29 mars 2012

  CSFC förstärker på Facebook

CSFC förstärker sin närvaro på Facebook nu när Sebastian kommer att bidra som administratör där. Jag är ju inte direkt Facebookgenerationen om vi säger så och har förstått att det behövs någon med större kunskap och närvaro på det mediet. Jag kommer som Chelsea Swedish Fan Club fortsätta göra inlägg på Facebook, kanske framförallt via "dumheter" som jag ser i media eller inför matcherna på Viasats facebook.

Så jag hälsar Sebastian varmt välkommen och hoppas ni ska uppskatta hans bidrag lika mycket.

Sebastian presenterar sig själv så här för er:

"Hej!

Jag heter Sebastian och är en ung Chelseasupporter.

Jag har alltid varit intresserad av fotboll och spelat fotboll sedan jag var under 5 år. Redan som liten tittade jag på Premier League. Från början hade jag inget direkt favoritlag men bestämde mig ganska snabbt att jag skulle börja hålla på Chelsea eftersom dem hade den finaste färgen av alla lag!

Jag har alltid gillat blått, ända sen jag var väldigt liten, därför blev det just Chelsea.

Efter varje år har jag blivit mer och mer Chelsea supporter. Chelsea tar en stor del av mitt liv och jag följer Chelsea varje dag. Jag har varit och kollat på Chelsea en gång, tyvärr blev det ingen rolig match som Chelsea-supporter, det var matchen mellan Chelsea och Arsenal som slutade 3-5."

 


Lindy

Besök csfc-facebook: facebook