Di Canio är en passionerad person så jag tror nog att det minsta vi kan vänta oss är ett lag som verkligen kämpar idag. De saknar dock både Steven Fletcher, som gjort nästan alla deras mål, och kaptenen Lee Cattermole.
    Chelsea förväntas starta med Mikel som defensiv mittfältare bakom de tre amigos, eller de tre matadorerna som CSFC brukar kalla dem. Ba lär nog spela istället för Torres trots spanjorens dubbel i torsdags. Fast kanske vill Benitez höja Torres självförtroende genom att spela honom igen, trots att nästa match igen är platsen automatiskt Torres'.
   En vinst idag och vi kan faktiskt vara uppe på tredje plats igen om resultaten i matchen som startar en timme innan går vår väg.

U-18 förlorade med enda målet till Man United efter att dominerat matchen men gjort ett misstag.

Mer intressant läsning om Chelseaspelare, Oscar. >>>

LÖRDAG:
CSFC har inlett ett samarbete med Trycktorget vilket kommer att innebära att vi framöver kommer att kunna erbjuda souvenirer med mycket modest påslag och i små upplagor. Vi lär återkomma om detta framöver, exakt när vi börjar kan vi inte säga ännu.

I samband med färgfilmen har det kommit många bra intervjuer med Chelseaspelare. CSFC har redan tipsat om Torres' nedan. Här är Juan Mata. Läs >>>

En bra artikel om Fernando Torres. Läs >>>

Vi kritiserar ju Fernando Torres en hel del, och med rätta, ändå har han faktiskt gjort 18 mål den här säsongen vilket är anständigt. Problemet för mig är väl det att de flesta av dem kommit i buntar ofta mot svagare motstånd. Ändå måste ha ju får credd för sina mål och han var riktigt bra mot Rubin. Ändå tror jag det blir Ba på söndag. Dels för roterandet då Ba inte får spela i Europa, dels för att spara Torres näsa. Det blir överhuvudtaget säkert ordentligt roterande. Vi har traditionellt lätt för Sunderland, vi har slagt dem i 21 av de 22 senaste matcherna. Ändå känns det osäkert som alltid när man möter ett lag som kämpar i botten så här ärs, särskilt när de också har en ny manager som säkert lär elda på ordentligt. Det finns ju talang i Sunderland och deras placering är faktiskt långt från tippad innan säsongen, men det var ett lag i baklås och det kanske släpper nu. Samtidigt måste vi ju vinna för att inte tappa topp-4-placeringen då Arsenal går väldigt bra just nu. Vi har dessutom helt klart det tuffaste spelschemat av lagen som kämpar om CL-platserna.

Bästa assistläggare i PL är Eden Hazard och Juan Mata med 13 assist var. De har ju dessutom gjort en hel del mål också.

FREDAG:
Vi skulle mött Tottenham nästa helg, vilket hade inneburit att vi sluppit Gareth Bale. Tyvärr kanske det inte blir så. De säger nu att hans skada inte innebär att han är borta mer än två veckor (jag har gjort ett antal liknande och aldrig klarat mig på under 6 veckor, men det är väl skillnad på behandlnigsmetoder idag och när jag var aktiv). Då matchen mot Tottenham inte fått speldatum ännu blir det nog tyvärr så att Bale kan vara tillbaka till vår match, men vi ska ju ändå slå dem och hålla dem bakom oss efter det.
   Men en sak i taget och först Sunderland på söndag. Det kan bli svårt nog även om laget är i usel form, de har dock en ny mycket hårdför manager i di Canio och är därför väldigt svårbedömda.

Chelsea har fått tillstånd att uppföra en ny inomhushall vid Cobham. Vilka faciliteter Chelsea har där, det är och blir nog världens främsta träningsanlägg. Och vad alla som brukar snacka skit om oss och våra skulder aldrig någonsin tänker på är att den största investeringen i Chelsea är inte spelare, löner eller det som de okunniga tror, största investeringen är Cobham. Det är dit de mesta pengarna gått och det är ju en varaktig investering.

TORSDAG:
Ett ungt U-21 förlorade igen till Aston Villa. Nu med 2-1. Målgörare för Chelsea unge Conor Hunte. Villas lag var nästan intakt med det som vann NextGen, Chelseas var rätt annorlunda.

