csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
2 Chelsea FC 10 sp 7 v 2 o 1 f 22 - 10 mål 23 p

7 november 2012

CSFCs spelarbetyg mot Shaktar Donetsk, CL

Betygsskalan är från 1 till 10. 5 är en godkänd insats. Under 5 är underkänt. 7-10 är bra till utmärkt i världsklass. Sena inhopp betygsätts inte. Enbart Chelseaspelare betygsätts.

SPELARE OMDÖME

BETYG
1-10

Petr Cech Inte så mycket att göra faktiskt, såg båda målen sent och kunde inte göra så mycket. Ändå säker särskilt i jämförelse. 6+
Branislav Ivanovic Gedigen insats där han många gånger var långt framme, några snygga inlägg. 6
David Luiz Gjorde några enkla misstag men också några ruskigt bra ingripanden som avvärjde anfall som kunde slutat riktigt illa. En väldigt bra frispark. 7
Gary Cahill Såg lite osäker ut men nicken fram till Moses ger plus. 6+
Ryan Bertrand En mardrömsstart men spelade upp sig, var ändå inte i klass med sin motståndare Srna. Hans tuffaste match hittills. 5+
Mikel Gjorde mål, bortdömt. Sköt precis utanför. Närmare mål har han aldrig varit. Tog föredömligt hand om Shaktars Mkhitaryan. En av hans bästa matcher. 7+
Ramires Kämpade, slet, sprang och var väldigt viktig särskilt i andra halvlek. 7
Juan Mata Inte hans bästa match, men fullt godkänd. 6+
Oscar Vilket oerhört skickligt mål, var duktig matchen igenom och den som tar det defensiva ansvaret i vår mittfältstrio. 7
Eden Hazard Kanske hans bästa match hittills i Chelseatröjan trots att han inte fick göra mål. Det var absolut hans bästa match i det defensiva arbetet. Togs oerhört hårt och hade det skett lite högre upp kunde det gett ännu mer. 8
Fernando Torres Väldigt bra i första halvleken då han gjorde ett mycket stort jobb, men kom bort i andra då han inte fick så mycket att jobba med. Viktig för Chelsea och mål så han får lite överbetyg. 7
---
Victor Moses Egentligen för kort tid för att betygsättas, men målet måste ju helt enkelt bara ge bra betyg. 7
Daniel Sturridge För kort tid för betyg. -

ROBERTO di MATTEOS INSATS

BETYG

Klockren coaching med helt rätt byte, om än kanske någon minut sena. Hade nog önskat att Cole varit spelduglig då Ryan hade så svårt i början men RdM styrde upp kanten bättre även om det hela tiden var där Shaktar oroade. Fick Hazard att göra sitt livs bästa insats defensivt (tror jag). Neutraliserade huvudsakligen det som gjorde Shaktar lite överlägsna i första matchen, även om de ändå lyckades väl i sitt kontringsspel. 8

MATCHENS CHELSEA-LIRARE
Eden Hazard

DOMARENS INSATS Velasco Carballo

BETYG

Mycket bra domare som lät matchen flyta och inte blåste sönder den. Borde kanske gett Chelsea straff på en av de situationer som fanns där, men de var inte 100% klara, den andra bara 80%. BRA