20 april 2012

Se Chelsea tillsammans

 

Frågan dyker upp oftare och oftare, vilket kanske inte är oväntat med tanke på vikten av de matcher Chelsea spelar just nu.

Många frågar var de kan se matcherna tillsammans med andra Chelseafans?

CSFC har inga medlemsarrangemang, vi är ju ingen medlemsklubb utan en supporterklubb och idag en inofficiell sådan som finns på webben.

Jag tänkte dock att om det finns intresse och om ni hjälper till kan vi lägga upp en underavdelning i menyn till vänster för CSFC dit ni kan rekommendera ställen ni brukar gå för att se Chelsea eller ställen där ni vet andra Chelseafans går. Det kräver dock att ni hör av er på eposten här bredvid och talar om vart ni går och var ni hoppas träffa andra fans.

Flest frågor får jag om ställen i Stockholmstrakten. Jag flyttade därifrån för drygt tre år sedan så jag har inte längre någon koll på det. Så hör av er. Tala om vart ni går för att se matcherna på lokal med andra fans, eller tala om var det finns Chelseavänliga krögare som prioriterar de blå när det är möjligt. Särskilt nu när Viasat slutat visa flera matcher på lördagseftermiddagrna i Sverige (dock inte i Norge eller Danmark).

CSFC.SE kommer att, utan rekommendationer, lista platser ni rekommenderar efter ort och med telefon och ev webbsida. Så när ni gör en rekommendation, bifoga telefon och www-adress så andra kan kolla om det händer något.

Rekommendera och berätta var ni ser Chelsea och se matcherna tillsammans

Epost: info@csfc.se eller via kontakt här bredvid.


Lindy

Besök csfc-facebook: facebook