César "Dave" Azpilicueta
är sjätte bäst i PL på att slå inlägg. Han träffar rätt 26,75& av gångerna vilken är en mycket hög siffra. Han har också här ofta fått beröm för det. (José Bosingwa som ofta fick kritik för detsamma är tredje sämst...)

Vi vet att det oundvikligen blir två ändringar till ikväll. Men jag hoppas att det inte blir för många. Hemmamatch mot Rubin är väldigt viktig, vi behöver ett mycket bra resultat inför returen i Moskva (Kazan spelar ju också borta hemma...) nästa vecka.
    Ryan Bertrand kommer att starta för Ashley Cole. Bertrand gjorde en bra insats mot United när han höll en mer defensiv roll. Fernando Torres startar istället för Ba som ju gjorde ett helt underbart mål i måndags. Detta pga reglerna, Ba får inte spela i EL.
   Sedan pratas det mycket i England om betydligt fler ändringar. Jag hoppas inte det. Även om jag inte ser något problem med om JT skulle gå in bredvid Luiz eller Lampard istället för Mikel och Rami droppar ned något.(Det är namnen det spekuleras i som kommer in). Fler ändringar vill jag absolut inte se. Visst har vi en match mot hittills svaga Sunderland, men de har en ny manager och det gör dem till en betydligt mer okänd kraft inför söndag och vi kan inte förlora fler "givna" poäng i PL med tanke på kampen om tredjeplatsen. Ändå, ett bra resultat och helst också inga insläppta mål skulle ge oss lite arbetsro inför säsongsavslutningen, för visst vill vi vinna Europa League lika mycket som FA Cupen och nå tredjeplatsen. Inget fel att önska kakan. Vi avslutade säsongen suveränt (i cuperna) i fjol, varför inte i år också, men det får inte gå ut över ligan som förra säsongen.

ONSDAG:
Engelsk fotboll är långt från död även om jag inte tror landslaget vinner sin kvalgrupp, om inget oväntat händer. Engelska lag lyckades inte i Champions League i år, för nästan första gången sedan turneringen började är kvartsfinalerna utan engelskt deltagande. Å andra sidan, titta på lottningen. Det har dock gett Europa League en välbehövlig statushöjning både i England och Europa då tre engelska lag kan gå till semifinal där. Svårast motstånd har kanske Newcastle mot Benfica, även om jag nog tycker Rubin Kazan som slagit ut både Inter och Atletico Madrid är minst lika svårspelade. Jag är ändå mest missnöjd med att vi börjar hemma, jag föredrar helt klart att avsluta hemma vilket visat sig vara modellen för oss många gånger. Lättast motstånd har utan tvekan Tottenham som har Basel som motståndare.

Dåliga nyheter: Både Gary Cahill (som skulle vara borta en landskamp först men spela den andra) och Ashley Cole är borta pga skada i minst två veckor till.

TISDAG:
Uefa bevisade återigen hur idiotiskt vansinnigt och uruselt systemet som Platini tror är bra, är när Ibrahimovic fick göra Champions Leagues värsta offsidemål på åratal, fem meter från den s k femte domaren... Det hade ju inte avhjälpts av målteknologi, men vilken domartavla det var och när inte fem domare ser det alla icke-parisare såg. Nu tror jag inte det här var avgörande men PSG bör nog sända en hel del Qatarmiljoner till Uefa; först ändrade de Ibrahimovics avstängning (de ändrade aldrig Terrys) och sedan skänker domarna dem må (fast det blev bara ett offsidemål han fick göra)l. Och Stark funderade ju faktiskt på att inte döma en solklar straff i slutet. (Kanske ingrep domaren bakom mållinjen där...) Annars gjorde PSG en väldigt bra match och återigen hävdar jag att årets Barcelona är inte lika bra jämfört med för 1-2-3 år sedan, oavsett att de är överlägsna i ligan. Utan Messi är de ganska normala faktiskt. Semifinalotten avgör men för mig handlar det fortfarande om att Real, Bayern eller Dortmund vinner. Matchen PSG-Barcelona var dock en skandalmatch vad det gäller domarinsatsen och det av en av mina (nu f.d.) favoritdomare!!!

