Europamästarna Chelsea FC

Matchen:   Chelsea v Fulham   0 - 0    (0-0)

LAGUPPSTÄLLNINGAR:
1 Petr Cech (k)
28 Cesar Azpilicueta
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
3 Ashley Cole
7 Ramires
6 Oriol Romeu
17 Eden Hazard
11 Oscar
34 Ryan Bertrand
9 Fernando Torres

Avb: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 24 Gary Cahill, 12 John Mikel Obi, 10 Juan Mata,
21 Marko Marin, 13 Victor Moses.

FULHAM
Schwarzer; Riether, Senderos, Hughes, Riise; Diarra, Sidwell, Karagounis; Duff, Berbatov, Rodallega.

Avb: Etheridge, Kelly, Kasami, Dejagah, Baird, Frei, Petrić

Domare: Anthony Taylor

RESULTAT >>>

Första halvlek

   

Andra halvlek

Att Mikel skule bänkas har verkat klart i dagar som spekulationerna har gått. Att Mata vilar gör tabloiderna stor sak av, jag anser inte det vara så. Mata har inte varit bra de allra senaste matcherna, han börjar visa tecken på att vara sliten och behöver matchas vettigt, så där får Benitez mitt stöd. Att Mikel vilas trots fin form visar nog mer Benitez inställning, Romeu är en något mer offensiv spelare och lite mer vårdad i sitt spel med bollen. Fast för mig hade Mikel gärna kunnat spela. Det är mål vi måste börja göra. Tänk om Torres kunde behandla Senderos som Drogba brukade göra...

Benitez tänker inte så långt när han går ut till en Chelseamatch i en röd slips, för den var mer röd än blå i alla fall.    
    Hazard får en frispark i en bra position när Duff drar ned honom. 3. Bort från Berbatov. 
    Ramires försöker skjuta bollen mot Craven Cottage istället för Fulhams mål. 7
    Roman är på matchen, det var ett tag sedan han var på två hemmamatcher i rad. Även han måste ju inse vad han gjort och hur fansens tålamod frestas av hans agerande. Roman må äga klubben, men utan oss fans är Chelsea ingenting.
     Första tio till Chelsea helt klart, men helt utan spets och inte en boll i närheten av Schwarzers mål.
    Publiken, Chelseas del, är ovanligt tyst, det är nästan bara Fulhams fans som hörs. Och det är faktiskt hemmamatch.
    Hörna till Chelsea. Hazard sätter en kort boll längs linjen och lyfter in bollen. Slutar med frispark för Fulham. 12
    Hazard skjuter, på försvare. Bort och Chelsa börjar om. 13
    Chelsea spelar omständligt och Fulham väntar bara ut oss. Vi har sett det förut och Chelsa måste ändra tempo om det här ska resultera.
    Våra konkurrenter startar starkt ikväll. Både Arsenal och Man U har gjort mål inom första minuterna. Än är jag inte ett dugg imponerad av Chelsea. Även om vi har bollinnehavet.
    16e minuten ägnas återigen åt att fira Roberto di Matteo. Stående ovationer. Roman såg inte glad ut.
     Oscar lurar Rodallega men bollen hittar inte fram till Torres. Enda grejen värd en applåd de första 18 minuterna om ni frågar mig. Den här matchen är än så länge lika mördande tråkig som matchen mot City - och på nägot sätt känns det redan som "vad sa vi" när Benitez utsågs. Men så ska vi väl inte vara...?!
    Frispark för Luiz, tiotalet meter utanför straffområdet. Dålig!!! 25
     Första halvtimmen får ingen att springa benen av sig för att betala för att se fotboll. Chelsea har bollen men gör inget alls med den trots spelarna vi har. Försvaret är helt oprövat och Fulham är tydligen helt nöjda med att absorbera Chelseas inkompetens. Enda skottet på mål av Torres femtio sekunder före halvtimmen, rakt i famnen på Schwarzer.
    Bra pass från Azpi till Torres, lite för brant så målvakten tar den men ändå. Jag gillar verkligen Azpi, jag var osäker på honom innan men han tar för sig, försvarar bra och har bra inlägg. Han kommer att bli en tillgång för oss. 31
    Rodallega skjuter Fulhams första skott på mål. Enkelt i famnen på Cech. 37
    Bästa anfallet hittills men vi har inte turen med oss så försvaret kommer emellan. Men det var snyggt fram till dess. 38
    Torres går ned lätt, bollen fortfarande i spel och det blir hörna. Första gången i matchen var det fotboll! 39
    Hörnan går förbi alla.
    Ny frispark från Luiz i bra läge. Förra var usel. Den här gången passar han till Azpi som lägger in till Iva som håller bollen i spel, sedan krånglar vi till det. 42
     Sämstamatchen jag sett i år. Tio sekunder fotboll och något som liknar briljans. Resten är ....(censur) trots att Chelsea har stort bollinnehav. Hade jag inte varit Chelseaidiot hade jag sedan länge bytt kanal - ärligt talat.
    Bra nyheter är att det blir inget tillägg.

