Sign up Lamps

csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 29 sp 16 v 7 o 6 f 58 - 30 mål 55 p
18-24 mars 2013

Nyheter v-12


LÖRDAG:
Ett reservbetonat ungt U-18 förlorade till Bolton. Jesse Starkey och Ambrose Gnahore gjorde Chelseas mål i 3-2-förlusten.

Super-Frank var både kapten och målgörare i Englands inte alltför svåra match mot San Marino. Det var hans 28 landslagsmål vilket gör honom till åttonde främsta engelska landslagsmålgörare. Vilken karriär han har Lamps och vi vill att den fortsätter - i Chelsea. Så skriv på petitionen till Chelsea, länken hittar ni nedanför under Torsdag.
     Andra målgörare var Kevin De Bruyne och Eden Hazard (str) för Belgien.
    Inga nya skador tack och lov på våra spelare och Ashley Cole fick till och med vila.

Chelsea har släppt unge målvakten Conor Hudnott som istället hamnat hos Queens Park Rangers. Hudnott räknas som skolpojke då han är för ung för proffskontrakt.

FREDAG:
Returen för ungdomarna i semin mot Liverpool i FA Youth Cup blir på Stamford 19 april.

Rami var skadad men Luiz och Oscar spelade i Brasiliens match mot Italien. Oscar gjorde 2-1 målet. Men Italien kvitterade och matchen slutade oavgjort. Nathan Ake gjorde mål för Holland i ungdomslandslaget när de utklassade Tjeckien med 6-0. Alex Davey gav Sverige ledningen i U-21 landskampen. SkottlandU-19 låg under med 2-0 bl a efter Daveys självmål men vann med 3-2.

TORSDAG:
SIGN UP. Harri har skickat den här länken för dem som vill försöka påverka ledningen i Chelsea till att behålla Frank Lampard. >>>

Nathaniel Chalobah gjorde sin första start i U-21-landslaget ikväll. Som mittback! mot Rumänien.

Båda lagen spelar borta i första kvarten i Europa Leagu. Matchen ska nämligen spelas i Moskva istället för i Kazan.

U-19 laget möter antingen Arsenal eller CSKA (de spelar måndag) i semifinalen i NextGen. I andra semin möter Aston Villa Sporting Lissabon. Semifinalerna och finalen spelas i Como 29/3-1/4.

Damlaget som slarvade bort vinsten i FA Cupfinalen i våras är utslagna i sin första match för i år. De förlorade med enda målet till Lincoln.

ONSDAG:
Oriol Romeu
är 2-3 månader från att börja spela fotboll igen. Vi får verkligen hoppas han kommer tillbaka för han var på god väg att ta steget upp när han råkade ut för den olyckliga skadan, som först inte verkade så allvarlig.

TISDAG:

Som ni ser nedan är jag tydligen inte den ende som dels vill ha kvar Lamps, dels tror på kompetensen och löftena hos de spelar vi redan idag har i Chelsea. Kul, fortsätt gärna ge förslag.
---

Mahdi är ännu en läsare som ger förslag till truppen nästa år. Alla intressanta synpunkter, som jag önskar Chelseas ledning skulle ta hänsyn till - men de lyssnar väl kanske inte så där jättemycket till oss:

Cech/Courtois
Azpillicueta/Ivanovic    Cahill/Liuz   Terry/..Cole/Bertrand 
Lampard/Romeu    Mikel/Ramires
Moses/Oscar    Mata/Piazon/de Bruyne...Hazard/Marin 
   Ba/Lukaku . 
Manager. Mourinho.
Vi behöver ingen ny forward! Vi behöver ge Lukaku mer speltid. 

---
Carl
tycker truppen ska ha det här utseendet:
     Cech/ny
Azpilicueta/iva - Iva/cahill - JT/Chalobah - Cole/v Aanholt
Lamps/Ake - Ramires/Luiz
Hazard/Marin - Mata/Piazon/De bruyne - Oscar/Moses
Ba/Lukaku

--
Oscar
har skickat in hur han hoppas vår trupp ser ut nästa säsong (se även artikel här bredvid):
  Cech/ny
Azpillicueta/Ivanovic    Cahill/        Terry/Ivanovic Cole/Bertrand

Lampard/Ramires    Luiz/Romeu

Moses/Oscar      Mata/Piazon/de Bruyne          Hazard/Marin

BA/Lukaku 

     Bidra gärna du också.