Fifa valde ett kamerabaserat system istället för chipsystem för Confederation Cup vilket är en klar fingervisning vilken målteknologi som kommer att gälla för VM. Däremot valde de inte storfavoriten HawkEye utan tyska GoalControl-4D.
   Man förstår varför detta bara är för de riktigt stora ligorna och de riktigt stora turneringarna då Daily Mail avslöjar att det kostar 170.000 pund att installera på varje arena och ytterligare 2.800 pund att administrerar och sköta inför varje match. Det är häpnadsväckande summor som får en att undra, men summor i fotbollen tycks ju blivit som de är. Systemet bygger på 14 kameror och magnetfält - men vill ni veta exakt så får ni nog vända er till mer tekniskt bevandrade.
    I England är HawkEye fortfarande favoriter till att få kontraktet med FA.

MÅNDAG:
ASTON VILLA - CHELSEA 2-0 , 2 straffar
Baker gör nästan mål efter 40 sek, Feruz lite mindre nära på returen.
    Aston Villa är rätt nära några minuter senare. Planen är dock lika usel idag som i fredags och det är skandalmässigt att man drar igång en sådan här turnering och sedan spelar den på planer som är sämre än de allsvenska (och de brukar ju knappast vara bra så här års).
   Första tio tycker jag går till Chelsea, de har velat mer och åstadkommit mer men Villa är inget svagt lag. De har dock problem med den usla planen då Chelsea spelar mest längs marken.
   Den är en pinsam kommentator som svamlar hej vilt och har noll koll på fakta. Jag vet inte om han är lika usel om Villa, men om Chelsea har han inte alls koll och snackar rätt mycket i nattmössan. Trist att lyssna till. Han påstår t ex att Chelsea (han sa de engelska lagen, men Chelsea är ju ett av dem) har använt sig av överåriga och äldre spelare i högre utsträckning. Fast vi har flera spelare yngre än den utsatta åldern, fast vi knappt har någon spelare född 93 vilket de får använda tre av och trots att vi har spelare som Chalobah, Piazon, McEachran, Blackman som alla hade kunnat få spela i turneringen utlånade. Med flera.
    Kiwomya missar ett friläge 22 minuten. Där borde han satt bollen.
  24 min lyckas målvakten få fingrarna på bollen och styra den bort från Feruz som hade haft helt öppet mål annars.
   Kiwomya var för långt bort när en annan fri boll sakta rann förbi mållinjen. Men Kiwomya var för långt borta. 25. Chelsea dominerar stort just nu. Mycket stort då Kiwomya skjuter bra men målvakten håller målet fritt. 26
   Jättechans för Villa när Bleeney tvingas släppa en retur, men spelaren får inte ordning på sina fötter och försvaret hinner emellan. 32
     Ake lurar målvakten men bollen är för långsam och hinner inte över linjen på den otroligt usla planen. Villa för bort den. 43
    Villa får en billig straff. 48 Burke sätter den lätt. Otroligt orättvist med tanke på hur matchen sett ut.
   Kiwomya får gult för filmning, inte mycket att säga om även om det var kontakt - bra mycket innan Kiwomya tog det idiotiska beslutet att slänga sig. Kiwo var dessutom förbi i det läget. Inte särskilt bra omdöme om vi säger så. 54
   Villa försvarar sig bra i andra och har täppt till vägarna som Chelseas tog sig fram i första och med den för dem så lyckosamma straffen kontrollerar de just nu matchen. Bra skott av Villa efter hörnor. Man kan inte tro det är samma Chelsea som det var i första halvlek, undrar om inte Drummy som verkligen inte visade några bra coachtendenser i semin borde fundera på att ta in Swift. Tjugo kvar att vända det här. Han ligger väldigt mycket under i dagens taktikmatch också.
    Loftus-Cheek som haft en ovanligt anonym match särskilt i andra får gå ut för Hunte? Var det verkligen rätt byte? 71
     Davey ut Colquette in. Villa är nöjda med att försvara sig och Chelsea hittar inga lösningar. Det är verkligen som natt och dag mellan första och andra halvlek. Chelsea visar dålig vilja tycker jag. De har inte varit nära att kvittera i andra. De borde lett med tre mål i första men har spelat andra halvlek som det ordnar sig... Kiwomya som missade allt i första har inget åstadkommit i andra.
    Usel coachning idag igen av Drummy. Chelseas andra halvlek en stor besvikelse och det är faktiskt inte på något sätt godkänt att tappa den här matchen på det här sättet. Dålig inställning, usel effektivitet tycker jag hos Chelsea. Jag är djupt besviken. Kiwomya visas också ut efter en riktigt dålig och omotiverad andra halvlek. 90
    Villas målvakt Watkins var nog bäste spelare i matchen. Tillsammans med Carruthers. Bäst i Chelsea, tja, typ ingen. Men Nathan Ake var nog den bäste. Sämst var Drummys coachning, igen.
   Vill får en ny straff när en Villaspelare dyker. Väldigt bra straff den här gången. Adjöss.

