csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3 Chelsea FC 12 sp 7 v 3 o 2 f 24 - 13 mål 24 p

20 november 2012

CSFCs spelarbetyg mot Juventus

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en godkänd insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts.

SPELARE OMDÖME

BETYG
1-10

Petr Cech Gjorde flera bra räddningar och kandidat till dagens blå. Otur vid målen som båda touchade spelare på avgörande sätt. 7
Branislav Ivanovic Stora problem med Asamoah. 6-
David Luiz Gjorde en godkänd match. 6
Gary Cahill Inte en av hans bästa matcher. 6-
Ashley Cole Bäst i försvaret även om han hade problem med Lichsteiner, försvann som alla andra i andra halvlek. 7
César Azpilicueta Skötte sitt jobb men hade problem med Asamoah precis som Iva. 6
Mikel Var aldrig med i matchen. 5
Ramires Startade många anfall och gjorde en bra insats, kanske lika bra som Oscar om vi ser till hela matchen. 7
Oscar Klart bäste Chelseaspelare i första (med Cech), som alla andra försvann han i andra. 7
Juan Mata Kom inte in i matchen. En dålig match. 6-
Eden Hazard Gjorde vad han kunde i en position han knappast var helt rätt spelare i. 6
---
Victor Moses Kom inte in i matchen 5-
Fernando Torres Märktes inte alls förutom en bra pass till Oscar. 5-

ROBERTO di MATTEOS INSATS

BETYG

Tycker han hade en bra taktik från start, gjorde rätt saker men oturen och ett mer viljestarkt Juventus fick målen. Men det var återigen kantspelet hos motståndarna som orsakade oss störst problem och det borde Chelsea varit mer beredda på och hittat ett försvar till. Bytena fungerade inte alls. Hade dock inga vapen alls i andra halvlek till att ändra matchbilden. 5+