U-18 spelar tyvärr borta i semin i året FA Youth Cup i vilken vi är titelförsvarare (igen). Matchen går på Anfield 12 april och lär visas i Chelsea TV 20.45

Mer skadeoro; det talas om att både Ramires och David Luiz missar Brasiliens landskamper. Luiz haltade ju rätt ordentligt när han gick mot West Ham men det såg ju ändå mest ut som ett försiktighetsbyte.

Gary Cahill
skadades mot West Ham och måste lämna återbud till matchen mot San Marino. Det är en knäskada som ska bedömas igen inför matchen mot Montenegro.

Femton Chelseaspelare är kallade till landslagsspel på vuxen nivå och ytterligare massor till U-landslag. Då är ändå inte JT och Torres kallade.... Undra på att det finns skaderisker.

Läsning för Chelseas ledning och fans till Frank Lampard. >>>
    Min favorit är och har alltid varit 2-2 mot Barca.

MÅNDAG:
Läsvärt om Lamps känslor vid 200-målet: >>>

Landslagsuppehåll fram till påsk, just när Chelsea hittat formen. Nu får vi istället oroa oss för att vi ska tappa formen och vi får oroa oss för att våra spelare ska skadas i landskamperna som ska spelas.

 

Rykten, notiser m m, v-12


SÖNDAG:
Trevlig läsning om hur spelare tänker på varandra: >>

Chelsea lär vara intresserade av en ytterback från Southampton, som vi möter i vår nästa match. Men det är inte Luke Shaw som alla tror utan högerbacken Nathaniel Clyne, 22, som lär intressera Chelsea.

Ruben Loftus-Cheek har hamnat i en konflikt som kan påverka hans karriär efter att oväntat bytt agent (till sin pappa bl a) har han stämts av sin förra agent. Det här låter kanske precis som banalt som det känns. Det intressanta är den inblick i vilka summor de här ungdomarna tjänar. Loftus-Cheek kommer att vara miljonär (i pund!) innan han är 20 år gammal och utan någon som helst garanti att han någonsin kommer att spela en enda match för Chelseas a-lag! The Mirror har tittat närmare på det här i två artiklar. Läs Art 1 och Art 2.
    Jag vet faktiskt inte om jag skräms av den här utvecklingen eller om jag bara står med hakan nere vid knäna och skakar på huvudet?

LÖRDAG:
Chelseafans och Falcaofans försöker påverka Falcao att välja Chelsea i sommar. Läs mer. >>

Daily Mail rapporterar att Atletico Madrid tydligen kan tänka sig ett byte, Falco mot Torres (och en stor bunt pengar emellan förstås). Uppmuntrande både för oss och för Torres som jag tror behöver komma hem så att säga för att hitta sig själv igen.

Ezequiel Garay, Benficaförsvaren från Argentina är tillbaka på radarn, men nu inte bara för Chelsea. Chelseas intresse ska ha väckt Man United också...

FREDAG:
Hulk är återigen intresserad av Chelsea. Men är Chelsea intresserade? Hulk har ju inte direkt glänst så han skinit hos Zenit.

Gael Kakuta som CSFC tippade kommer att säljas i tidigare artikel i veckan (Se högermenyn), snackar nu skit om Chelsea. Det gamla vanliga om att ungdomar inte får chansen, vilket har en del sanning men mest handlar det ju om att ungdomarna inte tagit några chanser. Särskilt inte Kakuta som slängt bort en jättetalang som jag ser det. Jag var så förtjust i honom i ungdomslaget, men idag... Men om jag får vara en gammal gubbe, så låter han som alla unga fotbollsspelare som tycker de ska få alla chanser i världen utan att de ska behöva prestera för dem. Det säger säkert något om dagens värld.