---

Chelsea har idag Nathan Ake i laget. Han spelar på mitten med Loftus-Cheek vilket gör Baker till det offensiva mittfältsalternativet. Han var i London för semin för att träna med a-laget istället. Skönt att se att Chelsea prioriterar upp turneringen genom att hämta hit en spelare som normalt är med förstalaget. Däremot får Beeney fortsatt förtroende i mål, där hade nog Jamal Blackman varit ett bättre val men han är tydligen kvar i London.

Chelsea spelar final mot Aston Villa i NextGen. Och kommentatorn snackar en massa strunt. Han påstår att Arsenal skulle varit bättre än Chelsea fast de blev mer eller mindre utspelade tills Drummy var idiotisk nog att ta av våra bästa spelare. Så det är uppenbarligen inte en kommentator att lyssna till, men tyvärr får man väl lida med honom. Matchen börjar dock inte förrän kl 18.

***
Vi får hoppas det är ett ordentligt revanschsuget Chelsea som verkligen tar uppgiften på allvar för United är inget lag de kan ställa ut skorna mot. Jag har sagt många gånger i år att jag är inte imponerad av United, ändå är man det ju. För de kan verkligen ställa ut skorna och ta de där nödvändiga segrarna. Chelsea behöver komma upp i det spel vi presterade senast i andra halvlek, för det är min övertygelse om att Chelsea har en högre nivå än United, vi når den dock på tok för sällan i år.

Därefter väntar en mycket intressant uppgörelse med Aston Villa i NextGen. Idag är en oerhört viktig dag för vår klubb.

Det är ju All Fool's Day idag så vi får verkligen hopps vi lurar våra motståndare på segrarna.

 

Rykten, notiser m m, v-14


SÖNDAG:
Ferguson
lägger sig i vårt val av manager framöver genom att öppet deklarera att han ser ett Chelsea med José Mourinho som manager som en reell utmanare till Man United nästa säsong. Det är faktiskt ord som väger väldigt tungt, inte minst då vi vet hur lite Ferguson tycker om att berömma andra klubbar.

Fast det är klart, efter att nästan alla tidningar sagt de senaste dagarna att JM är klar för Chelsea hävdar en av söndagstidningarna nu att han minsann tänker ta jobbet i PSG för att i förlängningen kunna fullfölja sin dröm att vara manager för Man United när Ferguson, om Ferguson någon gång pensionerar sig. Tro vad man vill.

LÖRDAG:
Vissa av våra spelare verkligen lever upp till epitetet Blues i en ny reklamfilm för Adidas. Se själva. >>

Det går ett rykte om att Radamel Falcao redan skrivit på kontrakt med Chelsea. Med tanke på de regler som gäller låter det väl lite osannolikt, men kul vore det. Även om vi har haft otur med våra storvärvningar ibland. Tyvärr säger ryktena också att både Torres och Courtois ingår i avtalet.

The Mirror anser sig veta vad José Mourinho kräver för att skriva på för Chelsea. Ett av kraven sägs vara att Lamps får stanna. Låter bra. Sanningshalten är dock betydligt svårare att bedöma men det är the Mirror så det är nog som det är med det. >>

FREDAG:
Tidningarna har bestämt sig för José Mourinho kommer och nu talar de inte bara om för oss vilka spelare han tar med sig från Real, kommer att köpa, vilka som kommer att sparkas (mitt hopp) utan också vilken personal han tar med sig. Marco Materazzi kommer alltså att bli assisterande manager i Chelsea i sommar. Så nu vet ni det. Undrar om Chelsea vet det.