 

 

Ryggradsreaktionen är, in med Mata. Jag tänker dock begära något annat. IN med Marko Marin. Gärna för Torres. Som han spelar just nu kan vi lika gärna sätta Mikel som anfallare.

Tråkigare kan det väl inte bli så låt oss hoppas på det bästa nu. Chelsea måste spela som Chelsea har gjort i år (i de flesta matcherna ärligt talat).
    Fulham har inte ens försökt så varför har vi så många defensiva spelare? In med Marin snabbt och Mata strax efter. På sätt och vis skiter jag i hur många matcher vi ska spela framöver, vi måste först och främst vända trenden och börja ta riktiga poäng igen.
    Första fem av andra är lika trista som de första 45. Benitez har aldrig tagit en chans i sitt liv, vilket är en av anledningarna till att jag tycker vad jag gör om honom. Under tre halvlekar med Chelsea har han nu tagit ännu mindre chanser. Mourinho visade hur viktigt försvarsspelet är, men han hade andra spelare. Idag har Chelsea offensiva spelare som verkar spela i tvångströjor. Hoppas Roman njuter däruppe vid lyxboxerna. Det här är väl den fotboll han ville han när han sparkade RdM?!
  55 min och Fulham har matchens bästa chans och fullständigt schabblar bort den. Nästan så jag tycker det är synd, för kanske hade matchen fått liv om de gjort mål.
    Mata kommer in för Bertrand. Ryan har inte varit dålig, men Mata är ändå en lite annan klass. 63
     Fulham bytte också, men jag var ouppmärksam och min stream ville inte tala om vem som kom in för Karagounis. 64
    Sju noll i hörnor nu. För första gången var det farligt. iva utanför.
    Gult kort. Iva fick det, jag trodde Romeu skulle få ett billigt. Antar Iva snackade för mycket. 68 Baird men Cech räddar säkert.
    Sista minuten har Chelsea spelat fotboll, blev dock bara en hörna. 70. Som Iva trängs undan på. Kunde varit straff. Gult till Romeu för vad?
    Hazard klackar till Iva på en lång frispark, snyggt men värdelöst. 72
    Reprisen visar att vi skulle haft straff, om än ej en solklar, men Senderos knuffar omkull Chelseaspelaren i straffområdet.
   Luiz får ett gult kort, för en liten trängning. Löjligt. 73
    Fel förut, u kom Kerim Frei in för Karagounis. 74: Mathcen har blivit lite spännande, mycket lite men Cech gör hittlls matchens bästa räddning. Riise skjuter ett skott som touchar och därför blir svårt.
     Hazard får en chans men blockeras. Torres får en jättechans fullständigt fri, Hugehs räddar. 79
     Taylor friar en fällning som såg ok ut för mig, och reprisen visar att jag har rätt. Rami träffade bollen och spelaren filmade. 81
    Marin äntligen in, för Hazard. För sent 82

    Rami kommer fri, skjuter. Blockeras. Mata skjuter, blockeras och det blir - inget. 90+1
    Fulham har en farlig kontring, men ändå inte.

Någon tråkmåns kommer säkert att få det här till att vara ett fall framåt - vi höll ju nollan för andra matchen i rad....GÄSP. Tyvärr är vi borta från ligatiteln, säkert borta från CL. Men vi har ju klubb-VM som ingen brytt sig om förutom våra motståndare, vi har FA cupen och ligacupen... TROTS det lag vi har. Inte en enda sekund under 90 minuter plus trodde jag att vi skulle göra mål, hur trist är det inte att uppleva det? Och mitt tålamod med Torres är nu officiellt helt SLUT.
   Fulham får en sista chans, men gör inget av den.
   Marin får in ett bra inlägg men... Härna 90+3. Azpi skjuter precis utanför. SLUT.

Kan fotboll verkligen vara så här tråkig? Tydligen för andra matchen på tre dagar - kan det bero på vem som är manager?

Matchen avslutas med att hela publken ropar på Roberto di Matteo. Nog sagt.

Lindy

Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!