TORSDAG:
Henrikh Mkhitaryan kommer till Chelsea, eller City. Om ni inte kommer ihåg vem han är så tillhör han ju Shaktar Donetsk och är armenier. Men jag tvivlar på att han hamnar i England. Dels är ju Shaktar rätt tveksamma till att släppa spelare och dels hamnar de aldrig där de vill när de väl släpps som Willian fick uppleva.

Vi visste ju exakt vad som skulle hända när vi fick höra att Yaya Touré krävde att få besked om sitt kontrakt eller skulle han begära transfer i sommar för han är inte tillräckligt respekterad i Manchester. Jag tycker ju en lön på 220k pund i veckan är respekt nog, men vad vet jag. Jag är glad om min lön räcker till att fixa vad snöhelvetet ställde till i morse (om vi säger så, min bil har nya bucklor). Att vi skulle stå först i kön att köpa Yaya Touré var ju väntat, och lika väntat att de mycket påhittiga personer som kallar sig sportjournalister nu säger vi är villiga att betala Touré 22m pund för att han ska komma till oss (totalsumma lön alltså). Det finns ingen måtta på det....

Lite mer överraskande är att en annan skvallersajt hittat på att Romelu Lukaku går till Tottenham i sommar. Om de får som de vill. Lite överraskande är det då AVB knappast var en som satsade på Lukaku när de var i klubben.

Så är det ju lite mer snack om att Chelsea skulle haft hemliga möten med Falcao (som alltså är förbjudet) om en övergång i sommar. Spanska rykten så de är inte värda någonting.

ONSDAG:
Chelsea påstås lägga 1m pund på WBAs lovande tonåring Isaiah Brown. Mittfältaren satt på bänken i matchen mot oss och hade han fått göra debut hade han blivit PLs yngsta någonsin.

Tro vad ni vill (spansk källa) men det sägs att Chelsea redan sitter i förhandlingar kring Falcao. Det är dock inte det första vi hört av liknande rykten. Enda som talar för att det kan vara sant nu är att tidpunkten är mer trovärdig. Vi får se.

Mourinho har sagt att av de spelare han jobbat med håller han Didier Drogba högst. Kul - och Drogba är en Chelsea legend även om han nu spelar för Galatasaray.

TISDAG:
JT håller Lamps som Chelseas främste spelare under tiderna. >>>

Lamps själv talar om de naturliga arvtagarna till den store lille Zola. >>>

Vill ni veta mer om mannen vars rekord Frank Lampard snart slår; läs här om Bobby Tambling, okänd för många. >>>

Vi visste väl att Avram Grant, om än ej den populäraste managern, ej var en dålig en. Läs mer >>> Vi kan bara hoppas han har rätt, jag är inte helt och hållet optimist.

Ett obehagligt (tyskt) rykte; Chelsea skulle vara beredda att lägga 12m plus Kevin de Bruyne för att få Leverkusens André Shürrle som klubben länge lär jagat. Det gillar jag inte alls. För det första är jag inte något stort fan av Schürrle, för det andra gillar jag Kevin de "Tintin" Bruyne mycket och för det tredje tycker jag rent allmänt mycket illa om att använda spelare som mellanskillnad i affärer. Det är människor de också (i alla fall de flesta).

Petr Cech ska vara en spelare Arsenal hoppas värva i sommar. Ja, det är åtminstone vad som påstås, men å andra sidan kan de inte ens stava hans namn rätt så vi tar det väl för vad det är.

Medielogik= Neymar är nu intresserad av och kommer att bli Chelseaspelare för någon har avslöjat att när han spelar fotbollsspel så spelar han Chelsea!

MÅNDAG
West Hamfansen skämde som vanligt ut sig och kastade bland annat mynt på Frank Lampard och John Terry när de firade Lamps 200:e mål. Ärendet är under polisutredning. De är bara för löjliga, det är tolv år sedan Lamps lämnade och pengarna de fick närmast räddade dem, ändå hatar de honom... Jag tror vi med stor säkerhet kan säga att West Ham är inte den klubb Lamps går till när Chelsea sparkar honom i sommar.

     

Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.

Lindy


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!


tillägnad Thomas och ozzie