Fernando Torres lär säga att återvända till Atletico är ingen realistisk spekulation. Han hänvisar till att han har tre år kvar på sitt kontrakt!

Starka rykten idag om att Chelsea ska ha köpt André Schürrle och släppt Kevin de Bruyne i utbyte. VANSINNE om det är sant, men inget förvånar mig så länge Emenalo är ansvarig inom Chelsea. Man kan bara hoppas klubben är smarta nog att inte göra affärer om spelare innan den nya managern är på plats. Men Emenalo kanske vill påverka så mycket han kan innan han åker ut, vilket verkar kunna bli fallet om nye managern blir José Mourinho. Affären blir ännu sämre om det är sant att Chelsea betalar Leverkusen 12m pund utöver de Bruyne. Jag säger det igen, Vansinne och jag hoppas innerligt det här är medielögner. Vi behöver inte Schürrle och jag tillhör inte dem som är ens intresserad eller imponerad av honom.

TORSDAG:
Vi har hört det minst en gång i veckan senaste året, men nu har Chelsea återigen fördel i kampen om Falcao. Jag tror jag väntar och ser, men visst hoppas jag då jag förespråkat colombianen i många år nu, redan när han spelade i Porto. Fast kanske borde Chelsea titta ännu mer på andra positioner inför nästa år, som back-upmålvakter, defensiv mittfältare... Vi har trots allt Lukaku som står på gränsen att bli en färdig spelare. Kanske inte hundra säkert att han kan bli det redan nästa år, för hela säsongen.

Ferguson är tydligen inte bara intresserad av Frank Lampard, även vår fd mittfältare Nemanja Matic lär vara på veteranens radar. Matic som ingick som delsumma när Luiz kom till oss har varit framgångsrik i Benfica.

Vi vet att Benitez inte saknar självförtroende och ofta misstänkt honom för att sakna självinsikt. Idag hävdar jag bestämt det senaste eftersom spanjoren hävdar att det är tack vare honom som Mata, Oscar, Luiz och Lampard är bättre idag än någonsin tidigare. Oops, vilken självuppfattning. Jag är säker på att hans spegel håller med, betydligt färre andra som faktiskt såg de här spelarna innan Benitez kom.

ONSDAG:
Didier Drogba, en klok karl, som behållit sina bindningar till Chelsea fast han var smart nog att dra sig ur innan han blev ett offer för Emenalos utrensningar rekommenderar Chelsea att ta hem "Pappa". Pappa är alltså mannen som skapade det moderna Chelsea (inte helt säker på att Roman uppskattar en sådan historieskrivning), José Mourinho. Drogba tycker JM ska återvända till Chelsea som manager i sommar. En uppmaning han gör precis innan han själv ska spela mot JMs Real Madrid ikväll.
    Historiskt sett har nästan ingen manager som återvänt till en klubb där han uträttade stora saker lyckats andra gången. Något jag tror kan vara bland det mest lockande för JM med en återgång till Chelsea, för han gillar ju att kämpa mot oddsen och förutsättningarna (även om han föredrar att göra det från en säker position med möjlighet till spelarköp och styrka).
   En del tolkar Drogbas lojalitetsförklaring till Chelsea och JM som att han hoppas få följa med JM tillbaka och göra comeback i Chelsea. Det tror vi nog mindre på, men Drogbas familj bor ju kvar i London så det är kanske naturligt att tro på detta.

Romelu Lukaku som inte saknar självförtroende lär vilja bli utlånad igen nästa år, vilket är oklokt med nuvarande anfallssituation men kan ha värde om Chelsea köper Falcao i sommar. Lukaku vill dock inte tillbaka till WBA utan vill till kontinenten till en klubb som spelar Europacupsmatcher av olika form. Dumt och inget jag hoppas Chelsea är intresserade av då jag tycker Lukaku ska stanna i PL om han lånas ut igen.

En annan spelare som vill fortsätta vara utlånad då konkurrensen ännu är övermäktig i Chelsea är förstås målvakten Thibaut Courtois som helst tycks vilja stanna i Atletico. Han har begärt besked om nästa säsong redan inom mycket kort, men Chelsea lär klokt nog sagt åt honom att inga som helst beslut tas innan en ny manager är på plats. Självklart tycker väl alla utom bortskämda spelare.

Daily Express, värsta skvallerstället i England tillsammans med Daily Star och Metro i synnerhet hävdar att Chelsea tänker försöka värva Yaya Touré i sommar. Vi låter det stå okommenterat.

TISDAG:
Butch Wilkins,
vår gamle legend och assisterande manager vars sparkning sänkte även Carlo Ancelotti säger att det är Benitez fel att Ashley Cole skadades. Det är faktiskt lite löjligt. Cole fick uppenbart en bristning och varför är smått omöjligt att säga, troligast är otur och kanske lite slarv i uppvärmningen av Cole själv.Wilkins teori bygger på att Cole borde spelat mot Southampton och att han då inte skulle varit trög i muskulaturen och dragit på sig skadan. Helt utan merit är inte teorin men mer för att den bygger på att spelare av den här kalibern är tränade för att spela mer än vad managers ibland tycks vilja erkänna.
   
 Det kan jag hålla med om då jag tycker gnället om mängder av matcher är rätt löjligt för människor som har alla fördelar, inte behöver tänka på något annat och har tillgång till det bästa inom näringslära, träningsmetodik och rehabilitering/sjukvård. Då tycker jag det är mer trovärdigt intressant att se hur den tuffa spelschemat drabbar unga spelare som inte hunnit bygga upp den rätta tuffheten. Jag tyckte ju det om Oscars passningsspel några gånger i slutet av matchen mot United visade att han är sliten - men oj vad många fina grejor han gjorde innan. Ni såg väl hälpasset han gjorde mellan sina egna ben?! Ibland undrar jag om han inte har bättre teknik än både Mata och Hazard även om han saknar Haz's extrema balans. (Trots att Haz åker i gräsmattan mer än någon annan spelare i ligan känns det som, men det är ju av andra orsaker. Han tenderar ju att ska vi säga, frustrera sina motståndare genom sin kontroll så de tar i lite extra för att stoppa honom. Han drar ju på sig flest frisparkar och straffar också i Chelsea).

Bland de sämre skämten igår var väl att Benitez skulle bli permanent manager, och jag tror nog vi kan utgå från att ryktet om Ronaldo också kan räknas till aprilskämten, särskilt med den prislapp som nämndes. Tyvärr och det gjorde mig väldigt besviken var Dermot Drummys coachning i NextGen också ett uselt skämt. Nu är ju frågan om vad en ungdomsmanager bör vara bra på, men Drummy var ju som förlamad på sidlinjen i bägge matcherna nere i Como så jag misstänker att han nog inte har någon framtid som matchcoach för något lag. Däremot har han ju varit framgångsrik med att utveckla talang även om det ännu är tidigt att säga om flera tar sig hela vägen in i Chelseas reprsentationslag.

MÅNDAG:
Frank Lampard var den första Chelsea-it idag som skakade Fergusons hand. Ska vi tolka något in i det då Ferguson sägs jaga vår snart kontraktslöse legend?

Ashley Coles skada idag kom verkligen olägligt, men Ryan Bertrand gjorde ett bra inhopp när han koncentrerade sig på det defensiva. Bertrand lär få spela rätt mycket närmaste tiden då Cole kommer att vara borta till troligen minst matchen mot City på Wembley.
    Benitez visar dock humor då han menar att två veckors frånvaro innebär ungefär tjugo matcher för Chelsea med det spelschema vi har.

Den här veckan kommer Roman att besöka Cobham och bestämma vem som blir vår manager nästa år. Åtminstone enligt tidningarn, tillåt mig tvivla dock. Det är nog möjligt Roman ska till Cobham, inget ovanligt alls i det. Det finns ingen ägare i England som besöker träningsanläggningen lika mycket som han gör, han har ju till och med ett hur i närheten för det. Han kommer enligt tidningarna att välja mellan Dvid Moyes, José Mourinho med Manuel Pellegrini som outsider.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!


tillägnad Thomas och ozzie